Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

ριξτε τα μηνυματα για τους νεους στα 150
θα γερασουμε :lol:
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Παντως εγω αναγκαζομαι συχνα να πηδαω σελιδες (γιατι στο talpatalk) σου εμφανιζει τα threads εκει που τα αφησες και ενω υπαρχουν και ωραια ποστς δεν εχω τον χρονο να τα διαβασω... Αυτο ειναι καλο απο την αποψη της πολυσυμμετοχικοτητας αλλα οι διενεξεις μεταξυ μελων κουραζουν. Και οχι δεν ειναι για μενα λυση το ignore γιατι πολλες αποψεις αξιζουν να διαβαστουν. Δεν εχω λυση ουτς προτςινω καποια αλλαγη, just saying...

Εν αρχην ην ο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

Παλαιολόγος έγραψε:ριξτε τα μηνυματα για τους νεους στα 150
θα γερασουμε :lol:
:lol: :lol: :lol: εεε ναι ρεε.. εγώ με τους ρυθμούς που γράφω θέλω μια 5ετία για να τα φτάσω..!! :opaokara: :pano:

επίσης μια πρόταση: αυτοί που μπανάρονται να μην μπανάρονται,
αλλά να έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν να γράφουν και να συμμετέχουν μόνο σε ένα θρεντ που μπορεί να ονομάζεται πχ "κόκκινο δωμάτιο".. ή "όρθιος στη γωνία με ένα πόδι" ή "100 κάμψεις κ μετά με τον κηδεμόνα σου"..
έχω την αίσθηση πως θα είναι το θρεντ με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα..!!.. ;)
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το έχω πει και γω παλιά...
Νομίζω ότι πρέπει να γίνει για να είναι πιο ελεύθεροι οι mod

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

stephanos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Εμενα με εκνευρίζουν αυτοι που ζητάνε λινκ συνέχεια
:lol:
Κι εμένα οι ξερόλες.
Εμένα πάλι αυτοί που postάρουν τα σεντόνια !!! :D

Καλημέρα σε όλους τους προβληματισμένους... :?

Οι περισσότεροι από εσάς φυσικά δεν θα το θυμούνται, αλλά παρά την "νεότητα" μου στο forum, πριν από κανένα τρίμηνο περίπου, είχα κάνει ένα "εγχείρημα" ενός νέου topic, στο οποίο θα μπορούσαν να λύνονται όποιες προσωπικές αντιπαραθέσεις υπάρχουν μεταξύ των συμφορουμιτών, για οποιοδήποτε θέμα !!!

Έκατσα και έγραψα τότε λοιπόν, "ανοίγοντας" αυτό το topic, με πολλή μάλιστα υπομονή ένα σεντόνι, όπου εξηγούσα ότι οι κάθε είδους αντιπαραθέσεις θα μπορούσαν να μεταφέρονται εκεί, όπου θα ήταν εφικτό και στους δύο αντιπαρατιθέμενους να επιχειρηματολογήσουν ουσιαστικά για την προσωπική τους άποψη, αλλά και σε όσα άλλα μέλη ενδιαφέρονται επ αυτού του θέματος, να μπουν και να γράψουν την δική τους, υποστηρίζοντας την μία ή την άλλη άποψη (ή γιατί όχι και μία τρίτη δική τους επί του θέματος), φτάνοντας μάλιστα να ψηφίσουν την πλέον (κατά την προσωπική τους άποψη πάντα) "δυνατή" και λογική επιχειρηματολογία, "αναγκάζοντας" κατά κάποιον τρόπο αυτόν που υποστήριζε την πιο "αδύναμη" να "απολογηθεί" γι αυτό !!! Αν μάλιστα δεν το έκανε, πρότεινα να έχει :shock: κάποιου είδους ποινή (δεν είναι όμως και απαραίτητο αυτό), έως και μπαν μίας ημέρας, δύο ή και περισσότερων εάν το μέλος "υποτροπίαζε" συχνά, προκαλώντας τζάμπα αντιπαραθέσεις στο άσχετο και κυρίως δίχως σοβαρά επιχειρήματα !!! :oops: & :(

Η άποψη μου και το "άνοιγμα" αυτού του topic λοιδωρήθηκε από αρκετούς (αν θυμάμαι καλά, οι κάνα δυο από εκείνους που "πρωτοστάτησαν" έχουν να γράψουν πάνω από μήνα και δίμηνο πλέον στο forum, π.χ. ο @ ΠΑΟΚΑΡΑ23), ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΗΚΑ ΩΣ ΜΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ (μακριά από μένα τέτοιες "λογικές"), δεν στηρίχτηκε από κανέναν (όλο κι όλο φυσικά το topic έμεινε ανοιχτό καμιά 10 ώρες και κατόπιν, όχι μόνο κλείδωσε αλλά εξαφανίστηκαν και όλα τα post που είχαν γίνει επί αυτού) και εξαφανίστηκε στα "άδυτα του πουθενά" !!! :oops:

Πιστεύω ότι σήμερα πλέον, ένα τέτοιου είδους topic, θα αποτελούσε μία λύση στο πρόβλημα όσων συμφορουμιτών διαμαρτύρονται στα προηγούμενα του εν λόγω δικού μου σημερινά posts, έχοντας φυσικά δίκαιο απ τη μεριά τους, για αντιπαραθέσεις μεταξύ μελών, οι οποίες όμως κατά άλλους είναι απαραίτητες για ολοκληρωμένες και εμπεριστατωμένες απόψεις...Θα μπορούσε λοιπόν αυτό το topic, αν υπήρχε, να μην το επισκέπτονται όσα μέλη δεν θέλουν ή πιθανά δεν μπορούν λόγω έλλειψης χρόνου να παρακολουθούν τέτοια θέματα !!! 8-)

Αυτά δε, που προτείνονται για "αριθμητικά όρια στους χαρακτήρες (γράμματα) του κάθε post" (κατά την προσωπική μου πάντα άποψη), είναι το λιγότερο απαράδεκτα για την σωστή λειτουργία ενός forum, το οποίο λειτουργεί γι αυτόν ακριβώς τον λόγο, να επιτρέπει δηλαδή την άνετη έκφραση όποιας άποψης του οποιουδήποτε, ολοκληρωμένα κι όχι "πιεσμένα" και πρόχειρα...Είναι δε και "επικίνδυνα" διότι κατ αυτόν τον τρόπο, ένα forum μπορεί να καταντήσει εκτός από μία ανώφελη "προχειράντζα", πριονοκορδέλα σε όσους θέλουν και μπορούν να εκφραστούν ολοκληρωμένα, τεκμηριωμένα και εμπεριστατωμένα, έως και "δημοκρατικά στερημένο" !!! :oops: & :(

Να έιστε όλοι καλά και δεν ζητάω συγγνώμη από κανέναν για το εν λόγω "πανωσέντονο" !!! :o

Υ.Γ. Εάν οι moderators έχουν κάπου "κρατημένο"-αποθηκευμένο εκείνο το topic, του οποίου δεν θυμάμαι καλά τον τίτλο, αλλά έχει να κάνει κάτι με "αμπαλοσύνη", κοντρόλ, "14", τέσπα, δεν θυμάμαι καθόλου, ας το "ρίξουν" αν θέλουν στον λαό για να ακουστούν κι άλλες απόψεις για 3-4 μερούλες...Ίσως αποτελέσει λύση στο πρόβλημα αρκετών εδώ μέσα, κακό πάντως δεν θα κάνει, ούτε και την δημοκρατία θα καταλύσει σίγουρα !!! 8-)

Υ.Γ. 2...Έχω προσέξει ότι τις τελευταίες 15-20 μέρες "επανεμφανίζονται" γράφοντας απόψεις αρκετοί συμφορουμίτες, οι οποίοι, παρ ότι είναι εγγεγραμμένοι εδώ και χρόνια στο forum, έχουν πολύ λίγα posts σε σχέση με τα χρόνια που πέρασαν από την εγγραφή τους κι αυτό μου φαίνεται κατ αρχάς καλό...Ίδωμεν !!! :shock:

Edit: @ "Άσσος στο troll αν και "14" στο κοντρόλ..." το είχα "βαφτίσει"...Το θυμήθηκα επιτέλους... :geek: :geek: :geek:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 21 Φεβ 2016, 02:31, έχει επεξεργασθεί 16 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ λέω να γίνει επαναφορά του τόπικ με αλλαγή τίτλου σε "ΣΟΥΤΙΑ" και να απαγορευτεί ρητά οποιοδήποτε μπαν εκεί μέσα. :D
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο "ΠΑΟΚ" κατάσταση.

PS: Μήπως θα ήταν καλύτερο για όλους να μην υπήρχαν αντιπαραθέσεις; :ugeek:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Πολλές αντιαπαραθέσεις έχουν αιτίες και αφορμή, αλλά είναι και καλές και απαραίτητες πολλές φορές για να "μετριώμαστε" κιόλας που και που για το "τι ώρες κάνει" ο καθένας εδώ μέσα !!! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ !!!

Στο "ΣΟΥΤΙΑ" διαφωνώ κάθετα γιατί είναι και "αντιτουριστικό" :lol: και περιέχει μέσα του την τούρκικη λέξη :shock: "σους" (σαν Έλληνες την έχουμε παραφράσει με το πέρασμα των αιώνων σε "σουτ") που σημαίνει "σιωπή" και επιβάλει το σταμάτημα μίας συζήτησης... :o
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

stephanos έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Εμενα με εκνευρίζουν αυτοι που ζητάνε λινκ συνέχεια
:lol:
Κι εμένα οι ξερόλες.
:mrgreen:
Αυτοί που κάνουν ότι ξέρουν τα πάντα εκνευρίζουν εμάς που τα ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

@goran

Διαφωνώ.
Πολλοί μπερδεύουν και παρεξηγούν έννοιες όπως διαφωνία και διχογνωμία με την αντιπαράθεση.
Η τελευταία έρχεται όταν μετά μανίας προσπαθούμε να πείσουμε για την ορθότητα της άποψής μας ή και να την επιβάλουμε.
Στις πρώτες περιπτώσεις, αρκούν 1-2 ποστ με την άποψή και τα επιχειρήματά μας. Όταν ακολουθούν σεντόνια, ειρωνίες και κοσμιτικά, έχουμε αντιπαράθεση η οποία είναι κάπως ... πιο ανθυγιεινή.
Δεν είναι ανάγκη να μεταφέρουμε το μπάχαλο της κερκίδας ή των ερτζιανών και εδώ μέσα.
Εγώ έτσι το βλέπω.
Και εν πάσει περιπτώση, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ανενημέρωτος είσαι σε σχέση με την δική μου άποψη, η οποία δεν διαφέρει καθόλου απ την δική σου στο θέμα "ελευθερία άποψης και δικαίωμα του καθενός"...Δεν μπορώ να τα ξαναγράφω, ρίξε καμιά ματιά (αν θέλεις) στο topic του Ιβάν το τελευταίο διήμερο, χθες και προχθές !!! Τελικά δεν διαφωνούμε, να το ξέρεις, αλλά... :?
Άβαταρ μέλους
deep_gia_deep

Δημοσίευση από deep_gia_deep »

DC έγραψε:@goran

Και εν πάσει περιπτώση, ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει την άποψή μου.
σωστό σε βρίσκω..!!.. :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

DC έγραψε:Εγώ λέω να γίνει επαναφορά του τόπικ με αλλαγή τίτλου σε "ΣΟΥΤΙΑ" και να απαγορευτεί ρητά οποιοδήποτε μπαν εκεί μέσα. :D
Δεν μπορώ να σκεφτώ πιο "ΠΑΟΚ" κατάσταση.

PS: Μήπως θα ήταν καλύτερο για όλους να μην υπήρχαν αντιπαραθέσεις; :ugeek:
αυτό το θέλω κι εγώ

θα πέφτει το μπινελίκι της αρκούδας
μέχρι και ραντεβού θα δίνουμε μεταξύ μας
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Γουστάρω.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Μαζεψτε μερικα μελη,και μαλιστα καποιους καινουριους (παλυ καλα που χρειαζονται και εγκριση,που να μην χρειαζοταν τι θα βλεπαμε) και σβηστε και κανα ποστ γιατι μεχρι να τελειωσει η χρονια θα πλακωθουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Joshua πες ονόματα και τι σε ενοχλεί..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”