Βόλλεϋ 2015-2016
- thanos-xanthi
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
δυστυχως η ομαδα ως τωρα οτι must win ματς ειχε το εχασε...
ας ελπισουμε να ειναι πιο δεμενη στα ημιτελικα και στο κυπελλο, ολα με τον γκευ
ας ελπισουμε να ειναι πιο δεμενη στα ημιτελικα και στο κυπελλο, ολα με τον γκευ
*Μαριανο σκετο, το Β ειναι του επιθετου μου
Θανο, δεν ειναι τυχαιο το οτι στις επιθεσεις μας εχουμε παντα διπλο μπλοκ. Εχω δει πολλες φορες να εχουμε τον Λι μπροστα, η πρωτη πασα να ειναι καλη, και η επιλογη του πασαδορου να ειναι ο Σεπεδα ξανα. Καταλαβαινω οτι εχουμε ενα θεμα στην υποδοχη, αλλα οταν εχουμε καλη υποδοχη δεν την αξιοποιουμε με τους κεντρικους που για μενα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να παρεις ποντο μιας και εχει συνηθως μονο ενα μπλοκ. Γενικα θεωρω οτι ειμαστε πολυ προβλεψιμη ομαδα ενω εχουμε παιχτες να καρφωσουν απο ολες τις θεσεις. Βλεποντας το παιχνιδι ξερω απο πριν που θα κανει πασα ο Κουρνετας.

Θανο, δεν ειναι τυχαιο το οτι στις επιθεσεις μας εχουμε παντα διπλο μπλοκ. Εχω δει πολλες φορες να εχουμε τον Λι μπροστα, η πρωτη πασα να ειναι καλη, και η επιλογη του πασαδορου να ειναι ο Σεπεδα ξανα. Καταλαβαινω οτι εχουμε ενα θεμα στην υποδοχη, αλλα οταν εχουμε καλη υποδοχη δεν την αξιοποιουμε με τους κεντρικους που για μενα ειναι ο πιο ευκολος τροπος να παρεις ποντο μιας και εχει συνηθως μονο ενα μπλοκ. Γενικα θεωρω οτι ειμαστε πολυ προβλεψιμη ομαδα ενω εχουμε παιχτες να καρφωσουν απο ολες τις θεσεις. Βλεποντας το παιχνιδι ξερω απο πριν που θα κανει πασα ο Κουρνετας.
εκνευριστικα κακος ο χιμενεθ. εντελως προβλεψιμη η ομαδα με μονοδιαστατες επιθεσεις.
το ματς το χανουμε αποκλειστηκα και μονο εξαιτιας του κουρνετα σημερα απλα τραγικος
Δυστυχως μια ζωη ειμαστε αξιοι της μοιρας μας..σε ολα τα αθληματα, πλεον και στο volley.Κριμα γτ με το προγραμμα που ειχαμε πηγαιναμε μεχρι και 2οι
Ενταξει, παντως ομαδα εχουμε, μην τρελλαθουμε κιολας. Χρονος υπαρχει αρκετος ακομα και δεν νομιζω να εχουμε προβλημα γενικα, δικο μας ειναι και φετος.
απλα πλεον ειναι σιγουρο οτι βγαινουμε τεταρτοι και οτι θα αντιμετωπισουμε τον γαυρο στα ημιτελικα του πρωταθληματος και οχι στον τελικο με μειωνεκτιμα εδρας
- Ekatnetworkltd
Γιατί εγώ πιστεύω πως ο γαύρος δεν θέλει αυτό το χιαστό παιχνίδι με τίποτα;
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Tο προβλημα ειναι ΚΑΙ η αστεια υποδοχη και ο λιγος φετος Κουρνετας οπως περιγραφεις. Προβλεψημη φοβερα η ομαδα.Marianov6 έγραψε:*Μαριανο σκετο, το Β ειναι του επιθετου μου![]()
Επισης εχω δει πολλες φορες τον Κουρνετα να βγαζει κακες πασες ακομα και σε ευκολες περιπτωσεις, συνηθως στον Σεπεδα.
Η χημεια του Κουρνετα με τον Σεπεδα ειναι ανυπαρκτη.
Το παιχνιδι φυσικα σημερα δεν ειναι αξιο σχολιασμου, σαν παιδικο τμημα ειμασταν.
-
Ζορισανε τα πράγματα. Πληρώνουμε τα εγκλήματα του καλοκαιριού και του Ανδρέου. Αφού ξηλωνεις πρωταθλήτρια ομάδα, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Πάμε με γαυρο να τα δώσουμε όλα. .
Πάμε με γαυρο να τα δώσουμε όλα. .
Εντωμεταξει, εχετε παρατηρησει οτι οι πασες πλεον στον Σεπεδα ειναι πισω στην γραμμη των τριων μετρων? Λογικα του αρεσει να ερχετε με φορα γιατι καθε φορα που καρφωνει απο κοντα εχει ενα θεμα με το φιλε (ποσες φορες εχει κατσει ακινητος και εχει λυγισει τα ποδια του για να το αποφυγει?). Αλλα ειναι πολυ πισω βρε αδερφε αυτες οι πασες και πολυ πιο ευκολο να μπλοκαριστει ο Σεπεδα. Ναι, ισως να υπαρχει ενα θεμα συνεργασιας τους αλλα υπαρχει καιρος ακομα να βρεθουνε.
Γενικα παντως δεν εχω ανησυχιες για την τελικη φαση αρκει να δουλευτουν αυτα που πρεπει στην προπονηση.
Γενικα παντως δεν εχω ανησυχιες για την τελικη φαση αρκει να δουλευτουν αυτα που πρεπει στην προπονηση.
- Παλαιολόγος
Εκνευριστικά κακή η ομάδα σήμερα.Υποδοχή χάλια,Κουρνέτας με μόνο λάθος επιλογές,διαιτητής αστείος και 0-3.
Με τον γαύρο λοιπόν στα Play off.Για να δούμε.
Με τον γαύρο λοιπόν στα Play off.Για να δούμε.
- Παλαιολόγος