Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
- ace79grpaok
Re: Βάζελος-Π.Α.Ο.Κ,21/02,19:30,NS1
0-1 ο Μακ ακαι επική άμυνα από εμάς ,μεγαλειοδες διπλό για να πάρουμε τα πάνω μας.
οχι δεν καλυφθηκα δεν πειραζει να εχουμε διαφορετικη αποψη στο θεμα αλλα ο πρωτος που απαξιωσε την ομαδα τους παιχτες και το κλαμπ ειναι αυτος ο ιδιος με τις δηλωσεις του και τη συμπεριφορα του...πραγματικα θα δεις οτι τη μερα που θα φυγει αν ερθει η σωστη επιλογη που ειναι μια συγκεκριμενη και μπορουσε να γινει και το καλοκαιρι η ομαδα θα αλλαξει και θα μεινει με μαυρα γραμματα στη ιστορια μας ο ιτpaokovios1974 έγραψε:Ειπα οτι ειναι πολλοι οι υπαιτιοι,αν δεν σε καλυπτει αυτο να πω οτι η απειρια του προπονητη Τουντορ επαιξε και αυτη το ρολο της.Αλλα εγω μιλησα γενικοτερα για την απαξιωση και οχι τοσο για το καθαρα φετινο αγωνιστικο κοματι.Στο θεμα της απαξιωσης λοιπον το ποσοστο του Τουντορ που του αναλογει ειναι πολυ μικροτερο σε σχεση με αλλους παραγοντες.che4 έγραψε:ρε φιλε σολη αυτη την αναλυση το τουρλουμπουκι του ιτ δεν επαιξε κανεναν ρολο
Ελπιζω να Καλυφθηκες τωρα φιλε μου Τσε.
Che μην αρχίζουμε με τα αν παλι και μπαίνουμε στη λουμπα οτι ένας φταιει για αυτα που βλεπουμε τη μεγάλη ευθύνη εχει ο ιβαν και κανενας αλλος
Ναι εχει ευθύνη που στηρίζει τον πιο αδιάφορο προπονητή μετα το γδ ίσως
Κοιτά μανιακ εμένα αυτος ο ιτ με εχει υποτιμήσει πολλές φορές σαν ΠΑΟΚ φέτος και να ξέρεις οτι ετσι αισθάνονται πολυ απο μας και δεν πρόκειται να του το συγχωρήσουν
Κοιτά μανιακ εμένα αυτος ο ιτ με εχει υποτιμήσει πολλές φορές σαν ΠΑΟΚ φέτος και να ξέρεις οτι ετσι αισθάνονται πολυ απο μας και δεν πρόκειται να του το συγχωρήσουν
Λοιπόν και εγω θελω διπλό σημερα και θα κάτσω να δω το ματς με αυτήν τη ελπίδα
Δε θελω απλα 0-1 θελω και 0-4 αλλα θα ειμαι πανευτυχής και με ενα μισό μηδέν υπέρ μας αλλα βαρέθηκα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ξερω τι θα δω και ξερω και το αποτέλεσμα και τις ηλίθιες δηλώσεις που θα ακούσω μετα απο ιτ
Πλεον ειμαι ρεαλιστής δεν περιμενω τιποτα απο έναν άνθρωπο που έδειξε απ την πρώτη κιόλας μερα οτι δε γουστάρει και οτι ειμαστε λίγοι γη αυτόν
Ο προηγούμενος που ήταν ετσι πήγε μετα Κύπρο κτλ και αυτος κάπου εκει θα καταλήξει στην καλύτερη
Δε θελω απλα 0-1 θελω και 0-4 αλλα θα ειμαι πανευτυχής και με ενα μισό μηδέν υπέρ μας αλλα βαρέθηκα να κοροϊδεύω τον εαυτό μου ξερω τι θα δω και ξερω και το αποτέλεσμα και τις ηλίθιες δηλώσεις που θα ακούσω μετα απο ιτ
Πλεον ειμαι ρεαλιστής δεν περιμενω τιποτα απο έναν άνθρωπο που έδειξε απ την πρώτη κιόλας μερα οτι δε γουστάρει και οτι ειμαστε λίγοι γη αυτόν
Ο προηγούμενος που ήταν ετσι πήγε μετα Κύπρο κτλ και αυτος κάπου εκει θα καταλήξει στην καλύτερη
-
Μπαρκαρούτσος
Το θέμα είναι ότι και 0-15 να λήξει ο αγώνας, πάλι είμαστε 4 βαθμούς κάτω από βάζελο, μόλις 2 πάνω από τον Πανιώνιο και 9 κάτω από Α.Ε.Κ...
Νίκη έστω και με 0-0.5, για τα βαθμολογικά και μόνο.
Όλα τα άλλα είναι για το καλαμπούρι στον καφενέ..
Νίκη έστω και με 0-0.5, για τα βαθμολογικά και μόνο.
Όλα τα άλλα είναι για το καλαμπούρι στον καφενέ..
και αυτο ειναι το σεναριο νικης με μισο μηδεν σκεψου λιγοτο πολυ πιο πιθανο σεναριο ηττας και μετα πες μας και εσυ οτι η ομαδα παει καλα εχει τακτικη κτλ κτλ
-
john4serres
αν και έχουμε πολλά προβλήματα παίζουμε χωρίς επιθετικό, πιστεύω από σήμερα ξεκινάει η επική πορεία μέχρι τέλος χρονιας... 
- hasio_john
Μάγκες, ΌΛΟΙ μας έχουμε στο μυαλό μας (κλασικά) ότι σήμερα θα περάσουμε σαν τυφώνας από την λεωφόρο και θα δούμε έναν ΠΑΟΚ να βγάζει φωτιές και κτλ κτλ κτλ. Το πρόβλημα πλέον είναι γνωστό και πλέον καθιερωμένο και σχεδόν δεδομένο! Τα ίδια και ίδια κάθε φορά, λέμε λέμε την ΠΑΟΚίλα, έρχεται η φάπα, έρχονται οι γνωστές δηλώσεις, έρχεται η γκρίνια στο φόρουμ, έρχεται η αϋπνία, έρχονται τα νεύρα, έρχεται η τριχόπτωση...
ΣΗΜΕΡΑ (εγώ προσωπικά) θα το πάρω αλλιώς το θέμα! ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ μου το αποτέλεσμα! Θα κάτσω να δω την ομαδάρα μου έχοντας στο μυαλό μου πως πλέον μόνο η τύχη και ο Θεός μπορεί να μου δώσει τη νίκη και όχι η αγωνιστική μας εικόνα, ή οι παίχτες μας ή ο προπονητής! Έχουμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα να περιμένει κάποιο νοήμων φίλαθλος της ομάδας, να δει κάποια αλλαγή στο αγωνιστικό κομμάτι! Οι ίδιοι παίχτες είναι, τα ίδια συστήματα κάνουν, τις ίδιες μ@λακίες κάνουν, τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ γράφουμε μετά από κάθε αγώνα στο φόρουμ! ΝΤΕ ΖΑ ΒΟΥ (Deja Vu) είναι πλέον η κατάσταση.
Δείτε το χαλαρά μάγκες! Σώστε την ηρεμία σας και την υγεία σας!
Εγώ χθες δεν έκλεισα μάτι, σας το λέω πραγματικά! Ξάπλωσα για καμιά ώρα και σηκώθηκα και έκατσα στο καναπέ!
Αν συνεχίσω κάθε εβδομάδα έτσι θα πάθω ζημιά..
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ σήμερα και ας βοηθήσει όποιος θέλει, ο Θεός, ο Κομφούκιος, η τύχη, ο ανάδρομος, τα δοκάρια, το φάρδος! Δεν με νοιάζει ποιος. Νίκη θέλω!
ΣΗΜΕΡΑ (εγώ προσωπικά) θα το πάρω αλλιώς το θέμα! ΣΤ' @ΡΧΙΔΙΑ μου το αποτέλεσμα! Θα κάτσω να δω την ομαδάρα μου έχοντας στο μυαλό μου πως πλέον μόνο η τύχη και ο Θεός μπορεί να μου δώσει τη νίκη και όχι η αγωνιστική μας εικόνα, ή οι παίχτες μας ή ο προπονητής! Έχουμε φτάσει στο τέλος της χρονιάς και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΙΧΝΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ! Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το νόημα να περιμένει κάποιο νοήμων φίλαθλος της ομάδας, να δει κάποια αλλαγή στο αγωνιστικό κομμάτι! Οι ίδιοι παίχτες είναι, τα ίδια συστήματα κάνουν, τις ίδιες μ@λακίες κάνουν, τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ γράφουμε μετά από κάθε αγώνα στο φόρουμ! ΝΤΕ ΖΑ ΒΟΥ (Deja Vu) είναι πλέον η κατάσταση.
Δείτε το χαλαρά μάγκες! Σώστε την ηρεμία σας και την υγεία σας!
Εγώ χθες δεν έκλεισα μάτι, σας το λέω πραγματικά! Ξάπλωσα για καμιά ώρα και σηκώθηκα και έκατσα στο καναπέ!
Αν συνεχίσω κάθε εβδομάδα έτσι θα πάθω ζημιά..
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ σήμερα και ας βοηθήσει όποιος θέλει, ο Θεός, ο Κομφούκιος, η τύχη, ο ανάδρομος, τα δοκάρια, το φάρδος! Δεν με νοιάζει ποιος. Νίκη θέλω!
ΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΚΑΝΑ ΠΑΚΕΤΑΚΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩ ΕΤΣΙSfinas έγραψε:αν και έχουμε πολλά προβλήματα παίζουμε χωρίς επιθετικό, πιστεύω από σήμερα ξεκινάει η επική πορεία μέχρι τέλος χρονιας...
che4 εσύ και οπαδός τις barcelona να ήσουν θα έβρισκες αρνητικά , είναι αγιατρευτη κατάσταση

πως το καταλαβες ρε σφινα
αναμεσα απο ΠΑΟΚ του ιτ και τη σημερινη μπαρτσα δεν υπαρχει σκαλι να φανταστω
αναμεσα απο ΠΑΟΚ του ιτ και τη σημερινη μπαρτσα δεν υπαρχει σκαλι να φανταστω