Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Μπαρκαρούτσος
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Εγώ είμαι χειροκροτητής και δεν προσβάλλομαι! Καλύτερα χειροκροτητής, παρά λασποβόλος σε κάτι που αγαπώ.
Γιαννη αν εχεις διαβασει που εχεις διαβασει πολλα απο τα ποστ μου θα ξερεις οτι ουδεποτε εχω απευθυνθει σε αλλο μελος του φορουμ οσο και αν συμφωνω η διαφωνω με τις αποψεις του με υποτιμητικο τροπο αλλα η κατασταση τον τελευταιο καιρο εχει ξεφυγει.Η χρονια μεχρι τωρα για πολλους και διαφορους λογους δεν εχει εξελιχθει οπως θα θελαμε οι περισσοτεροι και μια μεριδα οπαδων προφανως εχει αποφασισει οτι μοναδικος υπευθυνος για αυτο ειναι ο κοσμος και εχει ξεκινησει μια σταυροφορια μεσα στο φορουμ κατα των κομπλεξικων,οπως εχουν πει καποιοι,των προβληματικων,των ψυχικα αρωστων και εγω δεν ξερω τι αλλο εχει γραφτει για συνοπαδους.Επετρεψε μου μεσα σε αυτο το κλιμα για να επισημανω το προβλημα και την κατασταση που επικρατει τον τελευταιο καιρο να χρησιμοποιησω και εγω μια φορα εναν ορο οπως ο χειροκροτητης.Τον θεωρω και επιεικη μπροστα σε αλλους που θα μπορουσα να εχω χρησιμοποιησει και ακομα περισσοτερο μπροστα σε αυτους που εχουν ακουσει αλλοι.Εγω προσωπηκα θα ηθελα αν γινοταν να σταματησει αυτη η αντιπαραθεση χτες και να επικεντρωθουμε καθε φορα στις αποψεις.giapas έγραψε:Josh είσαι πολύ άδικος με αυτό που έγραψες. Ο συγκεκριμένος , αν νομίζεις ότι είχε τυχαίες απόψεις που τις εξέφραζε σε τυχαία χρονικά διαστήματα κάνεις λάθος. Και πολύ κράτησε το αστείο.
Ο χαρακτηρισμός "χειροκροτητές" , είναι πολύ υποτιμητικός και προσβλητικός.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν θελω να το παω προσωπικα για το μπαν του αθενς μιας και για το συγκεκριμενο μελος τηρω τις αμφιβολιες μου το κατα ποσο ειναι πραγματικα οπαδος του ΠΑΟΚ ή οτι δεν ειναι μεγα τρολ
αν κανω λαθος του ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αλλα μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την αποψη μου εχει αυτος.
απο κει και περα ομως αν η μόνιμη και διαρκής απαξίωση των πάντων ειναι λογος για 3μηνα μπαν
και αν καμια βρισια εν θερμο στον προπονητη ή σε καποιον παικτη ειναι λογος για4μηνα μπαν
τοτε οι βρισιες για τους οπαδους (τους μονους που πονανε πραγματικα τοην ομαδα) για τι μπαν ειναι?
αν κανω λαθος του ζηταω προκαταβολικα συγνωμη αλλα μεγαλο μεριδιο ευθυνης για την αποψη μου εχει αυτος.
απο κει και περα ομως αν η μόνιμη και διαρκής απαξίωση των πάντων ειναι λογος για 3μηνα μπαν
και αν καμια βρισια εν θερμο στον προπονητη ή σε καποιον παικτη ειναι λογος για4μηνα μπαν
τοτε οι βρισιες για τους οπαδους (τους μονους που πονανε πραγματικα τοην ομαδα) για τι μπαν ειναι?
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Χθες ήταν ή πρώτη φορά που εκλεισα το φόρουμ βλέποντας το ματς. Νόμιζα πως άλλα βλέπουν τα μάτια μου στην τηλεόραση και άλλα στο φόρουμ. Πολύ μιρλα ρε συ. Αμέσως να σταυρώσουν οι παίκτες και ο Τουντορ
desperando, κοιτα...
επειδη αυτο μαλλον παει σε εμενα.
όντως, μια μεμονωμένη έκφραση, όπως πχ κάποιος να πει πανω στο νεύρο του μαλακισμένα τους οπαδούς (αρκεί μετά να καθήσει και μέσα απο διάλογο να εκφραστεί πιο συνετά και εν μέρει να παραδεχτεί το λάθος του), ή γαμωκροάτη τον Τούντορ, αρκεί να μην είναι το επιστέγασμα μιας μόνιμης απαξιωτικής και εμπρηστικής συμπεριφοράς προς αυτόν ή οποιοδήποτε άλλο όνομα, ακόμα δε περισσότερο όταν (να είμαστε ειλικρινείς) τα περισσότερα μέλη τα "ξέρουμε" μέσω των γραπτών τους (και άλλα επι προσωπικού) και ξέρουμε το τι εκφράζουν, πάνω κάτω τη λογική τους κτλ κτλ,
δεν ειναι κάτι το μεμπτό, ή στην τελική είναι κάτι που λες "να το πάρει ο διάτανος".
ΑΛΛΆ, μερικά πράματα, δεν γίνεται να μένουν ως έχουν. Και ελπίζω να το κατανοείς αυτό. Κυρίως γιατί πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει μια πληθώρα μελών με διαφορετική λογική, νοοτροπία αλλά και δυνατότητα έκφρασης στην οποία πρέπει να ισορροπήσουμε κάποιες καταστάσεις. Άν κάποιος είναι ..."ανεπίδεκτος" μαθήσεως αλλά και διαλόγου τότε δεν θεωρώ ότι πρέπει να επιμείνουμε.
Αν τώρα, θέλεις να το πάμε ακόμα πιο προσωπικά είμαι ανοιχτός (όπως πάντα
) σε κάθε παρατήρηση και διάλογο και ξέρεις -πιστεύω- ότι πρώτος έχω παραδεχτεί μια σειρά απο πράματα.
επειδη αυτο μαλλον παει σε εμενα.
όντως, μια μεμονωμένη έκφραση, όπως πχ κάποιος να πει πανω στο νεύρο του μαλακισμένα τους οπαδούς (αρκεί μετά να καθήσει και μέσα απο διάλογο να εκφραστεί πιο συνετά και εν μέρει να παραδεχτεί το λάθος του), ή γαμωκροάτη τον Τούντορ, αρκεί να μην είναι το επιστέγασμα μιας μόνιμης απαξιωτικής και εμπρηστικής συμπεριφοράς προς αυτόν ή οποιοδήποτε άλλο όνομα, ακόμα δε περισσότερο όταν (να είμαστε ειλικρινείς) τα περισσότερα μέλη τα "ξέρουμε" μέσω των γραπτών τους (και άλλα επι προσωπικού) και ξέρουμε το τι εκφράζουν, πάνω κάτω τη λογική τους κτλ κτλ,
δεν ειναι κάτι το μεμπτό, ή στην τελική είναι κάτι που λες "να το πάρει ο διάτανος".
ΑΛΛΆ, μερικά πράματα, δεν γίνεται να μένουν ως έχουν. Και ελπίζω να το κατανοείς αυτό. Κυρίως γιατί πρέπει να κατανοήσουμε ότι υπάρχει μια πληθώρα μελών με διαφορετική λογική, νοοτροπία αλλά και δυνατότητα έκφρασης στην οποία πρέπει να ισορροπήσουμε κάποιες καταστάσεις. Άν κάποιος είναι ..."ανεπίδεκτος" μαθήσεως αλλά και διαλόγου τότε δεν θεωρώ ότι πρέπει να επιμείνουμε.
Αν τώρα, θέλεις να το πάμε ακόμα πιο προσωπικά είμαι ανοιχτός (όπως πάντα
- desperando
- Επικοινωνία:
K_geo δεν ηταν μια εκ του προσωπικου αναφορα.ηταν κατι που αφορα ολο το φορουμ
απλα ηθελα περισσοτερο να τονισω οτι δεν μπορει να ειναιλογος μπαναρισματος η συνεχης αρνητικη κριτικη για παραδειγμα αν αυτη δεν συνοδευεται με χαρακτηρισμους που ξεπερνουν τα ορια.
απο κει και περα καποιοι (οχι μοντ) κανουν τεραστια προσπαθεια να ποινικοποιησουν την αντιθετη αποψη
καποιοι δυστυχως δεν γραφουν εδω μεσα απλα για να πουν την αποψη τους απλα για να κρινουν,φιμωσουν την αντιθετη απ την δικη τους αποψη
μπορει κανεις ευκολα να το διακρινει αυτο αν δει τα ποστ τους που πανω απο το 70-80% των συνολικων τους ποστ ειναι απαντηση (συνηθως επιθετικη ή ειρωνικη) σε ποστ αλλου συμφορουμιτη
απλα ηθελα περισσοτερο να τονισω οτι δεν μπορει να ειναιλογος μπαναρισματος η συνεχης αρνητικη κριτικη για παραδειγμα αν αυτη δεν συνοδευεται με χαρακτηρισμους που ξεπερνουν τα ορια.
απο κει και περα καποιοι (οχι μοντ) κανουν τεραστια προσπαθεια να ποινικοποιησουν την αντιθετη αποψη
καποιοι δυστυχως δεν γραφουν εδω μεσα απλα για να πουν την αποψη τους απλα για να κρινουν,φιμωσουν την αντιθετη απ την δικη τους αποψη
μπορει κανεις ευκολα να το διακρινει αυτο αν δει τα ποστ τους που πανω απο το 70-80% των συνολικων τους ποστ ειναι απαντηση (συνηθως επιθετικη ή ειρωνικη) σε ποστ αλλου συμφορουμιτη
Συμφωνώ.... Θα μπορούσαμε όμως να κριτικατουμε και θετικά, υπάρχει και αυτού του είδους η κριτική όχι μόνο μόνιμα η αρνητικήRoMaN έγραψε:Εγώ είμαι χειροκροτητής και δεν προσβάλλομαι! Καλύτερα χειροκροτητής, παρά λασποβόλος σε κάτι που αγαπώ.
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 22 Φεβ 2016, 17:52, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Εγώ κατά την διάρκεια αγώνα έχω διαβάσει απίστευτα υβριστικοτατα και μερικές φορές χυδαια σχόλια και αποφεύγω για να μην εκνευριστω να μπω κατά την διάρκεια του αγώνα.....αφορά τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ αυτόΜαυρο Χιονι έγραψε:Χθες ήταν ή πρώτη φορά που εκλεισα το φόρουμ βλέποντας το ματς. Νόμιζα πως άλλα βλέπουν τα μάτια μου στην τηλεόραση και άλλα στο φόρουμ. Πολύ μιρλα ρε συ. Αμέσως να σταυρώσουν οι παίκτες και ο Τουντορ
-
john4serres
- ace79grpaok
Εγώ φταίω,είπα το χειρότερο ,μπαναρετε με για πανταARMY έγραψε:Κάποιοι χθες γραψατε αρκετές χοντράδες.
-
Μπαρκαρούτσος
eorptol έγραψε:Συμφωνώ.... Θα μπορούσαμε όμως να κριτικατουμε και θετικά, υπάρχει και αυτού του είδους η κριτική όχι μόνο μόνιμα η αρνητικήRoMaN έγραψε:Εγώ είμαι χειροκροτητής και δεν προσβάλλομαι! Καλύτερα χειροκροτητής, παρά λασποβόλος σε κάτι που αγαπώ.
Δεν ξέρω αν το λες για εμένα, αλλά στο μπάσκετ πχ, που θεωρούμαι (κακώς) μπασκετολάγνος, ασκώ κριτική τον τελευταίο καιρό που ο γιαλός...στράβωσε..
Ασκώ επίσης στη μπάλα κριτική από πέρσι που τα απαυτώσανε τη μάνα πάλι με ξανά-μανά ΓΧ και ιστορίες, φέτος έφεραν Frank Arnesen (ευτυχώς υπάρχει στο FM!) και τον έδιωξαν, έφυγε ο Αγγελίδης...και λεφτά να έχω, του χρόνου δεν παίρνω διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Και, για να μείνουμε στη κουβέντα, νομίζω ότι κανείς δεν είναι αποκλειστικά χειροκροτητής εδώ μέσα..
Ακόμη κι ο Αισιόδοξος (μας διαβάζεις, ε; ) νομίζω έχει εκφράσει δυσαρέσκεια..
Όχι βέβαια δεν το λέω για σέναRoMaN έγραψε:eorptol έγραψε:Συμφωνώ.... Θα μπορούσαμε όμως να κριτικατουμε και θετικά, υπάρχει και αυτού του είδους η κριτική όχι μόνο μόνιμα η αρνητικήRoMaN έγραψε:Εγώ είμαι χειροκροτητής και δεν προσβάλλομαι! Καλύτερα χειροκροτητής, παρά λασποβόλος σε κάτι που αγαπώ.
Δεν ξέρω αν το λες για εμένα, αλλά στο μπάσκετ πχ, που θεωρούμαι (κακώς) μπασκετολάγνος, ασκώ κριτική τον τελευταίο καιρό που ο γιαλός...στράβωσε..
Ασκώ επίσης στη μπάλα κριτική από πέρσι που τα απαυτώσανε τη μάνα πάλι με ξανά-μανά ΓΧ και ιστορίες, φέτος έφεραν Frank Arnesen (ευτυχώς υπάρχει στο FM!) και τον έδιωξαν, έφυγε ο Αγγελίδης...και λεφτά να έχω, του χρόνου δεν παίρνω διαρκείας στο ποδόσφαιρο.
Και, για να μείνουμε στη κουβέντα, νομίζω ότι κανείς δεν είναι αποκλειστικά χειροκροτητής εδώ μέσα..
Ακόμη κι ο Αισιόδοξος (μας διαβάζεις, ε; ) νομίζω έχει εκφράσει δυσαρέσκεια..