Πιλότε τι είπε ρε αυτό το σίχαμα?pilotos έγραψε:Gay κοκιναπουστρακη, επειδή λες διάφορα τώρα στη nova, πες πες πες...
Θα τα πούμε στο γήπεδο
SM-N9005
Βόλλεϋ 2015-2016
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Με το γνωστό υφακι... Το gayικο
Είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε και θα πάρουμε πρωταθλημα κλπ κλπ.. Τον έκοψε κάπου εκεί ο λωλης... Και είπε μα και ο ΠΑΟΚ δείχνει ανεβασμένος.
Δηλαδή σαν να μην υπάρχουμε.
Δεν άντεξα να την ακούσω άλλο.
Να σου πω την αλήθεια, τον συγκεκριμένο μόνο που τον βλέπω, μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Η φάτσα του είναι η κλασική γαυροφατσα του γλειφτη, του και καλά πονηρού, του ηλίθιου, του βλάκα, του φουστη, ένα μείγμα αυτών κι ότι άλλο στραβό σου έρθει, θα το έχει πάνω του
SM-N9005
Είμαστε καλύτεροι και το δείξαμε και θα πάρουμε πρωταθλημα κλπ κλπ.. Τον έκοψε κάπου εκεί ο λωλης... Και είπε μα και ο ΠΑΟΚ δείχνει ανεβασμένος.
Να σου πω την αλήθεια, τον συγκεκριμένο μόνο που τον βλέπω, μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. Η φάτσα του είναι η κλασική γαυροφατσα του γλειφτη, του και καλά πονηρού, του ηλίθιου, του βλάκα, του φουστη, ένα μείγμα αυτών κι ότι άλλο στραβό σου έρθει, θα το έχει πάνω του
SM-N9005
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Τρί 23 Φεβ 2016, 22:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Α κατάλαβα. Εντάξει ρε φίλε δεν είπε τίποτα τραγικό. Εγώ νόμιζα ότι καταφέρθηκε εναντίον του ΠΑΟΚ άμεσα, γιατί είδα ακόμα 2-3 να τον βρίζουν. Δεν υπάρχει πρόβλημα. Όταν θα νιώσει το ασπρόμαυρο πέος στον ερυθρόλευκο πρωκτό του ίσως το ξανασκεφτεί αλλά τότε θα είναι αργά.
- V-olakiotis
Πολύ καλή εμφάνιση και πάνω απ' όλα πρόκριση στο final-4 για το repeat! H ομάδα θα είναι σε πλήρη φόρμα όταν έρθουν τα κρίσιμα ματς...Μπράβο σε όλους!
Στάλθηκε από το Lenovo A606 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A606 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπαρκαρούτσος
- Kid Shelleen
Φίλε έψαχνα καιρό τα λόγια για να περιγράψω έναν γάβρο, αλλά κάτι το ποτό, κάτι ότι τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν την πραγματικότητα, είχα μείνει σε περισυλλογή... Πιο ταιριαστή σκατόφατσα από του κοκκινοπ0υστρ@κη και πιο ταιριαστή περιγραφή από την δική σου δεν θα μπορούσα να φανταστώ, πρέπει να είχες άριστα στο μάθημα των ¨καλλιτεχνικών', εντόπισα γνήσια καλλιτεχνική φλέβα.pilotos έγραψε:Με το γνωστό υφακι... Το gayικο
Να σου πω την αλήθεια, τον συγκεκριμένο μόνο που τον βλέπω, μου έρχεται να σπάσω την τηλεόραση. [url]Η φάτσα του είναι η κλασική γαυροφατσα του γλειφτη, του και καλά πονηρού, του ηλίθιου, του βλάκα, του φουστη, ένα μείγμα αυτών κι ότι άλλο στραβό σου έρθει, θα το έχει πάνω του[/url]
SM-N9005
...που υποσχέθηκες στους πουστόγαυρους να "φορέσουν" την δικιά σου, την original "ΨΩ-LEE"...RoMaN έγραψε:ΤΕΡΑΣΤΙΕ LEE...
Τα αποτελέσματα των προημιτελικών του κυπέλλου:
Παμβοχαικός-Π.Α.Ο.Κ:1-3
Παναθηναικός-Ηρακλής:3-1
Λαμία-Ολυμπιακός:0-3
Κηφισιά-Εθνικός Αλεξανδρούπολης:3-1
Στο final four Λοιπόν προκρίθηκαν οι ΠΑΟΚ,Παναθηναικός,Ολυμπιακός και Κηφισιά.
Ιδανική κλήρωση θα είναι κόντρα στον βάζελο για μένα.
Επόμενο ματς για την ομάδα το κρίσιμο εντός με τον Φοίνικα Σύρου,την Δευτέρα 29/02,στις 18:00.
Παμβοχαικός-Π.Α.Ο.Κ:1-3
Παναθηναικός-Ηρακλής:3-1
Λαμία-Ολυμπιακός:0-3
Κηφισιά-Εθνικός Αλεξανδρούπολης:3-1
Στο final four Λοιπόν προκρίθηκαν οι ΠΑΟΚ,Παναθηναικός,Ολυμπιακός και Κηφισιά.
Ιδανική κλήρωση θα είναι κόντρα στον βάζελο για μένα.
Επόμενο ματς για την ομάδα το κρίσιμο εντός με τον Φοίνικα Σύρου,την Δευτέρα 29/02,στις 18:00.
Αρχικά είχαν πει Ρόδο,αλλά τώρα ακούγεται πως θα γίνει στην Αθήνα.Θα ξέρουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρώτα Ρόδο, μετά αθηνα, που ξέρεις με τις μέρες να περνάνε θα ανεβαίνει και πιο βορεια!
-
Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Ιδανική κλήρωση θα είναι κόντρα στον βάζελο για μένα.
Windson! Ο γιος του ανέμου, κυριολεκτικά...
- painkiller4
Kοιτα να δεις που θα μας ερθει ο gay λεω εγω.
Μακαρι να ερθει για να πεσει και μια ΨΩ-LEE
Μακαρι να ερθει για να πεσει και μια ΨΩ-LEE
Αθήνα σε μεγάλο γήπεδο με ανταλλαγη εισ;Odi έγραψε:Αρχικά είχαν πει Ρόδο,αλλά τώρα ακούγεται πως θα γίνει στην Αθήνα.Θα ξέρουμε μέχρι το τέλος της εβδομάδας.
bazelos , gay και εμείς..
too good to be true , τσιμπήστε με !!