Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...

MVP

Βελλίδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χατζηισαϊας
1
1%
Μαλεζάς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τζαβέλλας
4
3%
Κίτσιου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρίσης
3
2%
Τσίμιροτ
92
69%
Λέοβατς
4
3%
Μυστακίδης
17
13%
Πέλκας
2
1%
Μακ
1
1%
Κοροβέσης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Αντώνης
9
7%
Σάμπο
1
1%

Σύνολο ψήφων: 134

Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ 2-2 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ας φερει προταση πρεπει να κινηθουν γρηγορα και να του ανεβασουν την ρητρα και τις απολαβες.

Ειναι η θεση του και η ποιοτητα του τετοια που ειναι ειναι απο τους ποδοσφαιριστες που λεμε: Χτιζεις ομαδα πανω του.

Τον κρατας, χτιζεις ομαδα πανω του, του ανεβαζεις την τιμη βρισκεις τον αντικαταστατη του και μετα τσεπωσε τα και δωστον.

Το θεμα ειναι να βρουμε εναν "Αρνενσεν"¨να μας φερει κι αλλον Τσιμιροτ...αφου καταφεραμε και τον διωξαμε τον ιδιο τον Αρνενσεν....
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:Αntonis.....,το τριτο μελος της ''μαγικης τριπλετας'' που θα εχουμε στα χαφ τα επομενα δεκα χρονια

Υπομονη και στηριξη.....τιποτε αλλο...

Υ.Γ. ρε εσεις... μην πανηγυριζετε....για τα αυτονοητα...
....ΠΑΟΚ εισαι..ρεεεεεε...ΠΑΟΚ.....
Ταγμααααααααααα......
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

paoktzis έγραψε:βλεπω πολλοι γραφεται οτι ο χαρισης ηταν κακος, μαλλον βλεπατε αλλο ματς δεν εξηγειται αλλιως
Συμφωνω...μ αρεσε πολυ...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Και επειδή είμαστε ΠΑΟΚ αφού, δεν ασχολούμαστε ρε νιαμου της χαβουζας με την απευθείας κόκκινη στην κουτουλιά στον "άψυχο- αδύναμο" Πελκα που δεν έκανε θέατρο, σαν αυτόν της κουλας και γίναμε μπουρδέλο με το θέμα Μπερμπατοφ.
Και που γίναμε μπουρδέλο με τον Μπερμπατοφ, ενώ ήταν άδικη η κόκκινη που έφαγε, εμείς γουστάραμε και γίναμε γιατί έτσι νιώθουμε.

Και στο τέλος, να ξέρετε ότι όσο μας πολεμάτε, τόσο περισσότερα ΠΑΟΚτσακια θα φτιάχνετε.

Πανηγυριστε τώρα ελεύθερα όλα τα κάλπικα που έχετε πάρει για να γεμίσετε την άδεια σας ζωή.

Υγ κάντε καμιά έκτακτη εκπομπή για τον Τζαβελα , επειδή κοίταξε στραβά τον Μεστο

SM-N9005
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Dimg4 έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Στείλε κάνα e-mail στον Νόιερ να σου απαντήσει σε ποιο ύψος του γηπέδου παίζει ο τερματοφύλακας, όταν η άμυνα του είναι τραβηγμένη στην γραμμή της σέντρας, και τον ακριβή λόγο γι αυτή και μετά την απάντηση του, γράψε μας και για τις ικανότητες του "τερματοφύλακα" Βελλίδη, εκτός από την εξυπνάδα του !!!

99% (για να μην υπερβάλω κιόλας) δικό του το 2ο γκολ, κι ας "πουλήσαμε" την μπάλα στον χώρο του κέντρου μας λόγω ατιμώρητης πίεσης των αντιπάλων...κορακιών !!!
Ο ανθρωπος που μας γραφει 10 φορες τη μερα αγαπηστε την ομαδα, ειρωνευεται τον βελλιδη με "τερματοφυλακα" και περιμενει αντιδραση νοιερ απο τον βελλιδη.
Αντι να δεις οτι ο κιτσιου παραταει το σπριντ ενω ειναι διπλα του ειρωνευεσαι τον βελλιδη γιατι δεν ειναι νοιερ.
Εσύ να μου κάνεις την χάρη και να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου γιατί έχεις αποδείξει εδώ μέσα ποιος και τι είσαι με τα γραφτά σου και τις εμμονές σου και δεν γουστάρω μία !!! :twisted: :evil: :twisted: & :oops: :oops: :oops: & :( :( :(

Αν πάλι θέλεις συνέχισε, μιας και το να με κατηγορούν τυπάκια σαν εσένα το θεωρώ απλά :shock: ...ΤΙΜΗ ΜΟΥ !!! :o

Υ.Γ. Κοίτα :shock: στο topic του Βελλίδη να δεις αν ειρωνεύομαι :o λεβεντάκο μου !!! :oops: :oops: :oops: & :( :( :([/quote]

:lol: εγινε λεβεντακο, τιμη σου που σε κατηγορουν? Σιγα μη σε δικασαν κιολας, ορεξη σε ειχαν. Ειρωνευτηκες τον.βελλιδη και απαντησα χωρις χαρακτηρισμους και βρισιες. Δε με νοιαζει να δω το τοπικ του,ο καθενας εκτιθεται στο.καθε του σχολιο. "Τερματοφυλακα" βελλιδη ειναι ειρωνεια η.οχι? Φασκεις και αντιφασκεις λεβεντη μου οποτε δε σου φταιει καποιος που το σχολιαζει.[/quote]

@ Dimg4, άκου για να τελειώνουμε ρε λεβεντάκο (διατηρώ το δικαίωμα να σε αποκαλώ έτσι, μιας και το έκανα πρώτος κι όχι "αντιγράφοντας" τα δικά σου γραφόμενα φυσικά)...Το "τερματοφύλακα" το έγραψα σε εισαγωγικά γιατί ακριβώς το μόνο που κάνει ο Βελλίδης είναι αυτό που λέει η λέξη: Να φυλάει το τέρμα του !!!

Αν καταλάβαινες κάτι παραπάνω, ίσως έβλεπες ότι ζητάω την άποψη του Νόιερ, μόνο και μόνο γιατί αυτός φημίζεται ότι αγωνίζεται, όχι μόνο σαν "τερματοφύλακας", αλλά και "σαν τρίτος σέντερ μπακ-σκούπα", ή μήπως δεν το ήξερες κι αυτό;;;

Καληνύχτα λοιπόν και μακάρι να μην με έχεις ποτέ ούτε όρεξη, ούτε ανάγκη, αλλά και μακάρι ποτέ να μην βγάζεις μαζί μου αβίαστα συμπεράσματα και να μην κάνεις εικασίες για το νόημα των λόγων μου !!! :oops: :oops: :oops: & :( :( :(

Υ.Γ. Καλύτερα και ασφαλέστερα όταν δεν ξέρεις κάτι να μην εικάζεις, αλλά να ρωτάς για να μαθαίνεις, Ο.Κ.;;; Γιατί η ημιμάθεια, ως γνωστόν, είναι χειρότερη της αμάθειας !!! ;) ;) ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 01:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

john4serres έγραψε:Εικόνα
Oλη η αληθεια σε μια φωτογραφια
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έτσι τους θέλουμε

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Ρε τον "μαθητευόμενο" ρε...Κοίτα πάθος ρεεε !!! :o :o :o

Α ρε κυρ Νίκο, τελικά πρόλαβες μέσα σε 2 μήνες και "άφησες έργο" μ αυτό το γαμημένο το D.N.A. του Π.Α.Ο.Κ. !!! (Όχι το δικό σου βέβαια ακριβώς, δηλαδή το 9/10 φορές 2ος στους 2 αλλά λέμε τώρα...) :oops: :oops: :oops: & :( :( :(
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Αυτό δείχνει ότι είσαι ομάδα και όλοι μαζί μια οικογένεια.
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

nikolasf έγραψε:Δεν θα πανηγυρίσω για τα αυτονόητα αλλά παραμένω αισιόδοξος για το μέλλον .... Και αν βλέπω μίρλα θα αλλάζω φόρουμ! 8-) 8-)
Εγώ μάλλον δεν θα ξαναμπω εν ωρα αγωνα :D αγωνα
Σήμερα βγαλαμε σφιγμο, αντίδραση και νεύρο...στηριζουμε την ομάδα και συνεχίζουμε. Ή θα βγάλει τσου λου...ή θα βγάλει γου λου...ή θα βγάλει σε λαϊκά δικαστήρια εξω απο την τούμπα!! :)

Εκεί παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε :opaokara:
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

KOSTAS54 έγραψε:
simba έγραψε:
KOSTAS54 έγραψε:Κάποιοι είναι εξαφανισμένοι.
και μετα λεει ο ντανι οτι κανεις δεν πανηγυριζει.. :mrgreen:
Ναι εγω χαίρομαι.
Χαίρομαι που η ομαδα μου γύρισε το 2-0 , που οφειλόταν σε 2 ατομικά λαθη, σε 2-2.
Χαίρομαι που δεν έχασε έδαφος, σε ενας εκτός έδρας με τον ΠΑΟ με 6 απουσίες βασικων, έναν τι των ανταγωνιστών της.
Χαίρομαι που αυτό το αποτέλεσμα μπορει να συντελεσει στην αλλαγή ψυχολογίας.
Χαίρομαι, που αυτό το αποτέλεσμα μπορεί να φέρει ηρεμία.
Χαίρομαι, γιατί αγαπώ 55 χρόνια αυτή την ομάδα.
Απαγορεύεται?
Οκ, μαλλον δε γνωριζεις τη διαφορα αναμεσα στο "βγαζω κλιμα πανηγυρικο και δεν εχω απολυτως τπτ να κριτικαρω (με ειρωνιες σαν την παραπανω λες και κερδισαμε στο βεστφαλεν)" και στο "νιωθω χαρα ή ικανοποιηση"..

ΠΧ και γω ειμαι ικανοποιημενος για οσα σημειωσες, αλλα και πικραμενος που με ενα πολυ κακο βαζελο (εσυ ο ιδιος ειπες πως ειχε να κερδισει 2 μηνες στην εδρα του) και με το μομεντουμ υπερ μας δεν κυνηγησαμε το 2-3..

Παντως, congrats, καθολου πονηρο αυτο που εγραψες (κ μεγενθυνα)..
Να σπευδεις να τονισεις την αγαπη σου σε αντιθεσει με μενα πχ που δεν αγαπαω την ομαδα μου γιατι προσπαθω να δω ρεαλιστικα κατι και να καταθεσω την κριτικη μου...
Ασχημη νοοτροπια φιλε μου που λογω αυτης δημιουργουνται εντασεις..
DimitrisS έγραψε:
simba έγραψε:EKTAKTO ANAKOINΩΘΕΝ
Το ματς σημερα ηρθε 2-2 με το χειροτερο βαζελο της τριετιας, και μετα το 2-2 δν καναμε φαση, παροτι ο Στραπατσιονι μας το εδινε στο πιατο..

Ειπαμε, εννοειται δεν κραζουμε, μπραβο στα παιδια για την προσπαθεια που το γυρισαν με τοσες απουσιες, συνεχιζουμε μεχρι να γυρισουν οι τραυματιες, αλλα καποιοι συνελθετε, μην πανηγυριζετε και μην υπερβαλετε, μικραινετε την ομαδα..
ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ
Ο ΠΑΟΚ χωρις εξτρεμ και σεντερ φορ, με ΣΚΑΤΑ ψυχολογια, με λαθη στην αρχη βρισκεται 2-0 πισω στο σκορ και το κανει 2-2 με σωστο ποδοσφαιρο με κατοχη της μπαλας, χωρις να απειληθει απο τον βαζελο.

Σταματηστε να μειωνετε καθε αντιπαλο του ΠΑΟΚ!!!
Οποτε να πανηγυρισουμε? Να πουμε οτι επιτελους γεμισαμε ΠΑΟΚ?

Μικραινουμε καθε αντιπαλο? (αποφασιστε ρε παδια, εγω νομιζα οτι το αντιστροφο γινοταν καθως αποθεωναμε το "ξενο".. :? :mrgreen: )

1. Απο 4 γεναρη ειχαν να κερδισουν στο γηπεδο τους..
Παναθηναϊκός 0 - 1 ΠΑΣ Γιάννινα
Παναθηναϊκός 0 - 0 Πανιώνιος
Παναθηναϊκός 0 - 0 Ατρόμητος
Παναθηναϊκός 0 - 1 SKODA Ξάνθη

2. Στα αριστερα της βαζελας επαιζε ο Πρανιτς, τον οποιο οποιος αντιπαλος προπονητης τον βρει, τον χτυπαει αλυπητα απ'την πλευρα του..

2. Στο κεντρο αμυνας ο Κουτρουμπαρος!

3. Στο κεντρο ο Λαγος και ο Λουντ!

4. Χωρις Ζεκα και με μεγαλη απωλεια συτη του Καρελη

Ε λοιπον, απεναντι σ'αυτη την ομαδα, επιλεγουμε να παιξουμε με 3 στην αμυνα αφαιρωντας 1 παικτη απ'την αναπτυξη της ομαδας (θα παγωσει η κολαση μεχρι να το καταλαβουν καποιοι αυτο..) και με ευαλωτα ακρα. Οκ, να το δεχτω και καλα γιατι παμε για το Χ (αν και κανεις δεν καταλαβαινει οτι η παρουσια 3ου, του μαλεζα σημερα πχ, δε βοηθησε σε κατι). Και οχι μονο αυτο αλλα ακομα ενα ημιχρονο σχεδον στο πουθενα μεχρι να διορθωθουν τα λαθη (μετατοπιση πελκα στο κεντρο).

Και με τα δωρα του Στραπατσιονι και την ψυχη ορισμενων παικτων, καταφερνεις να το γυρισεις και να κανεις το 2-2..Και απεναντι στην παραπανω ομαδα με ψυχολογια στο ναδιρ σε αντιθεση με τη δικια σου, απ'το 67' καταφερες να κανεις 1 υποψια φασης.. :!:

Αυτοι ειναι οι λογοι για τους οποιους δε νοειται (και μικραινει απιστευτα την ομαδα μας) να υπαρχει και κλιμα πανηγυρικο (με το επιχειρημα κιολας "ποτε πηρες αποτελεσμα εκει κατω") και ισως καποιοι μπορει να νιωθουν συγκρατημενα ικανοποιημενοι εως και λιγο πικραμενοι π δεν κυνηγησαμε τη νικη...

Anw, ναχαμε να λεγαμε ειναι τι γραφουμε στα φορουμ, το θεμα ειναι στην ομαδα μεσα να μην εχουν τετοιες νοοτροπιες που μας μικραινουν, γιατι αποτελουν τροχοπεδη στη βελτιωση και συμβιβασμος με τη μετριοτητα..

Υ.Γ. Διευκρινησεις κανω χαριν συζητησης, μη μπαινουμε ασκοπα σε κοντρες..
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γκαρι/Ζαιρο θα ειχαν κανει παρτι στην μερια του Πρανιτς. :twisted:
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Εννοειται καταρχας οτι δεν μπαινουμε σε κοντρες φιλε μου, συζηταμε, δεν εχουμε να χωρισουμε και τιποτα.

Στο θεμα μας τωρα εγω δεν εγραψα οτι πρεπει να πανηγυρισουμε και το θεμα μου ειναι οτι δεν ειδα πραγματικα κανεναν να πανηγυριζει.

Αν εγω και καποιοι αλλοι χαρηκαν δεν ηταν για την ισοπαλια, ηταν για το παθος που εδειξε η ομαδα και το 2-0 το εκανε 2-2, ηταν οτι σε μεγαλα διαστηματα του παιχνιδιου προσπαθησαμε και παιξαμε στρωτο ποδοσφαιρο, ηταν για το γεγονος πως μετα απο μια ηττα απο την γρια και οσα ακολουθησαν αυτης της ηττας, η ομαδα στο χορταρι εβγαλε αντιδραση. Ο βαζελος δεν ειναι κακη ομαδα, εχει ενα θεμα στα εντος εδρας παιχνιδια του, απο την αλλη δεν μπορουμε να τον βγαλουμε αδιαφορο σημερα οπως ειπωθηκε. Εχει να κερδισει τοσο καιρο στην εδρα παιζει με τον ΠΑΟΚ και ειναι 1-0 στο 10'. Εκατο ΠΑΟΚτσηδες να ρωτουσα εκεινο το χρονικο στιγμη οι 99 θα μου λεγανε "Δεν το γλιτωνουμε το 4μπαλο". Κι ομως περα απο το χαζο δευτερο γκολ που τρως δεν τον αφησες να σου κανει καποια αλλη τοσο επικυνδινη φαση. Και ξαναεγραψα ΚΑΙ ο βαζελος μπορει να μην ηταν καλος σημερα ΑΛΛΑ και εμεις δεν τον αφησαμε να ειναι καλος.

Το αποτελεσμα ναι δεν ειναι η νικη ειναι η ισοπαλια. Αλλα φετος σε καθε "κριτικη" που κανουμε για μενα πρεπει να βαζουμε στον παρανομαστη την φραση "ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ". Αυτο ειμαστε μια νεα ομαδα με νεο προπονητη με νεο τροπο σκεψης. Τον βαζελο τον εχεις βρει και σε χειροτερη κατασταση και εχεις χασει με κατεβασμενα τα χερια.

Στην τελικη ρε παιδια ας δουμε κι ας τονισουμε μια φορα λιγο περισσοτερα τα θετικα μπας και αλλαξει λιγο αυτη η ρημαδα η κατασταση που επικρατει....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Δευ 22 Φεβ 2016, 01:34, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

η μιση μας ομαδα ειναι εκτος και παλι το ματς πιο κοντα ηταν στο διπλο σημερα
χωρις σεντερ φορ βρε λαγουδακια..
αντε να επιστρεφουν οι τραυματιες, ουτε προπονητικο διπλο δε μπορουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη :mrgreen:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”