Igor Tudor II
Re: Igor Tudor II
δεν υπάρχει προπονητής στον πλανήτη που να μπορεί να δουλέψει υπό τέτοιες συνθήκες .
παρόλα αυτά , εκτος από ντόρτμουντ δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που αξίζαμε να χάσουμε ...
παρόλα αυτά , εκτος από ντόρτμουντ δεν υπάρχει κάποιο παιχνίδι που αξίζαμε να χάσουμε ...
Συμφωνώ με τον Sfinas... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 20 Φεβ 2016, 18:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
Αυτό είναι καλύτερο κ από εκείνο με τον Πέλκα που έγραψες
Δε βλεπόμαστε αυτη ειναι αληθεια χάσμα παιχνίδια άδικα η στο τελος γιατι η ομαδα εχει θεμα προσωπικότητας και ψυχολογίας
Μονόδρομος το 3 5 2 χωρις εξτρεμ τωρα να δουμε
Μονόδρομος το 3 5 2 χωρις εξτρεμ τωρα να δουμε
Προφανως δεν εννοει αυτο ο φιλος. Δεν κερδιζει παντα ο καλυτερος ειδικα στο ποδοσφαιρο. Απλα λεει οτι η ομαδα μεσα στον αγωνιστικο χωρο ηταν καλυτερα στημενη τακτικα απο τους αντιπαλους, επαιρνε την κατοχη της μπαλας και στις αρχες δημιουργουσε ευκαιριες. Το αν εχανε στο τελος ειναι αλλο θεμα.Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
Για μενα βεβαια καπου εχει χαθει αυτο στα τελευταια παιχνιδια. Με Ατρομητο και γρια στην Τουμπα, αν δει καποιος τα στατιστικα θα πει "Ηταν καλυτερος ο ΠΑΟΚ" το θεμα ομως ειναι οτι και οι δυο ηταν καλυτερα στημενες στον αγωνιστικο χωρο. Ηξεραν τι ηθελαν και τι μπορουσαν να κανουν εκλειναν τους χωρους και καθε αντεπιθεση μυριζε γκολ. Εξαιρεση σε αυτο που λεω βεβαια ειναι το πρωτο ημιχρονο με Ατρομητο που παιξαμε εκπληκτικα.
άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
ενταξει ωραία η φάση να ψάχνουμε το μπάχαλο κάθε τρις και λίγο για να ξεχάσουμε προσωπικά μας θέματα, αλλα να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί...
Στην Ξάνθη μόνο, έπρεπε να μείνεις πίσω στο σκορ, από κει και πέρα, δεν ξέρω αν θα έχανεςSfinas έγραψε:άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
ενταξει ωραία η φάση να ψάχνουμε το μπάχαλο κάθε τρις και λίγο για να ξεχάσουμε προσωπικά μας θέματα, αλλα να είμαστε και λίγο αντικειμενικοί...
SM-G920F
Πριν 5 μέρες με Ηρακλή έτσι πρόχειραSfinas έγραψε:άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
goran 64 έγραψε:Συμφωνώ με τοη Sfinas...
Πρόσεχε με ποιους συμφωνείς
Ξέρεις και μπαλα Γμω το μπελά μου ρε γκοραν
Έπρεπε να χάσεις;Tolaros έγραψε:Πριν 5 μέρες με Ηρακλή έτσι πρόχειραSfinas έγραψε:άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
Δυο φάσεις σου έκαναν.
Σου ακύρωσε γκολ , είχες δοκάρι και άλλες τρεις καλές τελικές
SM-G920F
εγώ ρώτησα σε ποιο παιχνίδι έπρεπε να χάσουμε, όχι σε ποιο παιχνίδι ο αντιπαλος είχε 20 λεπτά καλά.....pilotos έγραψε:Στην Ξάνθη μόνο, έπρεπε να μείνεις πίσω στο σκορ, από κει και πέρα, δεν ξέρω αν θα έχανεςSfinas έγραψε:άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?
SM-G920F
στο παιχνίδι με ξανθη , η ξανθη μπήκε δύναμη, έκανε ένα 20λεπτό καλο στο πρώτο ημίχρονο και μετά φινίτο.παρόλα αυτά και εμείς είχαμε δοκάρι και γκολ με μυστακίδη στο πρώτο ημίχρονο, και στο δεύτερο ο αθανασιάδης έχασε goal μονος μπροστά στο τέρμα. το mats ήταν για x. σε καμια περίπτωση δεν έπρεπε να χάσουμε.
μάλλον δεν είδες το matsTolaros έγραψε:Πριν 5 μέρες με Ηρακλή έτσι πρόχειραSfinas έγραψε:άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?Tolaros έγραψε:Sfinas δηλαδή η ομάδα άξιζε να έχει μόνο μία ήττα από Ιούλιο ως τώρα? Με αυτά τα χάλια?

Sfinas έγραψε: άμα θέλεις μπορούμε να αναλύσουμε όλα τα παιχνίδια τις χρονιας, πες μου ένα γμιμενο παιχνίδι εκτος ντόρτμουντ που έπρεπε να χάσουμε?
Ηρακλή,Ξάνθη,Κράσνονταρ,Παναιτωλικό,Τρίπολη,,Καλλονή στο κύπελλο,Ντόρτμουντ (που δεν είναι κριτήριο).
Ένα εικοσάλεπτο καλό η Ξάνθη που θα μπορούσε να σε έχει 3-0 πολύ εύκολα.Όσο για το ματς με την γριά ο χαρακτηρισμός "απαίσια" είναι λίγος για την εμφάνιση μας.Και το goal offside ¨ηταν,ξεκόλλα.Το να εθελοτυφλούμε νόημα δεν έχει.
@sfinas
Πολύ απλά, βλέπεις το ποδόσφαιρο. Είναι λίγο πιο σύνθετο.
Όταν ένας γεγονός ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ, πχ ακύρωση γκολ, μεγάλη ευκαιρία, δεν μπορείς μετά υποθετικά, να βγάζεις συμπέρασμα για την όλη εξέλιξη.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπα ότι, με βάση την ροή του αγώνα, έπρεπε να μείνεις πίσω στο σκορ, στην Ξάνθη. Αν μέναμε πίσω στο σκορ, δεν μπορώ να ξέρω τί θα γινόταν.
Πχ στα Γιάννενα έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος, με βάση την νίκη του πας, γιατί στο 0-0 δε σου δίνει πέναλτυ σε χέρι.
Ακόμα κι εκεί που έχασες, είχες περισσότερες τελικές, μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά σε 4 φάσεις έφαγες 3 γκολ.
Και για αυτό μίλησα στον tolaros, ότι με βάση την εικόνα του αγώνα δεν έπρεπε να χάσεις μέ τον Ηρακλή, αλλά έχασες.
Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, σε σχέση με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα
Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
SM-G920F
Πολύ απλά, βλέπεις το ποδόσφαιρο. Είναι λίγο πιο σύνθετο.
Όταν ένας γεγονός ΔΕΝ ΓΊΝΕΤΑΙ, πχ ακύρωση γκολ, μεγάλη ευκαιρία, δεν μπορείς μετά υποθετικά, να βγάζεις συμπέρασμα για την όλη εξέλιξη.
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είπα ότι, με βάση την ροή του αγώνα, έπρεπε να μείνεις πίσω στο σκορ, στην Ξάνθη. Αν μέναμε πίσω στο σκορ, δεν μπορώ να ξέρω τί θα γινόταν.
Πχ στα Γιάννενα έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος, με βάση την νίκη του πας, γιατί στο 0-0 δε σου δίνει πέναλτυ σε χέρι.
Ακόμα κι εκεί που έχασες, είχες περισσότερες τελικές, μεγαλύτερες ευκαιρίες, αλλά σε 4 φάσεις έφαγες 3 γκολ.
Και για αυτό μίλησα στον tolaros, ότι με βάση την εικόνα του αγώνα δεν έπρεπε να χάσεις μέ τον Ηρακλή, αλλά έχασες.
Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου, σε σχέση με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα ομαδικά αθλήματα
Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος.
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 19 Φεβ 2016, 18:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εσύ πρόσεχε καλύτερα γιατί έχεις δηλώσει ότι δεν θα μου ξαναφέρεις αντίρρηση σε τίποτα, το ξέχασες κιόλας; Άντε γιατί θα σε στείλω για καμιά εξομολόγηση στον πάτερ που λες ψεματάκια και ξέρεις πως σε περιμένει...che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Συμφωνώ με τοη Sfinas...
Πρόσεχε με ποιους συμφωνείς
Ξέρεις και μπαλα Γμω το μπελά μου ρε γκοραν

Συμφωνώ φυσικά με τον σφήνα γιατί ξέρω ποδόσφαιρο φίλε μου che...Μπάλα ξέρουν πολλοί εδώ μέσα και ειδικά πως να την στέλνουν στην κερκίδα, αλλά δεν θα σου εξηγήσω...βαριέμαι να μπλέκω μαζί σου ρε φίλε !!!

Όπως συμφωνώ και με τον καθένα όταν η προσωπική κριτική σκέψη μου με οδηγεί σ αυτό το αποτέλεσμα !!!

Edit: Πάντως ένα ξέρω σίγουρα: Πιο "στηριγμένος"-ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΣ προπονητής από τον Τούντορ δεν υπάρχει στον κόσμο...Από ποιον και γιατί...βρείτε το εσείς...Τροφή για σκέψη λοιπόν Π.Α.Ο.Κ.τσάκια μου...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 19 Φεβ 2016, 19:33, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.