Βόλλεϋ 2015-2016
- ΑποστόληςΑ
- Ekatnetworkltd
-
Suleymanoglu
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
Μπράβο ΠΑΟΚΑΡΑ
Παμε ΓΕΡΑ ΑΥΡΙΟ για το Πρώτο Τρόπαιο να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά.

Παμε ΓΕΡΑ ΑΥΡΙΟ για το Πρώτο Τρόπαιο να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά.
-
τσιριγώτης
-
Μπαρκαρούτσος
Μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα και συγχώρεσέ με που το ξέχασα..
Από τον αγώνα, κρατάω φυσικά αυτό
Κάνω γκελ στο forum.
Από τον αγώνα, κρατάω φυσικά αυτό
και χίλια μπράβο στον ανέκφραστο!anekfrastos έγραψε:τους ... ιΣεπέδασε
Κάνω γκελ στο forum.
- Dimitris_L4
Ακριβοπληρωμενοι δημοσιοι υπαλληλοι του ποδοσφαιρου διαβαστε τις δηλωσεις του λι κ θα καταλαβετε γτ μας καυλωνει αυτη η ΟΜΑΔΑΡΑ...
Γκομεζ καλυτερος του Σεπεδα εε....απλα γελαω...
Τα ελεγα απο την αρχη οτι ο κουβανος ειναι ισως ο καλυτερος διαγωνιος που εχει περασει απο εδω μαζι με τν μιλκοβιτς του γκει...δεν ξερω αν θα μου φερει τους περσινους τιτλους αλλα μην ξεχνατε οτι περυσι ο γκει ηταν παιδικη χαρα...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
Γκομεζ καλυτερος του Σεπεδα εε....απλα γελαω...
Τα ελεγα απο την αρχη οτι ο κουβανος ειναι ισως ο καλυτερος διαγωνιος που εχει περασει απο εδω μαζι με τν μιλκοβιτς του γκει...δεν ξερω αν θα μου φερει τους περσινους τιτλους αλλα μην ξεχνατε οτι περυσι ο γκει ηταν παιδικη χαρα...
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ...
-
Μπαρκαρούτσος
- Stelios Bagios
Ωραία εμφάνιση χθες, μπράβο στην ομάδα, έδειξε ότι έχει μέταλλο και έβγαλε αρκετή ενέργεια.
Ο Σεπέδα είναι απίστευτος παίχτης, χαίρεσαι να τον βλέπεις, στο 1ο σετ έπαιζε μόνος του (κάπου διάβασα ότι πήρε τους 15 από τους 27 πόντους μας).
Φοβερός παίχτης είναι και ο Λι, παρότι ακόμα είναι ανέτοιμος. Μου δίνει την εντύπωση του παίχτη που όταν ζορίζουν τα πράγματα οι συμπαίκτες του τον κοιτούν για να παίρνουν θάρρος.
Με τις προσθήκες του Γενάρη, το ρόστερ μας είναι καλύτερο και από το περσινό. Όλη η υποθεση είναι να προλάβουμε να δέσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που για σήμερα μας θεωρώ αουτσάιντερ.
Ο Σεπέδα είναι απίστευτος παίχτης, χαίρεσαι να τον βλέπεις, στο 1ο σετ έπαιζε μόνος του (κάπου διάβασα ότι πήρε τους 15 από τους 27 πόντους μας).
Φοβερός παίχτης είναι και ο Λι, παρότι ακόμα είναι ανέτοιμος. Μου δίνει την εντύπωση του παίχτη που όταν ζορίζουν τα πράγματα οι συμπαίκτες του τον κοιτούν για να παίρνουν θάρρος.
Με τις προσθήκες του Γενάρη, το ρόστερ μας είναι καλύτερο και από το περσινό. Όλη η υποθεση είναι να προλάβουμε να δέσουμε. Αυτός είναι και ο λόγος που για σήμερα μας θεωρώ αουτσάιντερ.
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Ένα τρόπαιο είναι πάντα ένα τρόπαιο.
Αλλά...
Σε περίπτωση που δεν το κατακτήσουμε είμαι σίγουρος ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για τα άλλα δύο επειδή θα πεισμώσουμε για τα σημαντικότερα.
Θέλω όμως το τρεμπλ γιατί αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ το αξίζει!!!
Αλλά...
Σε περίπτωση που δεν το κατακτήσουμε είμαι σίγουρος ότι θα αυξήσουμε τις πιθανότητες για τα άλλα δύο επειδή θα πεισμώσουμε για τα σημαντικότερα.
Θέλω όμως το τρεμπλ γιατί αυτή η ΟΜΑΔΑΡΑ το αξίζει!!!
-
teacher
Αυτος ο ΠΑΟΚ για τα ελληνικά δεδομένα ... δεν παίζεται!!! Είναι το στυλ της ομάδας που ονειρεύομαι να βλέπω όλα τα τμήματα του Συλλόγου! Παικταράδες και μαχητές με έναν σοβαρότατο προπονητή στον πάγκο πραγματικό μαέστρο! Εκεί στην ΠΑΕ ξεστραβωθείτε!!! Όσο για απόψε, φαβορί υπάρχει και μάλιστα ξεκάθαρο! ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
-
Μπαρκαρούτσος
- Amon Tobin
-
Suleymanoglu
Σήμερα στις 21:00 ο Τελικός.
Ωραίες οι δηλώσεις του Καλμαζίδη, του Κουρνέτα και του Lee!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Ωραίες οι δηλώσεις του Καλμαζίδη, του Κουρνέτα και του Lee!
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ