Γνωρίζω πολύ καλά από μεγαλεπίβολους επιχειρηματίες και τις εγωκεντρικές συμπεριφορές τους, ειδικά όσον αφορά στην επίρρηψη ευθυνών τους σε εξιλαστήρια θύματα, γνωρίζω ότι δεν παραδέχονται ποτέ τα λάθη τους (πολλοί απ αυτούς, όχι όλοι φυσικά, έτσι;) και τα αφήνουν πίσω τους, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ τα όμως κι όχι παίρνοντας παράδειγμα απ αυτά για να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα τους πιο σοβαρά και σωστά, γιατί είχα προσωπική εμπειρία ως διευθυντικό στέλεχος πωλήσεων αλλά κι ως εμπορικός διευθυντής μεγάλων σε τζήρο εταιριών στο παρελθόν !!!
Αυτό που με τρομάζει πάρα πολύ στην περίπτωση του Π.Α.Ο.Κ. σε σχέση με τον Ιβάν, είναι ότι, το αποτέλεσμα όσων τέτοιων επιχειρηματιών γνώρισα προσωπικά στο παρελθόν, ήταν να "πτωχεύσουν" κάποια στιγμή, έστω και χρόνια μετά, οι επιχειρήσεις τους (χώνοντας πολλά φράγκα εκ των οποίων τα περισσότερα δεν ήταν δικά τους, αλλά κέρδη της εταιρίας τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ή ακόμα και μεταγενέστερα "θαλασσοδάνεια"), ενώ οι ίδιοι παρέμειναν (και παραμένουν ακόμα) οικονομικά "στον αφρό" !!!
Ελλάδα είμαστε παλικάρια μου...+ ποδόσφαιρο-επιχείρηση ταυτόχρονα + κακή-υπεροπτική διαχείριση + έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού + δραματική μείωση "πελατών" = Εκρηκτικότατο μείγμα...δυστυχώς !!!
Όποιος κατάλαβε κατάλαβε, δεν απευθύνομαι φυσικά σε Νικόλα και omerta76, οι οποίοι είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνουν το point μου...