goran 64 έγραψε:
Στείλε κάνα e-mail στον Νόιερ να σου απαντήσει σε ποιο ύψος του γηπέδου παίζει ο τερματοφύλακας, όταν η άμυνα του είναι τραβηγμένη στην γραμμή της σέντρας, και τον ακριβή λόγο γι αυτή και μετά την απάντηση του, γράψε μας και για τις ικανότητες του "τερματοφύλακα" Βελλίδη, εκτός από την εξυπνάδα του !!!
99% (για να μην υπερβάλω κιόλας) δικό του το 2ο γκολ, κι ας "πουλήσαμε" την μπάλα στον χώρο του κέντρου μας λόγω ατιμώρητης πίεσης των αντιπάλων...κορακιών !!!
Ο ανθρωπος που μας γραφει 10 φορες τη μερα αγαπηστε την ομαδα, ειρωνευεται τον βελλιδη με "τερματοφυλακα" και περιμενει αντιδραση νοιερ απο τον βελλιδη.
Αντι να δεις οτι ο κιτσιου παραταει το σπριντ ενω ειναι διπλα του ειρωνευεσαι τον βελλιδη γιατι δεν ειναι νοιερ.[/quote]
Εσύ να μου κάνεις την χάρη και να μην ξαναασχοληθείς μαζί μου γιατί έχεις αποδείξει εδώ μέσα ποιος και τι είσαι με τα γραφτά σου και τις εμμονές σου και δεν γουστάρω μία !!!

&

&
Αν πάλι θέλεις συνέχισε, μιας και το να με κατηγορούν τυπάκια σαν εσένα το θεωρώ απλά

...ΤΙΜΗ ΜΟΥ !!!
Υ.Γ. Κοίτα

στο topic του Βελλίδη να δεις αν ειρωνεύομαι

λεβεντάκο μου !!!

&

[/quote]

εγινε λεβεντακο, τιμη σου που σε κατηγορουν? Σιγα μη σε δικασαν κιολας, ορεξη σε ειχαν. Ειρωνευτηκες τον.βελλιδη και απαντησα χωρις χαρακτηρισμους και βρισιες. Δε με νοιαζει να δω το τοπικ του,ο καθενας εκτιθεται στο.καθε του σχολιο. "Τερματοφυλακα" βελλιδη ειναι ειρωνεια η.οχι? Φασκεις και αντιφασκεις λεβεντη μου οποτε δε σου φταιει καποιος που το σχολιαζει.