Μόνο κοίτα να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα παλικαράκι μου και συνέχισε την καλή, επαγγελματική δουλειά !!!
16. Gojko Cimirot
Re: 16. Gojko Cimirot
Πάρα πολύ καλός και απόψε...Με το αποψινό γκολ σου δε, όπως και με αυτή την "κοντοπουτανίστικη" αλλαγή κατεύθυνσης που έχεις πάνω στην κίνηση κάνοντας "κουτσό" στο ανάποδο πόδι από την κατεύθυνση που "ξεφεύγεις", άρχισες να μου θυμίζεις έναν πολύ μεγάλο παίχτη, παγκόσμιας εμβέλειας, αν και δεν έπαιζε 6άρι σαν εσένα, αλλά 8άρι και 10άρι...Ναι ρε, θα το τολμήσω αν και δεν το συνηθίζω: Λότταρ Ματέους !!!
Μόνο κοίτα να μην πάρουν τα μυαλά σου αέρα παλικαράκι μου και συνέχισε την καλή, επαγγελματική δουλειά !!!
είσαι...
ευτυχώς...και για σένα και για εμάς !!!
Δυο? Ενα και πολυ του ειναι.pilotos έγραψε:Μην βιάζεστε... Ας τον χαρούμε πρώτα εμείς.
Ίσως αν δεν είχε τον τραυματισμό στην αρχή, να ήταν ακόμα καλύτερα τα πράγματα για όλη την ομάδα.
Μπορεί να παίξει ΚΑΙ Ισπανία σε μεγάλη ομάδα, εύκολα αυτός...
Λόγω ηλικίας και δυο σερί άσχημα παιχνίδια δικαιολογούνται
SM-N9005
-
theo-drama
- Mr Ξερόλας 2019
Ρε βαλτε του κανα ματοχαντρο του παιδιου,κανα σκορδο.
υγεια να χει και οταν γυρισουν και τα ατου μας οι τραυματιες τοτε να δειτε τι θα γινει.Ποιον θα πιανουν και ποιον θα αφηνουν δεν θα ξερουν λεμε.
υγεια να χει και οταν γυρισουν και τα ατου μας οι τραυματιες τοτε να δειτε τι θα γινει.Ποιον θα πιανουν και ποιον θα αφηνουν δεν θα ξερουν λεμε.
- pisakaipoupoula
- ΑποστόληςΑ
Αν δεν έμπαινε το γκολ σου θα είχαμε χάσει, ίσως και 3-0. Εσύ μας έδωσες τον βαθμό. Τους έκοψες τον αέρα, τον τσαμπουκά και όλα τα συναφή. Πέραν του γκολ ήσουν και ο καλύτερος όλων.
Και ρωταω εγω τωρα.. Εστω οτι οντως εδωσε μιζα ο Αρνεσεν... Μηπως ηξερε τι εκανε και καλα την εδωσε τη μιζα;
- Sick Bastard
Υπέροχος παίχτης.
Ελπίζω να μην τον πουλήσει η ΠΑΕ το καλοκαίρι, ως ''Αρνεσενικό.''
Ελπίζω να μην τον πουλήσει η ΠΑΕ το καλοκαίρι, ως ''Αρνεσενικό.''
Ότι να'ναι αρκεί να την πούμε στους γνωστούς αγνωστους
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ρε ...., θα το ματιάσετε το παιδί!
Φτου φτου παλικάρι μου! Πάρε σύνταξη στον ΠΑΟΚ.
Συνέχισε την καλή δουλειά!
(Ο γκέι θα σε έπαιρνε εσένα και μετά θα σε έδινε πολλά δις στο εξωτερικό)
Φτου φτου φτου ..

Φτου φτου παλικάρι μου! Πάρε σύνταξη στον ΠΑΟΚ.
Συνέχισε την καλή δουλειά!
(Ο γκέι θα σε έπαιρνε εσένα και μετά θα σε έδινε πολλά δις στο εξωτερικό)
Φτου φτου φτου ..
- ΑποστόληςΑ
Ναι αλλά ο Φραδελάκης είπε:

Από τις περιπτώσεις που θέλουν ακόμα χρόνο για να κριθούν, είναι αυτή του Γκόικο Τσίμιροτ, καθώς ο νεαρός Βόσνιος μέσος, ο οποίος αποκτήθηκε έναντι 800.000 ευρώ από τη Σαράγεβο, είχε σοβαρό τραυματισμό στο ξεκίνημα της σεζόν και μόλις τον τελευταίο μήνα αρχίζει να δείχνει κάποια από τα στοιχεία που οδήγησαν στην απόκτησή του. Βέβαια, τα 800 χιλιάρικα που πήρε η Σαράγεβο αποτελούν ρεκόρ εσόδων για ομάδα από της Βοσνίας από πώληση ποδοσφαιριστή! Πάλι το έκανε το θαύμα του ο Άρνεσεν, o οποίος έδωσε και επιπλέον ποσό ...250.000 ευρώ στους ατζέντηδες του Βόσνιου! Κι άλλη μεταγραφή, δηλαδή, που πέρασε το εκατομμύριο, χωρίς το συμβόλαιο του παίκτη!
Ποιος είναι αυτός ο Παπαράκης ?