Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
-
Dimg4
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
Αν δε σου αρεσει βγες απο το φορουμ που θα μας πεις να το ραψουμε κιολας. Υποδειξεις σπιτι σουgpaok έγραψε:Μπορείτε λίγο...πως να το πω ευγενικά....να...το ραψετε λίγο κ να περιμένετε να τελειώσει τουλαχιστον το ματς;;; αι σιχτιρ πια.
Υγ: πάμε ρε ομάδα... παίξε για το λαο σου που είναι.... παντα δίπλα σου......
- buffalobill4
-
Dimg4
Ρε φιλε ποσο απλα τα ειπες. Απλη λογικη ρε πουστη μου γαμω τις εμμονες του αμπαλου κροατη.buffalobill4 έγραψε:Τακτικα για να απαιτησεις οτι μπορεις απο το ματς βγαζεις πελκα και βαζεις αντωνη κατσε δεν ξερω εγω ποιον. Παιρνεις το κεντρο που πλεον χρειαζεσαι και ανεβαζεις τα φουλ μπακ σου
- VictorAK47
Όσο πιο ευγενικά γινόταν το είπε. Και έχει δίκιο.Dimg4 έγραψε:Αν δε σου αρεσει βγες απο το φορουμ που θα μας πεις να το ραψουμε κιολας. Υποδειξεις σπιτι σουgpaok έγραψε:Μπορείτε λίγο...πως να το πω ευγενικά....να...το ραψετε λίγο κ να περιμένετε να τελειώσει τουλαχιστον το ματς;;; αι σιχτιρ πια.
- hasio_john
Άστο φίλε! Θα σε πουν προπονηταρά του καναπέ ...buffalobill4 έγραψε:Τακτικα για να απαιτησεις οτι μπορεις απο το ματς βγαζεις πελκα και βαζεις αντωνη κατσε δεν ξερω εγω ποιον. Παιρνεις το κεντρο που πλεον χρειαζεσαι και ανεβαζεις τα φουλ μπακ σου
- PAOK_NORTH_ARMY
Πανηγύρισες;Dimg4 έγραψε:Αν δε σου αρεσει βγες απο το φορουμ που θα μας πεις να το ραψουμε κιολας. Υποδειξεις σπιτι σουgpaok έγραψε:Μπορείτε λίγο...πως να το πω ευγενικά....να...το ραψετε λίγο κ να περιμένετε να τελειώσει τουλαχιστον το ματς;;; αι σιχτιρ πια.