Και μια ινσουλινη δωρο .Φαε μια παστα καλυτερα ρε Απο.sporos123 έγραψε:Γιατι οι 5,5 κουταλιες ζαχαρη??
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- ΑποστόληςΑ
Προς τι η απορία;
Γλυκό καφέ πίνω και στην περίπτωση του νεσκαφέ η αναλογία (κατ' όγκον) είναι 1,75:1. Εφόσον τηρείται η αναλογία δεν έχει καμία σχέση η ποσότητα, η οποία μεταβάλλεται ανάλογα με τη χωρητικότητα του ποτηριού.
Γλυκό καφέ πίνω και στην περίπτωση του νεσκαφέ η αναλογία (κατ' όγκον) είναι 1,75:1. Εφόσον τηρείται η αναλογία δεν έχει καμία σχέση η ποσότητα, η οποία μεταβάλλεται ανάλογα με τη χωρητικότητα του ποτηριού.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Θεωρείς ότι 4 κοφτές κουταλιές καφέ και οι 5,5 κοφτές κουταλιές ζάχαρης βλάπτουν σοβαρά την υγεία μου;
Την υγεία μου την βλάπτει πολύ-πολύ περισσότερο το άγχος, οι στενοχώριες και το κάπνισμα που είναι θανατηφόρο. 1. Όσον αφορά στο άγχος, ευτυχώς είναι ελεγχόμενο (προς το παρόν),
2. Οι στενοχώριες αφορούν μόνο σ' αυτές που μου χαρίζει ο ΠΑΟΚ (εδώ υπάρχει όντως ένα θέμα) και
3. Σχετικά με το κάπνισμα έχω ελάχιστη επίδραση (γιατί δεν καπνίζω) μόνο από φιλοτομαριστές εγωίσταρους που ασχέτως αν τους προειδοποιώ ότι με ενοχλεί να καπνίζουν στον ίδιο χώρο μ' εμένα αυτοί συνεχίζουν να καπνίζουν γιατί βασικά είναι και πολύ μάγκες (και άνδρακλες) και κάνουν ό,τι γουστάρουν αδιαφορώντας για τους υπολοίπους.
Την υγεία μου την βλάπτει πολύ-πολύ περισσότερο το άγχος, οι στενοχώριες και το κάπνισμα που είναι θανατηφόρο. 1. Όσον αφορά στο άγχος, ευτυχώς είναι ελεγχόμενο (προς το παρόν),
2. Οι στενοχώριες αφορούν μόνο σ' αυτές που μου χαρίζει ο ΠΑΟΚ (εδώ υπάρχει όντως ένα θέμα) και
3. Σχετικά με το κάπνισμα έχω ελάχιστη επίδραση (γιατί δεν καπνίζω) μόνο από φιλοτομαριστές εγωίσταρους που ασχέτως αν τους προειδοποιώ ότι με ενοχλεί να καπνίζουν στον ίδιο χώρο μ' εμένα αυτοί συνεχίζουν να καπνίζουν γιατί βασικά είναι και πολύ μάγκες (και άνδρακλες) και κάνουν ό,τι γουστάρουν αδιαφορώντας για τους υπολοίπους.
- kataramenos5
Για τον καφε δε ξερω η ζαχαρη σιγουρα.Πινοντας γλυκο καφε για ωρες(?) η ινσουλινη χτυπαει κοκκινα και το παγκρεας υπερωριες.
Και μιας και εισαι 8 χρονων
δες κι ενα βιντεακι κατανοητο για την ηλικια σου εδω.
Και μιας και εισαι 8 χρονων
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.onmed.gr/diatrofi/item/332793-deite-se-3-lepta-pos-i-zaxari-katastrefei-ton-organismo-mas-vidRe: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
+1926kataramenos5 έγραψε:Δεν εχει σημασια ποτε γιορταζει η Κασσιανη
Δεν εχει σημασια ποτε γιορταζει ο Κσσιανος
Το μονο που χει σημασια για μας
ειναι οτι Γ@ΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΚΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.
Για να ριξω λιγο ακομη τον....................μ.ο. ηλικιας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Εδώ μέσα και μυρίζει πτωμαΐνη! Ευτυχώς που μπαίνω κι εγώ για να ρίξω τον μ.ο. ηλικίας...
- Dinos_Liverpool
Τι να ρίξετε, ρε κακομοίρηδες που και οι τρεις σας μαζί με τον Γκόραν περνάτε και την Ακρόπολη;
Δεν ισχύειΑποστόληςΑ έγραψε:Επειδή η ποσότητα του φραπέ που πίνω στη δουλειά είναι κάμποση (0,58 lit) χρησιμοποιώ καστανή ζάχαρη, που βλάπτει λιγότερο.
http://www.fitday.com/fitness-articles/ ... sugar.html
- Dinos_Liverpool
Καφετζη!!!!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Φορμόλες, όλοι σας... τι δουλειά έχετε εδώ πέρα με μας τη νεολαία;
Βγαλε τον μικρο εξω.
Ακομη γαλα.........μυριζει το στομα του.
- Dinos_Liverpool
Τον ταμπή θα βγάλεις έξω;prist64 έγραψε:Καφετζη!!!!!!Dinos_Liverpool έγραψε:Φορμόλες, όλοι σας... τι δουλειά έχετε εδώ πέρα με μας τη νεολαία;
Βγαλε τον μικρο εξω.
Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, γέρους, νεότερους και νεαρούς (σαν τον Ντίνο μας!!!)...
Ελπίζω λόγω των αρκετών αιώνων που μαζεύτηκαν πλέον στον καφενειακό χώρο του εν λόγω ιστότοπου να μην...
"υποκύψει" ολόκληρο το forum!!!
Υ.Γ. Για μεγαλύτερη σιγουριά όμως, δεν κάνεις ρε συ πάτερ καμία ειδική...............δέηση;;;
Ελπίζω λόγω των αρκετών αιώνων που μαζεύτηκαν πλέον στον καφενειακό χώρο του εν λόγω ιστότοπου να μην...
"υποκύψει" ολόκληρο το forum!!!
Υ.Γ. Για μεγαλύτερη σιγουριά όμως, δεν κάνεις ρε συ πάτερ καμία ειδική...............δέηση;;;