Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ωραία, να αρχίσουμε να γράφουμε για την μκο του, που έτρωγε λεφτά, μπας και προλάβουμε μλκς καταστάσεις ...
Συμφωνώ Ιερεμία
SM-G920F
Συμφωνώ Ιερεμία
SM-G920F
- Dinos_Liverpool
Θα ξυπνήσετε τον Ιβάν με βρισιές και φασαρίες, ρε συ free4; Είναι δυνατόν να βρίζουμε εμείς τον Ιβάν;
Ο Ρώσσος ειναι ο καλύτερος ιδιοκτήτης που θα μπορούσαμε να έχουμε τη δεδομενη στιγμη. Οχι απλα ξεχρεωσε τα σπασμενα προηγουμενων αλλα εξακολουθει να βαζει περισσοτερα χρηματα απο οσα βγαζει, συνεχως ψαχνει να στελεχωσει την ομαδα με οτι καλυτερο υπαρχει, εχει μοντερνοποιησει την λειτουργεια της ΠΑΕ, φερνει παικτες-συμβολα, αναβαθμισε το γηπεδο και σκεφτεται να δημιουργήσει καινουργιο κτλ. Με λιγα λογια και πληρωνει και ενδιαφερεται.
Οι οποιεσδηποτε φασαρίες ίσως να μην έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα αλλα δυστυχώς μόνο αυτό κανουν. Θελω να πιστευω πως η πλειοψηφια δεν ειναι φυτα χωρις κριτικη σκεψη. Το να σπας κατι γιατι θελεις να το "φτιαξεις" ειναι ανοητο και εγωιστικο. Το να ψαξεις να βρεις λυσεις μεσω της αναλυσης, εκπαιδευσης, διαλογου και γενικα τροπων που δεν καταπατουν τον συνανθρωπο σου ειναι το δυσκολο αλλα ειναι σωστο.
Ενα καλο quote απο αγαπημενη ταινια (και αναλογο):
"He's wrong, it don't take much strength to pull a trigger but try getting up every morning day after day and work for a living, let's see him try that, then we'll see who the real tough guy is, the working man is the tough guy, your father's the tough guy"
Οι οποιεσδηποτε φασαρίες ίσως να μην έχουν σκοπό να βλάψουν την ομάδα αλλα δυστυχώς μόνο αυτό κανουν. Θελω να πιστευω πως η πλειοψηφια δεν ειναι φυτα χωρις κριτικη σκεψη. Το να σπας κατι γιατι θελεις να το "φτιαξεις" ειναι ανοητο και εγωιστικο. Το να ψαξεις να βρεις λυσεις μεσω της αναλυσης, εκπαιδευσης, διαλογου και γενικα τροπων που δεν καταπατουν τον συνανθρωπο σου ειναι το δυσκολο αλλα ειναι σωστο.
Ενα καλο quote απο αγαπημενη ταινια (και αναλογο):
"He's wrong, it don't take much strength to pull a trigger but try getting up every morning day after day and work for a living, let's see him try that, then we'll see who the real tough guy is, the working man is the tough guy, your father's the tough guy"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pxp920 την Δευ 29 Φεβ 2016, 22:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είναι απόλαυση όμως...
"θα ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω, τί να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ"
Αν μη τι άλλο, νιώθει!!!
SM-G920F
"θα ήταν εύκολο να πάω στο σπίτι ενός διαιτητή και να του πω, τί να σφυρίξει, αλλά αυτό δεν θα ήταν ΠΑΟΚ"
Αν μη τι άλλο, νιώθει!!!
SM-G920F
- desperando
- Επικοινωνία:
- Παλαιολόγος
το γηπεδο πρεπει οντως να ειναι οπως της αμερικης
πρεπει να φερνεις το παιδι σου την οικογενεια σου
αυτη ειναι η μεγαλη μαζα
και ποιος θελει να φερει το παιδι του και να ακουει τον παραδιπλα να βριζει οτι κυκλοφορει,να βλεπει φωτοβολιδες κ πυρσους να γεμιζουν καπνο σε βαθμο να μην αναπνεεις;
κανεις
η οικογενεια πρεπει να βαλει την κυριακη στην καθημερινοτητα της
αλλα οταν η κατασταση στα γηπεδα εχεις ως τετοια,τοτε προφανως ουτε το σκεφτεται
τωρα οποιος βριζει τον σαββιδη και νομιζει κανει καλο στον συλλογο! τι να πω! απιστευτα πραγματα
αλλα εγω θεωρω πως ολοι αυτοι δεν ειναι ουτε 500 ατομα
και στο κατω κατω αν δεν γουσταρουν κανεις δεν τους κραταει να βρισκονται με το ζορι στην τουμπα
δεν εκπροσωπουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ,ας μην τρεφουν τετοιες ψευδαισθησεις,εκπροσωπουν τον εαυτο τους
αυτη ειναι η μεγαλη μαζα
και ποιος θελει να φερει το παιδι του και να ακουει τον παραδιπλα να βριζει οτι κυκλοφορει,να βλεπει φωτοβολιδες κ πυρσους να γεμιζουν καπνο σε βαθμο να μην αναπνεεις;
κανεις
η οικογενεια πρεπει να βαλει την κυριακη στην καθημερινοτητα της
αλλα οταν η κατασταση στα γηπεδα εχεις ως τετοια,τοτε προφανως ουτε το σκεφτεται
τωρα οποιος βριζει τον σαββιδη και νομιζει κανει καλο στον συλλογο! τι να πω! απιστευτα πραγματα
αλλα εγω θεωρω πως ολοι αυτοι δεν ειναι ουτε 500 ατομα
και στο κατω κατω αν δεν γουσταρουν κανεις δεν τους κραταει να βρισκονται με το ζορι στην τουμπα
δεν εκπροσωπουν τον κοσμο του ΠΑΟΚ,ας μην τρεφουν τετοιες ψευδαισθησεις,εκπροσωπουν τον εαυτο τους
Εγώ μια χαρά πηγαίνω και με παιδί και με γυναίκα άμα λάχει.Παλαιολόγος έγραψε:το γηπεδο πρεπει οντως να ειναι οπως της αμερικης
Ποιά επεισόδια βλέπετε ?
Στα 4 χρόνια Σαββίδη το μόνο που έγινε ήταν ένα ψευτοντού αφού οι πολιτισμένοι ευρωπέη μας προκάλεσαν και πετούσαν φωτοβολίδες σε μας.
Η Τούμπα τα τελευταία χρόνια έχει τουρισμό από ξένους που βαρέθηκαν τα δικά τους ξενέρωτα.
Και συ ΠΑΟΚτσής πιθανό γι'αυτό να έγινες
Τι άλλο θα ακούσουμε θεέ μου.
defense τα-τα-τα, defense τα-τα-τα
Mεταξύ ενός Αγγλικού γηπέδου θεάτρου και ένα Αργεντινής τι προτιμάς ?
Έτσι θα τον ξυπνήσουμε μάλιστα. ...μυαλό δεν βάζουμε δυστυχώς .....μάλλον θέλετε να τον διώξετε όχι να τον ξυπνήσετεDinos_Liverpool έγραψε:Θα ξυπνήσετε τον Ιβάν με βρισιές και φασαρίες, ρε συ free4; Είναι δυνατόν να βρίζουμε εμείς τον Ιβάν;
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πρόκειται για μίσος, τουλάχιστον από μεριάς μου. Αλλά κατά τη γνώμη μου δεν έχει καμιά θέση αυτός και όμοιοι του στον ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν έχει να προσφέρει απολύτως τίποτα.gergeo4 έγραψε:ο παπαμιμικος τι εστι;γιατι τοσο μισος;
Όσο για το τι εστί, κάνε μια αναζήτηση στο Google για το όνομα του σε συνδυασμό με ΟΝΝΕΔ Α.Ε., Balkan AID, ΜΚΟ και θα πάρεις μια ιδέα.
Φυσικά δεν έχει άλλα από που προκύπτει ότι θα μπει στην παε ;
Ξεκίνησαν κάποιες χλιαρές φήμες όταν παρακολούθησε ένα ματς στη σουίτα μαζί με το Σαββιδη (έχει σχέση με την ανήψια του Ιβαν) και προχτές έδωσε μια συνέντευξη σε ένα site όπου είπε ότι θα ασχοληθεί σίγουρα με το ποδόσφαιρο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η ομάδα που θα ασχοληθεί δε θα είναι ο Ηρακλής (όπου έπαιζε μικρός). Σε τρεις μήνες λήγει η θητεία του ως Γ.Γ. της ΝΔ κ είπε ότι ανοίγει νέα σελίδα γι'αυτον.
Ε, όλα αυτά δημιουργούν "κακές" σκέψεις.
Ε, όλα αυτά δημιουργούν "κακές" σκέψεις.
Χλιαρές φήμες. ....άφησε να εννοηθεί; .....