Προγνωστικά για το Στοίχημα
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
Σήμερα από Ιταλία,το διπλό της Ρόμα (1,87) και ο άσσος της Μίλαν (1,80) φαίνονται πολύ καλά σημεία.
Επίσης πιστεύω οτι αξίζει και ο δικός μας άσσος (1,74),αν και ΠΑΟΚ δεν ποντάρω ποτέ σχεδόν.
Επίσης πιστεύω οτι αξίζει και ο δικός μας άσσος (1,74),αν και ΠΑΟΚ δεν ποντάρω ποτέ σχεδόν.
Στοιχηματικά με πάει πίπα-πρωκτό τελευταία.
Ακόμα και προχθές με τον γάβρο, η Άντερλεχτ σκόραρε την ώρα που πήγα να ρίξω στο λάιβ, επόμενο γκολ δικό της και έπεσα σε φραγή.
Σήμερα λεω να ρίξω δύο "στα @@ μου" δελτία και στα ... @@ μου.
Θα ρίξω την δυάδα του Όντι και άλλη μία, νησιώτικη, με άσσους της Λέστερ-Στόουκ-Γουέστ Χαμ.
Ακόμα και προχθές με τον γάβρο, η Άντερλεχτ σκόραρε την ώρα που πήγα να ρίξω στο λάιβ, επόμενο γκολ δικό της και έπεσα σε φραγή.
Σήμερα λεω να ρίξω δύο "στα @@ μου" δελτία και στα ... @@ μου.
Θα ρίξω την δυάδα του Όντι και άλλη μία, νησιώτικη, με άσσους της Λέστερ-Στόουκ-Γουέστ Χαμ.
Επιγραμματικα,κατα τη γνωμη μου αξιζει το ρισκο η κοντρα της Μπραγκα και η νικη της αποδεκατισμενης αλλα και "φτιαγμενης" Τραμπζονσπορ κοντρα στο θηριο
Οσμανλισπορ.
Φανταζομαι ξερετε οσοι παιζεται στοιχημα τι εγινε τη προηγουμενη εβδομαδα με τις 4 αποβολες της Τραμπζον στον αγωνα με τη Γαλατα.
Εχει αρχισει και πεφτει ο ασος αλλα στα επιπεδα του 3 ειναι οκ.
Φανταζομαι ξερετε οσοι παιζεται στοιχημα τι εγινε τη προηγουμενη εβδομαδα με τις 4 αποβολες της Τραμπζον στον αγωνα με τη Γαλατα.
Εχει αρχισει και πεφτει ο ασος αλλα στα επιπεδα του 3 ειναι οκ.
Ρίξε και μισό ευρώ χ2 αστέρα...DC έγραψε:Στοιχηματικά με πάει πίπα-πρωκτό τελευταία.
Ακόμα και προχθές με τον γάβρο, η Άντερλεχτ σκόραρε την ώρα που πήγα να ρίξω στο λάιβ, επόμενο γκολ δικό της και έπεσα σε φραγή.![]()
Σήμερα λεω να ρίξω δύο "στα @@ μου" δελτία και στα ... @@ μου.![]()
Να σιγουρεψουμε την νίκη
SM-G920F
Βγήκε η τριάδα. Πέντε και κάτι απόδοση.DC έγραψε:Στοιχηματικά με πάει πίπα-πρωκτό τελευταία.
Ακόμα και προχθές με τον γάβρο, η Άντερλεχτ σκόραρε την ώρα που πήγα να ρίξω στο λάιβ, επόμενο γκολ δικό της και έπεσα σε φραγή.![]()
Ρε ... θα το βγάλω φωτογραφία .....
Όντι, σειρά σου μαν.
Ωραίος DC δύσκολη τριάδα, εγώ έβγαλα κάτι ψιλά στο live με τον άσο της λεστερ στο 2.50.
Οι Τούρκοι μου τα χαλάνε, απο τι φαίνεται δε μπορούν να σηκώσουν τόσες απουσιες βασικών.
Οι Τούρκοι μου τα χαλάνε, απο τι φαίνεται δε μπορούν να σηκώσουν τόσες απουσιες βασικών.
Έχω την Ρόμα 1-2,ψήνεται κ αυτόDC έγραψε:Βγήκε η τριάδα. Πέντε και κάτι απόδοση.DC έγραψε:Στοιχηματικά με πάει πίπα-πρωκτό τελευταία.
Θα ρίξω την δυάδα του Όντι και άλλη μία, νησιώτικη, με άσσους της Λέστερ-Στόουκ-Γουέστ Χαμ.![]()
Ρε ... θα το βγάλω φωτογραφία .....![]()
Όντι, σειρά σου μαν.
Την Αγγλική την τριάδα την έπαιξα κ εγώ
Χαίρομαι Όντι.
Μακάρι να το έπαιξαν και άλλοι και να τα πήρανε. Αν και να πω την αλήθεια, το νησί είναι ζάρια συνήθως.
Μπάνε, άσε ... πίκρα. Μπήκα στο λάιβ να παίξω σκόρερ τον Μύστα και δεν με το ανοίγει το ουμπούντου.
Δεν έχω λάιβ.
Μακάρι να το έπαιξαν και άλλοι και να τα πήρανε. Αν και να πω την αλήθεια, το νησί είναι ζάρια συνήθως.
Μπάνε, άσε ... πίκρα. Μπήκα στο λάιβ να παίξω σκόρερ τον Μύστα και δεν με το ανοίγει το ουμπούντου.
Δεν έχω λάιβ.
Και τελικά κέρδισε και η Μίλαν και βγήκαν όλα..Όμορφα πράγματα σήμερα 
Και μετά τα χθεσινά,σήμερα ο άσσος της Λα Κορούνια (1,80) και ο άσσος του Πανθρακικού (2,50).
Ίσως και over το Βαλένθια-Μπιλμπάο.
Ίσως και over το Βαλένθια-Μπιλμπάο.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Στα ισπανικά Συμφωνώ. Μόνο ο Πανθραξ με φοβίζει, το βλέπω να μένει στο χ
- buffalobill4
Χθες επαιξα στοιχημα διαβαζοντας μονο απο εδω μεσα. ουτε βαθμολογιες ειδα ουτε τιποτα.
αποτελεσμα? κερδισα τη δυαδα του οντι αλλα την εκανα τριαδα και λιγο παραλλαγμενη. ΠΑΟΚ, μιλαν και εμπολι γκολ γκολ και οβερ (για την εμπολι σας το προτεινω αυτο το σημειο. το βγαζει μεσα εξω)
επισης κερδισα και αρκετα στο λαιβ του ΠΑΟΚ με επομενο γκολ και ενιταιμ ΜΑΚ
Δωστε μαγκες και για σημερα να ξεφυγουμε
αποτελεσμα? κερδισα τη δυαδα του οντι αλλα την εκανα τριαδα και λιγο παραλλαγμενη. ΠΑΟΚ, μιλαν και εμπολι γκολ γκολ και οβερ (για την εμπολι σας το προτεινω αυτο το σημειο. το βγαζει μεσα εξω)
επισης κερδισα και αρκετα στο λαιβ του ΠΑΟΚ με επομενο γκολ και ενιταιμ ΜΑΚ
Δωστε μαγκες και για σημερα να ξεφυγουμε
Δεν είναι κάθε μέρα πασχαλιά.
Πάνθρακα κωλώνω κι εγώ να παίξω. Είναι πεσμένος και το Γιάννενο θέλει να αποκολληθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Νο μπετ.
Μόνο και μόνο επειδή εχθές κέρδισα, σήμερα, χωρίς να έχω καμιά έμπνευση, θα ρίξω ένα πάρα πολύ μικρό ποσό στην ισπανική δυάδα του όντι, και θα θα ρίξω (ήδη την έπαιξα) μια "τρελλή" τριάδα με νίκες των MU, κούλας και Ουντινέζε.
Δεν την συστήνω την τριάδα. Μπέσα. Για τον χαβαλέ μου την έριξα.
Πάνθρακα κωλώνω κι εγώ να παίξω. Είναι πεσμένος και το Γιάννενο θέλει να αποκολληθεί από την επικίνδυνη ζώνη.
Νο μπετ.
Μόνο και μόνο επειδή εχθές κέρδισα, σήμερα, χωρίς να έχω καμιά έμπνευση, θα ρίξω ένα πάρα πολύ μικρό ποσό στην ισπανική δυάδα του όντι, και θα θα ρίξω (ήδη την έπαιξα) μια "τρελλή" τριάδα με νίκες των MU, κούλας και Ουντινέζε.
Δεν την συστήνω την τριάδα. Μπέσα. Για τον χαβαλέ μου την έριξα.
Για όσους έπαιξαν την τριάδα μου παραπάνω (και δεν τα έπαιξαν μονά αποδεκτά), καλού κακού καλύψτε με ισόποσο μπετ το Χ ή με κάτι παραπάνω το Χ2. Εγώ κάλυψα το Χ.
Φοβάμαι ότι ο λαθρέμπορος με τον αφραγκούζο θα τα κάνουν πλακάκια. Αλλιώς πάμε για επί 15 ....
MU και Ουντινέζε, μας έκαναν το κέφι.
Φοβάμαι ότι ο λαθρέμπορος με τον αφραγκούζο θα τα κάνουν πλακάκια. Αλλιώς πάμε για επί 15 ....
MU και Ουντινέζε, μας έκαναν το κέφι.