Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Δηλαδή το πιο σοβαρο πρόβλημα αυτή τη στιγμη ειναι ο προπονητής?
Καταλαβαίνουμε τι έχει γίνει στην ομαδα τον τελευταίο μηνα?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
για πες με τι εχει να κανει οταν βλεπεις μπαλα που δε σε ικανοποιει πες μου...εσυ βλεπεις μπαλα που σε πειθει εγω οχι ποια αλλη διαφορα βλεπειςSfinas έγραψε:@che4
γιατί υπάρχει προπονητής που στήριξες? όταν κάποιος κάθε χρόνο στο 6μηνο κράζει προπονητές και ζητάει αίμα, δεν έχει να κάνει με μπάλα έχει να κάνει με αλλα θέματα.......
- paokovios1974
οχι φταιει ο κοσμος για το χαλι της ομαδας και ο νβ που ηταν ενα μηνα στη διοικηση ... προς θεου δε φταιει ο ιτ μην τρελαθουμεGimnistis έγραψε:Δηλαδή το πιο σοβαρο πρόβλημα αυτή τη στιγμη ειναι ο προπονητής?
paokovios1974 έγραψε:Φυσικα και θυμαμαι φιλε μου,για σερτζιο μη μου με λες,με χιλια τον γουσταρω.
γιαυτο το γραφω γιατι ξερω την αποψη σου να τα πεις εκει που εκθειαζουν τον αδιαφορο που με εχει ξεφτιλισει ολη τη χρονια φετος χωρις μιση χαρα εδω και 4 μηνες σαν οπαδο
Όταν και AN έρθει che, εδώ θα είμαστε και θα το δεις τι θα γίνει...ως τότε μην μου κολλάς, Ο.Κ.;;; 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 13:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δεν έχει να κάνει με το άμα βλέπω μπάλα η όχι , σκέψου μονο πως θα βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ. θα βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ ζητώντας κάθε 6 μηνες αίμα και νέο προπονητή? η θα βοηθήσεις την ομάδα άμα σταματήσετε μερικοί την μίρλα και στηρίξετε την ομάδα στα δύσκολα?che4 έγραψε:για πες με τι εχει να κανει οταν βλεπεις μπαλα που δε σε ικανοποιει πες μου...εσυ βλεπεις μπαλα που σε πειθει εγω οχι ποια αλλη διαφορα βλεπειςSfinas έγραψε:@che4
γιατί υπάρχει προπονητής που στήριξες? όταν κάποιος κάθε χρόνο στο 6μηνο κράζει προπονητές και ζητάει αίμα, δεν έχει να κάνει με μπάλα έχει να κάνει με αλλα θέματα.......
Sfinas έγραψε:δεν έχει να κάνει με το άμα βλέπω μπάλα η όχι , σκέψου μονο πως θα βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ. θα βοηθήσεις τον ΠΑΟΚ ζητώντας κάθε 6 μηνες αίμα και νέο προπονητή? η θα βοηθήσεις την ομάδα άμα σταματήσετε μερικοί την μίρλα και στηρίξετε την ομάδα στα δύσκολα?che4 έγραψε:για πες με τι εχει να κανει οταν βλεπεις μπαλα που δε σε ικανοποιει πες μου...εσυ βλεπεις μπαλα που σε πειθει εγω οχι ποια αλλη διαφορα βλεπειςSfinas έγραψε:@che4
τι να στηριξω αυτον που τρωει γκολ και καθεται με σταυρωμενα χερια στον παγκο αδιαφορος σε ματς με τις γριες
τι ξερει αυτος απο ΠΑΟΚ και προπονητικη για να στηριξω
εσυ δηλ στηριζεις αυτη τη συμπεριφορα πες μου μεμονομενα γιαυτο που εγινε πριν μια βδομαδα αστα ολα τα αλλα
Νταξει ειναι κατανοητό ο καθένας να εχει τις προσωπικές του συμπάθειες/αντιπάθειες, συμβαίνει σε όλους, αλλα να ψάχνουμε να φορτώνουμε οτι στην συγκεκριμένη περιπτωςη φταιει ο Τουντορ που έμεινε η ομάδα αβοήθητη μετά το 75 με ξεπερνάει ..che4 έγραψε:Jeremy4 έγραψε:Έχεις ένα point che... Δε θυμάμαι παίχτη τα τελευταία χρόνια να βγάζει τέτοιο πάθος...
σκεψου αυτον στον παγκο και μετα σκεψου τον αλλον που μετα το γκολ της γριας εκατσε και σκεφτοταν τι ωραια που θα εινια η αποζημιωση....δε μπορω να φανταστω τι αλλο σκεφτοταν και παρατησε την ομαδα στο ελεος της μετα το 75 καθισμενος ηρεμα στον παγκο...
φερτον ιβαν και τραβα ροστοφ και κοιμησου δε θα κουνιεται τιποτα στα αποδυτηρια και οποιος μπαινει μεσα η θα ματωνει η θα .....
αυτον θελω να δεις πως γυρναει η γκβλα
Εχεις ιδέα τι ενδεκάδα είχε ο ΠΑΟΚ ειδικά μετά το 75 ; Αυτοί οι παίκτες με άλλη φανέλα θα πάλευαν για την παραμονή..
Περιμένει ο καθένας να έρθει ο Σάντος ο σερτζιο ο Μπόλονι η οποίος αλλος ειναι ο ιδανικός προπονητής στο μυαλό του και να παρει το κύπελλο και το πρωταθλημα με το υπάρχον ρόστερ ..που ο πιο έμπειρος σου παίκτης (πλην Μπερμπα) ειναι ο Τζιόλης και τα εξτρέμ σου 2 ταλαντούχοι 24 χρόνοι που ηταν αναπληρωματικοί σε ομάδες που πάλευαν για τη σωτηρία..
Δεν θα πω πολλα, ρίξτε μόνο μια μάτια στο ρόστερ της σεζόν 2008-2009 ενα ροςτερ γεμάτο ποιότητα και εμπειρία και κάντε μια σύγκριση με το υπάρχον που αποτελείται ως επι το πλείστον απο ταλαντούχους αδοκιμαστους σε συνθήκες πρωταθλητισμού παίκτες ...
Μετά ελάτε να ξαναμιλήσουμε για προπονητές
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2008%E2 ... .C._season
- paokovios1974
Θα δωσω αλλη μια ευκαιρια σημερα,μετα θα επανατοποθετηθω.Θα φανουνε πολλα σημερα απο την αγωνιστικοτητα και οχι απο το αποτελεσμα.
goran 64 έγραψε:Όταν και AN έρθει che, εδώ θα είμαστε και θα το δεις τι θα γίνει...ως τότε μην μου κολλάς, Ο.Κ.;;;
αδερφε οχι και σου κολλαω ειμαι απ τους λιγους που παντα προσπαθουν να ηρεμησουν την κατασταση οταν αναβεις

paokovios1974 έγραψε:Θα δωσω αλλη μια ευκαιρια σημερα,μετα θα επανατοποθετηθω.Θα φανουνε πολλα σημερα απο την αγωνιστικοτητα και οχι απο το αποτελεσμα.
ευχαριστω αδερφε με ηρεμεις ... πως τα καταφερνεις καθε φορα .... ειρηνη λοιπον μεχρι το ματς .... τα ξεχναμε ολα και εγω και τα λεμε το βραδυ .... να εισαι εδω αδερφε θα εχουμε πολλα να πουμε ειδικα στο θεμα αγωνιστικοτητα και παθος που και εγω εκει εχω κυριως τις ενστασεις μου....
επομενο ποστ μετα το ματς απο μενα σορτρυ αν κουρασα
- paokovios1974
Ααααα, σαν να μην με τα λες καλάάάάάά !!! Μια χαρά ήμουν σήμερα μέχρι που με είπες Τουντορολάτρη ρε !!!che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Όταν και AN έρθει che, εδώ θα είμαστε και θα το δεις τι θα γίνει...ως τότε μην μου κολλάς, Ο.Κ.;;;
αδερφε οχι και σου κολλαω ειμαι απ τους λιγους που παντα προσπαθουν να ηρεμησουν την κατασταση οταν αναβεις
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σε στείλω στον πάτερ σε λέω για εξομολόγιηση αν συνεχίσεις και

@che4
όπως όλοι οι έλληνες, έτσι και εγώ, είμαι ο μεγαλύτερος κόουτς όλον τον εποχών. διαφωνώ σε πολλά που κάνει ο τούντορ, πχ δεν θέλω να παίζει ο berba καθολου. αλλα αυτή τι στιγμή δεν είμαι εγώ κόουτς στον ΠΑΟΚ, είναι ο τούντορ. επόμενος αφήνω τα εγωιστικά μου στην άκρη και για το καλο του ΠΑΟΚ απλα στηριζω, και ας να κάνει τι δουλειά όπως γουστάρει αυτός. και συμφωνώ με την χθεσινή του δήλωση...
<<Οι οπαδοί πάντα θα κρίνουν και πάντα θα υπάρχουν συζητήσεις με το τι είναι καλό και τι όχι. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αν κάποιος πει ότι πρέπει να βάλω κάποιον παίκτη έχει δίκιο γιατί δεν υπάρχει απόδειξη ότι μπορεί να κάνει λάθος. Αυτός μπορεί να είναι καλύτερος ή ακόμα και χειρότερος. Αυτό είναι το φανταστικό με το άθλημα. Όλοι κρίνουν, όλοι προτείνουν λύσεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις, όλα είναι στον αέρα και αυτή είναι η ομορφιά του να είσαι μέρος αυτού το αθλήματος>>
όπως όλοι οι έλληνες, έτσι και εγώ, είμαι ο μεγαλύτερος κόουτς όλον τον εποχών. διαφωνώ σε πολλά που κάνει ο τούντορ, πχ δεν θέλω να παίζει ο berba καθολου. αλλα αυτή τι στιγμή δεν είμαι εγώ κόουτς στον ΠΑΟΚ, είναι ο τούντορ. επόμενος αφήνω τα εγωιστικά μου στην άκρη και για το καλο του ΠΑΟΚ απλα στηριζω, και ας να κάνει τι δουλειά όπως γουστάρει αυτός. και συμφωνώ με την χθεσινή του δήλωση...
<<Οι οπαδοί πάντα θα κρίνουν και πάντα θα υπάρχουν συζητήσεις με το τι είναι καλό και τι όχι. Αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου. Αν κάποιος πει ότι πρέπει να βάλω κάποιον παίκτη έχει δίκιο γιατί δεν υπάρχει απόδειξη ότι μπορεί να κάνει λάθος. Αυτός μπορεί να είναι καλύτερος ή ακόμα και χειρότερος. Αυτό είναι το φανταστικό με το άθλημα. Όλοι κρίνουν, όλοι προτείνουν λύσεις, δεν υπάρχουν αποδείξεις, όλα είναι στον αέρα και αυτή είναι η ομορφιά του να είσαι μέρος αυτού το αθλήματος>>
Αδιαφορος ο Σαντος, ο Μπολονι, ο Στεφενς, ο Τουντορ.
Αδιαφορος ο Τουντορ των 37 χρόνων, που είναι προφανές οτι είναι φιλόδοξος και έχει στόχο να κάνει καριέρα. Αδιαφορος δεν είναι μόνο ο κάθε καραγκιόζης που χτυπιέται για να τον βλέπουν.
Αδιαφορος ο Τουντορ των 37 χρόνων, που είναι προφανές οτι είναι φιλόδοξος και έχει στόχο να κάνει καριέρα. Αδιαφορος δεν είναι μόνο ο κάθε καραγκιόζης που χτυπιέται για να τον βλέπουν.