Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες Ελληνικές ομάδες V
- navigator11
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες V
RoMaN έγραψε:Αβόλευτοι μην είναι μόνο και βάλει διάφορα ο νους μου...

- anekfrastos
- anekfrastos
- DarkBishop
Μάγκες αυτή τη στιγμή υπάρχουν 3 γαύροι πίσω μου στο λεωφορείο και μιλάνε για το πόσο αδικήθηκε ο γαύρος από τη διαιτησία με την Άντερλεχτ. Προσπαθώ να μη χάσω την ψυχραιμία μου
Ρε καρντάσηδες βλέπω 10 λεπτά τώρα .... και δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτά τα χωριά είναι πιο πάνω από εμάς στη βαθμολογία..... Δεν μπορεί!!!!

Πάρτι θα κάνουμε στα πλεϊ οχ

Πάρτι θα κάνουμε στα πλεϊ οχ
Μπορεί, γιατί εσύ φέτος, έχεις χαρίσει γκολ με όλους τους πιθανούς , απίθανους τρόπους
SM-G920F
SM-G920F
Κι εγω τους καημενους βλεπω..Και σκεφτομαι οτι Τουμπα τους πατησαμε καιτους 2 και κατω παλεψαμε,ανατρεψαμε το τζαμπα 2-0 και μπορουσαμε ακομα και να κερδισουμε την κουλα.Οποτε ευελπιστω σε πρωται στα π.ο..
- anekfrastos
Ο Βλαχοδήμος είναι το made-in-Greece κακέκτυπο του Νάνι. Τεχνική ξερογώ εντάξει αλλά και ο πιο τσαπατσούλης και κλωτσοκαρδάρας παίκτης. Μεγάλο (ποδοσφαιρικό) καγκούρι.
- john4serres
Με υγιής ομάδα τους έχουμε μέσα σίγουρα. Για έξω μια ισοπαλία και ένα διπλό. Σύνολο 10 βαθμούς
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Απο οοολους αυτους που παιζουν οι μονοι πο μ αρεσουν ειναι οι Σκανδιναβοι(Μπεργκ,Γιοχανσον ,Τελαντερ) και ο Ζεκα..
-
Eλπίζω να κατάλαβε η Κούλα πως είναι το τρίτο φαβορί για την δεύτερη θέση. Μετά από μας και τον Πανιώνιο.
Αμα τα πληρώνεις πρέπει να τα βλέπεις κιόλας. Εγώ πάντως δεν γουστάρω να βλέπω βλακείες όταν παίζει τελικός λιγκ καπ Αγγλίας.
δυστυχως μαλλον ερχεται το χειροτερο αποτελεσμα και η κουλα παει στους τρεις βαθμους με εμας στο μηδεν