Katkataramenos5 έγραψε:Ξεκινησα να γραφω στην κεντρικη (πριν το φορουμ) γιατι πιστευα οτι με στηριξη και υπομονη αυτη η ομαδα θα μπορουσε να φτασει ψηλα.Οταν πλεον δε πιστευω εγω ιδιος σ αυτο ,τι να μπω να γραψω?Να περασω στους απεναντι ?Δε γινεται.Δεν εχει νοημα ολο αυτο πια .Να στε καλα ρε αλανια.
Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Νικόλα καλησπέρα ρε καρντάση μου!!! Θα μου το εξηγήσεις αυτό το γαλλικό κι εμένα που...δεν "έβγαλα" το Καλαμαρί;;;

- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους μας και καλό ΠΣΚ να περάσουμε!
Ο φραπές μου είναι όπως πάντα υπέροχος!
Σήμερα, παρ' ότι Παρασκευή, δεν υπάρχει νηστεία, όπως και προχθές Τετάρτη. Τρώμε τα πάντα! Είναι μία από τις ελάχιστες Παρασκευές του χρόνου που μπορούμε να φάμε κρέας...
Ο φραπές μου είναι όπως πάντα υπέροχος!
Σήμερα, παρ' ότι Παρασκευή, δεν υπάρχει νηστεία, όπως και προχθές Τετάρτη. Τρώμε τα πάντα! Είναι μία από τις ελάχιστες Παρασκευές του χρόνου που μπορούμε να φάμε κρέας...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό είναι αλήθεια...
Την ερχόμενη Τετάρτη όμως, 2 Μαρτίου έχουμε κανονικά ημέρα νηστείας και το κρέας δεν επιτρέπεται.
Την ερχόμενη Τετάρτη όμως, 2 Μαρτίου έχουμε κανονικά ημέρα νηστείας και το κρέας δεν επιτρέπεται.
- ΑποστόληςΑ
Ο γαύρος δεν είναι νηστίσιμος, είναι όμως τα θαλασσινά (καλαμάρια, γαρίδες, μύδια, κυδώνια)...
Εύχομαι σε Θεία Δίκη.
Εύχομαι σε Θεία Δίκη.
Καλημέρα...οριακά κι από μένα σε όλους και
περαστικά στους πουστόγαυρους !!!
Όπως έγραψε κι ο Θεούλης RoMaN: "Φτιάξτε πρώτα...διαιτησία στην Ευρώπη και μετά μιλάτε για ομάδα" !!!
Όπως έγραψε κι ο Θεούλης RoMaN: "Φτιάξτε πρώτα...διαιτησία στην Ευρώπη και μετά μιλάτε για ομάδα" !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 26 Φεβ 2016, 12:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kostomanolis
Καλησπέρα Νικόλα!!! Θα μου εξηγήσεις ρε φίλε τι θα πει "moi ausi" τελικά ???
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator