Το point μου Νικόλα μου είναι ότι πρέπει να παθει για να μάθει, οπότε τότε, νομοτελειακά όπως λες κι εσύ, θα πετύχει...Αλλά αυτός μόνιμα αντιδράει πριν πάθει, άρα τότε με ποιον τρόπο θα μάθει;;;nikolasf έγραψε:Επιμ'ενω Γρηγόρη:goran 64 έγραψε:...Αν δεν αλλάξει μυαλά ο Βάνιας πρόοδο δεν θα δούμε ποτέ !!!
Μονάχα οπισθοδρόμηση...Και καπάκι διώξιμο...ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...![]()
![]()
&
![]()
![]()
"......Κάποτε θα μάθει, ή θα πετύχει ... είναι νομοτελειακό!
Εκτός αν καταφέρουμε να φύγει πριν αυτό επιτευχθεί!!!..."
Δεν το βλέπει ότι η βιασύνη του για τίτλους με τον ποδοσφαιρικό Π.Α.Ο.Κ. αφήνει στάσιμη την ομάδα, ή αν όχι, ίσως να την μετακινεί ακόμα και βήματα προς τα πίσω για 4ο συνεχόμενο χρόνο;;;
Δεν βλέπει ότι άνθρωποι διεθνούς ποδοσφαιρικού κύρους έφυγαν νύχτα διωγμένοι από τον Π.Α.Ο.Κ. λόγω της κακής αυτής νοοτροπίας του, "ρίχνοντας" την αξιοπιστία και το κύρος της ομάδας μας;;;
Δεν βλέπει ότι οι ίδιοι οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ., οι οποίοι ναι μεν πίνουν νερό στο όνομα του για το θέμα εξόφλησης των χρεών και την ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τμημάτων του Π.Α.Ο.Κ., τον λοιδωρούν πλέον ως εγωκεντρικό, εγωμανή, επιπόλαιο και μπερδεμένο, αλλά και σχεδόν αδιάφορο σε βασικά θέματα της ομάδας (θωράκιση της από διαιτησία αλλά και διαρροές και προσωπικές για τον ίδιο και την Π.Α.Ε λοιδωρίες, ελέω κωλοΑΡΔ, ενίσχυση του ρόστερ σύμφωνα με τις απαιτήσεις του προπονητή κι όχι τις δικές του προσωπικές προτιμήσεις, τις οποίες "κατηγορείται", δίκαι ίσως, ότι κάνει για εντυπωσιασμό των μαζών κι όχι βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της);;;
Αν δεν τα βλέπει γιατί είναι κλεισμένος (δεν ξέρω για ποιο αίτιο ακριβώς κι αν άλλοι είναι οι υπεύθυνοι) στην "γυάλα" του εμείς δεν πρέπει να κάνουμε κάτι χτυπώντας του το καμπανάκι;;;
Μήπως λέω εγώ δοθείσης της αφορμής, πρέπει να "πάθει" κάτι από εμάς τους οπαδούς για να "πάρει χαμπάρι" επιτέλους τι συμβαίνει γύρω του;;;;;;
Η προσωπική μου πρόταση λοιπόν, για την οποία δεν ντρέπομαι καθόλου που την κάνω εδώ μέσα, μιας και το κάνω με αιτία την μέχρι τώρα φαινομενική ξεροκεφαλιά του σε όλα τα παραπάνω και εντελώς συνειδητά από μέρους μου, προς γνώση και συμμόρφωση του, είναι να "αδειάσουμε" εντελώς την Τούμπα (πλην του ημιτελικού Κυπέλλου, στον οποίο θα την ξεχειλίσουμε με όποιον αντίπαλο κι αν κληρωθούμε) μέχρι τα παιχνίδια για τα play off, πράγμα το οποίο προσωπικά θα πράξω, άσχετα αν λοιδωρηθώ γι αυτό, πράγμα το οποίο δεν θεωρώ σοβαρότερο απ το να χάσω 4-5 ζωντανούς αγώνες της Π.Α.Ο.Κ.άρας μου στην Τουμπάρα μετά από άπειρα χρόνια !!!
Τώρα αν, σε ενδιάμεσο χρόνο, προκύψει καμία συνάντηση του με τους οργανωμένους ή καμία συνέντευξη Τύπου, όπου θα εξηγήσει όσα έγιναν και φέτος, αλλά παρουσιάσει και το πλάνο και της συνέχειας, αλλά και των τουλάχιστον δύο επόμενων σεζόν, θα χαρώ πολύ να τρέξω πρώτος πάλι στο καρεκλάκι μου, αυτό που με περιμένει μέσα στο επί 48 χρόνια δεύτερο σπίτι μου !!!
Αυτό πιστεύω κατά την γνώμη μου ότι είναι το χειρότερο που μπορεί να πάθει ένας αυθεντικός ηγέτης κάθε ομάδας ανθρώπων και τότε ίσως το μυαλό του κάνει το κατάλληλο κλικ και ξεκλειδώσει: ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΣΤΗΡΙΧΤΟΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ !!!
Αν τότε πάλι αντιδράσει σπασμωδικά, τότε θα λυπηθώ πραγματικά και βαθιά, αλλά παρ όλα όσα φαίνονται, δεν θα είναι αυτός ο ηγέτης που θα κάνει τον Π.Α.Ο.Κ. μας μεγάλο !!! Δεν θα είναι καν