Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16

Δημοσίευση από K_geo »

ναι. δεν κανουν και βάρη... :o :lol:

λοιπόν...

κοιτα Περίπετερε.

τα 6αρια χωρίζονται σε δυο κατηγορίες.

Πρώτη (και καλύτερη) είναι οι οργανωτές του παιχνιδιού, aka Πίρλο, Τσάβι, Αλόνσο κτλ. Σε αυτή την κατηγορία εντάσσεται ανετότατα ο Τσίμιροκος. τους πετάς και ενα ή δυο 8αρια μπροστά τους και βρίσκεις την υγειά σου.

Δεύτερη οι κόφτες που κύριο μέλημα είναι να κρατούν πίσω και να κόβουν αντεπιθέσεις κτλ κτλ. πχ Γκατούζο κτλ κτλ. αλλά απο μπάλα...απλά δεν.

Ο Τσουκαλάς, με τον Τσίμιροτ (ποσο μαλλον ο...Κόρμπος) δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση. μα καμία. άλλοι παίχτες εντελώς. Και με βάζεις να συγκρίνω ένα άμπαλο αλλά φιλότιμο παιδί με ένα ντελικάτο, τεχνίτη αλλά και μηχανάκι παίχτη.

έλεος. Μου λες δεν βαζει κορμί κτλ με το ματς στο τηγάνι να είναι πρόσφατο, μου λες δεν τρέχει με το ματς στο τηγάνι να ειναι πρόσφατο, μου λες δεν κρατάει μπαλα δεν τρεχει με τη μπαλα με το ματς στο τηγανι να ειναι προσφατο. Και σου λεω αυτο το ματς γιατι ειναι... προσφατο. :lol: δεν σου βαζω μεσα σε ντορτμουντ κτλ κτλ.

αν ποτε αυτα που κανει ο τσιμιροτ τα κανει ο τσουκαλας στη ζωή του, τοτε θα βουτήξω στον Αλιάκμονα. (ξανα). :lol:

αααα...

και να μην ξεχνάμε:

"μη μηδενίζουμε τους παίχτες μας". :mrgreen:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ισχύει και χαράς το κουράγιο σου που γράφεις τόσο χαλαρά, παρότι σε προκαλεί και σε χλευαζει ρε περιπτερε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ισχυει το οτι δεν κανουν βαρη;

καντε μια ανδρομη στα καθημερινα ριπορτ της προπονησης και απαντηστε μου στο τι κανουν οταν αναφερει οτι περασαν χρονο στο γυμναστηριο.

τσιγαρακι ποτακι fifa κτλ; :lol:

υγ: ρε τσιριγωτη να μας πεις οτι προκαλουμε και χλευαζουμε; εσυ; μλκ, θα πεθανω, ελεος. :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

@ K_geo σ αυτό το θέμα μαζί σου μέχρι...Αλλιάκμονα... :) :D :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ωχ παναγιτσα μου μεσημεριατικα να ειστε καλα παιδια γελασα και ειχα δυσκολη μερα. ευχαριστω!

:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ααααα και ενα ακομα περι 6αριων..

στο τελευταίο μουντιαλ, ο 33-34 Πιρλο ηταν πρωτος σε χλμ για την Ιταλια.

just saying...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αυτό με τα βάρη και το κορμί το ακούμε συνέχεια εδώ στην Ελλάδα. Μόλις ανιχνευθεί ποσότητα ταλέντου σε κάποιον, κατευθείαν αρχίζουμε ''πλακώστε τον στο γυμναστήριο''. Τα ίδια κάνανε και στον Νίνη που στα 17 ήταν άνεμος.
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Μάλλον Τουρσουνίδης, μου πάει και στα χρώματα ...

Εγώ από τους υπάρχοντες θα δοκίμαζα αμ.χαφ τον Τζαβέλα.
Τον Τσιμι, θα τον δοκίμαζα 10άρι ή πλάγιο μπακ.
Τον Σάμπο 8άρι.
Τον Χαρίση 8άρι.

Σε όλους τους αδύναμους θα έδινα πρόγραμμα με βάρη.
Θα έκανα εξτρά προπονήσεις για ατομική βελτίωση στις θέσεις τους.
Οταν τους έβλεπα να παίζουν ψόφια θα έβαζα πρόστιμο (με νίκη ή ήττα)
Οταν τους έβλεπα να σκυλιάζουν στο γήπεδο θα εισηγούμουν έξτρα πριμ (με νίκη ή ήττα πάλι).

Αυτό το δημοσιουπαλληλίστικο 2 ώρες προπόνηση και άντε γεια (κλείνει και το γήπεδο) πρέπει να τελειώσει.
Μετά την στάνταρ προπόνηση ή σε άλλο προκαθοριζόμενο χρόνο: ατομική βελτίωση.
Με την προπόνηση ... διατάσεις, ζέσταμα, πασούλες, χαβαλές στο μισό ή στο 1/4 δεν χτίζονται παίκτες και ομάδες.
Υπήρχε ένας Τσερνάυ, ένας Σάννον, ένας Λόραντ ... .
Ας ερωτηθεί ο Κλάους για το πόση ώρα δούλευε μαζί του ο Μπόλονι ...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

vs40 έγραψε:Ο Πέλκας παιδιά έχει πολλά καλά στοιχεία, καλή τεχνική και ταχύτητα. Χρειάζεται βελτίωση μεγάλη στο σουτ και στο μυαλό που είναι θέμα εμπειρίας. Για μένα καλά είναι την επόμενη σεζόν να πάει σε μεσαία ομάδα της Πορτογαλία δανεικός ώστε να δουλέψει. Στον ΠΑΟΚ ατομική βελτίωση δε βλέπω και γενικά οι Έλληνες την ψωνίζουν λιγάκι έως πολύ εδώ, έχοντας λεφτά από τόσο μικρή ηλικία. Φέτος εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι χρειαζότανε ένα ποιοτικό 10άρι η ομάδα έτσι ώστε να μην εκτεθεί και ο Πέλκας σηκώνοντας ένα βάρος που δεν ήταν έτοιμος να σηκώσει μόνος του.
Συμφωνώ και επαυξάνω σε όλα, συν ότι χρειάζεται πολύ δουλειά και στην αντοχή και μάλιστα περισσότερη στην δυναμική αντοχή... 8-)

Τώρα, αν αυτά που ακούγονται αληθεύουν και είναι θέμα "μυαλού", όπως γράφει κι ο πιλότος, και συνεχίζει τις μαλακίες, δεν θέλω να γίνω "σασταλεγάκιας", αλλά του "φωνάζω" μήνες στο topic του ότι θα χάσει μοναδική ευκαιρία να λύσει το πρόβλημα της ζωής του και των παιδιών του ίσως... :(

Ας αναλάβει τις ευθύνες του, ολόκληρος μαντράχαλος είναι... :oops:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο Χαρίσης παιζει 8αρι ούτως ή αλλος φέτος και καλύτερα που τον ξεκόλησαν απο το 6 γιατί το 8 φαίνεται να του ταιριάζει γιατί έχει και την ταχύτητα και την αντοχή και τα καλά πόδια να προσφέρει εκεί.

ο Σάμπο ναι μεν, αλλά μεταξύ μας μεταξά, όντως και δεξι μπακ δεν ακουγεται άσχημο... γρήγορος ειναι, ψηλό παιδί είναι, καλή σεντρούλα φαίνεται να έχει... τεσπα. Σε καμιά Πρέμιερ ή Μπουντεσλιγκα ίσως εκεί τον έβαζαν... :roll: :roll:

Τζαβέλλα.... και άλλη θέση; :lol: δεν θα ήθελα στα αμ.χαφ γιατί δεν έχει το κράτημα της μπάλας ούτε την κάθετη θα μου αργούσε πολύ την ομάδα.

Τσίμιροτ θα γίνει ένας σπουδαίος deep lying playmaker (ή regista στα... γεράματα)... 8-)

κατα τα άλλα, δεν ειμαι στις προπονήσεις και άρα δεν ξερω ακριβώς το τι γίνεται άρα και δεν μπορώ να εκφράσω άποψη περι ατομικής προπόνησης κτλ κτλ. 8-)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δεν είναι κόλλημα τα βάρη.
Ούτε είπαμε να γίνουν σφίχτες να μην μπορούν να περπατήσουν.
Απλά μία ενδυνάμωση.
Συνήθως οι τεχνίτες παίκτες "χαλάνε" με τα βάρη, γιατί χάνουν σε ελαστικότητα.
Αλλά υπάρχουν κάποια παιδιά που βλέπεις ότι σουτάρουν αδύναμα, δεν τρέχουν γρήγορα, που δεν έχουν πάρει μία κόντρα (ή δεν πάνε καν σε κόντρα) ή ένα τζαρτζ.
Ειδικά αυτοί που παίζουν σε θέσεις με σαφή αμυντικά καθήκοντα δεν μπορεί να μην είναι και να μην νοιώθουν οι ίδιοι δυνατοί. Με τι ψυχή να πας να κοντράρεις π.χ. τον Ιγκλέσιας ?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Special one
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει. ούτε ο μέσσι δεν τζαρτζαρει τον Ιγκλέσιας. ούτε καν ο Ινιέστα...

λεμε τώρα.

υγ:special two

υγ2: α, οκ, τωρα ειδα οτι λες για παιχτες με αμυντικα καθηκοντα... ο Ιγκλέσιας πόσες φορές έχει περάσει τη σέντρα για να τον μαρκάρουν; παντως κατι παρντο, ροϊς κτλ μια χαρά τους τζαρτζαρε ο Τσιριμοκος. 8-)
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Το Τσιμι είπα πλάγιο μπακ
Ο Τζαβ έχει μακρινή μπαλιά (μια ζωή πλάγιο μπακ). Αμυντικά καλύτερος είναι από τους υπάρχοντες.
Μπάλα μπορεί να κρατήσει (σχετικά). Το πρόβλημά του λέγεται ατσαλιά.
Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δείτε την φάση της αποβολής του με τον γαύρο. Τριπλάρει τον αντίπαλό του πηγαίνει αριστερά και του πασάρει την μπάλα !!!. Φεύγει ο άλλος αμέσως μπροστά, πάρ'τον κάτω.
Οποιος κατάλαβε τώρα, κατάλαβε ... .
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Μια ενδυνάμωση ναι. Αλλά άμα δεν κάτσει και μόνος να δουλέψει σκληρά αυτό το σουτ που έχει δε θα το βελτιώσει.
Όλοι θα θυμούνται τα σουτ του Βιεϊρίνια την 1η του σεζόν και τι βρωμόσουτο απέκτησε στη συνέχεια. Αλλά όλοι επίσης ξέρουν πόσο δούλεψε και ο ίδιος σε ατομικό επίπεδο. Και συνέχισε να το κάνει και στη Γερμανία.
Ο επαγγελματισμός και η εργατικότητα του καθένα νομίζω είναι το πιο σημαντικό για να βελτιωθεί ένας παίκτης.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”