29.Róbert Mak
- anekfrastos
Re: 11.Róbert Mak
Το γεγονός ότι τον τελευταιο μήνα παίζει να είναι ουσιαστικά ο μόνος παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα από τα πλάγια κάνει τους αντιπάλους προπονητές να διαβάζουν την κατάσταση αυτή και να ρίχνουν περισσότερο το βάρος της άμυνας από την πλευρά του. Να περιορισεις 1 μονο παίκτη που παίζει περιφερειακά και δεν είναι και ο Ρόμπεν δεν είναι και τόσο δυσκολο. Κυρίως δε όταν δεν έχει ένα full back από πίσω του να τον ντουμπλαρει. Στο 2ο ημίχρονο χθες δεν ήταν κακός και έδειξε διάθεση σε όλο το ματς.
εγω ξερω οτι με του που επαιρνε τη μπαλα τον ντουμπλαραν, δειγμα του οτι ειχαν επικεντρωθει/δουλεψει στο μαρκαρισμα του.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
K_geo έγραψε:εγω ξερω οτι με του που επαιρνε τη μπαλα τον ντουμπλαραν, δειγμα του οτι ειχαν επικεντρωθει/δουλεψει στο μαρκαρισμα του.
++++ Όπως και με τον Νιόνιο, ακριβώς...Χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση-διαχείριση-αντικατάσταση αλλά...
Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νούμερα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ήρεμοι είμαστε. Βλέπουμε όμως έναν διεθνή παίκτη που έχει πετύχει 9 γκολ σε 12 Ευρωπαϊκούς αγώνες και στην SL έχει 4 γκολ σε 21 αγώνες και 39 τελικές προσπάθειες. Σκοράρει 1 γκολ ανά 9,8 τελικές! Μόνον ο Πέλκας έχει χειρότερη στατιστική (3 γκολ στις ίδιες - 39 - τελικές).
Συνήθως τα νούμερα δεν λένε την πάσα αλήθεια .
Στην περίπτωση του ειδικά, είναι αυτός που μόνος του στο μεγαλύτερο ποσοστό, δημιουργεί τις τελικές του.
SM-N9005
-
ron-swanson
Εμενα μια χαρα μου φανηκε χθες. Σκασμενος ειναι, δεν εχει φρεσκαδα, αλλα πιστευω οτι βοηθαει πολυ περισσοτερο σε τετοια παιχνιδια απο τον Κλαους (και ισως τον Μπερμπατοφ, δεν τον εχω δει σε εκτος εδρας μονο του στην κορυφη γι αυτο δεν μπορω να ξερω). Παντως και να μπουκαρει μπορει και να φυγει σε κοντρα μπορει και πλεον εμαθε να σκοραρει κιολας, οποτε μια χαρα ειναι.
Θα σε ψηφιζα μβπ μονο και μονο απο τη φαση που αφηνεις τη μπαλα και παιρνας χαλαρα το κουτουμπη.....πολυ γκαυλωτικη κινηση! 
Σσσσωραιος.
Πόσα γκολ φτάσαμε;
Άψογη κίνηση στο γκολ, ευτυχώς πήγε δεξιά, γιατί αν πήγαινε αριστερά, θα είχαμε φωνές...
SM-G920F
Πόσα γκολ φτάσαμε;
Άψογη κίνηση στο γκολ, ευτυχώς πήγε δεξιά, γιατί αν πήγαινε αριστερά, θα είχαμε φωνές...
SM-G920F
τι να πει κανεις για εσένα ρε παιχταρά? σε έχουμε αρμέξει τοσους μηνες ,έχεις παίξει 500 αγώνες, , και στο 90+ ενώ νικάμε 2-0 ακόμα κυνηγάς σαν σκύλος τον αντίπαλο τερματοφύλακα.... 
Γκολ που θα τον βοηθήσει ψυχολογικά για την συνέχεια. Αν έβαζε και το δοκάρι θα ανέβαινε ακόμα περισσότερο
- thanos-xanthi
μπραβο ρε Μακ
παλι βεβαια εχεις κατι διαστηματα που εξαφανιζεσαι, καποια στιγμη ελεγα για κατουρημα εφυγε?
παλι βεβαια εχεις κατι διαστηματα που εξαφανιζεσαι, καποια στιγμη ελεγα για κατουρημα εφυγε?
- desperando
- Επικοινωνία: