70.Στέλιος Κίτσιου
- Ekatnetworkltd
Re: 70.Στέλιος Κίτσιου
Άν διωρθώση την σέντρα του κατά 30% θα δούμε άλλο παίχτη!Μπορεί όμως να το κάνει;
Sent from my iPad Air using Tapatalk
Sent from my iPad Air using Tapatalk
- Sick Bastard
Να κάθεται 1 ώρα μετά την προπόνηση και να βαράει σέντρες.
Τι σκατά, 23 είναι, 5 χρόνια να μάθει να βαράει σέντρες ούτε ιατρική να σπούδαζε.
Τι σκατά, 23 είναι, 5 χρόνια να μάθει να βαράει σέντρες ούτε ιατρική να σπούδαζε.
-
Dimg4
Ακριβως, 5 χρονια η θεση απαιτει σεντρα και δεν εχει κανει ουτε βημα μπροστα.... μην σχολιασω τα σουτ που το 99% καταληγει σε κεφαλι οπαδου...
Ο Κιτσιου βασιζεται στο τρεξιμο και σε αναλαμπες που για μενα δυστυχως δεν ειναι αρκετα για να σταθει στον ΠΑΟΚ που θελουμε να βλεπουμε.
Σικ μαλλον πρεπει να διαβασει συνεντευξη Πετζα του πως βελτιωνε συνεχεια το σουτ του.
Ο Κιτσιου βασιζεται στο τρεξιμο και σε αναλαμπες που για μενα δυστυχως δεν ειναι αρκετα για να σταθει στον ΠΑΟΚ που θελουμε να βλεπουμε.
Σικ μαλλον πρεπει να διαβασει συνεντευξη Πετζα του πως βελτιωνε συνεχεια το σουτ του.
Νομίζω είναι φανερό πως κανείς από τους παίκτες μας δεν κάθεται να κάνει έξτρα προπόνηση για να δουλέψει τις αδυναμίες του.
-
Dimg4
- Παλαιολόγος
εχει μεχρι το τελος της χρονια χρονο,μεχρι τα Play off να κατσει μονος του να δουλεψει σεντρα και σουτ
αν μεχρι τοτε δουμε παλι τα ιδια,νομιζω πρεπει να αποκτηθει παιχτης στην θεση του
τα ποσοστα του ειναι τραγικα στο ζητημα και τον εχουν παρει χαμπαρι και οι αντιπαλοι
αν μεχρι τοτε δουμε παλι τα ιδια,νομιζω πρεπει να αποκτηθει παιχτης στην θεση του
τα ποσοστα του ειναι τραγικα στο ζητημα και τον εχουν παρει χαμπαρι και οι αντιπαλοι
Έχεις ολοφάνερα πλέον πρόβλημα μαζί μου, έτσι λεβεντάκο μου;;; Είναι που "σιγά να μην με δίκαζες κιόλας, όρεξη με είχες", όπως μου έγραψες εχθές !!!Dimg4 έγραψε:Re: 1. Μάρκος Βελλίδηςgoran 64 έγραψε:Σιγά ρε συ φίλε...ανατρίχιασα...Τέτοια αγάπη για την ομάδα από μερικούς μερικούς να την χ΄-σω εγώ !!!stelyk έγραψε:Μαζεψε το ΠΑΟΚομετρο τωρα...![]()
ΟΛΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
Δημοσίευσηαπό goran 64 » Κυρ Φεβ 21, 2016 11:25 pm
Προσπάθησε να βελτιωθείς όσο γίνεται γιατί το καλοκαίρι ξαναέχει λίμνη και Γιάννενα, όπως τα..."Π.Α.Σ." !!!
Οι θέσεις που παίρνεις είναι τραγικές για ομάδα με κατοχή της μπάλας και πίεση του αντιπάλου με την άμυνα της τραβηγμένη στην σέντρα !!! Στον Π.Α.Ο.Κ. είσαι πλέον, ούτε στα βρωμοσκούληκα, ούτε "στω Γιάννενω" !!!
ΞΥΥΥΥΥΥΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!! ΑΡΡΩΣΤΗΗΗΣΑΑΑΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!
Συνέχισε να εκτίθεσαι, εμένα δεν με αγγίζεις καν, σου είπα ότι είναι τιμή μου να με κατηγορούν τύποι σαν την πάρτη σου !!! Ντροπή και θλίψη μονάχα για τον εγωκεντρισμό σου !!!
Υ.Γ. Sorry για το off topic, αλλά...καταλαβαίνετε απ όσα βλέπετε και διαβάζετε θαρρώ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Goran καλό θα ήταν να σταματήσεις να μαλώνεις με το 80% του forum ρε αδερφέ..Έλεος.
- ΑποστόληςΑ
- anekfrastos
Ισχύει. Αφού πήγα κι εγω μια φορά να τον τσιγκλισω για τα κινούμενα σχέδια που βάζει και με έγραψε κανονικά.ΑποστόληςΑ έγραψε:Πράγματι! Γιατί το υπόλοιπο 20% μας θεωρείς παρακατιανούς;
@ Odi, δεν λες και καμιά κουβέντα σε τίποτα κακεντρεχείς και κολλημένους με την πάρτη μου λέω εγώ;;;
Για παράδειγμα, θα μπορούσες να "ανακαλύψεις" λίγο πιο πάνω, ότι στο topic του Κίτσιου κάποιος κάνει παράθεση δικού μου post στου Βελλίδη εντελώς αναίτια (και εντελώς off topic δηλαδή, οπότε θα μπορούσες δικαιωματικά να του πεις και κάτι πρωταρχικά), γιατί όλο κι όλο το point του είναι οι δικές μου παραινέσεις προς τον παίχτη, οι οποίες μάλιστα του φάνηκαν "μη αγαπησιάρικες" και τίποτα παρά πάνω !!!
Υ.Γ. Ααα...και δεν μαλώνω, συζητάω μόνο !!!
-
Perestroika_G4
ο γκοραν να σταματησει συμφωνώ, ο αλλος όχιOdi έγραψε:Goran καλό θα ήταν να σταματήσεις να μαλώνεις με το 80% του forum ρε αδερφέ..Έλεος.
-
Dimg4
Goran δε σε ξερω κι απο χθες ρε φιλε για να εχω θεμα προσωπικο μαζι σου. Πολυ σοβαρα το παιρνεις το θεμα. Εκανα παραθεση γιατι φασκεις και αντιφασκεις. Την ειπες στον αλλον γιατι "δεν αγαπαει τον ΠΑΟΚ κλπ" και την ιδια στιγμη ξεσκιζες τον Βελλιδη, ο οποιος χθες ηταν πολυ καλος. Ε μη θες να βγαινεις απο πανω παντα, δεξου και τα επιχειρηματα του αλλου.
Εγω οποτε κραζω, ΠΑΝΤΑ βαζω το γιατι με επιχειρημα. Τον Κιτσιου τον εκραξα απο παλια, δεν περιμενα το χθεσινο για να πω τι πιστευω για αυτον.
Τον τουντορ τον στηριζα μεχρι που με διεψευσε και τωρα τον κραζω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ μεχρι να αναστρεψει το κλιμα.
Εκει πρωτος θα ειμαι να πω μπραβο οπως ειπα χθες για τον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρονου πως μακαρι να συνεχιστει αυτο και να ανακαμψουμε. Αντερστεντ? Πιο λιανα δε μπορω να το καω
Εγω οποτε κραζω, ΠΑΝΤΑ βαζω το γιατι με επιχειρημα. Τον Κιτσιου τον εκραξα απο παλια, δεν περιμενα το χθεσινο για να πω τι πιστευω για αυτον.
Τον τουντορ τον στηριζα μεχρι που με διεψευσε και τωρα τον κραζω ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ μεχρι να αναστρεψει το κλιμα.
Εκει πρωτος θα ειμαι να πω μπραβο οπως ειπα χθες για τον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρονου πως μακαρι να συνεχιστει αυτο και να ανακαμψουμε. Αντερστεντ? Πιο λιανα δε μπορω να το καω
Το γεγονος φιλε μου Κωνσταντινε οτι 2,5 χρονια εχει τις ιδιες αδυναμιες και δεν τις εχει βελτιωσει ΚΑΘΟΛΟΥ,δεν με κανει να πιστευω οτι θα το κανει τωρα.Παλαιολόγος έγραψε:εχει μεχρι το τελος της χρονια χρονο,μεχρι τα Play off να κατσει μονος του να δουλεψει σεντρα και σουτ