Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

abg12d34 έγραψε:παντος απο οτι βλεπω αρκετοι ειστε που πλεον θεωρητε οτι μπορουμε και χωρις τον σαββιδη ε??

σε ποιο σημειο ειχαμε φτασει μαλλον κανενας απο εσας που λετε ...κουρασες φτανει αστο κ.λ.π κ.λ.π.....δεν το εχει καταλαβει

συνταχθειτε με αυτους που θελουν τον σαββιδη εξω απο τον ΠΑΟΚ

πως να κανει υπομονη σε ενα πλανο ο σαββιδης οταν ολος σχεδον ο ντουνιας ζηταει ....αιμα....

παρτε τωρα το αιμα και μην μιλαει κανεις για το ποιος κανει η δεν κανει υπομονη

εαν ολοι στηρίζαμε τον πρωτο χρονο.....ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΕΩ.....οπως πρεπει και οχι να ζηταμε ευθύνες απο το πρωτο 6μηνο ενος τριετους πλανου τοτε μαλλον και ο σαββιδης θα εκανε υπομονη
Αδερφέ μου τον πρώτο χρόνο έφερε Δώνη κι έριξε το μπάτζετ στα τάρταρα, δεν είναι έτσι; Ποιο ήταν λοιπόν το όραμα για να το στηρίξει ο σημερινός, αλλοτριωμένος Π.Α.Ο.Κ.τσής, ειδικά όταν ήξερε ότι "λεφτά υπάρχουν";;;

Άλλωστε τον 1ο χρόνο ολόκληρη η ομάδα, ειδικά κι ο Δώνης κι ο Σαββίδης είχανε την στήριξη των κωλοάρδ κι εμείς οι παλαιότεροι (προσωπικά δεν έχω λείψει μέρα από την Τούμπα, αλλά μιλάω για "σειρές" μου που ξέρω κι αποτραβηχτήκανε) είχαμε από τότε ενδοιασμούς για το τι μέλει γεννέσθαι στην ομάδα !!!

Μην τα ρίχνουμε τώρα όλα στον κόσμο ρε παιδιά, το βαπόρι δεν πήγαινε καλά απ τον πρώτο χρόνο, μετά αρχίσανε κι οι "ίξεις-αφίξεις" και ξενέρωσε άσχημα όλος ο ντουνιάς, νέοι, παλιότεροι και "αρχαίοι"...Μόνο η "αρρώστεια" μας μας οδηγούσε (όσους από εμάς τέλος πάντων) Κυριακή παρά Κυριακή στην Τούμπα και κάποιους τα εντυπωσιακά ξεκινήματα της κάθε χρονιάς !!!

Ποτέ όμως δεν έλειψε απ το Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο μάτι, ακόμα και του πιο τρελαμένου οπαδού μας, μέσα στό δεύτερο σπίτι μας, την Τουμπάρα μας, το βλέμα της απορίας και της αγανάκτησης όταν "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο", το ένιωθες, το μύριζες, το έβλεπες όλο και περισσότερο χρόνο με τον χρόνο στο διπλανό σου καρεκλάκι και γιατί;;; Γιατί δεν είσαι γκόμενα να κουβαλάς μαζί σου καθρεφτάκι για να κοιταχτεις !!!

Ντροπή και θλίψη λοιπόν και τίποτε άλλο σήμερα...Στο μέλλον...ίδωμεν !!! :?

Υ.Γ. Και δεν υποστηρίζουμε ότι ΤΩΡΑ μπορούμε χωρίς Σαββίδη φίλε μου και ούτε συντασσόμαστε μ αυτούς που τον θέλουν μακριά απ τον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά τώρα...Έχουμε περάσει και χειρότερα πάντως και πάντα βρίσκαμε κουράγιο σαν οργανισμός και αντέχαμε...Βρίσκαμε τον τρόπο σαν καράβι και τον "σκαντζάραμε" τον κάβο...ντόρο !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 21:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ουτε η Νταλια...
Άβαταρ μέλους
7sins

Δημοσίευση από 7sins »

Πριν όχι από πολλα χρονια, δεν ξεραμε που χρωσταγαμε, τρεχαμε στην μαρφιν να παρουμε και καλα καμμια μετοχη της ΠΑΟΚΑΡΑΣ, μπας και βηθησουμε την κατασταση, και ας μην γελιομαστε ειμασταν στο χειλος του οικονομικου γκρεμου.
Ξαφνικα ερχεται ο Ιβαν παιρνει την ομαδα και λεει ότι θα κινηθει σε 3 αξονες
1) οικονομικο ξεκαθαρισμα της ομαδας
2) κατασκευη προπονητικου κεντρου και αναπαλαιωση της Τουμπας
3) φτιαξιμο μια μεγαλης ομαδας όπως ολοι μας? θελουμε τον ΠΑΟΚ
Αρχιζουν με την μια τα οργανα « σιγα μην βαλει λεφτα σιγα μην κανει το ένα σιγα μην κανει το άλλο κλπ κλπ.
Ο τυπακος λοιπον επιλεγει να πληρωσει τα χρεη (όχι να ριξει την ομαδα στα ταρταρα για να την καθαρισει) αλλα μπεσαλιδικα και ομορφα, με ΔΙΚΑ του λεφτα (όχι από επιχορηγησεις, τσου λου κλπ) παει και ξεχρεωνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
Παραλληλα κανει ένα σωρο εργασιες στο γηπεδο και στις εγκαταστασεις, όπως ακριβως ειχε υποσχεθει και ειμαι σιγουρος ότι αν δεν ειχε πεσει στην κλασσικη ελληνικη γραφειοκρατια θα ειχε κανει ακομα πιο πολλα. (ασχετο βεβαια το γεγονος ότι συνεχισε να κανει πραγματα και να δινει λεφτα παρολο που δεν πηρε ξερω γω το λιμανι και οποια άλλη επενδυση κυνηγησε ανεπιτυχως, παρολο που οι μισοι ηταν σιγουροι ότι θα την εκανε με ελαφρα πηδηματακια
Τεσπα αρχιζει και την προσπαθεια χτισιματος μεγαλης ομαδας.
Την πρωτη χρονια ξεκιναει να παρει Ελληνες παικτες διεθνεις Ελληνα προπονητη γνωστη της ρημαδας της «Ελληνικης πραγματικοτητας» (λες και αυτή η @@@@@@@ ελληνικη πραγματικοτητα στο ποδοσφαιρο εχει να κανει με το πραγματικο ποδοσφαιρο) παιρνει από δω, παιρνει από κει, δεν του βγαινει η σουπα. Τα αποτελεσματα γνωστα
Την δευτερη χρονια σου λεει θα παρω ξενο προπονητη ονομα μεγαλο με κονε κατι θα γινει. Παιρνει τον Χουμπ αντε μανα ξανα ο Γεωργιαδης τον Μαη προπονητης.
Την τριτη χρονια σου λεει.. «πηρα Ελληνα τπτ, πηρα ξενο τπτ που σκατα εκανα λαθος? Του λεει λοιπον καποιος «παρε παιδι από τα σπλαχνα του ΠΑΟΚ που ξερει το dna της ομαδας, των αποδυτηριων του λαου κλπ κλπ»
Ναι ρε! Πως δεν το σκεφτηκα γαμωτο τοσο καιρο?
Και φερνει τον Αγγελο. Ερχεται ο Αγγελος και αρχιζει η ομαδα και κενταει. Νικαει μεσα εξω μεχρι που νικαει τον κωλογαυρο μεσα στο τηγανι. Από κει και περα το χαος. Το γιατι, χρηζει ανθρωπολογικης μελετης γτ απλα δεν εξηγειται. η μονη λογικη εξηγηση είναι αυτή που ο ιδιος ο Αγγελος εδωσε, ότι ο ΠΑΟΚ πρεπει για να νικησει, να νικησει πρωτα τον ΠΑΟΚ. Τωρα αδερφια τι ακριβως σημαινει αυτό είναι μια κουβεντα που φανταζομαι ότι ολοι εχουμε κατι να πουμε αλλα δεν είναι της παρουσης.
Μου φαινεται λογικο ότι περισυ στην φαση αυτή ο ανθρωπος εφαγε μια φρικη, όπως ολοι μας αν ειμασταν στην θεση του (αληθεια προσπαθησε κανεις να δοκιμασει να μπει στην θεση του?) Σου λεει τι σκατα γινεται εδώ ρε?
Καπου εκει υποθετω ότι παραδεχεται μεσα του ότι, οκ λεφτα εχω, αλλα από μπαλα και μαλιστα Ελληνικη δεν εχω ιδεα και σκεφτεται να παρει ένα ΤΔ, να του παραδωσει τα κλειδια και να χει το κεφαλι του ησυχο. Φωναζει λοιπον τον Φρανκ του λεει: Φραγκισκε παρε τα κλειδια παρε και τοσο μπατζετ και κανε κουμαντο αλλα που σαι? Θα μ αφηνεις και μενα να κανω το κομματι μου που και που να φερω κανα παιχταρα να πεφτουν τα τσιμεντα της ΤΟΥΜΠΑΣ ετσι για να καυλωνω τα απαναταχου ΠΑΟΚΙΑ οκ? Οκ μπος, του λεει ο άλλος (μ@λ@κ@ς είναι να πει όχι?) αλλα ελα να σου πω. Εγω δεν ειμαι μαγος να σε παω τελικο τσου λου τον Μαη θελω τρια χρονακια για να κανω προκοπη. (αυτό εγω το βρισκω λογικο και απαραιτητο ότι χρειαζεται χρονος. Τωρα γτ πρεπει να ναι τα χρονια 3 και όχι δυο η 4 δεν ξερω, όπως δεν ξερω γτ ο Ρανιερι που ξεσκισε την Εθνικη κανει παπαδες στην Αγγλια αλλα εγω πολιτικος μηχανικος ειμαι όχι ποδοσφαιρικος παντογνωστης)
Οκ του λεει ο Ιβαν δινουν τα χερια και αρχιζει και στηνεται η ομαδα από την αρχη.
Γινονται μεταγραφες προσεκτικες μετρημενες και για μενα χρησιμες, από αυτές που εχουν ζουμι και παικτικο και μεταπωλητικο πλην όμως θενε χρονο..τρια χρονια συγκεκριμενα.
Παιρνει ένα προπονητη ο ΤΔ που δεν είναι ονομα αλλα είναι ταλαντουχος και οκ μην βαρατε, αλλα εμενα δεν μου φαινεται και τοσο ασχετος από ποδοσφαιρο. Από διαχειριση αποδυτηριων κλπ ναι οκ δεν. Αλλα ποιος τα καταφερε ρε μαγκες σε αυτό το κοματι τα προηγουμενα χρονια?
Με λιγα λογια, για να δανειστω ορους της δικιας μου δουλειας, ο ιδιοκτητης ενός εργου προσλαμβανει έναν προτζεκτ μανατζερ και αυτος με την σειρα του παιρνει εργοταξιαρχη (προπονητης) και εργατες (παικτες). Τωρα βεβαια σκεφτομαι πως αφου απολυθηκε ο προτζεκτ μανατζερ το λογικοτερο είναι να απολυθουν και ολοι οι υπολοιποι, αλλα θα δειξει.
Με το που γινονται όλα αυτά αρχιζει ο χορος. Αχρηστος ο ενας, γιδι ο άλλος, παλτο ο τριτος, και ΟΛΟΙ ξερουμε ότι αν δεν παει κατι καλα το τριετες θα παει στα σκουπιδια μαζι με ΤΔ ,με προπονητη ,προεδρο ,αντιπροεδρο μεχρι και το παιδι για τις φωτοτυπιες.
Αυτό το ξερουν και οι παικτες και οι Αρδ και οι μανατζαραιοι και οι αυλικοι και οι κολακες και τα λαμογια.
Και ο καθενας για τους δικους του προσωπικους και καθαρα ιδιοτελεις λογους συμπεριφερεται αναλογα. Μην ματωνοντας την φανελα καποιοι, γραφοντας ότι θελουν για να κανουν κακο και τους «σας τα λεγα εγω» βγαζοντας και κανα φραγκακι, και οι υπολοιποι και χειροτεροι, γτ εχουν χασει η φοβουνται ότι θα χασουν το βαζο με το μελι.
Γτ μην μου πειτε ότι αν ο Ιβαν ελεγε ότι εγω θα κανω αυτό που συμφωνησα το καλοκαιρι και ας πεσω και κατηγορια προκειμενου να φτιαξω μια ομαδα με Ο κεφαλαιο (κατηγορια που ο ιδιος απεφυγε μαγκιορικα να μας κατεβασει με ΔΙΚΑ του λεφτα) θα μπορουσε να του πει κανεις τπτ. Και αν ολοι εβλεπαν ότι θα κανει το δικο του και τελος τοτε ΟΛΟΙ θα πηγαιναν με τα νερα του και ΟΛΟΙ θα εκαναν την δουλεια τους.
Αυτό για μενα είναι το μοναδικο λαθος του Ιβαν κανενα άλλο. Ότι δεν ακολουθει αυτό που εχει σχεδιασει σαν πλανο ασχετως επιπτωσεων.
Και αυτό είναι το δικο μας λαθος αδερφια. Ότι δεν τον στηριζουμε στο να το ακολουθησει και ισως φταιμε και στο ότι δεν το κανει.
Γτ γιναμε νεοπλουτοι. Γτ τα θελουμε όλα και τα θελουμε τωρα. Γτ δεν παμε στο γηπεδο. ΓΤ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΡΜΕΝΙΖΟΥΜΕ
Εγω προσωπικα δεν εγινα ΠΑΟΚ γιατι εχω η θελω πρωταθληματα σωνει και καλα, ουτε για να γαμαω και να δερνω. Όπως και ελαχιστοι από εμας. Ουτε θα σταματησω να μαι ΠΑΟΚ αμα πεσουμε κατηγορια. ΕΙΜΑΙ ΠΑΟΚ ΓΤ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Πώς να το πω ρε γμτ δεν ξερω ΠΑΟΚ και ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ πανε μαζι αγκαλια.δεν δημιουργει το ένα το άλλο.
και αφου ΕΜΕΙΣ δεν στηριζουμε αυτον τον ανθρωπο απο ΠΟΙΟΝ περιμενουμε να το κανει?
Και πολύ φοβαμαι ότι αν δεν βαλουμε εμεις μυαλο και βοηθησουμε και τον Ιβαν να σταθεροποιησει το δικο του στο τελος θα κανουμε το χατηρι ολων αυτων των τρωκτικων που ροκανιζουν τον ΠΑΟΚ κάθε μερα ολη μερα. Θα τους κανουμε το χατηρι να διωξουν τον Ιβαν και τοτε δεν βλεπω πως θα είναι η επομενη μερα.
Συγνωμμη αν σας κουρασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος 7sins την Τρί 16 Φεβ 2016, 22:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Προσωπικά δεν πιστευω οτι ο κοσμος πρεπει να εχει υπομονή το αντίθετο θα πρεπει να ζητάει. Εκει που ειμαι αντίθετος ειναι στους προπηλακισμους παικτών και σε πράξεις που επιβαρύνουν την ομαδα με πρόστιμα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

goran 64 έγραψε:
abg12d34 έγραψε:παντος απο οτι βλεπω αρκετοι ειστε που πλεον θεωρητε οτι μπορουμε και χωρις τον σαββιδη ε??

σε ποιο σημειο ειχαμε φτασει μαλλον κανενας απο εσας που λετε ...κουρασες φτανει αστο κ.λ.π κ.λ.π.....δεν το εχει καταλαβει

συνταχθειτε με αυτους που θελουν τον σαββιδη εξω απο τον ΠΑΟΚ

πως να κανει υπομονη σε ενα πλανο ο σαββιδης οταν ολος σχεδον ο ντουνιας ζηταει ....αιμα....

παρτε τωρα το αιμα και μην μιλαει κανεις για το ποιος κανει η δεν κανει υπομονη

εαν ολοι στηρίζαμε τον πρωτο χρονο.....ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΕΩ.....οπως πρεπει και οχι να ζηταμε ευθύνες απο το πρωτο 6μηνο ενος τριετους πλανου τοτε μαλλον και ο σαββιδης θα εκανε υπομονη
Αδερφέ μου τον πρώτο χρόνο έφερε Δώνη κι έριξε το μπάτζετ στα τάρταρα, δεν είναι έτσι; Ποιο ήταν λοιπόν το όραμα για να το στηρίξει ο σημερινός, αλλοτριωμένος Π.Α.Ο.Κ.τσής, ειδικά όταν ήξερε ότι "λεφτά υπάρχουν";;;

Άλλωστε τον 1ο χρόνο ολόκληρη η ομάδα, ειδικά κι ο Δώνης κι ο Σαββίδης είχανε την στήριξη των κωλοάρδ κι εμείς οι παλαιότεροι (προσωπικά δεν έχω λείψει μέρα από την Τούμπα, αλλά μιλάω για "σειρές" μου που ξέρω κι αποτραβηχτήκανε) είχαμε από τότε ενδοιασμούς για το τι μέλει γεννέσθαι στην ομάδα !!!

Μην τα ρίχνουμε τώρα όλα στον κόσμο ρε παιδιά, το βαπόρι δεν πήγαινε καλά απ τον πρώτο χρόνο, μετά αρχίσανε κι οι "ίξεις-αφίξεις" και ξενέρωσε άσχημα όλος ο ντουνιάς, νέοι, παλιότεροι και "αρχαίοι"...Μόνο η "αρρώστεια" μας μας οδηγούσε (όσους από εμάς τέλος πάντων) Κυριακή παρά Κυριακή στην Τούμπα και κάποιους τα εντυπωσιακά ξεκινήματα της κάθε χρονιάς !!!

Ποτέ όμως δεν έλειψε απ το Π.Α.Ο.Κ.τσίδικο μάτι, ακόμα και του πιο τρελαμένου οπαδού μας, μέσα στό δεύτερο σπίτι μας, την Τουμπάρα μας, το βλέμα της απορίας και της αγανάκτησης όταν "κάθε πράγμα στον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο", το ένιωθες, το μύριζες, το έβλεπες όλο και περισσότερο χρόνο με τον χρόνο στο διπλανό σου καρεκλάκι και γιατί;;; Γιατί δεν είσαι γκόμενα να κουβαλάς μαζί σου καθρεφτάκι για να κοιταχτεις !!!

Ντροπή και θλίψη λοιπόν και τίποτε άλλο σήμερα...Στο μέλλον...ίδωμεν !!! :?

Υ.Γ. Και δεν υποστηρίζουμε ότι ΤΩΡΑ μπορούμε χωρίς Σαββίδη φίλε μου και ούτε συντασσόμαστε μ αυτούς που τον θέλουν μακριά απ τον Π.Α.Ο.Κ., ειδικά τώρα...Έχουμε περάσει και χειρότερα πάντως και πάντα βρίσκαμε κουράγιο σαν οργανισμός και αντέχαμε...Βρίσκαμε τον τρόπο σαν καράβι και τον "σκαντζάραμε" τον κάβο...ντόρο !!!
Ειδικά με τις τωρινές συνθήκες απουσία Σαββίδη θα ήταν καταστροφή σε όλα τα τμήματα ανεξαιρέτως

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Πολύ με παραξένεψε συτό που έγινε. Θα περιμένω τις επόμενες μέρες να δω τι σημαίνει αυτή η κίνηση. Απογοήτευση σε όλο το κόσμο , αλλά δε μπορώ να το εξηγήσω με τίποτα - ιδίως σε συνδυασμό με τη παραμονή Τούντορ.

Έχω πολλές απορίες που είμαι βέβαιος ότι δε θα απαντηθούν. Κρίμα
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

@ 7sins ΚΑΡΝΤΑΣΗ ΠΟΛΛΑ ΑΠΕΙΡΑ+ και RESPECT!!!!! :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano: :pano:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Shadow έγραψε:- Την Κυριακή έχουμε έναν αγώνα... εκτός από το οτι δεν θα συμπληρώνουμε 18άδα λόγω τραυματισμών, δημιουργείς κ τις κατάλληλες συνθήκες για να έρθει καμιά τεσσάρα...
μετά θα έρθει ο ΓΧ γιατί ο Μαρσέλο Λίπι θα αρνηθεί λόγω ψαρέματος...

- Οι ξενερωμένοι (μετά από τα λαικά δικαστήρια) παίκτες στυλ Λούκας ας πούμε θα ψάχνουν άρον άρον να φύγουν κ εσύ θα τους πουλάς όσο θέλουν εκείνοι...

- Την επόμενη μεταγραφική περίοδο ο Χ παίκτης θα ζητάει παραπάνω λεφτά για να έρθει στον ΠΑΟΚ σε σχέση π.χ. με ΠΑΟ κ ΑΕΚ γιατί θα έχει μάθει τι ωραία ατμόσφαιρα είμαστε κάθε χρόνο εκεί μετά το Γενάρη...

- Θα βγουν κ τα διαρκείας και θα αναρωτιέσαι...

κατά τα άλλα όλο αυτό λέγεται προστατεύω την επένδυση μου...

υ.γ. και έφταιξε κατά τις διαρροές (κάποιου άγνωστου "Σταθόπουλου" στο sdna που μπαινει κ κεντρική) οτί πλήρωσε την απληστία του κ το πως πέταξε τα 20 εκ. που είχε μπατζετ...
Χωρίς πολλά πολλά αυτό είναι το πιο λογικό σκεπτικό...Συμφωνώ...Πάλι δωράκι στον λυκόφιλο του τον Αφραγκούζο για την Κυριακή...Άντε να δούμε (από μακριά πλέον και με διάθεση μόνο για αυστηρότατη κριτική στο εξής) που το πάει το καράβι... :?

Πάντως σήμερα μόνο ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΛΑΘΟΣ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ !!! :oops: & :(
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

Σε 4 χρονια:

Προεδροι:3
Αντιπροεδροι:? (δεν εχω προχειρο το νουμερο)
Τ.Δ.:3
Προπονητες:5
Παικτες:? (αν βαλουμε μεσο ορο 10 καλοκαιρι και Γεναρη εχουμε ενα νουμερο γυρω στο 40)

Μπορει να μου εξηγησει καποιος ομορφα και ωραια ποιος σοβαρος ανθρωπος θα ερθει πλεον να μας κανει ομαδα;
Θα μπορει να του προσφερει ενα σταθερο εργασιακο περιβαλλον να δουλεψει οπως πρεπει.
Δυστηχως για μενα ο ΠΑΟΚ τεινει να γινει μαγνητης για λαμογια,τελειωμενους ή yes manακηδες.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

από kataramenos5 » Παρ Μάιος 01, 2015 11:40 pm
πριν λιγο καιρο εγραψα αυτό
kataramenos5 έγραψε: Ενας ανθρωπος που απο εργάτης εγινε επιχειρηματίας με κερδη εκατομμυρίων, μου φαίνεται αστείο 3 χρονια να μη μπορει να βρει τι φταει και το "γωνιακό μαγαζι" που πηρε δε τραβάει.Μάλλον κατι αλλο παιζει. :roll:
Διαβαζοντας ποστ οπως το παρακατω
chris.paok.mytilene έγραψε: Δηλαδή φύγαν παρετηθήκαν τους βαρέθηκε ο κόσμος (ΘΖ και ΖΒ) και αυτοί ως ειδικοί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν ποιόν να διαλέξει ΤΔ , και μετά υπάρχει προβληματισμός .....γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο..........
Είναι ή δεν είναι παοκάρχες ; θεωρούν το μαγαζί δικό τους .....
αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια οτι ο Ιβαν δε μπορεί να τους κανει ουσιαστικά περα.Και ο λογος (συμφωνα με τ αρρωστημένο μου μυαλό) που δε μπορει, με κάνει να τρελαίνομαι .Θεωρίες ειναι ολα αυτα αλλα τοσα που χουν δει τα ματια μας...Αν δε φυγουν μια και καλή δε θα ησυχάσω.
Καποιοι μαλλον δεν εφυγαν ποτε.Αναμενονται επιστροφες.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

kataramenos5 έγραψε:
από kataramenos5 » Παρ Μάιος 01, 2015 11:40 pm
πριν λιγο καιρο εγραψα αυτό
kataramenos5 έγραψε: Ενας ανθρωπος που απο εργάτης εγινε επιχειρηματίας με κερδη εκατομμυρίων, μου φαίνεται αστείο 3 χρονια να μη μπορει να βρει τι φταει και το "γωνιακό μαγαζι" που πηρε δε τραβάει.Μάλλον κατι αλλο παιζει. :roll:
Διαβαζοντας ποστ οπως το παρακατω
chris.paok.mytilene έγραψε: Δηλαδή φύγαν παρετηθήκαν τους βαρέθηκε ο κόσμος (ΘΖ και ΖΒ) και αυτοί ως ειδικοί ακόμα συμβουλεύουν τον Ιβάν ποιόν να διαλέξει ΤΔ , και μετά υπάρχει προβληματισμός .....γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο..........
Είναι ή δεν είναι παοκάρχες ; θεωρούν το μαγαζί δικό τους .....
αρχιζουν και με ζωνουν τα φιδια οτι ο Ιβαν δε μπορεί να τους κανει ουσιαστικά περα.Και ο λογος (συμφωνα με τ αρρωστημένο μου μυαλό) που δε μπορει, με κάνει να τρελαίνομαι .Θεωρίες ειναι ολα αυτα αλλα τοσα που χουν δει τα ματια μας...Αν δε φυγουν μια και καλή δε θα ησυχάσω.
Καποιοι μαλλον δεν εφυγαν ποτε.Αναμενονται επιστροφες.
Αν γίνει κι αυτό, θα φύγουν και τα καρεκλάκια

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μηπως θα πρεπει να αρχισω τα γ@μοσταυριδια για να φυγουν σχολια που με χαρακτηριζουν μαριμακη?

τι να πω και εγω που καποιοι :roll: εδω μεσα με ειπαν γαύρο... kgeo.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

pilotos έγραψε:Αν γίνει κι αυτό, θα φύγουν και τα καρεκλάκια
Who cares?
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Έλα μου ντε, που λένε και νότια...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Πολιτικος εισαι. Πως θα βγεις να ταξεις το ιδιο πραμα που ταζεις εδω και 4 χρονια και εχοντας κανει 500 ανασχηματισμους καταφερνεις καθε χρονο να πας και χειροτερα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”