Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
Η γκαύλα κατά τη γνώμη μου ήταν συνολικό αποτέλεσμα διοίκησης- προπονητή και φυσικά και παιχτών που επί 3 χρόνια λειτούργησαν σαν γροθιά. Και ο Σάντος όταν δέχτηκε σκληρή κριτική στηρίχθηκε απόλυτα και ο Γκαρσία όταν έτρωγε τις κόκκινες σαν καραμέλες δεν αφέθηκε στο έλεος και ακόμα και όταν υπήρξαν φωνές και γκρίνιες για Ζαγοράκη-Βρύζα η ομάδα πήγαινε για πρωτάθλημα.
Άλλωστε η τότε διοίκηση είχε κάνει ξεκάθαρο ότι θα βασιστεί στα διαρκείας και στις αγωνιστικές επιτυχίες για να ανταπεξέλθει.
Συν το ότι οι οργανωμένοι μιλούσαν με την διοίκηση σε πρώτο ενικό και υπήρχε και ο Ποικιλίδης να κρατάει τα μπόσικα.
Καταλαβαίνω τι λες και πως το θέτεις, αλλά δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ με ισχυρό μεγαλομέτοχο να εφαρμόσει το σύστημα ρεβολούσιον. Πρέπει να φτιάξει βάσεις για να διασφαλίσει οικονομικά το μέλλον του χωρίς να χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο κάποιος να βάλει πλάτη. Είναι πολύ διαφορετικές οι απαιτήσεις τώρα.
Άλλωστε η τότε διοίκηση είχε κάνει ξεκάθαρο ότι θα βασιστεί στα διαρκείας και στις αγωνιστικές επιτυχίες για να ανταπεξέλθει.
Συν το ότι οι οργανωμένοι μιλούσαν με την διοίκηση σε πρώτο ενικό και υπήρχε και ο Ποικιλίδης να κρατάει τα μπόσικα.
Καταλαβαίνω τι λες και πως το θέτεις, αλλά δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ με ισχυρό μεγαλομέτοχο να εφαρμόσει το σύστημα ρεβολούσιον. Πρέπει να φτιάξει βάσεις για να διασφαλίσει οικονομικά το μέλλον του χωρίς να χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο κάποιος να βάλει πλάτη. Είναι πολύ διαφορετικές οι απαιτήσεις τώρα.
eorptol έγραψε:Χμ και για την νίκη στην τοτεναμ λέγανε δεν ενδιαφέρεται για το γιουροπα. ....κέρδισε την Ντόρτμουντ και ας είναι "αδιάφορη "....
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Περαν οτι η ουσία αυτών που λέω δεν ειναι αυτο μονο και μονο που μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις πρόκριση ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΞΝ ΚΩΝΠΟΛΗ με οτιδήποτε εισαι φάουλ
Και αν δεν κατάλαβες ενώ διαφωνώ κάθετα μαζι σου και με άλλους που έχουν την άποψη σου στηρίζω και προσπαθώ να καταλάβω το σκεπτικό σας
Εσυ ρε εστω για μια στιγμή έκανες τον κόπο να μπεις στη λογική της αντίθετης άποψης πέραν της ειρωνείας που πουλάς σε κάποια παιδιά εδω και δε μιλάω για μένα γιατι εγω ως γνωστών δε μασάω απο ειρωνίες
τωρα αυτο ειναι απαντησηeorptol έγραψε: Λείπει ο Λούκας είναι φανερό
δεν πειραζει μας διαβαζουν πολλοι και βλεπουν ποιος θελει να υπαρχει ηρεμια και αλληλοκατανοηση και ποιος ειναι ουγκ και ειρωνειες
απο κει και περα υπαρχουν οι αντρες που αμα μια γκομενα τους κανει νερα τη στελνουν στο διαολο και πανε και βρισκουν καμια δεκαρια αλλες και αυτοι που κλαψομουνιαζουν και αυτο το βγαζουν σολη τους τη ζωη
ε αυτο ειναι και ο λουκας
εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια εσυ εορτ κλαψε ακομα για τη μναρα που σε κερατωσε
ε αυτο ειναι και ο λουκας
εγω ανηκω στην πρωτη κατηγορια εσυ εορτ κλαψε ακομα για τη μναρα που σε κερατωσε
Με τον Λούκας 10 βαθμούς τουλάχιστον θα είχαμε παραπάνω
Τι ειρωνειες εδώ τον Λούκας βγάλαμε άχρηστο. .....η είναι ψέμματα; ίδιους βαθμούς θα είχαμε με αυτον;che4 έγραψε:τωρα αυτο ειναι απαντησηeorptol έγραψε: Λείπει ο Λούκας είναι φανερό
δεν πειραζει μας διαβαζουν πολλοι και βλεπουν ποιος θελει να υπαρχει ηρεμια και αλληλοκατανοηση και ποιος ειναι ουγκ και ειρωνειες
κοιτα αν σου κανω την εντεκαδα με τους καλυτερους παιχτες στην εποχη σαββιδη που θα μπορουσαν να παιζουν και σημερα θα τον ειχα μεσα οπως ολοι αλλα αλλο αυτο και αλλο αν ταιριαξε ποτε στην ομαδα μας και αν ηθελε ποτε να παιξει για αυτην
κανε μια προσπαθεια να καταλαβεις δεν μπορει να μην καταλαβαινεις τι εννοω
και αν εκανα 22αδα με τους καλυτερους παιχτες επι σαββιδη θα παιρναμε πρωταθλημα αν δεν ηταν οι διαιτητες αλλα θα ειμασταν σιγουρα δεκα βαθμους μπροστα απο αεκ και με κοντρα διαιτητες
και αν εκανα 22αδα με τους καλυτερους παιχτες επι σαββιδη θα παιρναμε πρωταθλημα αν δεν ηταν οι διαιτητες αλλα θα ειμασταν σιγουρα δεκα βαθμους μπροστα απο αεκ και με κοντρα διαιτητες
Σλοβακος είναι ο ανθρωπος έτσι πανυγηριζει τι να κάνουμεzissos έγραψε:Και ο Μακ πανηγύρισε στο Ντόρτμουντ. Έπρεπε να τους κάνει και δάχτυλα για να θεωρηθεί Παοκτσήδικος ο πανηγυρισμός?
ειναι τελειος τρελο οτι το συνεχιζεις εγω θελω να δω που θα το φτασεις
και σου ξανα λεω διαβαζουν πολλοι και ας μη γραφουν
Μην αλλάζεις την κουβέντα ο Λούκας θα έκανε την διαφορά και φέτος εσύ έχεις φάει κόλλημα με αυτόνche4 έγραψε:κοιτα αν σου κανω την εντεκαδα με τους καλυτερους παιχτες στην εποχη σαββιδη που θα μπορουσαν να παιζουν και σημερα θα τον ειχα μεσα οπως ολοι αλλα αλλο αυτο και αλλο αν ταιριαξε ποτε στην ομαδα μας και αν ηθελε ποτε να παιξει για αυτην
...
Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...
ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΧΑΒΟΥΖΟΑΡΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΔΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. !!! ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΡΑΞΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Εδώ ο άλλος μας αποκάλεσε
"μπετό" !!!
και
παράλληλα !!! ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ !!!
ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΩΝ ΧΑΒΟΥΖΟΑΡΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΔΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!
ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. !!! ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΡΑΞΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
Εδώ ο άλλος μας αποκάλεσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ε και ; δεν ζητάω την ψήφο τουςche4 έγραψε:ειναι τελειος τρελο οτι το συνεχιζεις εγω θελω να δω που θα το φτασεις
εγω αλλαζω την κουβεντα ... ηθελε ο λουκας να παιξει σρτον ΠΑΟΚ
βεβαια θα ταιριαζε γαντι στην αδιαφορια ιτ μεχρι που μπορει να μετανιωσε που δεν εκατσε
απο κει και περα εχεις να πεις εστω οτι σε κατι φταιει ο ιτ η ειναι θεος απλα δεν τιν καταλαβαινουμε
12 βαθμους πισω απ την κουλα ειναι επιτυχια προπονητη με τετοιο μπατζετ
ας δεχτω οτι ολα τα αλλα φταινε ο ιτ φταιει καθολου θα μας πεις
βεβαια θα ταιριαζε γαντι στην αδιαφορια ιτ μεχρι που μπορει να μετανιωσε που δεν εκατσε
απο κει και περα εχεις να πεις εστω οτι σε κατι φταιει ο ιτ η ειναι θεος απλα δεν τιν καταλαβαινουμε
12 βαθμους πισω απ την κουλα ειναι επιτυχια προπονητη με τετοιο μπατζετ
ας δεχτω οτι ολα τα αλλα φταινε ο ιτ φταιει καθολου θα μας πεις
goran 64 έγραψε:Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...![]()
ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΧΑΒΟΥΖΟΑΡΔ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΤΗΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ΓΕΝΝΙΤΣΑΡΔΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!![]()
ΞΕΡΕΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο Π.Α.Ο.Κ. !!! ΑΚΟΥΤΕ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ, ΚΡΑΞΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ, ΚΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ, ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!![]()
![]()
![]()
Εδώ ο άλλος μας αποκάλεσε"μπετό" !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και
![]()
![]()
παράλληλα !!! ΑΥΤΟΣ ΠΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΛΑΥΣΙΓΕΛΩΣ !!!
καλως τον τον αλλον τον τουντορολατρη
α ρε γκοραν να στηριξεις ετσι και το σερτζιο και θα μαστε μια χαρα
απο κει και περα ναι ειμαστε θυματα
οι αρδ μας ειπαν ψεματα οτι ειμαστε 12 βαθμους πισω απο κουλα και εχουμε 8 αγωνες σερι χωρις νικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος che4 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
τουλαχιστον παραδεχεσαι οτι τρολαρεις κατι ειναι και αυτοeorptol έγραψε:Ε και ; δεν ζητάω την ψήφο τουςche4 έγραψε:ειναι τελειος τρελο οτι το συνεχιζεις εγω θελω να δω που θα το φτασεις
και σου ξανα λεω διαβαζουν πολλοι και ας μη γραφουν:)