10.Dimitar Berbatov

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: 10.Dimitar Berbatov

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα παίξεις στη ρεβάνς με τον Θρήνο (6 ή 7 Απριλίου). Τυχερέ...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

mbison έγραψε:
desperando έγραψε:αλλοθρησκοι να εγραφαν τετοια πραγματα που γραφουμε εμεις οι ιδιοι δεν θα τολμουσαν να γραψουν

Ο αλλος γραφει βαρυ ιστορικο παρελθον για καποιον που απλα ειχε 2 15ημερους τραυματισμους
και με το νου του νομιζει οτι η ομαδα εχει 15 μυρια χρεη και φοβατε ποιος θα τα αναλαβει αφου ο ιβαν ειπε οτι αν θελετε φευγω αυριο

Ο ΠΑΟΚ σημερα που μιλαμε φεν χροχρωστάει σε κανεναν ουτε σεντ
Kι εγώ που νόμιζα ότι έχει βάλει 80 εκ...
Δηλαδή εσύ λες ότι αν φύγει τώρα (αυτός το είπε) όλα καλά η ΠΑΕ δεν χρωστάει πουθενά? Κατ αρχάς χρωστάει το δάνειο στη ΔΙΜΕΡΑ (που είναι του Σαββίδη). Οπότε μην μας το παίζει τρελίτσα ο Ιβάν.
Αφού δεν έχεις ιδέα απ αυτά, γιατί δεν διαβάζεις αυτούς που σου τα εξηγούν, μπας και καταλάβεις.
Βέβαια, καταλαβαίνω, ότι ενημερώνεσαι έγκυρα από τον ραπ και τον καμόρα, αααα και τον νικόλα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Κώστα μου εγώ έγραψα αυτά που ξέρω γιατί αυτή είναι η δουλειά που σπούδασα...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε "λύνοντας" κάποιες απορίες του (θεμιτές για τους μη γνωρίζοντες και ύποπτες για τα "τρολάκια"), οι δε κακοπροαίρετοι δεν με πειράζει να με χαρακτηρίσουν ακόμα και αλλόθρησκο... :oops:
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

goran 64 έγραψε:Κώστα μου εγώ έγραψα αυτά που ξέρω γιατί αυτή είναι η δουλειά που σπούδασα...Όποιος κατάλαβε κατάλαβε "λύνοντας" κάποιες απορίες του (θεμιτές για τους μη γνωρίζοντες και ύποπτες για τα "τρολάκια"), οι δε κακοπροαίρετοι δεν με πειράζει να με χαρακτηρίσουν ακόμα και αλλόθρησκο... :oops:
Δεν είπα ότι έγραψες κάτι λάθος, απλώς προσπάθησα να το κάνω πιο "νιανιά".
Και για πιο λόγο να χαρακτηρισθείς αλλόθρησκος???
Νομίζω ότι ο despe,δεν αναφερόταν σε σένα.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:ενταξει. να κανουμε προπονητικο για να παιξει ο Μπερμπατοφ. ούτε ο ντιμγ4 να ήσουν! 8-)

μλκ, μας τρολλάρετε. δεν εξηγήστε αλλιώς. :lol:

να μείνει με κανα 600αρι-700αρι να κλείσει την καριέρα του εδώ, αλλά για βασικό και αναντικατάστατο και 5 συνεχόμενα κτλ κτλ να το ξεχάσουμε λεω εγω.
Η απολυτη εμπαθεια. Οτι ναναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:αλλοθρησκοι να εγραφαν τετοια πραγματα που γραφουμε εμεις οι ιδιοι δεν θα τολμουσαν να γραψουν

Ο αλλος γραφει βαρυ ιστορικο παρελθον για καποιον που απλα ειχε 2 15ημερους τραυματισμους
και με το νου του νομιζει οτι η ομαδα εχει 15 μυρια χρεη και φοβατε ποιος θα τα αναλαβει αφου ο ιβαν ειπε οτι αν θελετε φευγω αυριο

Ο ΠΑΟΚ σημερα που μιλαμε φεν χροχρωστάει σε κανεναν ουτε σεντ
Μην το ψαχνεις. Η εμπαθεια τους εχει τυφλωσει και γραφουν αρλουμπες
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Αυτό
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

mbison έγραψε:Χαρακτηριστική περίπτωση 34-34χρονου με βαρύ ιατρικό βιογραφικό απο το 2014 κ μετά, που έπρεπε να προβλεφθεί όρος στο συμβόλαιο του να μην αμοιβεται αν τυχόν τραυματιστει.
Κατα τ αλλα διαβαζουμε σημερα ότι στον ισολογισμο του 2014 ο ΠΑΟΚ εμφανιζει τις περισσοτερες ζημιες. Ωστοσο ο Βανια (κ η Γκοντσαροβα) προχωρησε στην υπογραφή ακριβου συμβολαιου. Κάποιος μας δουλευει εδώ.
Εχεις κ τον Ιβαν να διαλαλει ότι αν δεν τον θελουμε, ειναι προθυμος να φυγει. Και τα εκατομμυρια που ειναι μεσα η ΠΑΕ, ποιος θα τα πληρώσει?
Ο ραπτοπουλος ο Καμόρα και τα άλλα παιδιά θα πληρώσουν ο Νικόλας πάντως όχι γιατί τηρεί το ούτε ένα ευρώ η μία δραχμή στην παε είναι ιδεολογος

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

μετά το χθεσινό αγώνα, νομίζω και ο ποιο αμπαλος έχει εμπεδώσει πόση ζημια μας κανεις. η χθεσινή ομάδα ήταν η ομάδα πριν έρθεις + κάποιες πολύ σοβαρές απουσίες, παρόλα αυτά επιθετικά ήμασταν χρονια μπροστά από όταν παίζεις εσύ. ελπίζω να έρθει πρόταση από κάνα κατάρ και να φύγεις , αρκετό κακό έγινε στην ομάδα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Αμ την μεγαλύτερη ζημιά δεν την έκανε αυτός αλλά κάποιος ξεροκέφαλος μουρλοΠ.Α.Ο.Κ.τσής, "φίλος" του τώρα πια και "φανατικός θαυμαστής" του, από πριν το καλοκαίρι μάλιστα, αλλά ίσως και μελλοντικός συνεργάτης του στις business !!! Αυτός τι φταίει;;; Την δουλειά του κοιτάει μονάχα να κάνει, όσο κι όπως μπορεί πλέον !!! :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Δευ 22 Φεβ 2016, 12:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

goran τι εννοείς?
Άβαταρ μέλους
goran 64

Έλα τώρα, μεγάλο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις πολύ καλά !!! ;)
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Goran , αν έλειπε αυτός ο "ξεροκέφαλος , φίλος, businessman" που λες, τώρα η ομάδα σου θα έπαιζε με τoν συμπολίτη στους αγρούς!
Δείξε τουλάχιστον έναν ελάχιστο σεβασμό σε αυτόν που σε γλύτωσε από το .... βρουυυμμμμ βρουμμμμμμ!
Ο Μπέρμπα ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, ήταν πλαισιωμένος με παιχταράδες που μπορούσαν να τον βρουν με ακρίβεια μοιρογνωμονίου! Είχε παίχτες που ένιωθαν από συστήματα! Εδώ τι έχει???
Για τον Κλάους που βρίσκεται στα ίδια χάλια δεν σε βλέπω να έχεις τις ίδιες ευαισθησίες στο τόπικ του!
Μήπως πρέπει καλύτερα να κοιτάξεις στον περίγυρο των παιχτών και ΌΧΙ στους ίδιους μεμονωμένα? ;)
Άβαταρ μέλους
dim-cyprous-paok

Δημοσίευση από dim-cyprous-paok »

Για καντω φραγκοδυφραγκα ρε goran για να το καταλαβουμε κ μεις......
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

goran 64 έγραψε:Έλα τώρα, μεγάλο παιδί είσαι, καταλαβαίνεις πολύ καλά !!! ;)
δεν φταίει κανεις φιλε, ποιος περίμενε ότι ο berba δεν θα πιάσει? όλοι πιστεύαμε ότι ήρθε και έδεσε με την ομαδάρα του καλοκαιριού, αλλα στην μπάλα δεν μπορείς να ξέρεις τι θα σου βγει ο άλλος. το λάθος έγινε, τουλάχιστον μην το διαιωνίζουμε και ας αφήσουμε τον τουντορα να βάζει οποιον γουστάρει, gt ο βέρμπα δεν πρόκειται να έπαιζε άμα δεν έδινε εντολή ο πρόεδρος...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”