Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από Dimg4 »

:lol: :lol: :lol: γεια σου ρε αλεφαντε, εισαι παλικαριιιι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Απο κει και περα η συνεχεια θα δειξει αν αξιζε η ε(πι)μμονη του Ιβαν
"Κακώς" μεν, αλλά "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΒΑΝ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE ΣΟΥ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡΑ, ΒΡΕ ...ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ !!! :P :P :P

Υ.Γ. Για εκείνον τον Κυργιάκο, τον παιχταρά της μεγάλης Λίβερπουλ τι έγινε;;; :? :? :?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΑΟΥ;;; :P :P :P
Τι νιαου και γαβ ρε καημενε :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δυστυχώς όλοι εδώ κοιτάμε την καμπούρα του άλλου και όχι την δική μας. ....θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να μας ενώνει αλλά. ....

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Che, μην σε παρασερνει σε μια ατοπη συγκριση. Πηραμε προπονητη οχι παικτη. Σαν προπονητης ειναι ενας απειρος νεαρος που πειραματιζεται ακομα και εχει την στηριξη του μεγαλομετοχου (κακως για μενα).
Απο κει και περα η συνεχεια θα δειξει αν αξιζε η ε(πι)μμονη του Ιβαν
"Κακώς" μεν, αλλά "ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΒΑΝ" ΜΑΣ ΕΛΕΓΕΣ ΜΕ ΤΟ SIGNATURE ΣΟΥ, ΤΟΣΟΝ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΚΙΖΕΣ ΤΟΝ ΤΟΥΝΤΟΡΑ, ΒΡΕ ...ΑΜΠΑΛΟΥΤΣΑΚΕΕΕ !!! :P :P :P

Υ.Γ. Για εκείνον τον Κυργιάκο, τον παιχταρά της μεγάλης Λίβερπουλ τι έγινε;;; :? :? :?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΝΙΑΟΥ;;; :P :P :P
Τι νιαου και γαβ ρε καημενε :lol: :lol: :lol:
Ορίστεεεεε;;; Βαθιά ακούγεσαι βρε κατακαημένεεεεε !!!

ΚΥΡΓΙΑΚΟΣ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ !!! ΝΙΑΟΥ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ;;;

ΕΛΛΗΝΑΑΑΡΡΑΑΑΑΑΑΑΣΣΣΣΣ ΛΛΛΕΕΕΜΜΜΕΕΕ;;; :? :? :?

Ή μήπως Αυστραλός παιχταράς στυλ Χάρυ Κιούελ λλλέέέμμμεεε;;; :P :P :P ΚΟΚΟΚΟ...ΚΟΚΟΚΟ !!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 19:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

:lol: :lol: :lol:

Ευχαριστώ παιδιά δεν έχει καθόλου δουλειά κ με φτιάξατε το κέφι :D
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Aureliano Buendia έγραψε:Πολλά και πολύ ενδιαφέροντα γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες ενός τόπικ, όπου γίνεται ποιοτική συζήτηση κι όχι γαϊτανάκι παρεξηγήσεων.
Και ως γνωστόν τα θαύματα δεν κρατάνε τρεις ημέρες.
che4 έγραψε: απλα μια διορθωση ο ιτ εχει πολλους περισσοτερους τιτλους απ τον ΠΑΟΚ αλλα οχι απ τους παιχτες του ΠΑΟΚ ξεχνας ποιος παιζει σεντερ φορ κανονικα στην ομαδα σου ;)
Ο Δ.Σ.;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καμιά μεταγραφή θα κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Έπιασε τις μεταγραφές ο Μίχελ

ινπαοκ - 26. Φεβρουαρίου 2016 16:32 Μάνος Τσαλγατίδης

Ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, έχει αναλάβει την εποπτεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Δικεφάλου και προσπαθεί να δώσεις τις δικές του κατευθύνσεις.

Ο Σλοβάκος την Πέμπτη (25/2), είχε μία πρώτη επαφή με το τμήμα σκάουτινγκ των «ασπρόμαυρων», αλλά και με το τεχνικό τιμ.

Η αιτία αυτής της συνάντησης, δεν ήταν άλλη από τα κενά που πρέπει να καλυφθούν στο ρόστερ της ομάδας του ΠΑΟΚ, κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού.

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου, δεν θέλουν να γίνει το λάθος της περσινής χρονιάς, όπου οι «ασπρόμαυροι» είχαν περιορισμένο χρόνο για να βρουν τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν.

Για αυτό ακριβώς το λόγο γίνεται ήδη προεργασία, με σκοπό οι λίστες να περιοριστούν σε συγκεκριμένους στόχους, οι οποίοι θα παρακολουθούνται εντατικά ως το τέλος της σεζόν.

Ο σκοπός των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι να έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με ποδοσφαιριστές πριν ολοκληρωθούν οι φετινές υποχρεώσεις της ομάδας.

Βέβαια πρέπει να σημειωθεί πως και στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους οι «ασπρόμαυροι» είχαν ξεκινήσει διεργασίες, αλλά εν τέλει παρά το γεγονός ότι το τμήμα σκάουτινγκ είχε από νωρίς έτοιμες τις εκθέσεις του, οι μεταγραφές καθυστερούσαν για διαφορετικούς λόγους κάθε σεζόν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Καλα ας αποφασίσουν για κοουτς πρωτα

Αν δεν υπαρχει προκαθορισμένο Μπατζετ παλι τα ιδια θα γίνουν
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Οπως τα λες Μανιακ..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

ΙΤ
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

goran μου είχες πει ότι προσπαθώ να αποδομήσω την άποψή σου και να σου διαλύσω το όνομα εδώ μέσα - κάτι τέτοιο δεν κατάλαβα. Από ότι φάνηκε αυτό προσπαθούσες να κάνεις τόσο καιρό σε εμένα και όσους έχουν διαφορετική άποψη από σένα. Επειδή το κάνεις εσύ για τους άλλους, σου μπήκε η ιδέα ότι όλοι είμαστε σαν εσένα. Πραγματικά λυπάμαι. Έγραψα την άποψή μου και από κάτω μια αράδα, γιατί ένας άνθρωπος συμφώνησε μαζί μου μέσα σε ένσ φόρουμ αρκετών ατόμων. Στατιστικά να το πάρεις 1 θα συμφωνούσε. Άλλοι κράζανε τον Ιβάν - μην τα φορώνεις πάνω μου. Εγώ λέω τον αγαπάω και ότι δεν πρέπει να είμαστε αχάριστοι - έχει δώσει ήδη πολλά περισσότερα στον ΠΑΟΚ από αυτά που ευχόμουν προσωπικά πριν αναλάβει. Ούτε είπα πουθενά να βάλει 40 εκατομύρια. Απλά έγραψα από το να έχει άνοιγμα κάθε χρόνο κάνοντας κινήσεις μετριότατες και να πληρώνει αποζημιώσεις, ας επενδύσει περισσότερα σε μία χρονιά με ποιοτικές κινήσεις και μετά ας μην κάνει καμία μεταγραφή. Ας κάτσει να πάρει τους καρπούς της επένδυσης. edit: Στην τελική αυτό δεν έκανε φέτος ο Φρανκ? Δεν αγόρασε παίκτες με μεταπωλητική αξία? Εγώ δεν διαφώνησα με τις μεταγραφές Φρανκ, αλλά επιβραβεύω αυτή τη λογική λέγοντας ότι αν επενδύσεις σε ακόμη πιο ποιοτικές περιπτώσεις (που δυστυχώς είναι συνήθως πιο τσουχτερές), θα πάρεις παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, και δε θα είναι απλά θετικοί.

Αν βρίσκουμε καρατσεκαρισμένα λαβράκια στιλ Μπάλιτς, τότε να επενδύει. Στο κάτω κάτω κάποια στιγμή θα τον πουλήσεις και θα τα πάρεις πίσω, ενώ θα έχεις επί χρόνια τις υπηρεσίες του με χαμηλό μισθό. Ουσιαστικά η άποψή μου είναι καλύτερα να επενδύσεις σε ταλέντο με μεταπωλητική αξία παρά σε 33+ στιλ Μπέρμπα. Δεν είπα αγόρασε 10 Μπάλιτς ανά έτος. Γράφω αγόρασε 1/ έτος. Και αν δε τον βρεις κάποιες χρονιές μην πάρεις κανένα. Πάρε 1 ταλέντο ανά 2 χρόνια. Είναι δική μου λογική. Δεν είπα πουθενά ότι έχω δίκαιο. Αλλά το να χαρακτηρίζεις τις απόψεις μου σου ρίχνει το επίπεδο. Πες διαφωνώ. Πες κατά τη γνώμη μου έχεις λάθος.

Όσο για τον Μπάλιτς θα τρίβετε τα ματάκια σας σε 3 χρόνια. Τέσπα αυτή είναι η δική μου εκτίμηση. Η ομάδα έχει σκάουτινγκ και μπορεί να κάνει τη δουλειά της. Πάντως ο Μπόλονι λίγο πολύ αν θυμάστε τις δηλώσεις του αυτά έλεγε, και τα μεγάλα κλαμπ έτσι λειτουργούν (δε λέω τα τεράστια κλαμπ, αλλά τα μεγάλα). Αν θέλεις να νικήσεις και τους διαιτητές πρέπει να κάνεις καλύτερη ομάδα από το γαύρο. Τι το παράλογο έχει αυτό που λέω? Αν είστε ικανοποιημένοι μια ζωή από 2-5η θέση στο πρωτάθλημα, γιατί όχι? Απλά εγώ θέλω να ζήσω τον ΠΑΟΚ και πρωταθλητή και το δικό μου το μυαλό λέει ότι αν δεν επενδύσεις (πάντα σωστά όχι σπατάλες) δεν γίνεται να φέρεις πρωτάθλημα απέναντι σε αυτόν τον γαύρο. Δηλαδή εγώ δεν αγαπάω τον ΠΑΟΚ που τον θέλω πρωταθλητή κάποια στιγμή στο μέλλον (ας είναι και σε 7 χρόνια από τώρα)?

edit: έχουμε σημαντικό παιχνίδι, μπήκα μετά από 2 μέρες για να δω αυτά τα ποστ... Μακάρι να νικήσουμε και να καθαρίσουμε νωρίς την είσοδο στα πλέι οφ.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

το καλυτερο που μπορεσει να παιξει ο ΠΑΟΚ του Τουντορ ειναι 3-5-2

3 στοπερ
ο κεντρικος στοπερ ψηλος και δυνατος , δεξια και αριστερα πιο γρηγοροι παικτες και με καλη μεταβιβαση.

5 μεσους
δυο συγχρονους μεσους και ενα οκταροδεκαρι μπροστα τους (που βρισκεις στην αγορα πολυ πιο ευκολα απο οτι κλασικο δεκαρι). Οι δυο παικτες στα φτερα θα πρεπει να δουλεψουν πολυ ωστε να ειναι συνεπεις και να βοηθανε αμυνα-επιθεση.

2 φορ
οχι κλασικο , οχι ψηλο βαρυ φορ. Περασε η μπογια τους. Ενα ψευτοεννιάρι γρηγορο-σφεντονα και ενας μπαλαδορος trequartista

Μια ακομη παραλλαγη του συστηματος ειναι 5-5-0 οπου χτυπας με ξαφνικες αντεπιθεσεις.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

http://www.transfermarkt.de/brendan-hin ... ler/411302
Cb λεει αλλα σαν δ Μπακ σημερα π καλος
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Γεια σου ρε μανιακ σκαουτερ..Η δικια μου προταση για δεξι στοπερ στο 3-5-2 ειναι αυτος..

http://www.transfermarkt.co.uk/aleksand ... ler/167093

https://www.youtube.com/watch?v=qlDmDWKtHWM
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”