pagotatzis έγραψε:Για χρονια έλεγα οτι το Α και το Ω για το αγωνιστικό ειναι ο ΤΔ
Και έφερε ο Ιβαν εσένα .
Με το άκουσμα του ονόματος σου ξετρελάθηκα
Μιλούσες για 3 ετες πλάνο και για πολλοστή φορά εγω ο Παοκτσης είπα θα κάνω υπομονή .
Φετος με της πολλές προσθήκες για μένα το ταβάνι ήταν τα πλέει οφφ .
Του χρόνου ομως περίμενα να δω πολλά πραματα .
Τωρα φτου και απο την αρχή
Κρίμα
Καλη συνέχεια
Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
-
Απλοικα σκεπτόμενος πιστευω γαι τρεις λόγουςΜαυρο Χιονι έγραψε:Πρεπει να αναρωτηθουμε ομως, γιατι δε μπορει ο ΠΑΟΚ να απορροφησει ολα αυτα τα ονοματα που ηρθαν στην ομαδα. Να αξιοποιησει τη γνωση του Αρνρσεν τις πασες του Νατχο την ευστροφια του Μπερμπατοφ τη μεθοδικοτητα του Αγγελιδη. Ειμαι σχεδον πεπεισμενος πως και ο Μιχελ αποτυχημενος θα φυγει.. Δε ξερω.
Οσο για τον Αρνεσεν ειμαι σιγουρος πως σε λιγο καιρο οταν ο Γκαρυ και ο Τσιμιροτ φερουν ζεστο χρημα στα ταμεια θα σκασει αυτι το χαμογελο και θα σκεφτει πως στην τελική my way is the safest way
1)γιατι δεν βρέθηκαν ποτε μαζι και για αρκετό χρονο οι Μπερμπατοφ,Στοχ,Νατχο,Νομποα.Ινσα,Λούκας....με ΑΓΓΕΛΙΔΗ ,Αρνεσεν,Ποικιλίδη ,Στέφενς κοκ
2)γιατί ο Σαββιδης παταει με δυο ποδια,ένα παίρνοντας ενεργά μέρος στις απόφασεις για την ομάδα σαν να διοικεί από κοντά ,έχοντας το άλλο πόδι στο Ροστοφ μην έχοντας αξιοπιστους συμβουλους την Θεσσαλονικη.Θα πρεπει να διαλεξει η εδώ για να διοικησει ή να αφήσει δικούς του ανθρώπους να διοικησουν(πχ τους γιους του?) και να ερχεται να γουστάρει(λέμε τωρα)
3)γιατι (θεωρώ και το πιο σημαντικό) η αθρόα είσοδος χρηματων να έδωσε σε ολους (ιεραρχικα απο τον Σαββίδη μεχρι τους φιλάθλους) την ψευδαισθηση της γρήγορης επίτευξης στόχων και επιτυχιών με απότελεσμα κάθε κακό αποτέλεσμα να οδηγει σε καταστροφολογία και απαξίωση με (γεωμετρικό τρόπο) ...
Σε μία μεταγραφική περίοδο κρίναμε ότι το τριετές πλάνο απέτυχε.
Ωραία πράγματα..
Έχουμε πλάκα τελικά. Να πω την αλήθεια δεν στενοχωρήθηκα κιόλας. Έχω συνηθίσει πλέον με αυτή την ομάδα.
Η επιλογή Άρνεσεν ήταν μια από τις λίγες λογικές παρενθέσεις της ιστορίας μας αλλά τι να κάνουμε συνεχίζουμε με χιούμορ
Ωραία πράγματα..
Έχουμε πλάκα τελικά. Να πω την αλήθεια δεν στενοχωρήθηκα κιόλας. Έχω συνηθίσει πλέον με αυτή την ομάδα.
Η επιλογή Άρνεσεν ήταν μια από τις λίγες λογικές παρενθέσεις της ιστορίας μας αλλά τι να κάνουμε συνεχίζουμε με χιούμορ
Το ευχαριστούμε για κάτι που δεν ήθελαν να κάνουν, την πώληση του Λούκας; Τοτε να τον ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου που δεν εφερε Φιμπόγκασον μήπως πάρουμε καμμιά μεταγραφή με τα λεφτά που γλιτώσαμε.
Sabri32 έγραψε:Σε μία μεταγραφική περίοδο κρίναμε ότι το τριετές πλάνο απέτυχε.
Ωραία πράγματα..
Θα πάμε καλά νομίζω...με ή χωρίς Αρνεσεν.
Μπορεί να ξαναχρειαστούμε τις υπηρεσίες του μελλοντικά.
Μπορεί να ξαναχρειαστούμε τις υπηρεσίες του μελλοντικά.
Στην ανακοίνωση του ονόματός σου γεμίσαμε με ελπίδα για ποδοσφαιρικό πλάνο και τεχνοκρατική αντίληψη, όπως άλλωστε απαιτούσε μεγάλο ποσοστό των οπαδών μας.Ξεκάθαρα βρέθηκες στο στόχαστρο των ΜΜΕ της πολής από νωρίς.Δε θα κρίνω τις μεταγραφές ή το έργο σου μέχρι τώρα γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν έχω τα απαιτούμενα εφόδια .Σίγουρα όμως σαν οπαδός του ΠΑΟΚ δε μπορώ να χαίρομαι για την αποτύχια ενός μεγάλου ονόματος στην ομάδα μου.
- kataramenos5
Ρε τσε δε καταλαβαινεις κι εσυ και αλλοι οτι η κατηφεια και η στεναχωρια δεν εχουν σχεση με το προσωπο ΦΑ αλλα με τη συνεχιζομενη κατασταση?Τοσο δυσκολο ειναι?5 χρονια το ιδιο εργο βλεπουμε ,5 χρονια.che4 έγραψε:Να πω και γω τη μλκια μου
Ευχαριστω φα που πούλησες το Λουκάς![]()
Καλή συνέχεια μονο και μονο γιαυτο για μένα εχεις γραφτεί με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ΠΑΟΚ
Απο κει και πέρα ρε μάγκες τι κατήφεια ειναι αυτη ουτε με γουμενο και βουλινο
Απο φα τδ δεν ένιωσα και καμία χαρα ...... Θα μου πείτε δεν πρόλαβε οκ
Αλλα ρε αδέρφια δεν ένιωσα και καμία γκβλα ΠΑΟΚ να λεμε την αλήθεια μαύτο το ξινό τεχνοκρατικό αταίριαστο στον ΠΑΟΚ με άδειες εξέδρες με παιχτες να μην ξέρουν που ήρθαν και ποιος να τους πει δηλ ο ιτ η ο φα
Θυμαμαι τη γκβλα που ένιωθαν σερτζιο παμπλο μουσλι κλπ απ το πρώτο εξάμηνο όταν ήρθαν γιατι κάποιος που τότε ήταν ακομα σωστός τους ενέπνευσε και τους εξήγησε που ήρθαν και μαζι μαύρους ένιωσε ετσι και ο κόσμος και η τουμπα ήταν καζάνι
Αυτο θελω εγω ο μέσος ΠΑΟΚσης
Ιβαν κανε το σωστό να επιστρέψει η φλόγα ξέρεις το πως δε εισαι χαζός
Και τι σημασία έχει που βρέθηκε στο στόχαστρο; Ο Τούντορ από αυτά που άκουσε από τους ίδιους έπρεπε να είχε φύγει 10 φορές κι όμως μένει.
- Μπαρκαρούτσος
aspromaura ioannina έγραψε:Υ.γ.2 Ι.Τ. ο μονος λογος που σε κρατανε ακομα ειναι η δημοσια δηλωση στηριξης απο τον προεδρο,που δεν μπορει να την παρει πισω.Εχεις ημερομηνια ληξεως και συντομα θα ακολουθησεις τον δρομο του Φ.Α. ΔΥΣΤΥΧΩΣ.
Αμ δε...μια χαρά μπορεί να τη πάρει πίσω και να το κλειδώσει και να το πετάξει στη θάλασσα!!
Για μένα είναι προφανές ότι ο Σαββίδης δεν είναι ευχαριστημένος με τις μεταγραφικές επιλογές. Γι'αυτό έβαλε και στοπ αυτόν τον χειμώνα αλλά ακόμα και πιο πριν.
Και εδώ που τα λέμε μπορεί να μην έχει άδικο. 2 παίκτες από τους 7 που έφερε ο ίδιος θεωρώ εγώ ότι θα έχουν ξεκάθαρο μέλλον στον ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ και ο Ροντρίγκεζ. Οι υπόλοιποι είναι αμφισβητούμενες επιλογές.
-Θεώρησε ότι φέρνοντας παίκτες με καλά στατιστικά από μικρά πρωταθληματα θα μπορούσε να πετύχει. Ολα καλά μόνο που την πρακτική αυτή δεν την δούλεψε ο ίδιος αρκετά ώστε να μην κάνει κάθος επιλογές.
Το γεγονός ότι θέλησε να φέρει παίκτες που γνώριζε από το παρελθόν του σε θητεία σε άλλες ομάδες - ως επι το πλείστον με την καριέρα τους σε πτωτική πορεία - μου δείχνει ότι ίσως αρχίζουν να τον ξεπερνάνε οι εξελίξεις, ή μπορεί απλά να μην κατάλαβε την δυναμική του συλλόγου.
-Εφερε πολλούς παίκτες με την λογική ότι όλοι οι καλοί χωράνε χωρίς να έχει δει σε βάθος τι χρειάζεται η ομάδα. Εφτασε σε σημείο να μεσολαβήσει ο Ιβάν για να έρθει επιθετικός όταν η ομάδα είχε μείνει με έναν και έναν κατά ανάγκη.
-Δεν πήρε ζεστά το θέμα ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να είσαι το απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ και συνγχρόνως να έχεις πάρεργα σαν χόμπι.
Στα ελαφρυντικά του η κατάσταση στην Ελλάδα και ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟΚ που δεν τον βοήθησαν. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι με όσους οπαδούς της Τσέλσι και της Τοτεναμ μίλησα εδώ στο νησί - αλλά και σε άλλα μέρη - κανείς δεν τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση,
Μεγάλο όνομα μπορεί να ήταν κι όσο και να "θαμπώνει" το όνομα του δεν θα ελεγα ότι προσαρμόστηκε στα δεδομένα. Στο τέλος έφτασαν τις μεταγραφες να τις κάνουν άλλοι κι αυτός απλά να εγκρίνει.
Για μένα έπρεπε να μείνει αφόσον όμως άλλος πληρώνει αυτός είναι και που αποφασίζει.
Και εδώ που τα λέμε μπορεί να μην έχει άδικο. 2 παίκτες από τους 7 που έφερε ο ίδιος θεωρώ εγώ ότι θα έχουν ξεκάθαρο μέλλον στον ΠΑΟΚ, ο Τσίμιροτ και ο Ροντρίγκεζ. Οι υπόλοιποι είναι αμφισβητούμενες επιλογές.
-Θεώρησε ότι φέρνοντας παίκτες με καλά στατιστικά από μικρά πρωταθληματα θα μπορούσε να πετύχει. Ολα καλά μόνο που την πρακτική αυτή δεν την δούλεψε ο ίδιος αρκετά ώστε να μην κάνει κάθος επιλογές.
Το γεγονός ότι θέλησε να φέρει παίκτες που γνώριζε από το παρελθόν του σε θητεία σε άλλες ομάδες - ως επι το πλείστον με την καριέρα τους σε πτωτική πορεία - μου δείχνει ότι ίσως αρχίζουν να τον ξεπερνάνε οι εξελίξεις, ή μπορεί απλά να μην κατάλαβε την δυναμική του συλλόγου.
-Εφερε πολλούς παίκτες με την λογική ότι όλοι οι καλοί χωράνε χωρίς να έχει δει σε βάθος τι χρειάζεται η ομάδα. Εφτασε σε σημείο να μεσολαβήσει ο Ιβάν για να έρθει επιθετικός όταν η ομάδα είχε μείνει με έναν και έναν κατά ανάγκη.
-Δεν πήρε ζεστά το θέμα ΠΑΟΚ. Δεν μπορείς να είσαι το απόλυτο αφεντικό στον ΠΑΟΚ και συνγχρόνως να έχεις πάρεργα σαν χόμπι.
Στα ελαφρυντικά του η κατάσταση στην Ελλάδα και ο τρόπος λειτουργίας του ΠΑΟΚ που δεν τον βοήθησαν. Δεν είναι όμως τυχαίο ότι με όσους οπαδούς της Τσέλσι και της Τοτεναμ μίλησα εδώ στο νησί - αλλά και σε άλλα μέρη - κανείς δεν τον είχε σε μεγάλη εκτίμηση,
Μεγάλο όνομα μπορεί να ήταν κι όσο και να "θαμπώνει" το όνομα του δεν θα ελεγα ότι προσαρμόστηκε στα δεδομένα. Στο τέλος έφτασαν τις μεταγραφες να τις κάνουν άλλοι κι αυτός απλά να εγκρίνει.
Για μένα έπρεπε να μείνει αφόσον όμως άλλος πληρώνει αυτός είναι και που αποφασίζει.
Δεν ξέρω τι έγινε κ έφυγε/τον έφυγαν. Τα περι διαφοράς φιλοσοφίας μου φαίνονται αστεία.
Ξέρω ότι ήθελα να μείνει.
Ηθελα κ θέλω η ομάδα να προχωράει με επαγγελματίες κ να έχει αφήσει πίσω ΠΑΟΚαρχες κ δικά μας παιδιά που νοιώθουνε , dna κ λοιπά μελοδραματικά του σκοτεινού μεσαίωνα.
Δυστυχώς πάει κ αυτός.
Ξέρω ότι ήθελα να μείνει.
Ηθελα κ θέλω η ομάδα να προχωράει με επαγγελματίες κ να έχει αφήσει πίσω ΠΑΟΚαρχες κ δικά μας παιδιά που νοιώθουνε , dna κ λοιπά μελοδραματικά του σκοτεινού μεσαίωνα.
Δυστυχώς πάει κ αυτός.
- sakis_the_fraud
Καλα εκτος απο ολα αυτα που εχετε πει και με βρισκουν συμφωνο, πειτε μου εσεις ατομο που θα ξεφορτωνοταν τον κοστα με ενα τετοιο συμβολαιο και τον ολσεν που ενω ηταν δικη του επιλογη αλλα τελικα δεν εκανε. ειναι και αυτο μια παραμετρος, ο γαβρος καθε καλοκαιρι κανει παιδομαζωμα και πουλαει οτι μπορει εξω πανακριβα.
Απο τις δικες του επιλογες μονο ο ολσεν δεν βγηκε και ειμαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ θα βγαλει χρημα απο γκαρυ και τσιμιροτ.
Υ.γ.
Ας βγει μια φορα ενας να πει τι εγινε, ο ΑΑ τα πε απ εξω απ εξω εναν χρονο μετα, ο κλαους ειπε θα μιλησει αλλα τιποτα, μιλα εσυ τουλαχιστον!
Απο τις δικες του επιλογες μονο ο ολσεν δεν βγηκε και ειμαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ θα βγαλει χρημα απο γκαρυ και τσιμιροτ.
Υ.γ.
Ας βγει μια φορα ενας να πει τι εγινε, ο ΑΑ τα πε απ εξω απ εξω εναν χρονο μετα, ο κλαους ειπε θα μιλησει αλλα τιποτα, μιλα εσυ τουλαχιστον!
οσο δεν τους πλακωνετε στις μαπες τους αρδ εκει πανω τα ιδια και χειροτερα θα εχουμε......το εχω ξαναπει τολμαει αρδ του γαβρου της κουλας να γραφει και να λεει τις μαλακιες των δικων μας?ουτε για αστειο εχετε κανει το καθε μαλακισμενο κομπλεξικο αρχιδι να χει αποψη για τον ΠΑΟΚ.σουτια οπου τους βρειτε,παει και ο φρανκ αρε καημενε ΠΑΟΚ