Cars&Moto

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Cars&Moto

Δημοσίευση από goran 64 »

K_geo έγραψε:υγ: νικολα και εγω γλυκοκοιταω το καινούριο megane που θα βγεί. 8-)
Για να μην σας τα πολυζαλίζω κι εγώ Megane "είμαι" τώρα, 1.6, 16βάλβιδο του 2007 (αυτόματο ο "τεμπελάκος") και είμαι πολύ ικανοποιημένος κι από πλευράς οδικής συμπεριφοράς και κατανάλωσης και ιδιαιτέρως χώρων και άνεσης... :shock:

Έχω ξεπεράσει (λόγω της προηγούμενης δουλειάς μου επί 20ετία, κατά κύριο λόγο) το 1.300.000 χλμ στους δρόμους όλης της χώρας και ορισμένων όμορων χωρών κι έχω οδηγήσει-χρησιμοποιήσει δεκάδες αυτοκίνητα, διαφόρων brands και μοντέλων, εδώ και 34 χρόνια !!! 8-)

Άντε και του χρόνου σ αυτό το topic...ή μάλλον όποτε ξανασκεφτώ να αγοράσω "νουόβο κάρο"... :)

Υ.Γ. Θα αργήσω πολύ φυσικά γιατί "μαρουλοσαλάτα" δεν τρώω κι εγώ την τελευταία τριετία αλλά δεν νοιάζομαι καθόλου γι αυτές τις μικροαστικές συνήθειες... ;)
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

pilotos έγραψε:Λολ
Ας μην μιλήσουμε καλύτερα για ταχύτητες...

SM-G920F
Τι να κανουμε,δεν ειμαστε ολοι........................pilotos. :roll:

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Εγώ ένα ποδήλατο οδηγάω, κινούμενο με ανθρώπινο κόπο και ιδρώτα. Πάει ΠΑΝΤΟΥ, είναι εξαιρετικά οικονομικό και είναι όχι απλά φιλικό προς το περιβάλλον...γκόμενα το έχει!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

RoMaN έγραψε:Εγώ ένα ποδήλατο οδηγάω, κινούμενο με ανθρώπινο κόπο και ιδρώτα. Πάει ΠΑΝΤΟΥ, είναι εξαιρετικά οικονομικό και είναι όχι απλά φιλικό προς το περιβάλλον...γκόμενα το έχει!
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΕΥΓΕ ΡΟΜΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Εγώ αυτοκίνητο θα πάρω όταν γεράσω σαν κι εσάς.
Προς το παρόν Fazer 600 μέχρι να πάρω (ξανά) κανένα μεγαλύτερο.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Σκεφτομαι για ιμπρεζα μεταχειρισμένο του 2011 αλλα η γυναικα μου τσιναει... Αυτη θελει αουρις υβριδικο μη χεσω. Τα λεφτα μισα μισα θα τα βαλουμε. Το βασικο μας μεσο μεταφορας ειναι το πασατ της φβ στο στεισονβαγκον απο το 2009. Απο την αλλη αν παω στο τογιοτα θα τσιπαρω το πασατ. Αν παω στο σουμπαρου θα τσιπαρω το σουμπαρου.
Το καλοκαιρι χρησιμοποιω συχνα πυκνα και το ποδηλατακι μου. Καλη φαση
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Εγώ σκέφτομαι μερικές φορές αυτό

Εικόνα

iPhone 6s plus using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Αυτό το κόκκινο σηματάκι μπροστά ήταν που μου άρεσε και εμένα... :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Εγώ αν αγόραζα τώρα θα αγόραζα πετρέλαιο. Λιγότερη συντήρηση, μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, χαμηλότερη κατανάλωση, εξαιρετική ροπή και ιπποδυνάμεις που μέχρι πριν από λίγα χρόνια δεν μπορούσαν να βγάλουν ούτε οι βενζινοκινητήρες.
Στα 1.400 κυβικά θεωρώ ότι το Yaris diesel είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση. Στα 1.500 έχουν βγει πολύ καλοί κινητήρες από την Renault-Nissan (110 hp - 260 Nm) αλλά και την Ford (120 hp - 270 Nm), ενώ στα 1.600 πολύ καλοί κινητήρες είναι της Honda (120 hp - 300 Nm), Renault-Nissan (130 hp - 320 Nm) και Opel (136 hp - 320 Nm)
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Πολύ μεγαλύτερο το κόστος συντήρησης στο πετρέλαιο σε σχέση με τα ίδια βενζινοκίνητα μοντέλα όμως..Γενικά συμφέρει αν κάνεις πολλά χιλιόμετρα πάντως.Συν οτι τα νέα πετρελαιοκίνητα είναι και αρκετά αθόρυβα.

Εγώ οδηγώ ένα fiat grande punto του 2006 και είμαι πολύ ευχαριστημένος.Ιταλικό design (χρόνια μπροστά 8-) ),οικονομικό στην κατανάλωση και φθηνό σχετικά στην συντήρηση.

Από άποψη απόδοσης καλά νούμερα για την κατηγορία του οπότε κομπλέ.

Συμφωνώ με τον Αποστόλη για την Toyota πάντως..Πολλή καινοτομία,άλλωστε γ αυτό είναι και στην κορυφή.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ωραίο τόπικ για να μαλώνουμε :mrgreen: , οπότε ας τσινίσω:

Ιταλικά: να με χάριζαν ένα, θα το πουλούσα αυθημερόν. Οποιοδήποτε, ακόμα και ferrari..
Γαλλικά: μάστορες οι Γάλλοι στην άνεση, εφιάλτης στα μηχανικά και ηλεκτρικά.
Γερμανικά: οδηγικά γούστα μόνο με πισωκούνητη μπέμπα, αλλά άμα πάρεις κάτι τέτοιο έχεις χαρακτηριστεί ποδοσφαιροπαράγοντας σκυλάς..
Γιαπωνέζικα: έτη φωτός μπροστά σε όλα.

Εδώ και χρόνια είμαι τζιπάτος. Lada Niva για καιρό, τίμιο, σε πάει παντού, αλλά άμα πας ταξίδι σε άσφαλτο θέλεις μια μέρα για να συνέλθεις απο τον πονοκέφαλο. Τώρα έχω Teriοs, οπότε έχω πέσει στα SUV. Εξαιρετική επιλογή για λάιτ χρήση, με άγρια λάστιχα δεν γίνεται Niva, αλλά σίγουρα καλύτερο από τα άλλα SUV, σε πηγαίνει σε περισσότερα μέρη από τα "τζιπάκια" σαλονιού.

Από δίτροχα, η εμπειρία μου φτάνει μέχρι αυτόματο πιρπίρι 50cc..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρόσφατα οδήγησα το καινούριο άστρα με τον κινητήρα των 136 ίππων και να πω την αλήθεια η συμπεριφορά του κινητήρα και κυρίως ο θόρυβος που...δεν έβγαζε (αυτό το γνωστό "ταξιτζίδικο" των ντίζελ δλδ) με εξέπληξαν ιδιαίτερα ευχάριστα.

αλλά δεν παύω να περιμένω το καινούριο civic με τον 1,5 VTEC TURBO (178 άλογα με ήχο για %$%#$%$#%#$ γουστα)... 8-)

τζιπ δεν τα μπορώ, θέλω να κάθομαι χαμηλά, όσο πιο κοντά στο δρόμο.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Το Νίβα ήταν εφηβική γκάβλα αλλά ποτέ δεν το οδήγησα.
Με Τέριος 1500 πρέπει να έχω πάνω από 200.000 χλμ. Είχαμε 2, εργοταξιακή χρήση.
Αξιοπρεπέστατο παντού, εξαιρετικοί χώροι και όντως, με μια τετράδα τρακτερωτά κάνει κάμποσο χώμα.
Και τα δύο, κόψανε φέτα τον άξονα του πίσω διαφορικού (το ένα στα χέρια μου) στις 210.000 χλμ. ΚΑΙ τα δύο, στα ΙΔΙΑ χλμ. :)
Στο ταξίδι και μέχρι τα 110 με 120 χαω, κρατούσε την κατανάλωση στα 9 λίτρα και τον θόρυβο από τον κινητήρα χαμηλά. Μετά πηδούσε στα 12φεύγα λίτρα και δυνάμωνες και το ράδιο. :D
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Ναι ρε συ, το γ@μώτο είναι όταν έχεις άδειο δρόμο και ξεχνιέσαι..
Κατέβαινα Αθήνα φορτωμένος για διακοπές. Βράδυ, έρημη εθνική, στα 150 χωρίς να το πάρω χαμπάρι και η κατανάλωση στα ύψη.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Φίλε μου, αν είχε ένα πιο σύγχρονο κινητήρα και όχι τον στοκαρισμένο 1500άρη της Τογιότα, θα ήταν το ιδανικό.
Έναν καλό τουρμποντίζελ 1500 ή 1600 πχ ή έστω έναν 1300-1400 τούρμπο βενζίνη. Και δεν το έλεγες και φθηνό τότε, στα 22-23 χιλιάρικα.
Μιλάω για 2005-2010 που έκανα το Θεσσαλονίκη-Σιδηρόκαστρο, Τούμπα-Χαριλάου.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”