Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Λίγα λόγια για την αρμάδα του Μέρσεϊσαϊντ, λέμε...
Από το '76 είχανε να δούνε Λίγκ Καπ οι άλλοι. Ε, αφού δεν μπορούμε να βάλουμε πέναλτι, φυσιολογικά το χάσαμε.
Από το '76 είχανε να δούνε Λίγκ Καπ οι άλλοι. Ε, αφού δεν μπορούμε να βάλουμε πέναλτι, φυσιολογικά το χάσαμε.
- ace79grpaok
Priest όνειρα βλέπεις?ποιον έβρισα ?Ντίνο είσαι σίγουρα εσύ?μήπως σου την έπεσαν χακερςprist64 έγραψε:Νομιζεις....Dinos_Liverpool έγραψε:Ώπα! Το καλύτερο παιδί έχει γίνει, όμως, τώρα ο Ace!
Down your dries from Ace, Mr. Sourmenitis!
![]()
![]()
Μεχρι τον Κ_geo εβγαλε απο τα ρουχα του χθες το βραδυ.
Και ο Κγκεο,αφου εσβησε(και μπραβο του) υβριστικο ποστ του ace,
που σταλθηκε στις 12.39,εγαψε το εξης.
Δημοσίευσηαπό K_geo » Δευτ Φεβ 29, 2016 12:49 am
δεν παλευεστε μερικοι.
υγ:καλό βράδυ.
Και αντι να καταλαβει την μ@λακια του και να ηρεμησει
ξανα-μανα τα ιδια.
- Dinos_Liverpool
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Πριν η μετά τα μπάνια που με έστελνεςDinos_Liverpool έγραψε:Γιατί, βρε; Πάντα τα καλύτερα λόγια έλεγα εγώ για σένα!
![]()
![]()
- ace79grpaok
Απλά λόγω ηλικίας δεν σε συνεριζομαστεΑποστόληςΑ έγραψε:Τελικά ο μόνος σωστός εδώ μέσα είμαι εγώ...
- ΑποστόληςΑ
Την κακια στιγμη......την εχω κρατημενη.K_geo έγραψε:και εγω ετσι ελπιζω.
η κακια στιγμή που λενε.
- ace79grpaok
Πάτερ εγώ δεν έβρισα κανέναν,ούτε έχω βρισει ποτε κανέναν εδώ απλά χαρακτηρισα τον γκοραν ότι έχει το ιερό γκραλ της παοκτδυδοσυνης και είπα άντε να μην τον χαρακτηρισω αν αυτά ειανι βρισιά πάω πάσο ,το σταματάω εδώ γιατι έχουμε αγώνα αύριο και δεν γουσταρω
- ace79grpaok
Την ομορφάδα σου μάλλονΑποστόληςΑ έγραψε:Μια χαρά ηλικία έχω, αλλά με ζηλεύετε γι' αυτό τα λέτε...
ace,
οι αρχαίοι έλεγαν "ο γεγονε γεγονε" ενώ επίσης έλεγαν το "δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφου".
οι αρχαίοι έλεγαν "ο γεγονε γεγονε" ενώ επίσης έλεγαν το "δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφου".
- ace79grpaok
Σε πολλα απο τα φορουμ που συμετεχω (οχι οπαδικα) υπαρχει το λεγομενο flaming room κ ειναι αποκλειστικα κ μονο για να ξεδινει ο κοσμος θα σας παρακαλουσα να γινει ενα παρομοιο κ στο δικο μας φορουμ για να μπορουμε ανετα κ χωρις παπιες να την λεμε σε οποιον θελουμε
Επισης εχω μια ιδιαιτερη προταση για τα μελη του φορουμ αλλα δεν γινετε να γινει εντελως δημοσια κυκλοφορουν κ ρουφιανοι,μοντς στειλτε μου κανα μειλ για να σας στειλω την προταση κ να δουμε πως θα γινει να το συντονισουμε αυτο
Επισης εχω μια ιδιαιτερη προταση για τα μελη του φορουμ αλλα δεν γινετε να γινει εντελως δημοσια κυκλοφορουν κ ρουφιανοι,μοντς στειλτε μου κανα μειλ για να σας στειλω την προταση κ να δουμε πως θα γινει να το συντονισουμε αυτο
- ΑποστόληςΑ
Όλα τα τόπικ είναι εν δυνάμει flaming rooms. Για μένα φταίει η άκρως εγωιστική αντίληψη ότι η δική μας άποψη είναι πάντοτε η σωστή, με αποτέλεσμα να εκνευριζόμαστε όταν κάποιος άλλο εκφράζει κάτι διαφορετικό. Σε μια τέτοια περίπτωση ακολουθούν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις και γίνεται το τόπικ (το οποιοδήποτε) burning.
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν αντέχουμε την διαφορετικότητα.
- Dinos_Liverpool
Χαχαχα... όχι βρε Μπου! Δεν γίνεται να επιτιθέμεθα εναντίον οποιουδήποτε είτε απλού μέλους είτε επώνυμου εδώ μέσα.
Κανονίζεις φαγκρόπουλα και τσιπουρόπουλα, κανονίζουμε να μαζευτούμε περισσότεροι νοματαίοι αυτή τη φορά ( εννοείται πως φωνάζεις και το "πολυβόλο"... πω-πω ήττα που φάγαμε πέρσι!!! ) και τα λέμε. Κάποια μέρα που δεν θα έχουμε παινχίδι για να έχουμε άνεση χρόνου.
Κανονίζεις φαγκρόπουλα και τσιπουρόπουλα, κανονίζουμε να μαζευτούμε περισσότεροι νοματαίοι αυτή τη φορά ( εννοείται πως φωνάζεις και το "πολυβόλο"... πω-πω ήττα που φάγαμε πέρσι!!! ) και τα λέμε. Κάποια μέρα που δεν θα έχουμε παινχίδι για να έχουμε άνεση χρόνου.