Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
ναι. τι εναλλακτική; να φυγει πχ; τι; να κάνουμε λαϊκη βάση; τι; να επιμείνουμε μέχρι να αλλάξει λογική και μυαλά; 
Δεν υπαρχει τζεο... Να αλλάξει νομιζω ολοι βλεπουμε δεν πρόκειται
Να φυγει να ερθει ποιος ;
Κ ορφανός και τέτοιες λέρες θα χουνε πλεον
Δεν υπαρχει προκοπη
Δεν υπαρχει προκοπη
K_geo έγραψε:και για πες ρε συ μπανε, τι προτείνεις δλδ; ενναλακτική ζητώ για να καταλάβω.
Πλακα μου κανεις ετσι;
Μου ειναι αδιαφορος πλεον, νιωθω οτι με κοροιδευει, αν εσυ πιστευεις κατι διαφορετικο οπως νομιζεις.
- Chuck Norris
Δεν νομίζω πως η λύση είναι να φύγει ο Σαββίδης , μπορει να έχει πολλά στραβά αλλά μας έσωσε απο τα χρέη και τον υποβιβασμό και αυτό καλό θα είναι να μην το ξεχνάμε. Απλά δεν ξέρω τί αλλο μπορούμε να δοκιμάσουμε για να πετύχει κάποιο "πλάνο" μας και να μην το τερματίσουμε φεβρουάριο
Μαγαζί γωνία είμαστε κάποιος θα ενδιαφερθείMANIAKOS έγραψε:Δεν υπαρχει τζεο... Να αλλάξει νομιζω ολοι βλεπουμε δεν πρόκειται
Δεν υπαρχει προκοπη
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οχι. συμφωνώ. τι κάνουμε τώρα;obanebane έγραψε:K_geo έγραψε:και για πες ρε συ μπανε, τι προτείνεις δλδ; ενναλακτική ζητώ για να καταλάβω.
Πλακα μου κανεις ετσι;
Μου ειναι αδιαφορος πλεον, νιωθω οτι με κοροιδευει, αν εσυ πιστευεις κατι διαφορετικο οπως νομιζεις.
Είχε καταντήσει ανέκδοτο γιαυτό το γράφω ενδιαφερόταν κάτι απίστευτα λαμογια ο ψωμιάδης της ασπις τώρα στην φυλακή σαχπα τώρα στην φυλακή ένας με τσόντο περιοδικά ενας με μαγιο κλπ.MANIAKOS έγραψε:Τόσα χρονια ετσι λεγαμε κανεις δεν ηρθε
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Chuck Norris
Τίποτα δεν θα κάνουμε , γιατί είμαστε ΠΑΟΚ και όσο και να προσπαθούμε να μην ασχολούμαστε με την ομάδα μας επειδή αυτή μας αρρωσταίνει δεν μπορούμε να σταματήσουμε γιατί η ομάδα αυτή είναι πολύ πάνω από συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα της