93.Terry Antonis
- ΑποστόληςΑ
Re: 93.Terry Antonis
Δεν ξέρω αν θα μπορέσει να παίξει πίσω από το φορ, ως αντιπελκας. Έχει καλύτερο πάτημα, καλύτερο σουτ, αλλά είναι λιγότερο γρήγορος (προς το παρόν). Θα τον δοκιμάσει ο ΙΤ, εφόσον δει ότι μπορεί να προσφέρει εκεί.
Με τον Πέλκα είναι συνομήλικοι (20 ημέρες αργότερα γεννήθηκε ο Λευτέρης).
Με τον Πέλκα είναι συνομήλικοι (20 ημέρες αργότερα γεννήθηκε ο Λευτέρης).
- Chuck Norris
Πριν έρθει στην Ελλάδα για τον ΠΑΟΚ, ο Αντώνης είχε έναν σοβαρό τραυματισμό, ο οποίος απείλησε ακόμη και την καριέρα του (όπως αναφέρει το δημοσίευμα) αλλά πλέον είναι καλά και όπως επισημαίνει: «Μη με ματιάξω (σσ: σε ελεύθερη μετάφραση το «Fingers crossed») όλα αυτά βρίσκονται πίσω, στο παρελθόν. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και πολλά οφείλω στον Ιταλό προπονητή φυσικής κατάστασης που έχουμε στον ΠΑΟΚ (Πάολο Αρτίκο), ο οποίος δούλεψε πολύ μαζί μου για να με βοηθήσει. Βέβαια όπως όλοι ξέρουμε, στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να αλλάξουν σε μία στιγμή. Χρειάζεσαι και τύχη και εγώ απολαμβάνω το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή».
Άλλος ένας παίκτης που λέει πολύ καλά λόγια
Άλλος ένας παίκτης που λέει πολύ καλά λόγια
Ημουν απο αυτους που ζητουσε επιμονα να χρησιμοποιηθει για να κριθει οπως και οι αλλοι, αλλα πλην καποιων επιθετικογενων, για 6-8ρι, χαρακτηρηστικων θελει πολυυυυυυ δουλεια για να γινει κανονικος ποδοσφαιριστης και η λυση του δανεισμου για μενα θα ηταν η καλυτερη.
- ΑποστόληςΑ
Διαφωνώ για τον δανεισμό. Λίγο χρόνο χρειάζεται για να ενσωματωθεί για τα καλά. Να μην ξεχνάμε ότι το παιδί ήταν μόνιμα εκτός 18άδας και ξαφνικά ο Τούντορ τον βάζει σε συνεχόμενους αγώνες, κάποιους μάλιστα πολύ κρίσιμους (Αστέρας, Ολυμπιακός, Πανθρακικός).
Το ότι η απόδοσή του δεν ήταν χειρότερη, αλλά μάλλον καλύτερη των άλλων: Τζιόλη, Χαρίση, Πέλκα Kace κλπ λέει πολλά.
Το ότι η απόδοσή του δεν ήταν χειρότερη, αλλά μάλλον καλύτερη των άλλων: Τζιόλη, Χαρίση, Πέλκα Kace κλπ λέει πολλά.
Δεν φαίνεται να μπορεί να προσφέρει την δεδομένη χρονική στιγμή.Θέλει ακόμη προσαρμογή.
Συνφωνω με αποστολη.....για τωρα δεν ειναι ουτε για βασικος και σιγουρα ουτε για δανεισμο!
Διεθνής με την αντρών...
Τον κάλεσε ο Ποστεκογλου
SM-G920F
Τον κάλεσε ο Ποστεκογλου
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τετ 09 Μαρ 2016, 10:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Στην Εθνική Αυστραλίας ο Αντόνις!
ΠΑΟΚ24 - 09-03-2016, 10:27
Στους "εκλεκτούς" του Άγγελου Ποστέκογλου για την Εθνική Αυστραλίας βρίσκεται ο Τέρι Αντόνις. Διαβάστε τι ανέφερε για τον άσο του ΠΑΟΚ ο Ελληνοαυστραλός προπονητής...
Τον παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Αυστραλίας θα δώσει ο Τέρι Αντόνις με τον Άγγελο Ποστέκογλου να δηλώνει σχετικά με την επιστροφή του πως:
"Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης επανήλθε γρήγορα σε φόρμα, δούλευε πολυ σκληρά αλλα του έλειπε η εμπειρία σε αγώνες. Τον εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες 3-4 βδομάδες και στα δυο τελευταία μεγάλα παιχνίδια του ήταν καλός.
Νομίζω τα πηγαίνει καλά σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Προσωπικά τον εκτιμώ ως παίκτη, άλλωστε τον είδα και στο Κύπελλο της Ασίας. Ειναι ωραία να τον εχουμε ξανά μαζί μας..."
ΠΑΟΚ24 - 09-03-2016, 10:27
Στους "εκλεκτούς" του Άγγελου Ποστέκογλου για την Εθνική Αυστραλίας βρίσκεται ο Τέρι Αντόνις. Διαβάστε τι ανέφερε για τον άσο του ΠΑΟΚ ο Ελληνοαυστραλός προπονητής...
Τον παρών στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Εθνικής Αυστραλίας θα δώσει ο Τέρι Αντόνις με τον Άγγελο Ποστέκογλου να δηλώνει σχετικά με την επιστροφή του πως:
"Σε επίπεδο φυσικής κατάστασης επανήλθε γρήγορα σε φόρμα, δούλευε πολυ σκληρά αλλα του έλειπε η εμπειρία σε αγώνες. Τον εχω παρακολουθήσει τις τελευταίες 3-4 βδομάδες και στα δυο τελευταία μεγάλα παιχνίδια του ήταν καλός.
Νομίζω τα πηγαίνει καλά σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Προσωπικά τον εκτιμώ ως παίκτη, άλλωστε τον είδα και στο Κύπελλο της Ασίας. Ειναι ωραία να τον εχουμε ξανά μαζί μας..."
ας τον στείλουν δανεικό οι αρδ τον παίκτη...φάντασμα
22 χρονών είναι ρε νούμερα!!! ας είναι υγειής 2 χρόνια και θα δείτε πράματα και θάματα
22 χρονών είναι ρε νούμερα!!! ας είναι υγειής 2 χρόνια και θα δείτε πράματα και θάματα
"Μεγάλο Πρωτάθλημα" αυτό της Super League είπε ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας;;;
Μην το μάθει κάποιος εδώ μέσα γιατί το λιγότερο θα του κάνει μήνυση-αγωγή λέμε...

Μην το μάθει κάποιος εδώ μέσα γιατί το λιγότερο θα του κάνει μήνυση-αγωγή λέμε...

- ΑποστόληςΑ
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:"Μεγάλο Πρωτάθλημα" αυτό της Super League είπε ο προπονητής της Εθνικής Αυστραλίας;;;![]()