Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
μπορει οι μεταφραστες να ειναι πιονια του χοντρου και να σαμποταρουν τις εκαστοτε συζητησεις...σατανικο?? 
nikolasf έγραψε:Αν αύριο δω ΤΔ τον Miehel και Πρόεδρο τον Γ.Σαββίδη θα πώ ότι είσαι μεγάλη γάτα αλλιώς είσαι απλά ένας ΠΟΝΤΙΟΣ!![]()
![]()
![]()
![]()
μακάρι ρε Νικόλα, αλλά μην το δει ο Σούρμε, θα σου τα σούρει που μιλάς έτσι για τους Πόντιους. το νου σου. 
-
giannistoumpa4
Τεχνικος διεθυντης ο μιχελ απο και ως που ρε παιδια?τι σχεση εχει ο ανθρωπος με κατι τετοιο που ποτε δεν αδχοληθηκε?στην σαχταρ για τα θεματα σε ουεφα και φιφα ετρεχε..καμια σχεση με το αγωνιστικο..και ο γιωργος σαββιδης με τι γνωσεις και εμπειρια θα τρεξει μια παε?ας τελειωσει τις σπουδες του..ας τρεξει καμια επειχειρηση με επιτυχια και υστερα ας αναλαβει και την παε..δεν ξερω αποψη μου βεβαια..αλλα γιατι θα ειναι γατα αν ο σαββιδης βαλει τους συγκεκριμενους που δεν εχουν ξαναασχοληθει με αυτα τα πραγματα?
- Scientist@PAOK
Επειδη σήμερα στεναχωρέθηκα αρκετα, ας πω και 'γω το παραμύθι που σκέφτηκα για το τι συνέβει μπας και χαλαρώσω...
Προτου πω τι πιστεύω για αυτη την οπισθροδόμηση του ΠΑΟΚ θέλω να ξεκαθαρίσω κατι... Δεν είμαι προσωπολάτρης... Απλά έχωντας θητεύσει για αρκετά χρόνια στην Ελλαδα πριν φύγω για το εξωτερικό (πριν την κρίση) κατάλαβα τι δεν θα έχει ποτέ η Ελλαδα λόγω παιδείας...οργάνωση και επαγγελματισμό. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να ορίσεις και να ακολουθήσεις κανένα πλάνο. Και θέλω να τονίσω (φαντάζομαι προς έκπληξη πολλών Ελλήνων) οτι χωρίς ΠΛΑΝΟ δεν μπορείς να πετύχεις κανένα ΣΤΟΧΟ. Εκτός και αν κλέβεις...Όταν ήρθαν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μεγάλου κύρους Ευρωπαίοι ποδοσφαιράνθρωποι (βλ. Στεφενς, Αρνεσεν) χάρηκα απίστευτα γιατί είπα ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ποδοσφαιρκό κομμάτι τον πρώτο καιρό, θα καταφέρει η ΠΑΟΚΑΡΑ να γίνει Ευρωπαικό club αφού θα αποκτήσει...οργάνωση και επαγγελματισμο...μετά όλα τα άλλα θα έρθουν εν καιρώ. Αλλα έκανα λάθος, καθώς δεν υπολόγισα τον παράγοντα του Έλληνα φιλάθλου και του Πόντιου προέδρου.
Τώρα πάμε στο παραμυθάκι μας...Ο Πόντιος φέρνει τον Αγγελίδη ως πρόεδρο και μαζί εναν Ευρωπαικό αέρα μέσα στο club, τ.δ. παραμένει ο ΖΒ, οπότε ο Αγγελίδης είναι κάτι σαν παρατηρητής στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ. Στραβές, αποτυχίες...τελιώνει ο ΖΒ απο τον Σαββίδη (νομίζω οτι τον κράτησε λίγο παραπάνω λόγω του χρέους του ΠΑΟΚ). Σημειώστε οτι πάντα φέρνει αντικαταστάτη μηνες πριν διώξει κάποιον. Ο Αγγελίδης αναλαμβάνει και επίσημα της ευθύνες του αγωνιστικού, αφού εδώ και μήνες μιλουσε με τον Φρανκ για να τον φέρει ως τδ. Ο Φρανκ έρχεται...και η φιλοσοφία Αγγελίδη-Αρνεσεν είναι χτίσημο νεανικής ομάδας- δημιουργία υπεραξίας. Ο Πόντιος συμφωνεί εν μέρει, με την προυπόθεση όμως και άμεσων αποτελεσμάτων (όμιλοι UEFA, play-off CL, κύπελο). Γιατί εν-μέρει? Πιστεύω ότι ο Ποντιος στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν κινείται με ψυχρό αίμα, στρατηγηκά όπως στις επιχειρήσεις του. Η μεγαλύτερη κρυφή επιθυμία/πάθος του είναι να τον λατρέψουν και να τον αποθεώσουν οι ΠΑΟΚσιδες...να έχει εναν δικό του λαό. Ο Ποντιος ουσιαστικά προσπαθεί να μαγέψει και να κάνει δική του την πρώτη γκόμενα της πόλης. Και γι'αυτό φέρεται ως ερωτευμένος...ο Φρανκ αυτό το κατάλαβε με την εμμονή του Σαββίδη για τον Berbatov ενώ το πλάνο έλεγε για Κλαους- Κουλούρι διδυμο. (Στο τέλος θα παραθέσω του λογους γιατι ο Σαββιδης φαίρεται σαν ερωτευμένος και προσπαθεί αγωνιωδώς να πιάσει τον σφυγμό της πόλης...κάνοντας αλλοπρόσαλλες και πολλές φορές τραγικές επιλογές-λάθη.) Και ενώ όλα φαίνονται καλά μέσα στον Οκτώμβρη...ατυχα αποτελέσματα, τραυματισμοί ανεβάζουν την μουρμουρα της μάζας (η οποία είχε κατακαθίσει με την ελευση του Berbatov). Τέλη Νοέμβρη μεγαλύτερη γκρίνια της μάζας ( η οποία τρέφεται κυρίως με μεταγραφές και ποτέ δεν ακουσε την επί δυο ώρες ανάλυση του Αρνεσεν και γκρίνιαζε ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι), άδειο γήπεδο, απαξίωση ΙΤ και απο πίσω και του Αρνεσεν. Ενώ η ομάδα θερίζεται απο τις θλάσεις και θέλει πραγματική στηριξη, ο Σαββίδης εφαρμόζει plan b για να ξανακερδίσει την μάζα. Η φιλοσοφία Αρνεσεν-Αγγελιδη δημιουργία υπεραξίας στην ομάδα πάει περίπατο και βάζει μέσα στην ΠΑΕ τον Lubos και το πρότυπο Σακτάρ υιοθετήται απο τον Σαββίδη. Παράλληλα βάζει στην ΠΑΕ Βεζυρτζή,Κουδα για να φέρει πάλι μαζί του την μάζα. Ο Βεζυρτζής με τις ακρες του στους αρδ κάνει ακόμα πιο π@@τανα τον κόσμο και την ομάδα. Lubos-Αγγελίδης-Αρνεσεν-Βεζυρτζης...Game of thrones o ΠAOK...Αγγελίδης-Βεζυρτζής out...Lubos-Arnesen συνεχίζουν(μην ξεχνάτε την μετά συνέντευξη του Αρνεσεν οτι ειναι 100% στον ΠΑΟΚ) στήριξη στον ΙΤ...μέχρι που ο ΠΑΟΚ χάνει απο την γριά και την πέφτουν πλέον και στον Σαββίδη...ξεχυλίζει το ποτήρι για τον Σαββίδη καθώς η γκόμενα του ρίχνει άγρια χυλόπιτα και αναγκάζεται να πει οτι μπορεί να φύγει αν το θέλουν. Κρατά ΙΤ γιατί δεν γίνεται αλλιώς...ο Αρνεσεν και το πλάνο του οριστικά τέλος. Ζητήται ελπίς πλέον...
Ο ερωτευμένος Πόντιος:
1) Λαικίζει--λέει μεγάλα λόγια για το μέλλον του ΠΑΟΚ (CL, top 20), προσπαθεί να φέρει έναν τεράστιο παίκτη- όνομα απο την πρωτη στιγμή (βλ. Ροναλντίνιο, Drogba, Berbatov) χωρίς να κολάνε σε κάποιο προυπάρχον πλάνο--απλα για να κάνει πάταγο. Θυμηθείτε επίσης τετ α τετ και δείπνα με vierhnia- με φωτο να διαρρέουν μέσα απο την ΠΑΕ. Φέρνει για 6μηνες ευκαιριακούς παιχταράδες με τεράστια συμβόλαι απο Ρωσία (Natcho, Noboa) χωρίς προγραμματισμό, ενώ πονάμε σε άλλες θέσεις.
2) Δίνει υπερβολικά μεγάλη σημασία την μάζα--1) Ο Αγγελος ήρθε μέτα απο την ομιλία του Σαββίδη στην καμάρα, όπου όσοι (οργανωμένοι) ήταν εκεί φώναζαν επί πολλα λεπτά Σαββίδη φέρε τον Άγγελο...και ο Σαββίδης είχε γνέψει καταφατικά, ενώ τον αποθεώνανε. 2) προσπαθεί να μαζέψει στην ΠΑΕ (όπως τον συμβουλεύουν) αγαπητά στον πολύ κόσμο πρόσωπα- συμβολα--βλ. Αγγελος-Garcia-Lino-Βεζυρτζής!-Κούδας-Ζαγοράκης (δημιουργώντας ουσιαστικά μια σούπα και ένα χάος μέσα στην ΠΑΕ). Εδώ έβαλε μαζί Garcia-Αγγελο...και τα σπασανε.
3) Απο κοντά και ο γιός του με πολλα τιτιβίσματα οπαδικού περιοχοένου---βλ. θύρα 4, γριές, σκουλίκια...
4) Ακόμα και η ένδυσή του στους αγώνες είναι too much...φοράει κασκολ επιδεικτικά..μπλουζάκια που κοντεύουν να σκιστουνε...ενώ δεν αρμόζουν στην ηλικία του και σ'εναν σοβαρό επιχειρηματία του βεληνεκούς του.
Προτου πω τι πιστεύω για αυτη την οπισθροδόμηση του ΠΑΟΚ θέλω να ξεκαθαρίσω κατι... Δεν είμαι προσωπολάτρης... Απλά έχωντας θητεύσει για αρκετά χρόνια στην Ελλαδα πριν φύγω για το εξωτερικό (πριν την κρίση) κατάλαβα τι δεν θα έχει ποτέ η Ελλαδα λόγω παιδείας...οργάνωση και επαγγελματισμό. Χωρίς αυτά δεν μπορείς να ορίσεις και να ακολουθήσεις κανένα πλάνο. Και θέλω να τονίσω (φαντάζομαι προς έκπληξη πολλών Ελλήνων) οτι χωρίς ΠΛΑΝΟ δεν μπορείς να πετύχεις κανένα ΣΤΟΧΟ. Εκτός και αν κλέβεις...Όταν ήρθαν στην ΠΑΟΚΑΡΑ μεγάλου κύρους Ευρωπαίοι ποδοσφαιράνθρωποι (βλ. Στεφενς, Αρνεσεν) χάρηκα απίστευτα γιατί είπα ανεξάρτητα τι θα γίνει στο ποδοσφαιρκό κομμάτι τον πρώτο καιρό, θα καταφέρει η ΠΑΟΚΑΡΑ να γίνει Ευρωπαικό club αφού θα αποκτήσει...οργάνωση και επαγγελματισμο...μετά όλα τα άλλα θα έρθουν εν καιρώ. Αλλα έκανα λάθος, καθώς δεν υπολόγισα τον παράγοντα του Έλληνα φιλάθλου και του Πόντιου προέδρου.
Τώρα πάμε στο παραμυθάκι μας...Ο Πόντιος φέρνει τον Αγγελίδη ως πρόεδρο και μαζί εναν Ευρωπαικό αέρα μέσα στο club, τ.δ. παραμένει ο ΖΒ, οπότε ο Αγγελίδης είναι κάτι σαν παρατηρητής στα αγωνιστικά του ΠΑΟΚ. Στραβές, αποτυχίες...τελιώνει ο ΖΒ απο τον Σαββίδη (νομίζω οτι τον κράτησε λίγο παραπάνω λόγω του χρέους του ΠΑΟΚ). Σημειώστε οτι πάντα φέρνει αντικαταστάτη μηνες πριν διώξει κάποιον. Ο Αγγελίδης αναλαμβάνει και επίσημα της ευθύνες του αγωνιστικού, αφού εδώ και μήνες μιλουσε με τον Φρανκ για να τον φέρει ως τδ. Ο Φρανκ έρχεται...και η φιλοσοφία Αγγελίδη-Αρνεσεν είναι χτίσημο νεανικής ομάδας- δημιουργία υπεραξίας. Ο Πόντιος συμφωνεί εν μέρει, με την προυπόθεση όμως και άμεσων αποτελεσμάτων (όμιλοι UEFA, play-off CL, κύπελο). Γιατί εν-μέρει? Πιστεύω ότι ο Ποντιος στην περίπτωση του ΠΑΟΚ δεν κινείται με ψυχρό αίμα, στρατηγηκά όπως στις επιχειρήσεις του. Η μεγαλύτερη κρυφή επιθυμία/πάθος του είναι να τον λατρέψουν και να τον αποθεώσουν οι ΠΑΟΚσιδες...να έχει εναν δικό του λαό. Ο Ποντιος ουσιαστικά προσπαθεί να μαγέψει και να κάνει δική του την πρώτη γκόμενα της πόλης. Και γι'αυτό φέρεται ως ερωτευμένος...ο Φρανκ αυτό το κατάλαβε με την εμμονή του Σαββίδη για τον Berbatov ενώ το πλάνο έλεγε για Κλαους- Κουλούρι διδυμο. (Στο τέλος θα παραθέσω του λογους γιατι ο Σαββιδης φαίρεται σαν ερωτευμένος και προσπαθεί αγωνιωδώς να πιάσει τον σφυγμό της πόλης...κάνοντας αλλοπρόσαλλες και πολλές φορές τραγικές επιλογές-λάθη.) Και ενώ όλα φαίνονται καλά μέσα στον Οκτώμβρη...ατυχα αποτελέσματα, τραυματισμοί ανεβάζουν την μουρμουρα της μάζας (η οποία είχε κατακαθίσει με την ελευση του Berbatov). Τέλη Νοέμβρη μεγαλύτερη γκρίνια της μάζας ( η οποία τρέφεται κυρίως με μεταγραφές και ποτέ δεν ακουσε την επί δυο ώρες ανάλυση του Αρνεσεν και γκρίνιαζε ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι), άδειο γήπεδο, απαξίωση ΙΤ και απο πίσω και του Αρνεσεν. Ενώ η ομάδα θερίζεται απο τις θλάσεις και θέλει πραγματική στηριξη, ο Σαββίδης εφαρμόζει plan b για να ξανακερδίσει την μάζα. Η φιλοσοφία Αρνεσεν-Αγγελιδη δημιουργία υπεραξίας στην ομάδα πάει περίπατο και βάζει μέσα στην ΠΑΕ τον Lubos και το πρότυπο Σακτάρ υιοθετήται απο τον Σαββίδη. Παράλληλα βάζει στην ΠΑΕ Βεζυρτζή,Κουδα για να φέρει πάλι μαζί του την μάζα. Ο Βεζυρτζής με τις ακρες του στους αρδ κάνει ακόμα πιο π@@τανα τον κόσμο και την ομάδα. Lubos-Αγγελίδης-Αρνεσεν-Βεζυρτζης...Game of thrones o ΠAOK...Αγγελίδης-Βεζυρτζής out...Lubos-Arnesen συνεχίζουν(μην ξεχνάτε την μετά συνέντευξη του Αρνεσεν οτι ειναι 100% στον ΠΑΟΚ) στήριξη στον ΙΤ...μέχρι που ο ΠΑΟΚ χάνει απο την γριά και την πέφτουν πλέον και στον Σαββίδη...ξεχυλίζει το ποτήρι για τον Σαββίδη καθώς η γκόμενα του ρίχνει άγρια χυλόπιτα και αναγκάζεται να πει οτι μπορεί να φύγει αν το θέλουν. Κρατά ΙΤ γιατί δεν γίνεται αλλιώς...ο Αρνεσεν και το πλάνο του οριστικά τέλος. Ζητήται ελπίς πλέον...
Ο ερωτευμένος Πόντιος:
1) Λαικίζει--λέει μεγάλα λόγια για το μέλλον του ΠΑΟΚ (CL, top 20), προσπαθεί να φέρει έναν τεράστιο παίκτη- όνομα απο την πρωτη στιγμή (βλ. Ροναλντίνιο, Drogba, Berbatov) χωρίς να κολάνε σε κάποιο προυπάρχον πλάνο--απλα για να κάνει πάταγο. Θυμηθείτε επίσης τετ α τετ και δείπνα με vierhnia- με φωτο να διαρρέουν μέσα απο την ΠΑΕ. Φέρνει για 6μηνες ευκαιριακούς παιχταράδες με τεράστια συμβόλαι απο Ρωσία (Natcho, Noboa) χωρίς προγραμματισμό, ενώ πονάμε σε άλλες θέσεις.
2) Δίνει υπερβολικά μεγάλη σημασία την μάζα--1) Ο Αγγελος ήρθε μέτα απο την ομιλία του Σαββίδη στην καμάρα, όπου όσοι (οργανωμένοι) ήταν εκεί φώναζαν επί πολλα λεπτά Σαββίδη φέρε τον Άγγελο...και ο Σαββίδης είχε γνέψει καταφατικά, ενώ τον αποθεώνανε. 2) προσπαθεί να μαζέψει στην ΠΑΕ (όπως τον συμβουλεύουν) αγαπητά στον πολύ κόσμο πρόσωπα- συμβολα--βλ. Αγγελος-Garcia-Lino-Βεζυρτζής!-Κούδας-Ζαγοράκης (δημιουργώντας ουσιαστικά μια σούπα και ένα χάος μέσα στην ΠΑΕ). Εδώ έβαλε μαζί Garcia-Αγγελο...και τα σπασανε.
3) Απο κοντά και ο γιός του με πολλα τιτιβίσματα οπαδικού περιοχοένου---βλ. θύρα 4, γριές, σκουλίκια...
4) Ακόμα και η ένδυσή του στους αγώνες είναι too much...φοράει κασκολ επιδεικτικά..μπλουζάκια που κοντεύουν να σκιστουνε...ενώ δεν αρμόζουν στην ηλικία του και σ'εναν σοβαρό επιχειρηματία του βεληνεκούς του.
Εγώ τον λόγο τον έγραψα. Βαρέθηκα να μαλώνω με κόσμο για τον Τούντορ μέχρι και για τον Σάμπο που εγώ ο ίδιος κριτικαρα, για να στηρίξω αυτό το μαμημένο το πλάνο. Τη συνέπεια αυτή την περίμενα και από την ίδια την ΠΑΕ μου.
Δε θα συνεχίσω να ακολουθώ σαν το σκυλάκι κάθε 6μηνο τις γκάβλες του Σαββίδη και του οποιουδήποτε. 4 χρόνια τα ίδια κάθε Μάρτη.Περάσαμε ένα διοικητικό δίμηνο σκέτη κωμωδία. Αποφασιστικότητα και σοβαρότητα 0.
Δεν γινεται ρε μαγκες, εμεις, οι οπαδοι, να προσπαθουμε να κανουμε υπομονη, να προσπαθουμε να δουμε την μεγαλη εικονα και ο Σαββιδης να μας κοροιδευει. Συγγνωμη αλλα για μενα κοροιδια ειναι αυτο. Και μου διωχνεις τον Αρνεσεν τωρα;
Στο ποδοσφαιρο δεν μπορεις να κλεψεις. Ή θα σκασεις πολλα πολλα εκατομμυρια μπας και πετυχεις κατι ή θα φερεις εναν ανθρωπο σαν τον Αρνεσεν θα πληρωσεις μονο αυτον ακριβα και θα περιμενεις 2-3 χρονια να σου κανει εργο. Οταν ψαχνεις συνεχεια λαβρακια, θα κανεις και λαθη. Δεν ηταν δυνατον ο Αρνεσεν με αυτα τα λεφτα να κανει 10 μεταγραφαρες. Δεν γινεται πουθενα αυτο.
Ευεργέτης , αλλά κ συγκεντρωτικός , ανασφαλής , εγωπαθής κ ξεροκέφαλος.
Ευλογία κ κατάρα.
Oποιον και να φέρεις, αν πρώτα δεν αλλάξεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ, δεν πρόκειται να δεις χαρά ούτε εσύ, ούτε εμείς
Να'στε καλα Ron, Mingus και λοιποι που με καλυψατε αυτες τις ωρες που ειπα να απεχω για να μη φρικαρω....Την εστειλε ακλαφτη την ασπιδα πολυτελείας απ τη Δανια.Μιζαδορο-σπάταλος ο Αρνεσεν,διαλαλουν τα ΤΑΙΣΜΕΝΑ φερέφωνά του.20,30,40 να τα αφησω? εκατομμυρια ειχε στη διάθεσή του συν το κλειδι στο χερι και ο μυρωδιας προτιμησε να φερει γκαλιτσιους και βελλιδηδες.
Τωρα εχουμε καινουρια ασπιδα.Λουμπος Μιχελ ο οποιος θα μας κανει...Σαχταρ Ντονετσκ.Το καλοκαιρι ξεκιναει νεο 3ετες πλανο με μια ...λεπτομερεια-διαφοροποιηση.Επειδη οι παιχταραδες που εφερε στη Σαχταρ δεν ερχονται
στην ελλαδα(παρολα τα παρακαλια του χοσαδα να δεχτουν τα εκατομμύριά του)
Ακομα και το 50% απ'οσα εγραψε ο φραπεδακης περι ατζεντηδες να ισχυει, δλδ πανω κατω κανα 500-800Κ παραπανω,K_geo έγραψε:παιδιά, πάντως εχουμε δλδ απεμπολήσει εντελώς την πιθανότητα ο Φράνκ όντως να έκανε μλκιες, περα απο το οικονομικό.![]()
και το λεω εγω που οκ, εχω πλακωθεί με το μισο φορουμ για τέτοια πραματα.
εγω μπορει ανετα να το αποδωσω στο θολο οικονομικο τοπιο του καλοκαιριου και στο οτι η πλειοψηφια ακουγε για ελλαδα κ εστριβε στη γωνια...
Οποτε για ναρθουν τα Χ λαβρακια Τσιμιροτ, Ολσεν, Αντονις (ναι, γιατι παικτη που τον εκανε praise ο Μουρινιο, δεν τον παιρνεις μονο με 300Κ κ θα αποδειχθει σε βαθος χρονου) σε κατι ρισκαδορικο οπως φανταζε σε πολλους η ελληνικη λιγκα, θα επρεπε να ταιστουν και τπτ ατζεντηδες ωστε να πεισουν τους παικτες...
Ή μηπως πρωτη φορα τ'ακουμε αυτα??
Υ.Γ Ειχα πει μες στις γιορτες
Και καπως ετσι αρχίζει η βαβελ που ζησαμε πριν καποια χρονια...
Ποιος εφερε ποιον,ποιος ακυρωσε τι, ποσο παρεμβατικος ειναι ο ρολος του ΝΒ, εχει ενεργο ρολο ο ΘΖ, παραγκωνιζεται ο ΦΑ κλπ..
Γεια σου ρε Ιβαν με τα γαμω-ντεζαβου που μας υποβαλλεις..![]()
Υ.Γ. Αν συνεχιστούν περίεργες δηλωσεις απο ΝΒ και τα νον πειπερ σε αρδικα συγκροτηματα (ειδικα τετοια που μπορεί να υποσκάπτουν τον ΦΑ), περιμενω αντιδραση απο οργανωμενους στον Ιβαν..
Πραγματικά αν παει η δουλεια οπως τη φοβομαστε, και απαξιωθει ο ΦΑ (ή τον κανουν να ξενερώσει) και φυγει και ο Ιγκορ τπτ Μαρτη και ο Φρανκ πιο μετα, ο Ιβαν διαγράφεται απτο μυαλο μου ως ευεργετης και ας γινομαι ιεροσυλος (λογω χρεων)..
Καλυτερα με καναν πουθενά που τουλαχιστον έτσι δικαιως δε θα ελπιζουμε σε τίποτα,
παρα αυτο το ψυχοφθόρο της ατερμονης λουπας λαθων και αυτογκολ, της στασιμότητας και της οπαδικης ξενερας, ενω εχεις καποιον επιτελους με καλες προθεσεις και αρκετα χρηματα..
Εδω και καιρο τον θεωρω αμπαλο, αφελη, αυτοκαταστροφικο και ιθαγενη σε θεματα διοικησης παε,
αλλα (τωρα π ειμαι και σε mode ιντριγκας) αν ο μπαγάσας σαν αλλος puppeteer δημιουργησε συνειδητα αυτο το σκηνικο με τα παιχνιδια εξουσίας (οπως κ στις αρχες αλλα πες τοτε δεν ηξερε), για να μη ζμπρωξει αλλα χρηματα γιατι ειδε και αποειδε, του βγαζω το καπελο και το χαρακτηρισμο ιθαγενη τον αντιστρεφω σε μενανε
![]()
Μη σκεφτω και το προπονητικο στη θερμη που υποτιθεται κολλησε και σταματησε απο 1-2 μλκες σε μια επιτροπη γτ χαρακτηριστηκε "προστατευμενο βοσκοτοπι"...
Δλδ να δεχτω οτι ενας μεγιστανας που ευαγγελιζοτανοτι ηταν
"έτοιμος να προχωρήσει στην επένδυση, ύψους 80 εκατομμυρίων ευρώ, όπως έχει πει ο ίδιος, και με προοπτική η επένδυση να φτάσει τα 150 εκατομμύρια ευρώ. "
αφου
"ανοιξε έτσι ο δρόμος για την παραχώρηση της έκτασης στον Ιβάν Σαββίδη (φαβορί για πλειοδότης αφού μέχρι σήμερα δεν υπάρχει άλλος ενδιαφερόμενος) για τα επόμενα 40 χρόνια με ετήσιο μίσθωμα 99.000 ευρώ, προκειμένου να δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο. Υποχρέωσή του πλειοδότη θα είναι να καταβάλλει άμεσα 760.000 ευρώ για να κατασκευαστεί, από το Δήμο, κλειστό κολυμβητήριο.",
βρηκε εμποδιο γραφειοκρατικες μλκιες σ'αυτο το μεγαλοπνοο "ονειρο"?
Που για να αποκτησει οσα απεκτησε και δη στη μετασοβιετικη ρωσια, σιγουρα εχει υπερκερασει πολυ πιο ισχυρους (γραφειοκρατικους και μη) σκοπελους??
Δυσκολευομαι να το χωνεψω..
Ποσο μαλλον γνωριζοντας την "πολιτικη" φυση του..
Ποτε αναλαβανει ο γιος του ειπαμε μπας και υπαρχει πιθανοτητα να ζησουμε καλύτερες μερες χωρίς να βιάζεται η λογικη?
Εγώ άλλα έχω ακούσει για τον Μίχελ.... Όσο για τον Γιώργο, ο Ιβαν στην πραγματικότητα θα διοικέι απλά θα γλυτώσουμε το πολύ Skype
Τεσπα απλά ψάχνω μια αχτίδα ελπίδας ....
Καληνύχτα!!
Τεσπα απλά ψάχνω μια αχτίδα ελπίδας ....
Καληνύχτα!!
εντωμεταξυ, εχω πει "περα απο το οικονομικο" και ολοι για το οικονομικο μου λετε. νταξ. ειμαστε γαματοι.
υγ: βιάζεται. βια ή βιασύνη;
υγ: βιάζεται. βια ή βιασύνη;
Δλδ για πες κανα παραδειγμα μλκιων περα απο οικονομικο?
Να εβγαινε με τους συνηθεις υποπτους για ουισκακια?
Καντω μας λιανά ρε Νικοnikolasf έγραψε:Εγώ άλλα έχω ακούσει για τον Μίχελ....
Καληνύχτα!!
- kataramenos5
K_geo έγραψε: μη μασας ρε μλκ. κοιταμε μπροστα, του πουστη, καποια στιγμη θα τον παρει ο υπνος τον ποντιο και θα κανουμε ομαδα. μη μασας.
εδιτ: ελα πειτε, δεν ειμαι πολυ αισιοδοξο παιδι απο τη φυση μου;![]()
![]()
Μασησα geo.Αμφιταλαντευομαι καιρο.Με κουρασε απιστευτα αυτη η κατασταση,αυτο τον ΠΑΟΚ δε τον αντεχω αλλο.Και δεν εννοω το αγωνιστικο.από kataramenos5 » Δευτ Δεκ 07, 2015 12:21 amΑκριβως την ιδια σκεψη εκανα κι εγω σεραSera4 έγραψε:
δεν λεμε παλι καλα που επεσε και καμια κροτιδα και καταλαβαμε οτι υπαρχει οντως κοσμος και στις αλλες θυρες???γιατι σε καποια φαση νομιζα οτι ειχαν βαλει κουκλες στα καθισματα
3-4 φορες κανανε πασα συνθημα μπας και φιλοτιμηθει κανεις αλλα ακρα του ταφου σιωπή.Μονο οταν αγανακτησαν με τον τατιανας γιο ακουστηκε κατι κι απ τους υπόλοιπους προς το τελος.Eorptol ετσι οπως ειναι η κατασταση στη κερκιδα δε θα χει καμια διαφορα.eorptol έγραψε:
ειμαστε υποτροποι αν φαμε κανενα κεκκλεισμενων μαλλον θα το κανουμε θεμα ....
Ειλικρινα αισθανθηκα πολυ ασχημα μ αυτη την εικονα σε σημειο που αρχισα να σκεφτομαι ..παραξενα πραγματα.Φοβαμαι οτι θα ρθει καιρος που θ ακουστει αυτο το Defense,Defense στη Τουμπα και δε θελω να το ζησω.
Αλλάξανε οι καιροι ,καποια πραγματα περασανε στην ιστορια.Ισως ηρθε η ωρα εμεις οι ...ρομαντικοι να κανουμε στην ακρη.
ΥγΤο ποστ ειναι και μια.. υπενθημηση στο σερα(γιατι ξεχναει
- buffalobill4
Νομιζω πως ο στοχος σου ειναι να μας κανεις εναν παναιτωλικο με λεφτα.
Σε ενα δυο χρονια θα τα καταφερεις
Σε ενα δυο χρονια θα τα καταφερεις
- Sick Bastard
Είναι εξαιρετικά αφελές να πιστεύει κάποιος ότι ένας απ τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσσίας
που αυτόματα είναι κι απ τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, άγεται, φέρεται κι αποφασίζει από τα φοβερά και τρομερά ΑΡΔ μιας πολής που είναι όλα χρεωμένα.
Είναι εξαιρετικά αφελές να πινα πιστεύει κάποιος ότι ένας απ τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσσίας
που αυτόματα είναι κι απ τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, άγεται, φέρεται κι αποφασίζει ή χαλάει τόσο πολύ τη ζαχαρένια του απ τους 200-300 που φώναξαν συνθήματα την Κυριακή. Οι μπράβοι του είναι περισσότεροι.
Αφελές, αλλά κατανοητό κυρίως γιατί όπως είπε ο Mingus:
Το ωραίο είναι, ότι η λούπα ξαναγύριζει και σε λίγο θα αρχίσουμε να ακούμε το τρομερό και φοβερό ''ναι κάνει λάθη, αλλά πότε ένιωσε τη θαλπωρή, τη ζεστασιά, το προδέρμ του ΠΑΟΚτσή, όλοι έχουμε ευθύνες''.
Άχου το μωρέ, το ορφανό, που του λείπει η αγάπη.
Γελούν και τα τσιμέντα.
Ο πρώτος πλυθηντικός. ''Διώξαμε'' τον Άρνεσεν.
Ε, όχι ρε φίλε. Δεν τον διώξαμε, τον έδιωξε. Η πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να φύγει τώρα ο Δανός. Οπότε τι κάνουμε.
Τον '''διώχνουν'' οι ΑΡΔ. Ή μάλλον βάζουν το φυτίλι. Εκπληκτικό timing να σκάσει το άρθρο στο sdna, ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, με τα 20 μύρια στη βιτρίνα.
Στο sdna, το μοναδικό site που έχει μιλήσει ο Σαββίδης.
Από ένα τύπο που δεν είχε ξαναγράψει τίποτα τέτοιο, δεν τον ήξερε κανείς.
Μια μέρα πριν την απόλυση.
Μύνηση ζητάει ο κόσμος, τι μύνηση να κάνεις στον εαυτό σου.
Σοβαροί να είμαστε.
Ποιοί ΑΡΔ, πλάκα κάνουμε.
Ήδη άρχισαν οι πρώτες φωνές, ναι αλλά κι ο Άρνεσεν έχει ευθύνες, ναι αλλά 20 μύρια ήταν αυτά, ναι αλλά κι ο Άρνεσεν έκανε λάθη. Έκανε λάθη ναι. Άλλο τα λάθη, άλλο οι κατευθυνόμενες κατηγορίες για μίζες. Τρομερή σύμπτωση πάντως. Πάντα τέτοια εποχή, οι μίζες βγαίνουν κάπως στην επιφάνεια. Ζήσης Μίζας, η οικογένεια Στέφενς, ο Τσίτσι.
Α και βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ και λέει πως τα λεφτά ελέγχονται μέχρι το τελευταίο ρούβλι.
Γελάει μέχρι κι ο Μπάστερ Κήτον.
Μύνηση λέει στο sdna.Ε, όχι και στα δικά μας παιδιά.
Τέλος πάντων, ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά.
Σε λίγους πλέον προκαλούν έκπληξη, πόσο μάλλον αρνητική έκπληξη.
Να αλλάξει μυαλά ο Σαββίδης. Λολ.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λέμε, κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια, κάθε χρόνο οι ΑΤΠ έχουν τις φαντασιώσεις τους-απολύτως σεβαστό-βέβαια η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι μπροστά τους.
Κάθε χρόνο εμείς είμαστε οι κακοί που τα λέμε, τα ξαναλέμε, ρε παιδιά δεν πάμε καλά, όχι δεν ξέρεις εσύ
δεν είσαι ΠΑΟΚ, είσαι ξερόλας, είσαι μπήξε είσαι δήξε, για να καταλήξουμε στο αν δεν ήταν αυτός θα έπαιζες μαζί με τον Άρη και την κούλα, γιατί ψέμματα είναι; Ψέμματα μπορεί να μην είναι, είναι όμως ΑΣΧΕΤΟ
με αυτό που γίνεται ΤΩΡΑ.
Αλλά είναι ΑΤΠ, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Τα δε επιχειρήματα-ο θεός να τα κάνει- είναι τα ίδια και τα ίδια.
Ε, ρε μπατατούδης που μας χρειάζονται (εκ του πολύ δημοφιλούς σε όλους τους αμμόρφωτους Νεοέλληνες: Ε ρε χούντα που μας χρειάζεται)
Εσείς που θέλετε να φύγει (οπότε εκεί απλά τον χτυπάς φιλικά στον ώμο πατ-πατ και κουνάς συγκαταβατικά στο κεφάλι)
Τα γνωστά, περί ΑΡΔ και κόσμου ,οι μεν ξεσκίζουν οι δε δεν στηρίζουν (που αποδείχτηκε περίτρανα ποιός στήριζε πιο πολύ το ''πλάνο'' απ το δίπολο κόσμου/Σαββίδη) καλά για τους ΑΡΔ, μια χούφτα άνθρωποι που δουλεύουν σε χρεωκοπημένα μέσα και ζουν απ τις ονειρώξεις του κοσμάκη. Φοβερή απειλή για έναν άνθρωπο που έαλε 60 ολόκληρα μύρια (και βάλε) σε 4 χρόνια, τι να σε πω.
Αλλά όλα αυτά, δεν έχουν σημασία, σημασία έχει τι γίνεται τώρα, για μία ακόμα φορά που η ομάδα είναι διαλυμένη
(υπάρχει κανείς παίχτης που δεν ξέρει ότι ο Τούντορ έχει ήδη φύγει στο τέλος της χρονιάς)
οι στόχοι 1η θέση στα po και κύπελλο χρειάζονται ένα ΠΑΟΚτσήδικο θαύμα άνευ προηγουμένου για να γίνουν
και γενικώς αμπαλαέα.
Εγώ άλλο μοντέλο απ το να φέρει κάποιο συγγενή του, να κάνει εκεί τον Τ.Δ. δεν βλέπω.
Κανά ξάδερφο/θείο/ανηψιό/μπατζανάκι.
Όχι τίποτα άλλο να μην χρειάζονται και μεταφραστή (τον ακούν οι ΑΡΔ κι αυτός είναι η πηγή τους).
Με τις υγείες μας και του χρόνου πρωτάθλημα βρε, μη μασάτε.
που αυτόματα είναι κι απ τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, άγεται, φέρεται κι αποφασίζει από τα φοβερά και τρομερά ΑΡΔ μιας πολής που είναι όλα χρεωμένα.
Είναι εξαιρετικά αφελές να πινα πιστεύει κάποιος ότι ένας απ τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ρωσσίας
που αυτόματα είναι κι απ τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, άγεται, φέρεται κι αποφασίζει ή χαλάει τόσο πολύ τη ζαχαρένια του απ τους 200-300 που φώναξαν συνθήματα την Κυριακή. Οι μπράβοι του είναι περισσότεροι.
Αφελές, αλλά κατανοητό κυρίως γιατί όπως είπε ο Mingus:
Φίλε Mingus, έτσι ήταν, έτσι είναι, έτσι θα είναι πάντα. Αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει, εδώ η πλειονότητα των κατοίκων του πλανήτη πιστεύουν σε κάποιον θεό, δεν θα κολλήσουμε στον Σαββίδη τώρα.Για μια μερίδα του κόσμου που εξωραϊζει τα πάντα στην αγωνιώδη προσπάθειά του να μην αντικρίσει την αλήθεια.
Το ωραίο είναι, ότι η λούπα ξαναγύριζει και σε λίγο θα αρχίσουμε να ακούμε το τρομερό και φοβερό ''ναι κάνει λάθη, αλλά πότε ένιωσε τη θαλπωρή, τη ζεστασιά, το προδέρμ του ΠΑΟΚτσή, όλοι έχουμε ευθύνες''.
Άχου το μωρέ, το ορφανό, που του λείπει η αγάπη.
Γελούν και τα τσιμέντα.
Ο πρώτος πλυθηντικός. ''Διώξαμε'' τον Άρνεσεν.
Ε, όχι ρε φίλε. Δεν τον διώξαμε, τον έδιωξε. Η πλειονότητα των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν ήθελε να φύγει τώρα ο Δανός. Οπότε τι κάνουμε.
Τον '''διώχνουν'' οι ΑΡΔ. Ή μάλλον βάζουν το φυτίλι. Εκπληκτικό timing να σκάσει το άρθρο στο sdna, ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ, με τα 20 μύρια στη βιτρίνα.
Στο sdna, το μοναδικό site που έχει μιλήσει ο Σαββίδης.
Από ένα τύπο που δεν είχε ξαναγράψει τίποτα τέτοιο, δεν τον ήξερε κανείς.
Μια μέρα πριν την απόλυση.
Μύνηση ζητάει ο κόσμος, τι μύνηση να κάνεις στον εαυτό σου.
Σοβαροί να είμαστε.
Ποιοί ΑΡΔ, πλάκα κάνουμε.
Ήδη άρχισαν οι πρώτες φωνές, ναι αλλά κι ο Άρνεσεν έχει ευθύνες, ναι αλλά 20 μύρια ήταν αυτά, ναι αλλά κι ο Άρνεσεν έκανε λάθη. Έκανε λάθη ναι. Άλλο τα λάθη, άλλο οι κατευθυνόμενες κατηγορίες για μίζες. Τρομερή σύμπτωση πάντως. Πάντα τέτοια εποχή, οι μίζες βγαίνουν κάπως στην επιφάνεια. Ζήσης Μίζας, η οικογένεια Στέφενς, ο Τσίτσι.
Α και βγάζει ανακοίνωση η ΠΑΕ και λέει πως τα λεφτά ελέγχονται μέχρι το τελευταίο ρούβλι.
Γελάει μέχρι κι ο Μπάστερ Κήτον.
Μύνηση λέει στο sdna.Ε, όχι και στα δικά μας παιδιά.
Τέλος πάντων, ελάχιστη σημασία έχουν όλα αυτά.
Σε λίγους πλέον προκαλούν έκπληξη, πόσο μάλλον αρνητική έκπληξη.
Να αλλάξει μυαλά ο Σαββίδης. Λολ.
Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ίδια λέμε, κάθε χρόνο γίνονται τα ίδια, κάθε χρόνο οι ΑΤΠ έχουν τις φαντασιώσεις τους-απολύτως σεβαστό-βέβαια η πραγματικότητα και το αποτέλεσμα είναι μπροστά τους.
Κάθε χρόνο εμείς είμαστε οι κακοί που τα λέμε, τα ξαναλέμε, ρε παιδιά δεν πάμε καλά, όχι δεν ξέρεις εσύ
δεν είσαι ΠΑΟΚ, είσαι ξερόλας, είσαι μπήξε είσαι δήξε, για να καταλήξουμε στο αν δεν ήταν αυτός θα έπαιζες μαζί με τον Άρη και την κούλα, γιατί ψέμματα είναι; Ψέμματα μπορεί να μην είναι, είναι όμως ΑΣΧΕΤΟ
με αυτό που γίνεται ΤΩΡΑ.
Αλλά είναι ΑΤΠ, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
Τα δε επιχειρήματα-ο θεός να τα κάνει- είναι τα ίδια και τα ίδια.
Ε, ρε μπατατούδης που μας χρειάζονται (εκ του πολύ δημοφιλούς σε όλους τους αμμόρφωτους Νεοέλληνες: Ε ρε χούντα που μας χρειάζεται)
Εσείς που θέλετε να φύγει (οπότε εκεί απλά τον χτυπάς φιλικά στον ώμο πατ-πατ και κουνάς συγκαταβατικά στο κεφάλι)
Τα γνωστά, περί ΑΡΔ και κόσμου ,οι μεν ξεσκίζουν οι δε δεν στηρίζουν (που αποδείχτηκε περίτρανα ποιός στήριζε πιο πολύ το ''πλάνο'' απ το δίπολο κόσμου/Σαββίδη) καλά για τους ΑΡΔ, μια χούφτα άνθρωποι που δουλεύουν σε χρεωκοπημένα μέσα και ζουν απ τις ονειρώξεις του κοσμάκη. Φοβερή απειλή για έναν άνθρωπο που έαλε 60 ολόκληρα μύρια (και βάλε) σε 4 χρόνια, τι να σε πω.
Αλλά όλα αυτά, δεν έχουν σημασία, σημασία έχει τι γίνεται τώρα, για μία ακόμα φορά που η ομάδα είναι διαλυμένη
(υπάρχει κανείς παίχτης που δεν ξέρει ότι ο Τούντορ έχει ήδη φύγει στο τέλος της χρονιάς)
οι στόχοι 1η θέση στα po και κύπελλο χρειάζονται ένα ΠΑΟΚτσήδικο θαύμα άνευ προηγουμένου για να γίνουν
και γενικώς αμπαλαέα.
Εγώ άλλο μοντέλο απ το να φέρει κάποιο συγγενή του, να κάνει εκεί τον Τ.Δ. δεν βλέπω.
Κανά ξάδερφο/θείο/ανηψιό/μπατζανάκι.
Όχι τίποτα άλλο να μην χρειάζονται και μεταφραστή (τον ακούν οι ΑΡΔ κι αυτός είναι η πηγή τους).
Με τις υγείες μας και του χρόνου πρωτάθλημα βρε, μη μασάτε.
Αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί, είναι οτι με το να μεφμόμαστε το Σαββίδη για τα αποδεδειγμένα λάθη και ελαττώματά του δεν σημαίνει οτι δεν εκτιμούμε ό,τι έχει κάνει ή οτι δεν πιστεύουμε - έστω, πιστεύω - οτι μπορεί, εάν θέλει, να μας κάνει πρώτη δύναμη (αν και πια έχω μεγάλες αμφιβολίες για το πόσο μπορεί να τα βάλει μετωπικά με το χοντρό, έστω και σε επίπεδο ορισμού διαιτητή).
Το θέμα δεν είναι ο ΦΑ, ο οποίος όντως μπορεί να μην έκανε καλά τη δουλειά του σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Το θέμα είναι οτι εάν για 4 χρόνια διώχνεις σχεδόν τους πάντες κάθε χρόνο με μαξ το 6μηνο, τότε φίλτατε δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσύ που δεν κάνεις σωστές επιλογές.
Εάν εγώ στην εταιρία μου προσλάβω 5 mid & C-level managers και τους σουτάρω όλους σε 6μηνα, τότε α) σκατά προσλήψεις έκανα και β) θα γίνω μπουρδέλο.
Anyway, άντε να δούμε τι θα παίξει τώρα για να ανέβει λίγο η ψυχολογία.
Το θέμα δεν είναι ο ΦΑ, ο οποίος όντως μπορεί να μην έκανε καλά τη δουλειά του σε πράγματα που δεν γνωρίζουμε.
Το θέμα είναι οτι εάν για 4 χρόνια διώχνεις σχεδόν τους πάντες κάθε χρόνο με μαξ το 6μηνο, τότε φίλτατε δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσύ που δεν κάνεις σωστές επιλογές.
Εάν εγώ στην εταιρία μου προσλάβω 5 mid & C-level managers και τους σουτάρω όλους σε 6μηνα, τότε α) σκατά προσλήψεις έκανα και β) θα γίνω μπουρδέλο.
Anyway, άντε να δούμε τι θα παίξει τώρα για να ανέβει λίγο η ψυχολογία.
αν κατι μπορουμε να πουμε με σιγουρια για την μεχρι τωρα παρουσια του Ιβαν στην ΠΑΕ, ειναι οτι υπηρξε οικονομικη εξυγιανση και διαχειριστικη/αγωνιστικη οπισθοδρομηση. δυστυχως, διαφορετικα skills. το γενικοτερο κλιμα ωστοσο επιβεβαιωνει το γνωστο Money talks, bullshit walks.