Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Re: Συζήτηση για το ρόστερ & Μεταγραφικά νέα 15/16
Πολύ καλή ανάλυση έκανες Περίπτερε. Το ρόστερ μας έχει όντως ταλέντο και θα συμφωνήσω ότι λείπουν μερικοί παικταράδες σε θέσεις κλειδιά για να ανεβάσουν την ομάδα. Συμφωνώ και στην αξιολόγηση του υλικού που έκανες.
Εγω παντως συμφωνω με joshua οτι με ενα καλο δεκαρι θα ημασταν διαφορετικη ομαδα
o Ορφανίδης είναι ένας πολύ αξιόλογος επιθετικός χαφ, με ταχύτητα και καλή τεχνική. 19 ετών.
ΑΛΛΆ, αν ισχύουν τα περι Μπακασέτα, με τον Πέλκα ήδη στο ρόστερ (που κατα την άποψη μου είναι πιο ταλέντο απο τους δυο, τουλάχιστον πιο "ντελικάτος" ως 10αρι) δεν θεωρώ ότι χωράει ΚΑΙ ο Ορφανίδης.
Οπότε πιο πολύ για αρδια που εν τέλει θα μας τον παρει ο γαύρος μεσα απο τα χέρια κτλ κτλ μου φαίνεται.
Βέβαια μια ακόμα παρατήρηση, σε κανα δυο ματς που είδα το νεαρό (μεσα σε λεωφόρο και τηγάνι δλδ) έπαιζε και στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.
υγ: Περίπτερε στα περισσότερα συμφωνώ αλλά στο σημείο με περιστέρια και 30 μέτρα το μόνο που θα σου πώ είναι ότι είμαστε οι 2οι ή 3οι στις τελικές προσπάθειες στη Σουπερλιγκ και αυτοί με τα λιγότερα μακρινά σουτ στην πρώτη 8αδα ομάδων, αν δεν κανω κάποιο λάθος. Άρα, κάτι δεν κολλάει στο όλο στορυ...
υγ2: επίσης κάτι άσχετο με τα παραπάνω, αλλά θεωρώ άδικο σε αυτή την προσπάθεια των μμε για αποδόμηση του Άρνεσεν να παίρνει η μπάλα ταλεντάρες όπως ο Τσίμιροτ ή πολυεργαλεία όπως ο Γκάρυ.
ΑΛΛΆ, αν ισχύουν τα περι Μπακασέτα, με τον Πέλκα ήδη στο ρόστερ (που κατα την άποψη μου είναι πιο ταλέντο απο τους δυο, τουλάχιστον πιο "ντελικάτος" ως 10αρι) δεν θεωρώ ότι χωράει ΚΑΙ ο Ορφανίδης.
Οπότε πιο πολύ για αρδια που εν τέλει θα μας τον παρει ο γαύρος μεσα απο τα χέρια κτλ κτλ μου φαίνεται.
Βέβαια μια ακόμα παρατήρηση, σε κανα δυο ματς που είδα το νεαρό (μεσα σε λεωφόρο και τηγάνι δλδ) έπαιζε και στα αριστερά της μεσοεπιθετικής γραμμής.
υγ: Περίπτερε στα περισσότερα συμφωνώ αλλά στο σημείο με περιστέρια και 30 μέτρα το μόνο που θα σου πώ είναι ότι είμαστε οι 2οι ή 3οι στις τελικές προσπάθειες στη Σουπερλιγκ και αυτοί με τα λιγότερα μακρινά σουτ στην πρώτη 8αδα ομάδων, αν δεν κανω κάποιο λάθος. Άρα, κάτι δεν κολλάει στο όλο στορυ...
υγ2: επίσης κάτι άσχετο με τα παραπάνω, αλλά θεωρώ άδικο σε αυτή την προσπάθεια των μμε για αποδόμηση του Άρνεσεν να παίρνει η μπάλα ταλεντάρες όπως ο Τσίμιροτ ή πολυεργαλεία όπως ο Γκάρυ.
Ο Πελκας για μενα δεν εχει θεση στο ροστερ της ομαδας του χρονου. Τεραστιο εγκλημα που παιζει φετος, ακομα μεγαλυτερο η ανανεωση. Εδω θα ειμαστε να τον καμαρωνουμε σε λιγα χρονια στον Πιερικο.
Χ Chivas (την ομάδα λέω καλέ)paok87 έγραψε:Ο Πελκας για μενα δεν εχει θεση στο ροστερ της ομαδας του χρονου. Τεραστιο εγκλημα που παιζει φετος, ακομα μεγαλυτερο η ανανεωση. Εδω θα ειμαστε να τον καμαρωνουμε σε λιγα χρονια στον Πιερικο.
SM-G920F
- ΑποστόληςΑ
O Μπακασέτας μπορεί να παίξει σαν δεκάρι όπως μπορεί, κατά την άποψή μου, και ο Μυστακίδης. Θεωρώ όμως ότι δεν είναι αυτή η θέση για την οποία τον παίρνουμε.
Ο Πέλκας είναι ένα στοίχημα αν θα ανταπεξέλθει ποτέ στην απαιτήσεις της θέσης. Έχει σοβαρές ελλείψεις για 10ρι που δεν ξέρω αν θα συμπληρωθούν στο εγγύς μέλλον. Είναι 22,5 ετών, αλλά αν και στην επόμενη σεζόν δεν δείξει σαφή πρόοδο, απλά θα είναι ένα ακόμη χαμένο ρίσκο για τον ΠΑΟΚ.
Ο Πέλκας είναι ένα στοίχημα αν θα ανταπεξέλθει ποτέ στην απαιτήσεις της θέσης. Έχει σοβαρές ελλείψεις για 10ρι που δεν ξέρω αν θα συμπληρωθούν στο εγγύς μέλλον. Είναι 22,5 ετών, αλλά αν και στην επόμενη σεζόν δεν δείξει σαφή πρόοδο, απλά θα είναι ένα ακόμη χαμένο ρίσκο για τον ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Πέμ 18 Φεβ 2016, 15:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Πέλκας πάντως απο τους τρείς αυτούς, είναι ο πιο άρτιος τεχνικά και σίγουρα έχει μεγαλύτερη φαντασία στο παιχνίδι του.
Τον εχεις ποτε δει να ακουμπαει (προσεξε, ακουμπαει, οχι κοντρολλαρει) το τοπι με το αριστερο ποδι;
ναι.
γρήγορα γρήγορα σε ανατρέχω στο 2-1 που χάσαμε στην Καλλονή για το κύπελλο να ξαναδείς πως μπήκε το γκόλ, ποιος έβγαλε την ασσίστ στον μακ και το πόδι που χρησιμοποίησε.
https://youtu.be/9ViWkuNl9u4?t=357
γρήγορα γρήγορα σε ανατρέχω στο 2-1 που χάσαμε στην Καλλονή για το κύπελλο να ξαναδείς πως μπήκε το γκόλ, ποιος έβγαλε την ασσίστ στον μακ και το πόδι που χρησιμοποίησε.
https://youtu.be/9ViWkuNl9u4?t=357
- Περιπτερος
Geo δες τι τελικές έχουμε μέσα από την περιοχή ...από το πέναλτυ και μπροστά. Τελική θεωρείται και ό,τι άψυχο, απελπισμένο, χωρίς προοπτική πηγαίνει προς την τελική γραμμή του γηπέδου. Τα σουτ που γράφω είναι για την δήθεν "κυριαρχία" μας στα μάτς με ΑΕΚ και ΟΣΦΠ. Η ποιότητα των τελικών είναι το ζήτημα. Το να σκάει μια καλή τρίπλα ο Μακ και να κάνει σούτ ευρισκόμενος σε γωνία 10-35 μοιρών από το τέρμα, τελική είναι, αλλά θα μπει 1 στις 15-20. Το να μπουρδουκλώνεται ένας δικός μας στην περιοχή και να τραβάει μία ματσουκιά ελπιζοντας σε τετράσπονδη καραμπόλα, τελική είναι και αυτό. Και η κεφαλιά με την άκρη των μαλλιών, ανάμεσα σε 3 αμυντικούς, τελική είναι και αυτή. Αυτό που λείπει είναι το πάρε - βάλε, το τετ- α- τετ, η κλασσική ευκαιρία, η κεφαλιά που βγήκε ελεύθερη μετά από σκρίν, ακόμα και το δουλεμένο περιφερειακό σουτ ή το επικίνδυνο στημένο.
Ούτε πολλά, ούτε σοβαρά σουτ έχουμε κάνει στην πραγματικότητα και το 90% ήταν της απελπισίας και τακτικό λάθος (έτσι μικρέ Δ.Π. ?).
Δεν ακυρώνω κανένα παίκτη και ελπίζω σε αυτούς (ειδικά τον Γκάρι, που είναι οδοστρωτήρας και τα δίνει όλα το παιδί). Ο Τσίμιροτ έχει αρχίσει να μην μου αρέσει. Μπάλα ξέρει, σωματικά είναι αδύναμος, αλλά θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά για να φτάσει π.χ. τον Κόρμπο του Πανιωνίου και για να μην υπερβάλλω, για να φτάσει τον Γκαρσία, τον Σκαρτάδο, τον Παθιακάκη, τον Αναστασιάδη και τον Ασλανίδη, ακόμα και τον Μιχάλη τον τρελό.
Αν μου έλεγες σήμερα (όχι σε ένα χρόνο) να κρίνω τον συγκεκριμένο σε σχέση με τον Τσουκαλά που στείλαμε ως ανεπαρκή στα Γιάννενα, ξέρεις ποιόν θα προτιμούσα.
Η θέση αυτή θέλει τσαγανό, δύναμη, ενέργεια, μακρινή μπαλιά, πνευμόνια και σιγουριά στις ενέργειες.
Περιμένω να δω πρόοδο από όλους. Είμαι σκληρός επειδή θεωρώ ότι πρέπει.
Εκείνο το άλογο που μας διεμβόλιζε την άμυνα και μας κόντραρε στα καλάμια ο Σάμπο π.χ. γιατί παίζει σαν κυρία και γιατί δεν κάθεται κανείς να ασχοληθεί μαζί του ; (εκτός από όσους τον γιουχάρουν από το 1' λεπτό)
Ούτε πολλά, ούτε σοβαρά σουτ έχουμε κάνει στην πραγματικότητα και το 90% ήταν της απελπισίας και τακτικό λάθος (έτσι μικρέ Δ.Π. ?).
Δεν ακυρώνω κανένα παίκτη και ελπίζω σε αυτούς (ειδικά τον Γκάρι, που είναι οδοστρωτήρας και τα δίνει όλα το παιδί). Ο Τσίμιροτ έχει αρχίσει να μην μου αρέσει. Μπάλα ξέρει, σωματικά είναι αδύναμος, αλλά θέλει ΠΟΛΛΗ δουλειά για να φτάσει π.χ. τον Κόρμπο του Πανιωνίου και για να μην υπερβάλλω, για να φτάσει τον Γκαρσία, τον Σκαρτάδο, τον Παθιακάκη, τον Αναστασιάδη και τον Ασλανίδη, ακόμα και τον Μιχάλη τον τρελό.
Αν μου έλεγες σήμερα (όχι σε ένα χρόνο) να κρίνω τον συγκεκριμένο σε σχέση με τον Τσουκαλά που στείλαμε ως ανεπαρκή στα Γιάννενα, ξέρεις ποιόν θα προτιμούσα.
Η θέση αυτή θέλει τσαγανό, δύναμη, ενέργεια, μακρινή μπαλιά, πνευμόνια και σιγουριά στις ενέργειες.
Περιμένω να δω πρόοδο από όλους. Είμαι σκληρός επειδή θεωρώ ότι πρέπει.
Εκείνο το άλογο που μας διεμβόλιζε την άμυνα και μας κόντραρε στα καλάμια ο Σάμπο π.χ. γιατί παίζει σαν κυρία και γιατί δεν κάθεται κανείς να ασχοληθεί μαζί του ; (εκτός από όσους τον γιουχάρουν από το 1' λεπτό)
Εννοω σε κανονικη ροη αγωνα. Η αδυναμια του να χρησιμοποιησει το αριστερο τον κανει προβλεψιμο και μαζι και την αναπτυξη μας αφου παιζει σε κομβικη θεση
εντάξει Περίπτερε νομίζω διαφωνούμε τόσο πολύ που δεν υπάρχει λόγος. Τσουκαλά με Τσίμιροτ μου λες και Κόρμπο...
ε τι να πω μετά απο αυτό. Ειδικά οταν βαζεις το πνευμόνι, τη μακρινή μπαλιά κ.α...
οσο δε τις τελικές, είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα χαμένα τετ α τετ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ, πολλά μάλιστα έχει χάσει ο καλύτερος μας σκορερ θεωρητικά, ο Μπερμπάτοφ. δες τις φάσεις των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ. αν θες μπορώ να στις παραθέσω όλες απλά μιλάμε για περίπου 40 βίντεο.
γρήγορα γρήγορα σου λεω τρεις χαμένες σε κενή εστία, δυο απο Κλάους και μια απο Ζάιρο, τον τελευταίο μήνα μονο. Πες μου αλλη ομάδα με το ίδιο.
υγ: για σιγουριά στις ενέργεις να δω τον Τσουκαλά και τον Κόρμπο να τριπλάρουν ανάμεσα σε τρεις μεσα στο τηγάνι και μετά μπορώ να βουτήξω στον Αλιάκμονα.
οσο δε τις τελικές, είμαστε η ομάδα με τα περισσότερα χαμένα τετ α τετ ΧΩΡΙΣ ΠΙΕΣΗ, πολλά μάλιστα έχει χάσει ο καλύτερος μας σκορερ θεωρητικά, ο Μπερμπάτοφ. δες τις φάσεις των παιχνιδιών του ΠΑΟΚ. αν θες μπορώ να στις παραθέσω όλες απλά μιλάμε για περίπου 40 βίντεο.
γρήγορα γρήγορα σου λεω τρεις χαμένες σε κενή εστία, δυο απο Κλάους και μια απο Ζάιρο, τον τελευταίο μήνα μονο. Πες μου αλλη ομάδα με το ίδιο.
υγ: για σιγουριά στις ενέργεις να δω τον Τσουκαλά και τον Κόρμπο να τριπλάρουν ανάμεσα σε τρεις μεσα στο τηγάνι και μετά μπορώ να βουτήξω στον Αλιάκμονα.
Ο Πέλκας παιδιά έχει πολλά καλά στοιχεία, καλή τεχνική και ταχύτητα. Χρειάζεται βελτίωση μεγάλη στο σουτ και στο μυαλό που είναι θέμα εμπειρίας. Για μένα καλά είναι την επόμενη σεζόν να πάει σε μεσαία ομάδα της Πορτογαλία δανεικός ώστε να δουλέψει. Στον ΠΑΟΚ ατομική βελτίωση δε βλέπω και γενικά οι Έλληνες την ψωνίζουν λιγάκι έως πολύ εδώ, έχοντας λεφτά από τόσο μικρή ηλικία. Φέτος εκ του αποτελέσματος φάνηκε ότι χρειαζότανε ένα ποιοτικό 10άρι η ομάδα έτσι ώστε να μην εκτεθεί και ο Πέλκας σηκώνοντας ένα βάρος που δεν ήταν έτοιμος να σηκώσει μόνος του.
Το θέμα είναι στο μυαλό, δεν λέω τίποτα άλλο
SM-G920F
SM-G920F