70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
εγω βλεπω οτι υπαρχουν δεκαδες ποστ που λενε οτι εισαι λαθος και τι θα γινει με εσενα κτλ.
επισης περυσι δεν ημουν μοντερεϊτορ απο την αρχη της χρονιας, εγινα μετα το Πασχα. αρα τα περι δημιουργιας εντυπωσεων, στα επιστρεφω.
τελος, ειτε κατανοεις οσα σου ειπα (και δεν τα λεω μονο εγω αλλα υπαρχουν παντα συζητησεις μεταξυ των μοντερεϊτορ για τη συμπεριφορα συγκεκριμενων μελων) ειτε οχι και θα πρεπει να εισαι ετοιμος να υποστεις τις οποιες αντιδρασεις.
υγ: οπου πρεπει να γινει νουθεσια γινεται.
υγ2: δεν θελω να επανελθω επι τουτου γιατι και οφ-τοπικ ειμαστε αλλα και μερικα πραματα εχουν αποφασιστει ουτως ή άλλος.
επισης περυσι δεν ημουν μοντερεϊτορ απο την αρχη της χρονιας, εγινα μετα το Πασχα. αρα τα περι δημιουργιας εντυπωσεων, στα επιστρεφω.
τελος, ειτε κατανοεις οσα σου ειπα (και δεν τα λεω μονο εγω αλλα υπαρχουν παντα συζητησεις μεταξυ των μοντερεϊτορ για τη συμπεριφορα συγκεκριμενων μελων) ειτε οχι και θα πρεπει να εισαι ετοιμος να υποστεις τις οποιες αντιδρασεις.
υγ: οπου πρεπει να γινει νουθεσια γινεται.
υγ2: δεν θελω να επανελθω επι τουτου γιατι και οφ-τοπικ ειμαστε αλλα και μερικα πραματα εχουν αποφασιστει ουτως ή άλλος.
-
Dimg4
Πες μου τι λαθος βλεπεις σε αυτη την προταση σου και το ληγω.K_geo έγραψε:εγω βλεπω οτι υπαρχουν δεκαδες ποστ που λενε οτι εισαι λαθος και τι θα γινει με εσενα κτλ.
Dimg4,
σε παρακαλω για χαρη της .....κοντρας μας
βγες για κανα καφε να ηρεμησεις.
Πες πες στο τελος θα πεις καμμια κουβεντα που δεν σηκωνει.....επιστροφη
και θελω να εχω ποιοτικες....κοντρες οταν με πιανουν τα μερακια μου,
αντε να χαρεις πασακα μου.
ΥΓ Θα ηθελα την ιδια εγρηγορση και για τους αθηναιους
που μονιμα μπαινουν για να ριξουν λαδι στην φωτια και καθονται και κανουν χαβά μετα.
που μονιμα μπαινουν για να ριξουν λαδι στην φωτια και καθονται και κανουν χαβά μετα.
-
Dimg4
Ειμαι λαθος και σου λενε τι θα γινει με αυτον.... Αντιπερα οχθη. Εισαι εσυ λαθος οποτε τι θα γινει με σενα?
Καταλαβαινεις πως το λεω?
-
Dimg4
Γεια σου ρε πριστ, βασικα ηπια καφε ρε. Παιζει να φταιει κι αυτοprist64 έγραψε:Dimg4,
Σε πολλα εχεις δικιο αλλά ετσι οπως τα λες χανεις το δικιο σου.Dimg4 έγραψε:Ειμαι λαθος και σου λενε τι θα γινει με αυτον.... Αντιπερα οχθη. Εισαι εσυ λαθος οποτε τι θα γινει με σενα?![]()
"υγ2: δεν θελω να επανελθω επι τουτου γιατι και οφ-τοπικ ειμαστε αλλα και μερικα πραματα εχουν αποφασιστει ουτως ή άλλος."
Δηλαδη?
δλδ μερικές καταστάσεις έχουμε πει στην ομάδα των μοντερεϊτορ δεν δύναται να συνεχιστούν ως έχουν.
Τραβα πιες μια μπυρα τοτε μεχρι να βαλει τονους.Dimg4 έγραψε:Γεια σου ρε πριστ, βασικα ηπια καφε ρε. Παιζει να φταιει κι αυτοprist64 έγραψε:Dimg4,
Και πολυ καλα κανατε.K_geo έγραψε:δλδ μερικές καταστάσεις έχουμε πει στην ομάδα των μοντερεϊτορ δεν δύναται να συνεχιστούν ως έχουν.
Αυτο ομως πιο πολυ σαν απειλη ακουγεται,
ποσο μαλλον οταν υπαρχει κοντρα με συνεχομενες απαντησεις,
αν βαλω και την ειρωνια με τους....τονους
σαν να εχεις "ξεφυγει" λιγο.
-
Dimg4
Θα μιλησεις ξεκαθαρα η θα συνεχισεις να μιλας σαν πολιτικος?K_geo έγραψε:δλδ μερικές καταστάσεις έχουμε πει στην ομάδα των μοντερεϊτορ δεν δύναται να συνεχιστούν ως έχουν.
-
Dimg4
prist64 έγραψε:Τραβα πιες μια μπυρα τοτε μεχρι να βαλει τονους.Dimg4 έγραψε:Γεια σου ρε πριστ, βασικα ηπια καφε ρε. Παιζει να φταιει κι αυτοprist64 έγραψε:Dimg4,
που μονιμα μπαινουν για να ριξουν λαδι στην φωτια και καθονται και κανουν χαβά μετα.![]()
Εγω βγαινω για τσιγαρο
η παπαδια δε μ' αφηνει να καπνισω μεσα.
Μεχρι οτι ειναι καινουριο ...................................λιβανι της ειπα
αλλά ............τζιφος.
η παπαδια δε μ' αφηνει να καπνισω μεσα.
Μεχρι οτι ειναι καινουριο ...................................λιβανι της ειπα
αλλά ............τζιφος.
Dimg4 έγραψε:Πες μου τι λαθος βλεπεις σε αυτη την προταση σου και το ληγω.K_geo έγραψε:εγω βλεπω οτι υπαρχουν δεκαδες ποστ που λενε οτι εισαι λαθος και τι θα γινει με εσενα κτλ.
K_geo έγραψε:δεν εχω βάλει τόνους.
Έχω λιώσει! Χιούμορ Αρκά.
ΥΓ: Dim, πάρε παράδειγμα από τη συμπεριφορά του Τζαβέλλα.