Igor Tudor II

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
GIWRIKASP

Re: Igor Tudor II

Δημοσίευση από GIWRIKASP »

πραγματικα γραψτους ολους και κανε την δουλεια σου, ψαχνω απο χτες σε ολη την ευρωπη ομαδα να εχει τοσες ελειψεις και δεν εχω βρει ουτε μια,με συνεχομενες ελειψεις 4-5 παικτες βασικοι και καποιοι αμφιβαλω πλεον μετα και τα χτεσινα και σημερινα σχολια <<παοκτησδες>> να βαλλουν εναντιον σου ασταματητα τον προπονητη της ομαδας μας λεμε ετσιμε το δικεφαλο στη φορμα του, εμπαθεια φανερη, λες και ολοι αυτοι εχουν στο παλμαρε τους απο 2-3 τσαμπιονσλινκ,τεσπα υπομονη αρχιζει η ανακαμψη και τοτε απο το θρασος τους θα μιλανε για γονιμη κριτικη που ξυπνησε ιμαδα και προπονητη :!: :opaokara:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol έγραψε:Μάλλον αναφέρεται σε μη τουντορικους λόγους δηλαδή στην ανατροπή δεν είχε καμμια συμμετοχή ο προπονητής..... Και ας κάθονταν σε μια γωνία του πάγκου...... Αυτό κατάλαβα ότι θέλει να πει

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι, στο Αγιό Πνεύμα!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γαβ ;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

KOSTAS54 έγραψε:
K_geo έγραψε:τα τελευταία 2 σχόλια διαγράφηκαν και θα ήθελα να μην συνεχιστεί αυτό.

ευχαριστώ εκ των προτέρων.
""υγ για την ΄΄μεγαλη΄΄ χθεσινη ανατροπη και για το πως ηλθε αυτη δεν θελω να μιλησω γιατι θα βγουν οι γνωστοι αγνωστοι και τζαμπα θα γινουμε @@"""

Παρακαλώ να διαγράψεις και το σχόλιο του κυρίου, που αφήνει ευθέως υπονοούμενο ότι η χθεσινή ανατροπή ήταν ύποπτη. Αυτό είναι πολύ χειρότερο απ ότι διαγράφτηκε.
ή μαλλον εχεις προβλημα ή δεν εισαι τοσο εξυπνος οσο νομιζεις που θα αφηνα ποτε υπονοουμενο οτι ο ΠΑΟΚ πηρε υποπτο αποτελεσμα
μιας και εισαι αστυνομος των ποστ μου θα επρεπε τουλαχιστον αυτο να το εχεις καταλαβει,αλλα δυστυχως οταν εχουμε προβλημα με καποιον δεν μας αφηνει να δουμε ουτε περα απο την μυτη μας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Despe πες την αποψη σου για το αγωνιστικο ρε, οποια και αν ειναι..

Και οπως ειπες σε αλλο θρεντ, ασε αυτους που
δυστυχως δεν γραφουν εδω μεσα απλα για να πουν την αποψη τους απλα για να κρινουν,φιμωσουν την αντιθετη απ την δικη τους αποψη
μπορει κανεις ευκολα να το διακρινει αυτο αν δει τα ποστ τους που πανω απο το 70-80% των συνολικων τους ποστ ειναι απαντηση (συνηθως επιθετικη ή ειρωνικη) σε ποστ αλλου συμφορουμιτη

Y.Γ. παντως kudos στην ομαδα των mod για τον "αθηναιο"..
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Να λοιπόν σε όλα όσα γράφονται στα τελευταία 10 ποστ βρίσκεται και ο λόγος που αποφάσισα να αραιώνω... :cry: :cry: :cry:
Ο νοών νοείτο.... ΠΑΟΚ είμαστε και μετάνιωσα πάλι απόψε :( ... Τί ήθελα να μπω...... :? :? :?
Καληνύχτα 8-)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σφαγή του βαζελου ρε Νικόλα οφ σαιντ το πρώτο γκολ τι δεν καταλαβαίνεις ? Τέτοιο αυτομαστιγωμα χάσουμε κερδίσουμε η φέρουμε ισοπαλία είναι απίστευτο

Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Για να μην υπάρχει καμιά σκιά, επειδή το σχόλιο μου έπεσε κάτω από του ντέσπε, εγώ αναφέρομαι στις υπόνοιες οτι ο προπονητής έκοψε μεταγραφές λόγω εθνικότητας, που αναφέρθηκαν παραπάνω. Του ντέσπε την κριτική και γω την καταλαβαίνω 100% ως αγωνιστική, άσχετα αν την θεωρώ αυστηρή. Το θέμα όμως δεν είναι αν κάνουμε και ποιοί κάνουμε κριτική. Αν απλά μιλάμε για ποδόσφαιρο ας κάνουμε 24 ώρες το 24ωρο. Το θέμα είναι τι περιβάλλον δημιουργείται γύρω από την ομάδα. Γιατί το τί λεγεται όλη τη βδομάδα από κανάλια, ράδια, σάιτς είναι συγκοινωνούν δοχείο με το γήπεδο. Γιατί αν επί 80' βρίζουμε προέδρους, ιδιοκτήτες, προπονητές, παίχτες, αυτό έχει καλλιεργηθεί όλη τη βδομάδα και δεν κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Και αν δε μπορούμε όλοι να τους γουστάρουμε όλους, πρέπει να υπάρχει ένα όριο σεβασμού σε θεσμούς της ομάδας και πρόσωπα. Τέλος, όσοι φωνάζουμε για στήριξη εδώ στο φόρουμ, μπορεί να αδικούμε κάποιους εδώ μέσα και το εννοώ ειλικρινά ως αυτοκριτική, γιατί μεταφέρουμε μια ένταση που αντιστοιχεί σε άλλα μμε που φυτιλιάζουν την κατάσταση. Αν το Παοκμάνια ήταν μόνο του εμένα δε θα με πείραζε καμιά κριτική που γίνεται εδώ μέσα, με όλες τις διαφωνίες μας είναι όαση παιδιά. Έλα όμως που δεν είναι μόνο το Παοκμάνια, έλα που αποδεδειγμένα πολλοί άλλοι μπαχαλεύουν ασταμάτητα την ηρεμία της ομάδας, και αυτή αναζητά την ηρεμία να δουλέψει, έλα που βλέπουμε ανθρώπους να απαξιώνονται ταχύτατα και να καίγονται δυνατά χαρτιά της ομάδας άδοξα. Αυτά με προβληματίζουν προσωπικά.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Τζο,εκτος απο παικταρας,γραφεις και πολυ ωραια,ωριμα και μεστα..Πολυ ψυχριαμες και ρεαλιστικες αποψεις.Να γραφεις συχνοτερα σε παρακαλω..
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ο τζο ο νάγκμπε έγραψε:Για να μην υπάρχει καμιά σκιά, επειδή το σχόλιο μου έπεσε κάτω από του ντέσπε, εγώ αναφέρομαι στις υπόνοιες οτι ο προπονητής έκοψε μεταγραφές λόγω εθνικότητας, που αναφέρθηκαν παραπάνω. Του ντέσπε την κριτική και γω την καταλαβαίνω 100% ως αγωνιστική, άσχετα αν την θεωρώ αυστηρή. Το θέμα όμως δεν είναι αν κάνουμε και ποιοί κάνουμε κριτική. Αν απλά μιλάμε για ποδόσφαιρο ας κάνουμε 24 ώρες το 24ωρο. Το θέμα είναι τι περιβάλλον δημιουργείται γύρω από την ομάδα. Γιατί το τί λεγεται όλη τη βδομάδα από κανάλια, ράδια, σάιτς είναι συγκοινωνούν δοχείο με το γήπεδο. Γιατί αν επί 80' βρίζουμε προέδρους, ιδιοκτήτες, προπονητές, παίχτες, αυτό έχει καλλιεργηθεί όλη τη βδομάδα και δεν κάνει καλό στον ΠΑΟΚ. Και αν δε μπορούμε όλοι να τους γουστάρουμε όλους, πρέπει να υπάρχει ένα όριο σεβασμού σε θεσμούς της ομάδας και πρόσωπα. Τέλος, όσοι φωνάζουμε για στήριξη εδώ στο φόρουμ, μπορεί να αδικούμε κάποιους εδώ μέσα και το εννοώ ειλικρινά ως αυτοκριτική, γιατί μεταφέρουμε μια ένταση που αντιστοιχεί σε άλλα μμε που φυτιλιάζουν την κατάσταση. Αν το Παοκμάνια ήταν μόνο του εμένα δε θα με πείραζε καμιά κριτική που γίνεται εδώ μέσα, με όλες τις διαφωνίες μας είναι όαση παιδιά. Έλα όμως που δεν είναι μόνο το Παοκμάνια, έλα που αποδεδειγμένα πολλοί άλλοι μπαχαλεύουν ασταμάτητα την ηρεμία της ομάδας, και αυτή αναζητά την ηρεμία να δουλέψει, έλα που βλέπουμε ανθρώπους να απαξιώνονται ταχύτατα και να καίγονται δυνατά χαρτιά της ομάδας άδοξα. Αυτά με προβληματίζουν προσωπικά.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

δωσε πονο τουντορα

και στους....εκτος....και στους.....ΕΝΤΟΣ.....
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

Ασ ξεκινησει με τους εντος πρωτα... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Αρρωστια.
sabri

Δημοσίευση από sabri »

Καλησπερα παιδια..Πιο πολυ διαβαζω παρα γραφω εδω και 6-7 χρονια εχω ξεχασει,λυκειο ημουν παντως..περνουν τα χρονια η αγαπη για τον ΠΑΟΚ ωριμαζει και αυτη.Θα ηθελα ομως να σταθω,φευγοντας απο την μελαγχολικη εισαγωγη,στα τελευταια 2 μηνυματα που διαβασα του παλιου μας παιχτη τζο ναγμπε :D.Το φαινομενο σαρωτικης κριτικης και ισοπεδωσης των παντων με βρισιες χαρακτηρισμους ακομη και καταρες,σε παιχτες προπονητες κτλ της ομαδας με χει κουρασει.Θεωρω οτι ειναι ενα κοινωνικο φαινομενο της εποχης που δυστυχως επεκτεινεται και στο φορουμ.Πραγματικα στεναχωριεμαι για το επιπεδο μας ως ανθρωποι και δευτερευοντως ως οπαδοι οταν ανοιγοντας το τοπικ του προπονητη μας(παραδειγματως) επικρατει μια μιζερη αρρωστημενη κατασταση,οπου ολοι ειμαστε ειδικοι και τοσο αυστηροι κριτες λες και εχουμε το αλαθητο.Μπορει να ειμαι υπερβολικος αλλα θα ηθελα ο διαλογος να επικρατει και ο καθενας πριν γραψει το οτιδηποτε ας αναλογιστει οτι ειμαστε οπαδοι,φιλαθλοι καψουρηδες με αυτον τον συλλογο και ειμαστε ολοι μαζι σ αυτο.Ας αντιστρεψουμε λιγο το κλιμα αρχιζοντας απο δω μεταξυ μας.Η ομαδα θελει στηριξη και καλοπροαιρετη κριτικη.Δε μπορω να ανοιγω τοπικ παιχτη και να βλεπω ''παρε πουλο'',''δρομο'' και τα κλασσικα.Ολοι δε γουσταρουμε καποιους παιχτες αλλα προς θεου ας ηρεμησουμε τους τονους.Δεν νομιζω οτι θα πετυχουμε κατι με τετοια σχολια αντιθετως.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ακριβώς ρε φίλε ΣΤΉΡΙΞΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΚΡΙΤΙΚΉ

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”