Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δενς ξερω αν ειπωθηκε χθες ο μεσος ορος ηλικιας της ομαδας μας (υπολογιζοντας και αυτους που αγωνιστηκαν ως αλλαγη) ηταν 24,2!!!
DC έγραψε:Ρε συ Όντι .... εντάξει. Να την πατήσουμε την έρμη την αναφορά.Odi έγραψε:Ρε παίδες επειδή το γράφετε πολύ αυτό με το spamming και το "ορισμένους εδώ μέσα",κάντε αν θέλετε καμιά αναφορά στα posts που θεωρείτε ενοχλητικά.Και δεν θα το δει αυτός που κάνει το post (γιατί οι αναφορές είναι ορατές μόνο στους mods),οπότε δεν θα προκληθεί αναταραχή και θα μας διευκολύνετε κ εμάς.
Θα την πατήσω, εγώ, μία, δύο, τρεις ... εντάξει ... από ένα σημείο και μετά ή θα με πεις εσύ γραφικό ή εμπαθή ή θα νιώσω ρουφιάνος.
Δηλαδή, εσείς δεν μπορείτε να διακρίνετε ποιοι μπαίνουν για να τρυπήσουν ή να τρολάρουν και μπορούμε μόνο εμείς;
Υπάρχουν 3-5 άτομα που έχουν κανονική υπηρεσία.
Θυμάμαι πριν κανένα μήνα, το φόρουμ βγάζει κορυφαίο τον Τσίμιροτ και ο άλλος γράφει στο τόπικ του παίκτη κάτι "ανύπαρκτος" και "λίγος" και τέτοιες πίπες ... δεν θυμάμαι τώρα και βαριέμαι να ψάξω.
Τα έχω δει DC..Τα συζητάμε.
Σε πρόλαβε ο Στέφανος DimitriS... 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 15:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πρώτα απο όλα, στο 2ο γκολ που τρώμε η κεφαλιά δεν είναι ούτε διώξιμο ούτε αδύναμο κόρνερ ουτε τπτ, αλλά ο τζαβέλλας πάει να τη γυρίσει στο πρώτο και αυτή -ατυχώς- παίρνει περίεργη πορεία και παει προς τα έξω.Περιπτερος έγραψε:Δεν μπορώ να καταλάβω τους "πανηγυρισμούς" κάποιων από εμάς.
Μία από τα ίδια ήταν η ομάδα, εκτός από το γεγονός ότι σκοράραμε.
Στα θετικά ήταν το γεγονός ότι σκοράραμε χωρίς σχεδόν επιθετικούς. Αλλά έλεος και να βλέπουμε την αλήθεια κατάματα.
Δώσαμε δύο γκολ δώρο στον αντίπαλο και είμαστε ικανοποιημένοι κλπ... ?
Στο 2ο γκολ ο Μάκ εκτελεί κόρνερ και η μπάλα δεν φτάνει ούτε στο 1ο δοκάρι. Διώχνουν αυτοί και από εκεί τρώμε γκολ !!!. Ούτε φάουλ δεν κάναμε. Που είναι οι παικτες που έπρεπε να κόψουν και να καλύπτουν ?
Μας έδωσαν ή τους πήραμε το κέντρο και είχαμε την ευτυχία να μπει το σουτ του Τσιμιροτ. Αν δεν έμπαινε ?
Ισως να είμαστε λίγο πιο καλοί από άλλες φορές, ίσως το αποτέλεσμα να μας δίνει λίγη αισιοδοξία, αλλά και πάλι είναι έντονος ο προβληματισμός.
Μετά το 2-2 αντί να χτυπήσουμε το παιχνίδι, γυρίζουμε πίσω ... .
Ούτε η διαιτησία μου φταίει. Τα replay δείχνουν ότι μάλλον έχει δίκιο το κοράκι. Οσο για την παρ' ολίγο κεφαλιά στον Πέλκα, απλά τον άγγιξε και ο Πέλκας καλά έκανε και φέρθηκε ως άντρας, αντί να πέσει κάτω και να κάνει ότι έπαθε διάσειση.
Τώρα κάτι οφσάιτ ... και στο δικό μας 1ο γκολ υπάρχει οφσάιτ.
Να δούμε μήπως επιστρέψει κανένας επιθετικός και να συγκεντρωθούμε λίγο αμυντικά. Επιθ. χαφ δεν έχουμε και πρέπει να βρεθεί λύση. Ο Στέλιος Κ. να πάει να κάνει ατομική στην σέντρες.
Πάλι δεν ενθουσίασε η ομάδα, πήρε ένα Χ απλώς, που ήταν και το δίκαιο κατά τη γνώμη μου αποτέλεσμα.
δεύτερον, στο 1ο δικό μας γκολ φυσικά και δεν υπάρχει οφσαϊντ καθώς εδω και κάποια χρόνια υπάρχει το λεγόμενο παθητικό οφσαϊντ που απο τη στιγμή που ο επιτιθέμενος δεν συμμετέχει παρεμποδίζει κτλ κτλ δεν υπάρχει παρέμβαση. πχ το γκολ της αεκ στο οακα απέναντι μας ειναι χιλιάδες φορές ΠΙΟ οφσαϊντ.
τρίτον, το μια απο τα ίδια δεν το θυμάμαι χρόνια τώρα να πηγαίνουμε και να παίζουμε στα ίσια όλα τα ματς με το ποκ μεσα στις έδρες τους...
τέταρτον αν δεν έκανε τη λάθος πασα ο Χατζη, αν δεν ήταν σε λάθος τοποθέτηση ο μαλεζάς δεν θα τρώγαμε το πρώτο και φυσικά, αν δεν είχε παρει αυτή την ηλίθια πορεία η κεφαλιά του τζαβέλλα, δεν θα τρώγαμε το δεύτερο. οπότε θα ήταν 0-0 και με το γκόλ του πελκα θα κερδίζαμε!
-
giannistoumpa4
οφσαιντ το γκολ του Π.Α.Ο.Κ? που το ειδεσ ρε μεγαλε?
- ace79grpaok
Πατνως αυτή την ζελα την έχω στα πλευ οχ,βέβαια κάτσε πρώτα να περασουμμε
.Όπως και την αεκ που πέρα αο μια υποφερτή άμυνα και μια ατελειωτη σουφρα δεν έχει επηδειξει τίποτα το συνταρακτικό ,ο Μπεργκ έπρεπε να φάει κοκκινη αλλά μάλλον ασυλία έχει.
επισης αρνητικοτατη εντυπωση η απαθεια που βγαζει η ομαδα...δεν ειναι δυνατον σε φασεις οπως το χθεσινο μαρκαρισμα του μπεργκ, η κουτουλια του μαυρου, η αγκωνια σε μπερμπατοφ απο την ισπανιδα λουλα, τα σουτια του μιλιγιοφουστα, το ακυρωθεν γκολ με τη γρια και πολλα αλλα να μην κυνηγατε καταστασεις...οι αλλοι ορμανε ολοι πανω στο διαιτητη με το παραμικρο και οι δικοι μας κανουν σαν να μη συμβαινει τπτ...για ονομα δηλαδη 
- aisiodoksos
Ενοχλησε χθες το 'Χ' και ο τροπος που ηρθε μερικους.. Καποιοι περιμεναν σημερα τον Τουντορ στο αποσπασμα αλλα οι παικτες που τον ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και κανει μπαμ δεν τους εκαναν την χαρη.
Συνεχιζουμε πιο δυνατα με την Τριπολη. Το πρωταθλημα τωρα ξεκιναει και ολοι μαζι παμε να κανουμε το καλυτερο φινις.
υγ. κοσμο και με τριπολη και με γαυρο...οχι 6χιλιαδες με αστερα και 30 με γαυρο... και στα δυο ματς ο ΠΑΟΚ μας παιζει...
Συνεχιζουμε πιο δυνατα με την Τριπολη. Το πρωταθλημα τωρα ξεκιναει και ολοι μαζι παμε να κανουμε το καλυτερο φινις.
υγ. κοσμο και με τριπολη και με γαυρο...οχι 6χιλιαδες με αστερα και 30 με γαυρο... και στα δυο ματς ο ΠΑΟΚ μας παιζει...
- zarathustra79
Μπορείς να μου το εξηγήσεις λίγο αυτό;;;Περιπτερος έγραψε:... και στο δικό μας 1ο γκολ υπάρχει οφσάιτ...
σερα, εδω ο πελκας επειδη ο αλλος πηγε να του σκασει κουτουλια και ειπε "τι κανει αυτος ρε" πηρε καρτα, τι να λεμε τωρα.
αν στη φαση του μπεργκ ορμουσαν στο διαιτητη, θα παιζαμε με παιχτη λιγοτερο, νωριτερα. :ugeek:
αν στη φαση του μπεργκ ορμουσαν στο διαιτητη, θα παιζαμε με παιχτη λιγοτερο, νωριτερα. :ugeek:
ο πελκας σωστα πηρε καρτα για το μαρκαρισμα που προηγηθηκε...δεν την πηρε για καμια κοκορομαχια...αλλα σε τετοιες φασεις ορμαει ολη η ομαδα αν δεν δωσεις το διαιτητη εστω την αισθηση οτι σε σφαζει δεν θα σου δωσει τπτ...ας πουμε αν επεφταν ολοι με το τζαβελα ανετα πιστευω την αρπαζε την κοκκινη ο μαυρος...
θα μου επιτρέψεις να έχω τις αμφιβολίες μου περι τούτου κυρίως γιατί θεωρώ ότι απλά θα δώσουμε αφορμή στο κοράκι να μας βγάλει και άλλες και άλλες και άλλες κίτρινες καρτες... 
- zarathustra79
Μεγάλη κουβέντα... Δε γουστάρεις αυτό που βλέπεις; Με γεια σου και χαρά σου να μην έρθεις στο γήπεδο και έχεις το δικαίωμα να πας στο καφενείο το βράδυ να πεις κ μια κουβεντα παραπάνω για τον τούντορ κ τον τατουατζή τον κλάους κ όποιον θες. ΑΛΛΑ μη μου έχεις την παραμικρή απαίτηση για μεταγραφές κ γιατί παίζει ο κίτσιου κ ο πέλκας!! Ας είχαμε 20000 κόσμο ΜΟ σε κάθε ματς κ μετά όσες απαιτήσεις θες!!!aisiodoksos έγραψε:υγ. κοσμο και με τριπολη και με γαυρο...οχι 6χιλιαδες με αστερα και 30 με γαυρο... και στα δυο ματς ο ΠΑΟΚ μας παιζει...
Όταν έφαγε την κουτουλιά ο Πέλκας, είχαμε ήδη 4 ή 5 κίτρινες ....K_geo έγραψε:σερα, εδω ο πελκας επειδη ο αλλος πηγε να του σκασει κουτουλια και ειπε "τι κανει αυτος ρε" πηρε καρτα, τι να λεμε τωρα.
Ανέτσι ..... δικαιολογίστε επιτέλους τα εκατομμύρια που παίρνετε.Odi έγραψε:....
Τα έχω δει DC..Τα συζητάμε.
Όχι μόνο Σεϊχέλες και σκι στις Άλπεις.
Edit:
Ο Μαμουτέ μια χαρά τον κουτούλησε τον Πέλκα.Περιπτερος έγραψε:.. ... .
Ούτε η διαιτησία μου φταίει. Τα replay δείχνουν ότι μάλλον έχει δίκιο το κοράκι. Οσο για την παρ' ολίγο κεφαλιά στον Πέλκα, απλά τον άγγιξε και ο Πέλκας καλά έκανε και φέρθηκε ως άντρας, αντί να πέσει κάτω και να κάνει ότι έπαθε διάσειση. ...
Ακόμα και να ΜΗΝ τον έβρισκε, ήταν κόκκινη γιατί είχε πρόθεση και έγινε μπροστά στα μάτια του διαιτητή ο οποίος δεν άσκησε σωστό πειθαρχικό έλεγχο.
Τα παραπάνω τα γράφω για να μην χαρακτηρίσω αυτά που έγραψες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Δευ 22 Φεβ 2016, 15:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό το ματς για μενα, δειχνει καθαρα τα λαθοι του Ιβαν, με τον Μπερμπατοφ,τη πιεση που εβαλε στην ομαδα,αλλα και το καψιμο του Αρνεσεν κ του Αγγελιδη.
Γενικα θετικα τα συμπερασματα από το αγωνα και τους παιχτες.
Θα προτιμουσα τον Χατζι σα κεντρικο στοπερ και όχι δεξια,και πιο πολύ Αντωνη και Σαμπο.
Ακομα στα παιχνίδια που δεν θα παιξει ο Τζαβελας, θα ελεγα στη θεση του τον Λεοβατς.
Ο Κιτσιου λιγο πιο σοβαρος και ο Πελκας λιγο πιο ομαδικος και νομιζω θα παμε καλυτερα.
Γενικα θετικα τα συμπερασματα από το αγωνα και τους παιχτες.
Θα προτιμουσα τον Χατζι σα κεντρικο στοπερ και όχι δεξια,και πιο πολύ Αντωνη και Σαμπο.
Ακομα στα παιχνίδια που δεν θα παιξει ο Τζαβελας, θα ελεγα στη θεση του τον Λεοβατς.
Ο Κιτσιου λιγο πιο σοβαρος και ο Πελκας λιγο πιο ομαδικος και νομιζω θα παμε καλυτερα.