Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
- kataramenos5
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ευχαριστουμε για τα χρεη αλλα μεχρι εδω αλλο δε σ αντεχω κι επειδη ΠΑΟΚ χωρις τα φραγκα σου = καταστροφη τη κανω εγω μ ελαφρια.από Mīngus » Τρί Φεβ 16, 2016 7:11 pm
Βαρέθηκα να μαλώνω με κόσμο για τον Τούντορ μέχρι και για τον Σάμπο που εγώ ο ίδιος έκραξα, για να στηρίξω αυτό το μαμημένο το πλάνο. Τη συνέπεια αυτή την περίμενα και από την ίδια την ΠΑΕ μου.
Δε θα συνεχίσω να ακολουθώ σαν το σκυλάκι κάθε 6μηνο τις γκάβλες του Σαββίδη και του οποιουδήποτε. 4 χρόνια τα ίδια κάθε Μάρτη.
Περάσαμε ένα διοικητικό δίμηνο σκέτη κωμωδία. Αποφασιστικότητα και σοβαρότητα 0. Ε λυπάμαι αλλά δε θα πάρω.
Απο μικρο κι απο τρελο...
ΑΑ: Το προβλημα του ΠΑΟΚ ειναι ο ΠΑΟΚ
Νικολας: Ρε το φουκαρα τον ΠΑΟΚ
Να σου πω υπομονή;MANIAKOS έγραψε:Ειμαι απογοητευτικός παιλοτ μας πήδηξε Ο´ σαββιδης σημερα
Είναι άτοπο να κάνεις εσύ και να μην κάνουν αυτοί που πρέπει.
Και μετά να βγαίνουν να σου λένε, κανε υπομονή.
Εγώ δεν τους ζήτησα πρωτάθλημα.
Ζήτησα μια απλή, σωστή ποδοσφαιρική προσέγγιση, κι ο Δανός μου τα εξήγησε όλα.
Βήμα προς βήμα...
Τελικά πάλι από μέσα έγινε η δουλειά όπως πάντα.
SM-G920F
Απο τη μεταγραφικη περιοδο ειναι κιολας...MANIAKOS έγραψε:Ο φα λογικα ειναι τελειωμένος απο Νοέμβρη και πολυ λεω
Ουσιαστικα καπελωθηκε με τη μη μεταγραφη χαφ που ειχε προτεινει και με τη μεταγραφη Μπερμπατωφ. Δεν τον ηθελαν ουτε ο Ιγκορ ουτε ο Φρανκ, καθως εψαχναν για αλλου τυπου φορ.
- buffalobill4
Αυτο με την καταιγιδα στην ελλαδα. Γιατι στις αχανεις ρωσικες στεπες μπορει να βρεχει επι μηνες.
Κουρασες ιβαν. Κουρασες
Κουρασες ιβαν. Κουρασες
Έλα ρε συ πιλότε, τι έφταιγε ο Τζακ; Ο κυρ Νίκος μπήκε μέσα σαν σίφουνας με τις ευλογίες του Ιβάν και τους έκανε πέρα όλους, δίχως να τους δίνει λογαριασμό...Κι ο Ιβάν καθόταν και τον καμάρωνε ρε συ...Και μετά είχε την απαίτηση απ τον Τζακ να "τον ελέγξει" για να μην βάλει ο "ξεσκονιστής" τον κολλητό του κωλοΑΡΔ να πάρει τηλέφωνο τον μάνατζερ του Αναστασίου για δημιουργία εντυπώσεων;;; Του ζήτησε ευθύνες κι από πάνω;;;pilotos έγραψε:Μην ακούς και πολλά για επιτροπές...
Είπαμε κάποιοι ήθελαν ρόλο και έβγαζαν διάφορα.
Και ναι εκεί, φταίει ο Αγγελίδης που ανέχτηκε καταστάσεις.
Τον έσκασαν και αυτόν
SM-G920F
Με αυτέ τις λογικές του παραλόγου πως να έμενε άλλο ο Τζακ ρε φίλε; Που ακριβώς εφταιξε δηλαδή;;;
Πολύ σοβαρός άνθρωπος ήταν, ομαδικός, εργατικός, τακτικός όπου ακριβώς έπρεπε (εκτός μιας ψιλοαδυναμίας του στο επικοινωνιακό, που φυσικά αυτή τον έφαγε) και μπαίνει μέσα ο Π.Α.Ο.Κ.άρχης του στυλ "ο Π.Α.Ο.Κ. είμαι εγώ γιατί γνωρίζω το D.N.A. του και τα κάνει όλα ρδελομπού;;; Μέχρι και τον Τζακ κατάβαζε μέσα στους αγωνιστικούς χώρους (βλέπε προπονήσεις και Ντόρτμουντ στο χαλάρωμα της προηγούμενης του αγώνα) για να τον υποβαθμίζει, μέχρι στο τέλος να τον φάει;;;
Να μην τρελαθούμε κιόλας δηλαδή που θα ρίξουμε φταίξιμο και στον Τζακ τον Αγγελίδη, τον σοβαρότερο πρόεδρο που πέρασε απ τον Π.Α.Ο.Κ. μετά τον αείμνηστο Γιώργο Παντελάκη, σε παρακαλώ πολύ !!!
Μονο στον ΠΑΟΚ εχουμε το κληρονομικο χαρισμα μεσα σε 6 μηνες να βγαζουμε ενα 3ετες πλανο σκαταdesperando έγραψε:δηλαδη που να πηγαινε καλα και το αγωνιστικο
οχι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι προσωπολατρης αλλα αν ηταν κανας ελληνας τ.δ και ειχε την ομαδα στο -30 απο τον γαυρο και στο -11 απο κουλα και πισω απο τον νιωνιο και εφερνε αυτο το στοιχημα για προπονητη θα ειχε γινει επανασταση στην θεσσαλονικη
αντιθετως επειδη ο φρανκ ειναι μεγαλο ονομα και επειδη in Frank we trust σημερα γινετε επενασταση επειδη απομακρινεται ο τ.δ που εχει την ομαδα στην χειροτερη βαθμολογικη θεση και με τηνχειροτερη συγκομιδη βαθμων στην μετα σαρδελα εποχη
και με λυπη διαβαζεις αξιολογα ατομα να γραφουν οτι δεν ξαναπατανε Τουμπα.
γιατι???? επειδη απομακρυνεται ενας τ.δ που εως τωρα δεν πετυχε τιποτα?
εγω εχω χαρακτηριστει ως ο ξερολας του φορουμ (και οχι αδικως) αλλα βλεπω οτι πολλοι ειναι αυτοιπου ξερουν τι εχει ο σαββιδης στο κεφαλι του,για ποιο λογο φευγει ο αρνεσεν και μιλανε με τετοια σιγουρια λες και ηταν μπροστα στις οποιες συναντισεις μεταξυ αρνεσεν και ιβαν.
ειναι αδικο για μενα να χαρακτηριζεται οπως χαρακτηριζεται ο σαββιδης επειδη απομακρυνε εναν τ.δ που εως τωρα δεν εκανε σχεδον τιποτα στονΠΑΟΚ
Ναι να στηριξουμε 3ετες και 5ετες πλανα αλλα να υπαρχει και μια καποια βαση
3ετες πλανο δεν σημαινει οτι οι ομαδα θα πηγαινει για 2 χρονια σκ@τα και μετα ως δια μαγειας τον τριτο χρονο θα παει για το πρωταθλημα.
ο ΠΑΟΚ φετος εκανε 5 βηματα πισω(ακομα και απο την περσινη τραγικη χρονια) και γι αυτο δεν ευθυνεται κανενας σαββιδης,ευθυνεται ο τ.δ μαζι με το προπονητικο τιμ οπου αυτο που παρουσιασαν δεν ειναι ουτε καν κοντα σε αυτο που ειχε ως στοχο η ομαδα και οι επειτελεις της
λιγο χαλαρα μαγκες
και να δουμε τι ξημερωνει η επομενη μερα
abg12d34 έγραψε:εγω βλεπω οτι απο την στιγμη που ηρθε ολα τα τμηματα σχεδον του ΠΑΟΚ εκτος (προς το παρον)
του ποδοσφαιρου αναπτύσσοντε με γοργους ρυθμους
ισως ειναι τυχαιο ισως ομως και οχι
πιστευω στο τελος ....εαν μεινει ...θα γινουμε η ομαδα που ο καθενας μας εχει στο μυαλο του
ΠΑΟΚ να εισαι
υπομονη οοοοοομπανεμπανε πολυ απογοητευμενο σε ....βλεπω...
παντα μετα την καταιγιδα εχουμε καλο καιρο
Η απογοητευση εχει ερθει εδω και καιρο καρπουζα,απλα σημερα επιβεβαιωθηκαν ολοι μου οι φοβοι και χαθηκε και η τελευταια μου ελπιδα.
Μην μας τρολάρεις έτσι ρε συ despe...Όλοι ξέρουμε αριθμητική και πόσους βαθμούς είμαστε πίσω απ τον πουστόγαυρο, δεν νομίζεις;;;desperando έγραψε:δηλαδη που να πηγαινε καλα και το αγωνιστικο
οχι ο ΠΑΟΚτσης δεν ειναι προσωπολατρης αλλα αν ηταν κανας ελληνας τ.δ και ειχε την ομαδα στο -30 απο τον γαυρο και στο -11 απο κουλα και πισω απο τον νιωνιο και εφερνε αυτο το στοιχημα για προπονητη θα ειχε γινει επανασταση στην θεσσαλονικη
αντιθετως επειδη ο φρανκ ειναι μεγαλο ονομα και επειδη in Frank we trust σημερα γινετε επενασταση επειδη απομακρινεται ο τ.δ που εχει την ομαδα στην χειροτερη βαθμολογικη θεση και με τηνχειροτερη συγκομιδη βαθμων στην μετα σαρδελα εποχη
εγω εχω χαρακτηριστει ως ο ξερολας του φορουμ (και οχι αδικως) αλλα βλεπω οτι πολλοι ειναι αυτοιπου ξερουν τι εχει ο σαββιδης στο κεφαλι του,για ποιο λογο φευγει ο αρνεσεν και μιλανε με τετοια σιγουρια λες και ηταν μπροστα στις οποιες συναντισεις μεταξυ αρνεσεν και ιβαν.
ειναι αδικο για μενα να χαρακτηριζεται οπως χαρακτηριζεται ο σαββιδης επειδη απομακρυνε εναν τ.δ που εως τωρα δεν εκανε σχεδον τιποτα στονΠΑΟΚ
3ετες πλανο δεν σημαινει οτι οι ομαδα θα πηγαινει για 2 χρονια σκ@τα και μετα ως δια μαγειας τον τριτο χρονο θα παει για το πρωταθλημα.
ο ΠΑΟΚ φετος εκανε 5 βηματα πισω(ακομα και απο την περσινη τραγικη χρονια) και γι αυτο δεν ευθυνεται κανενας σαββιδης,ευθυνεται ο τ.δ μαζι με το προπονητικο τιμ οπου αυτο που παρουσιασαν δεν ειναι ουτε καν κοντα σε αυτο που ειχε ως στοχο η ομαδα και οι επειτελεις της
λιγο χαλαρα μαγκες
Δεν επαναστατούμε λόγω εκδίωξης Άρνεσεν αλλά επειδή 4 χρόνια τώρα ο Ιβάν, μια με τον Δώνη, μια με τον Στέφενς, μια με τον Α.Α. και μία τώρα με τον Φρανκ "τα ίδια και τα ίδια μας έπρηξε τα μέζαια" !!!
Είσαι πολύ έξυπνος για να μην το κατάλαβες αλλά προσπαθώ να "πιάσω αληθινά τι ώρες κάνεις" και τρολάρεις, αγόμενος και φερόμενος μία από δω και μία από κει, ίσως μόνο για να τρολάρεις !!!
Έχεις γίνει πια, προσωπικά για μένα εντελώς ακαταλαβίστικος !!! Κάνε μας τη χάρη και κόφτο λοιπόν...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 21:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
σορρυ αλλα μπερδευετε την δουλεια του τ.δ με αυτη του σκαουτερMīngus έγραψε:Το έως τώρα είναι μια μεταγραφική περίοδος και η επιλογή ενός προπονητή και όλα αυτά στο φετινό καλοκαίρι με επίσημα ματς Ιούνη. Καταπληκτικά επαρκές χρονικό διάστημα για να κριθεί με σαφήνεια η δουλειά κάποιου.desperando έγραψε:δηλαδη που να πηγαινε καλα και το αγωνιστικο
λιγο χαλαρα μαγκες
Όσο για το πρώτο σκέλος περί Έλληνα Τ.Δ., ΑΝ.
η δουλεια του τ.δ δεν φαινεται μονο καθε μεταγραφικη περιοδο...αυτο ειναι μονο το 10 % των αρμοδιοτητων του,υπαρχει αλλο ενα 90% για το οποιο κρινεται καθημερινα.
και αυτο που λεω ολη μερα σημερα ειναι οτι δεν ξερουμε τους πραγματικους λογους του διαζυγιου και γι αυτο θα πρεπει να μιλησει ο ιβαν και να δωσει καποιες εξηγησεις οχι μονο για το θεμα φρανκ αλλα γενικα για την ανακατοσουρα των τελευταιων μηνων
Αυτο ακριβώς η ελπίδα χάθηκεobanebane έγραψε:abg12d34 έγραψε:εγω βλεπω οτι απο την στιγμη που ηρθε ολα τα τμηματα σχεδον του ΠΑΟΚ εκτος (προς το παρον)
του ποδοσφαιρου αναπτύσσοντε με γοργους ρυθμους
ισως ειναι τυχαιο ισως ομως και οχι
πιστευω στο τελος ....εαν μεινει ...θα γινουμε η ομαδα που ο καθενας μας εχει στο μυαλο του
ΠΑΟΚ να εισαι
υπομονη οοοοοομπανεμπανε πολυ απογοητευμενο σε ....βλεπω...
παντα μετα την καταιγιδα εχουμε καλο καιρο
Η απογοητευση εχει ερθει εδω και καιρο καρπουζα,απλα σημερα επιβεβαιωθηκαν ολοι μου οι φοβοι και χαθηκε και η τελευταια μου ελπιδα.
Ειναι η μερα που θα θυμόμαστε μετα απο χρονια γιατι αυτο που εγινε κυριακη ειναι μονο η αρχη
- abc_o_ karpouzas
παντος απο οτι βλεπω αρκετοι ειστε που πλεον θεωρητε οτι μπορουμε και χωρις τον σαββιδη ε??
σε ποιο σημειο ειχαμε φτασει μαλλον κανενας απο εσας που λετε ...κουρασες φτανει αστο κ.λ.π κ.λ.π.....δεν το εχει καταλαβει
συνταχθειτε με αυτους που θελουν τον σαββιδη εξω απο τον ΠΑΟΚ
πως να κανει υπομονη σε ενα πλανο ο σαββιδης οταν ολος σχεδον ο ντουνιας ζηταει ....αιμα....
παρτε τωρα το αιμα και μην μιλαει κανεις για το ποιος κανει η δεν κανει υπομονη
εαν ολοι στηρίζαμε τον πρωτο χρονο.....ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΕΩ.....οπως πρεπει και οχι να ζηταμε ευθύνες απο το πρωτο 6μηνο ενος τριετους πλανου τοτε μαλλον και ο σαββιδης θα εκανε υπομονη
σε ποιο σημειο ειχαμε φτασει μαλλον κανενας απο εσας που λετε ...κουρασες φτανει αστο κ.λ.π κ.λ.π.....δεν το εχει καταλαβει
συνταχθειτε με αυτους που θελουν τον σαββιδη εξω απο τον ΠΑΟΚ
πως να κανει υπομονη σε ενα πλανο ο σαββιδης οταν ολος σχεδον ο ντουνιας ζηταει ....αιμα....
παρτε τωρα το αιμα και μην μιλαει κανεις για το ποιος κανει η δεν κανει υπομονη
εαν ολοι στηρίζαμε τον πρωτο χρονο.....ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΕΩ.....οπως πρεπει και οχι να ζηταμε ευθύνες απο το πρωτο 6μηνο ενος τριετους πλανου τοτε μαλλον και ο σαββιδης θα εκανε υπομονη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος abc_o_ karpouzas την Τρί 16 Φεβ 2016, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.