15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
Τώρα που το σκέφτομαι βέβαια λίγο ρόλο μπορεί να παίξει αν τον θέλει ο προπονητής ή ο τεχνικός διευθυντής στην ομάδα...αν τον θέλουν αυτοί που κανονίζουν τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - γιατί ο Αρνεσεν ουσιαστικά είχε τελειώσει με την μεταγραφή Τσίμιροτ το καλοκαίρι - τότε ο Βίτορ θα μείνει.
Και πιστύω η σχέσεις του πρέπει να είναι αρκετά καλές με την ομάδα αυτή των αποφάσεων. Γιατί πλέον στον ΠΑΟΚ παραμένουν όσοι κάνουν καλές δημόσιες σχέσεις και λιγότερο όσοι προσφέρουν.
Συγγνώμη αν ενοχλούν λίγο αυτά αλλά όταν κάποιος μου αποδείξει ότι ισχύει κατι άλλο τα ξαναλέμε.
Και πιστύω η σχέσεις του πρέπει να είναι αρκετά καλές με την ομάδα αυτή των αποφάσεων. Γιατί πλέον στον ΠΑΟΚ παραμένουν όσοι κάνουν καλές δημόσιες σχέσεις και λιγότερο όσοι προσφέρουν.
Συγγνώμη αν ενοχλούν λίγο αυτά αλλά όταν κάποιος μου αποδείξει ότι ισχύει κατι άλλο τα ξαναλέμε.
Βράχος σήμερα. Να τα λέμε, γιατί με την πρώτη άσχημη εμφάνιση θα το έχουμε ξεχάσει.
Πολύ καλός
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
sakoulepsu_teen
Υπάρχουν καλές εμφανίσεις άσχημες εμφανίσεις και αυτές θα πρέπει να αξιολογούνται μετά τον Κόστα έχει κάνει τα περισσότερα λάθη που κόστισαν στην ομάδα σε βαθμούς και μιλάμε για προσωπικά λάθη , άλλο κάνω μια άσχημη εμφάνιση χωρίς να κοστίσει στην ομάδα και άλλο κάνω άσχημες εμφανίσεις που στοιχίζουν δυστιχώς ο πορτογάλος που είχε υποδειχτεί και αυτός από τον φίλο του Θόδωρα συνηθίζει τα λάθη , το γιατί παίζει το ξέρει ο έταιρος θόδωρας ......μπράβο στο Χ'ησαια .....
- Panos Fanfaras
Το εχω πει κι αλλη φορα οτι ο Πορτογαλος ειναι αδικημενος παικτης. Απο τους πλεον σταθερους την τελευταια τριετια, αξιζει να μεινει.
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-S7580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
Το τρίο βίτορ - Χατζη - Τζαβ δείχνει να είναι το καλύτερο τρίο stoppers του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Όλοι τους είναι από καλοί έως πολύ καλοί.
Πανο Φανφαρα,δεν θα τον χαρακτηριζα και σταθερο τον Βιτορ..Για καθε ενα καλο ματς καινει και 2-3 μετρια..
- desperando
- Επικοινωνία:
Πραγματικά η τριάδα τα πάει πολύ καλάΑποστόληςΑ έγραψε:Το τρίο βίτορ - Χατζη - Τζαβ δείχνει να είναι το καλύτερο τρίο stoppers του ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Όλοι τους είναι από καλοί έως πολύ καλοί.
Πολύ καλό παιχνίδι εχθές, αλλά ...
Όταν πιέζεται και εκνευρίζεται, κάνει χοντράδες. Πολλές και πολύ χοντράδες.
Εχθές ήταν χαλαρός.
Τον προτιμώ όταν παίζουμε πίσω με τρεις.
Όταν παίζουμε με τέσσερις πίσω, προτιμώ Χάτζη με Μάλε.
Όταν πιέζεται και εκνευρίζεται, κάνει χοντράδες. Πολλές και πολύ χοντράδες.
Εχθές ήταν χαλαρός.
Τον προτιμώ όταν παίζουμε πίσω με τρεις.
Όταν παίζουμε με τέσσερις πίσω, προτιμώ Χάτζη με Μάλε.
σε τριάδα ειναι παρα πολύ καλός καθώς καλύπτεται και το μειονέκτημα του ύψους.
Επίσης ειναι πολύ ανεβασμένος στο πως συμμετέχει στο χτίσιμο των επιθέσεων της ομάδας.
να ειμαι ειλικρινής, με ενα 400+ θα τον ηθελα και του χρόνου θα ειναι "πολυτέλεια" αν γινει και μια ακόμα μεταγραφή να μπορείς να εχεις εναν εκ των βιτορ, τζαβελλα,χατζη στον παγκο.
Επίσης ειναι πολύ ανεβασμένος στο πως συμμετέχει στο χτίσιμο των επιθέσεων της ομάδας.
να ειμαι ειλικρινής, με ενα 400+ θα τον ηθελα και του χρόνου θα ειναι "πολυτέλεια" αν γινει και μια ακόμα μεταγραφή να μπορείς να εχεις εναν εκ των βιτορ, τζαβελλα,χατζη στον παγκο.
- zarathustra79
Πολυτελεια δε θα ειναι καθολου γιατι θα εχεις να δωσεις παλι 45+ παιχνιδια. Χρειαζονται 4 παικτες που να λογιζονται ως βασικοι (για τριαδα αμυνας).
- Παλαιολόγος
εχει βελτιωθει,ελπιζω να εχει σταθεροτητα
να παραμεινει και παραλληλα να παρουν ενα σεντερ μπακ πρωτης επιλογης
να παραμεινει και παραλληλα να παρουν ενα σεντερ μπακ πρωτης επιλογης