Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
-
john4serres
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
Του χρόνου οποιος δεν μπορεί θα βλέπει τα ματσάκια απο την κερκίδα. Πιστεύω αυτό το καλοκαίρι θα φέρουμε κανονικούς ποδοσφαιριστές.
Η μεγάλη πλάκα είναι ότι αν τους πιέσεις μπροστά, είναι πολύ χειρότεροι από εμάς.
Από κει και πέρα, όταν δέκα φορές έχεις την μπάλα και δεν ξέρεις τί να την κάνεις και την διώχνεις στα τυφλά και βλέπεις ότι αυτοί, ανοίγουν χώρο στην δεξιά σου πλευρά πάντα... Κάτι πρεπει να αλλάξεις.
Δεν ξέρω ρε παίδες, εγώ πάθος βλέπω ότι έχουν μόνο 3-4 εκεί μέσα...
SM-N9005
Από κει και πέρα, όταν δέκα φορές έχεις την μπάλα και δεν ξέρεις τί να την κάνεις και την διώχνεις στα τυφλά και βλέπεις ότι αυτοί, ανοίγουν χώρο στην δεξιά σου πλευρά πάντα... Κάτι πρεπει να αλλάξεις.
Δεν ξέρω ρε παίδες, εγώ πάθος βλέπω ότι έχουν μόνο 3-4 εκεί μέσα...
SM-N9005
Τουλάχιστον καταφέραμε να το ισορροπήσουμε το παιχνίδι - έχοντας ενίοτε και σχετικά γρηγορη ανάπτυξη.
Μεγάλο πρόβλημα η δημιουργική ασάφεια.
Καθώς επίσης και μια τρυπα στο τετράγωνο δεξιά κάτω από την μεσαία γραμμή από όπου ξεκινάει σχεδόν κάθε διείσδυση ο αντίπαλος.
Ελπίζω να πεισμώσει η ομάδα και να αξιοποιήσει τους χώρους που βρίσκει.
Μεγάλο πρόβλημα η δημιουργική ασάφεια.
Καθώς επίσης και μια τρυπα στο τετράγωνο δεξιά κάτω από την μεσαία γραμμή από όπου ξεκινάει σχεδόν κάθε διείσδυση ο αντίπαλος.
Ελπίζω να πεισμώσει η ομάδα και να αξιοποιήσει τους χώρους που βρίσκει.
Έχουμε βγάλει κάποιους ωραίους, αλλά ουσιαστικά ακίνδυνους, συνδυασμούς μπροστά. Βλέπουμε έστω κάτι υγιές. Θα ανέβουμε περισσότερο στο β' και μόλις ανέβουμε θα φάμε στο ξεκούδουνο το 2ο και πάμε γι άλλα...
- Chuck Norris
Τακτικά μιλώντας δεν ταιριάζει καθόλου στον χατζή να είναι με 3 στην άμυνα βγαίνει πολύ στα πλάγια , όπως και ο πελκας στα εξτρέμ άφαντος , Μυστακίδης ωραίος παίκτης . Πάμε σοβαρά στο β' ημίχρονο ποιοτικά ακόμα και με τόσους τραυματισμούς είμαστε ανώτεροι
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
ο πεθαμενος οσο και να τον σκουντηξεις δεν θα κλασει δυστυχως...
κριμα για τη ντροπιαστικη επετειακη χρονια κριμα γι αυτον τον αμοιρο λαο που τον εχουν ριξει πλεον σε τοσο μεγαλη καταθλιψη που ουτε τα lsd δεν τη σωζουν...
μικρη σημασια εχει οποιοδηποτε αποτελεσμα μπροστα σε αυτη την απαθεια και το μηδενικη μαχητικοτητα που βγαζει αυτη η ομαδα (πλην πολυ πολυ ελαχιστων εκαιρεσεων)...
κριμα για τη ντροπιαστικη επετειακη χρονια κριμα γι αυτον τον αμοιρο λαο που τον εχουν ριξει πλεον σε τοσο μεγαλη καταθλιψη που ουτε τα lsd δεν τη σωζουν...
μικρη σημασια εχει οποιοδηποτε αποτελεσμα μπροστα σε αυτη την απαθεια και το μηδενικη μαχητικοτητα που βγαζει αυτη η ομαδα (πλην πολυ πολυ ελαχιστων εκαιρεσεων)...
Το μεγαλύτερο πρόβλημα στον φετινό ΠΑΟΚ (εντός των τεσσάρων γραμμών).Tolaros έγραψε:Α στα δι@λ@ ρε Πέλκα δεν αντέχεσαι.
Με ένα κανονικό δεκάρι στη θέση του φέτος διπλάσια γκολ θα είχαμε έλεος.
Επίσης Μαλεζά τι να πω ρε φίλε..
- hasio_john
Πρέπει να βρεθεί ένας προπονητής που να είναι ικανός να φορέσει αρχίδια στους παίχτες!
Τόσα ξεψυχισμένα σουτ, τόση ηττοπάθεια, τόση χαλαρότητα, τόση έλλειψη εγωισμού ... μόνο ο ΠΑΟΚ!
Υ.γ. Βέβαια (και δικαίως), ορθά μπορεί κάποιος να μου πει, τι να σου κάνει ο προπονητής όταν στην 11δα ΜΟΝΟ ο Μύστα νιώθει την φανέλα που φοράει!
Γενικά πάντως παίζουμε καλά... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΟΚ! Μια μέτρια ομαδούλα της σειράς είναι αυτή!
Η ζέλα σήμερα είναι για πολλά γλέντια! Είμαι σίγουρος πως μέχρι και η γριά θα τον γλένταγε σήμερα.
Πάμε για κάποιο θαύμα στο δεύτερο, δεν βλέπω άλλη λύση!
Τόσα ξεψυχισμένα σουτ, τόση ηττοπάθεια, τόση χαλαρότητα, τόση έλλειψη εγωισμού ... μόνο ο ΠΑΟΚ!
Υ.γ. Βέβαια (και δικαίως), ορθά μπορεί κάποιος να μου πει, τι να σου κάνει ο προπονητής όταν στην 11δα ΜΟΝΟ ο Μύστα νιώθει την φανέλα που φοράει!
Γενικά πάντως παίζουμε καλά... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΟΚ! Μια μέτρια ομαδούλα της σειράς είναι αυτή!
Η ζέλα σήμερα είναι για πολλά γλέντια! Είμαι σίγουρος πως μέχρι και η γριά θα τον γλένταγε σήμερα.
Πάμε για κάποιο θαύμα στο δεύτερο, δεν βλέπω άλλη λύση!
- efthimis_paok
Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
Λεοβατς έξω, μυστα αριστερά, Σαμπο η αντονις μέσα, κερδίζεις κέντρο και πελκα Φορ μαζί με μακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος efthimis_paok την Κυρ 21 Φεβ 2016, 20:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα Μανιακέ δεν είναι θέμα ψυχολογίας ή εγωισμού. Όταν ο βάζελος αυτών των παικτών, μοιάζει μια ταχύτητα πάνω σε σημεία του αγώνα, ε κάτι λάθος γίνεται.
- painkiller4
Αυτο και οτι μονο Μυστακιδης εχει μεσα ποδοσφαιρικο θρασοςMANIAKOS έγραψε:Μετα το ματς θα θελα να πω για το χαρακτήρα των παικτών μας
Εγωισμό μηδεν
Κρυφτό στις πασες
Ρε Πελκα ταλαιπωρεισαι και ταλαιπωρεις και εμας
Από την μεριά του Λεοβατς, δεν σου έκαναν σχεδόν τίποτα.efthimis_paok έγραψε:Λεοβατς έξω, μυστα αριστερά, Σαμπο η αντονις μέσα, κερδίζεις κέντρο και πελκα Φορ μαζί με μακ.
Σήμερα είναι καλουτσικος, και έδειξε τρεις φορές, ότι σε σχέση με τον δεξιά, φτάνει την μπάλα στην περιοχή αρκετά καλά.
SM-N9005
Από τη σημερινή 11άδα το πολύ 3 παίκτες κάνουν για βασικοί και αναντικατάστατοι σε κανονικό ΠΑΟΚ
ευτυχως καναμε καλο πρωτο γυρο και δεν κινδυνευουμε με υποβιβασμο.