93.Terry Antonis
Re: 93.Terry Antonis
Επαιξε μολις 10 λεπτα και προφανως δεν μπορεις να κανεις σοβαρη κριτικη,εβγαλε μια πολυ ομορφη πασα δειχνωντας και παλυ οτι ειναι πολυ καλος με την μπαλα στα ποδια αλλα η αληθεια ειναι πως ενω ηταν ξεκουραστος σε 1-2 φασεις αμυντικα ηταν απιστευτα βαρυς στα πρωτα μετρα και εχασε την φαση.Μακαρι να μπει σταδιακα στην ομαδα και να τον ξαναδουμε,αξιζει να μπει στο ροτεισον εστω μπροστα απο τον Σαμπο.
Μετα την κοκκινη στον Χαριση σημερα ευκαιρια να παιξει ακομα και βασικος, αν και προηγηται ο Τζιολης με τον Κατσε.
- john4serres
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Σήμερα έδειξε ψήγματα του ταλέντου του. Μακάρι να αρχίσει να παίρνει ευκαιρίες και να τις αξιοποιεί στο έπακρο. Ο Απόστολος πάντως χάρηκε
Αυτός έχει το μυαλό στα πόδια. Θα με θυμηθείτε.
Τώρα που έβαλε κιλά και πήρε όγκο, θα βρει τις ευκαιρίες του
SM-N9005
Τώρα που έβαλε κιλά και πήρε όγκο, θα βρει τις ευκαιρίες του
SM-N9005
- abc_o_ karpouzas
η ταχυτητα που εκετελει την πασα στον σαμπο δεν υπαρχει στα μεχρι τωρα χαφ του ΠΑΟΚ
αυτο ειναι που λεμε ταχυτητα σκεψης
πελκα ακους????
αυτο ειναι που λεμε ταχυτητα σκεψης
πελκα ακους????
Μια απλη ? πασα που μπορουσε να καταληγε σε ασιστ..Εχει μυαλο και φοβερο ποδι και πολυ καλη πασα..μακαρι να τα δειξει και εδω και φυσικα να εχει την υγεια του,θετικο το οτι πηρε χρονο..
Στη φάση που βγάζει την πάσα στον Σάμπο κάνει και πολύ ωραία κίνηση και ξεμαρκάρεται από τον αντίπαλο και μετά βγάζει εκπληκτική κάθετη στην κίνηση.
Δεν μου φαίνεται αργός νομίζω ότι κακώς έχει βγει αυτή η στάμπα από τον Ραπτόπουλο κυρίως και ακολούθησαν και οι άλλοι.
Αν ήταν αργός παίχτης να είστε σίγουροι ότι δεν θα τον επέλεγε και ο Άρνεσεν.
Όσοι ήρθαν επί των ημερών του είναι γρήγοροι.
Για τον Αντόνις δεν έχουμε ακόμη ολοκληρωμένη γνώμη αλλά φαίνεται ότι είναι παίχτης με μεγάλα τεχνικά χαρίσματα για αμυντικό χαφ.
Δεν μου φαίνεται αργός νομίζω ότι κακώς έχει βγει αυτή η στάμπα από τον Ραπτόπουλο κυρίως και ακολούθησαν και οι άλλοι.
Αν ήταν αργός παίχτης να είστε σίγουροι ότι δεν θα τον επέλεγε και ο Άρνεσεν.
Όσοι ήρθαν επί των ημερών του είναι γρήγοροι.
Για τον Αντόνις δεν έχουμε ακόμη ολοκληρωμένη γνώμη αλλά φαίνεται ότι είναι παίχτης με μεγάλα τεχνικά χαρίσματα για αμυντικό χαφ.
Μακάρι σιγά σιγά να παίρνεις χρόνο και στα play off να σε δούμε πολύ ως 10άρι...Τότε ίσως (μακάρι δηλαδή να...) καταλάβουμε γιατί δεν έγινε ποτέ η μεταγραφή 10αριού τον Γενάρη !!!
είσαι...
... 

- abc_o_ karpouzas
goran 64
καπου ......εκει.....ειμαι και εγω
αν δουμε ολα του τα στιγμιοτυπα απο την .......αουστραλια .....
ενω φαίνεται οτι ειναι σε θεση του αμυν. χαφ
η επιθετικη αναπτυξη της ...εκει...ομαδας του περναει σχεδον ολη απο τα ποδια του
εχει γρηγορες καλες πασες των 10-15 μετρων τις οποιες κανει με ολες της πλευρες των ποδιων του
χρησιμοποιεί με σχεδον ....απολυτη ...ισοροποια και τα δυο ποδια
σουταρει και με τα δυο
και
εχει απιστευτες τριανταπενταροσαρανταρες
περιμενουμε
καπου ......εκει.....ειμαι και εγω
αν δουμε ολα του τα στιγμιοτυπα απο την .......αουστραλια .....
ενω φαίνεται οτι ειναι σε θεση του αμυν. χαφ
η επιθετικη αναπτυξη της ...εκει...ομαδας του περναει σχεδον ολη απο τα ποδια του
εχει γρηγορες καλες πασες των 10-15 μετρων τις οποιες κανει με ολες της πλευρες των ποδιων του
χρησιμοποιεί με σχεδον ....απολυτη ...ισοροποια και τα δυο ποδια
σουταρει και με τα δυο
και
εχει απιστευτες τριανταπενταροσαρανταρες
περιμενουμε
To παιδι εμπιστοσυνη και σταδιακο ρυθμο πρεπει να παρει. Ελπιζω να μην τον αφησει παλι εκτος αποστολης για καμια 10αρια ματς και τον τελειωσει ψυχολογικα.