Νομίζω σε 1.5 μήνα (μπορεί να πέφτω κι έξω)Suleymanoglu έγραψε:Πότε επιστρέφει?pilotos έγραψε:Πόσο έλειψε σήμερα η ψυχή της ομάδας...
Γιάννη Παντακιδη, όταν επιστρέψεις, όλα θα είναι αλλιώς.
SM-G920F
SM-G920F
Νομίζω σε 1.5 μήνα (μπορεί να πέφτω κι έξω)Suleymanoglu έγραψε:Πότε επιστρέφει?pilotos έγραψε:Πόσο έλειψε σήμερα η ψυχή της ομάδας...
Γιάννη Παντακιδη, όταν επιστρέψεις, όλα θα είναι αλλιώς.
SM-G920F
Suleymanoglu έγραψε:και ΝΑΙ, προσπαθούμε να μη μεταφέρουμε τη Νοοτροπία των Μπασκετ και Ποδόσφαιρου στο Βολευ.
Αύριο στου Δεδα σας θέλω, τώρα πάω για νάνιRoMaN έγραψε:Suleymanoglu έγραψε:και ΝΑΙ, προσπαθούμε να μη μεταφέρουμε τη Νοοτροπία των Μπασκετ και Ποδόσφαιρου στο Βολευ.
Τι έχει η νοοτροπία του μπάσκετ;;;; Για πάμε στο topic του Τσόχλα να τα πούμε λίγο...
Ενταξει χαλαρωσε εκφραση ειναι...δεν εννοω κυριολεκτικα οτι παιζει με βυσμα...απλα οτι δεν κανει γι αυτον τον ΠΑΟΚ το παιδι...και οχι μονο για το σημερινο...σχεδον σε καθε παιχνιδι τα ιδια κανει...δεν εχω οπως καταλαβαινεις κατι προσωπθκο μαζι του...σαν παικτγ τ8ν κρινω...RoMaN έγραψε:danirifle έγραψε:όσοι μιλάνε για τον σαββίδη (σκέτο)?potamda έγραψε:Ντροπή όσοι μιλάνε για Καρασαββίδη! Μόνο αυτό!![]()
![]()
![]()
![]()
Σατανά!
![]()
tolis14 έγραψε:Οτι να ναι..δηλ δεν μπορουμε να σχολιασουμε ενα παικτη που χαρισε ενα τιτλο στον κωλογαυρο εδω μεσα...RoMaN έγραψε:Tolis, έλα στο Παλατάκι να ρωτήσεις τον ίδιο, να σε πει το βύσμα του.
Ήρεμα με τους χαρακτηρισμούς...
Σχολίασε, αλλά αυτό με το βύσμα το θεωρώ προσωπικά λίγο βαρύ.. Γι'αυτό και δεν σ'το έσβησα.
Θα ανοιξει μεγάλη συζητηση για το πόσο εχει αλλάξει η νοοτροπία μας με την ελευση του Σαββιδη ,αλλα ειναι μεγάλη κουβεντα , αλλα θα επαναλάβω πάλι το ίδιο με γεμάτη Τουμπα όλα τα αλλα αθληματα θα κάνουν πλάκα στην Ελλάδα ,όσο πιο γρηγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα... ο Σαββιδης εχει να βάλει οσα θέλει και εχει όρεξη ,πρωταθλητη ομως μονος του τον ΠΑΟΚ δεν τον κάνει ,μονο αν ο λαός του ΠΑΟΚ γεμιζει την Τουμπα ,τα εσοδα θα ανεβουν για όλα τα αθλήματα ,πότε θα το καταλάβουμε αυτο ...pilotos έγραψε:Ότι λέει ο panpan...
Όποιος γκρινιάζει για βόλεϋ και συμπληρώνω, χάντμπολ ανδρικό και γυναικείο, γυναικείο ποδόσφαιρο, ποδηλασία κλπ κλπ, ας γίνει gay .
Οι αθλητές του ΠΑΟΚ σε αυτά τα αθλήματα, δίνουν και την ψυχή τους για την ομάδα. Κι όλοι αυτοί μαζί ξέρετε πόσα παίρνουν;
Όσα ένας κλωτσοσφαιριστης
SM-G920F
Καμία κούραση δεν επηρέασε το ματς ούτε τόσο το δέσιμο που λένε όλοι...Ο ΠΑΟΚ έχει έναν τραγικό παίκτη που ονομάζεται Γιαμπλόνσκις...Εκεί ο ΠΑΟΚ φαίνεται πως έκανε λάθος επιλογή..Ο άνθωπος δεν μπορεί να βγάλει ούτε μια απλή υποδοχή σε απλά και τεχνικά σερβίς.Ο Πέτρογλου είχε καλυτερες υποδοχες...Δείτε πόσες αμυνες εβγαλε ο ΟΣΦΠ..Τα παιχνίδια κερδίζονται από την άμυνα..Όλες οι ομάδες έχουν καλούς διαγώνιους..16 χαμένα σερβίς!!!Σχεδόν 1 σετ πόντων... Όσο για τον Παντακίδη δεν νομίζω να άλλαζε πολλά μιας και εκεί ο ΠΑΟΚ είναι υπερπλήρης...BlackBlockAttack έγραψε:Το σκορ ειναι 11-14 για εμας και πηγαινει ο Σουλτανοπουλος για σερβις που τα εκτελει τεχνικα και οχι δυνατα...Εκει μου φαινετε ο Καλμαζιδης κανει 2 λαθοι πρωτον καλει ταιμ αουτ με τρεις ποντους διαφορα(Αστον να εκτελεσει μια φορα και το παιρνεις μετα)και δευτερον βαζει τον Καρασαβιδη μεσα αμεσως(και σε αυτη τη περιπτωση ασε να παιχτει ενας ποντος και αλλαξτον μετα)
Νομιζω οτι η κουραση και το μη δεσιμο της ομαδας ηταν οι αιτιες της ηττας/αυτοκτονιας!
Ας βρεθει ενας να μου πει οτι δε μπορουμε να σπασουμε την εδρα του γαυρου...Εγω λεω οτι θα τους κανουμε πλακα!!!