Συμφωνώ.desperando έγραψε:καλο ειναι να κρατησουμε καποιες αποστασεις καινα προσπαθησουμε να μεινουμε πιο ψυχραιμοι απο την στιγμη που δεν εχουμε την παραμικρη γνωση των παρασκηνιων της συγκεκριμενης υποθεσης
ας αφησουμε τους αφορισμους
για μενα δεν ειναι τυχαιο οτι μετα τον κυρ νικο ειναι η πιο γρηγορη απομακρινση στελεχους απο την ομαδα
σιγουρα οι λογοι δεν μπορει να ειναι τοσο επιφανιακοι οσο παρουσιαζονται
Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΝΩΜΕΣ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ (ασχέτως αν επηρρεάζεται ή σκέφτεται μόνος του), ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠ ΤΟΥΣ ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΤΟΥ ΚΑΥΛΩΣΕΙ !!!K_geo έγραψε:και ποια ειναι η αληθεια ρε συ σερα; οτι δεν ξερει απο παε. δεν ξερει το ξερουμε. οτι τον βοηθησαμε ποτε να νιωσει τι παιζει; δεν τον βοηθουμε και το ξερουμε. οτι δεν εχει βαλει οντως ενα σκασμο λεφτα και το γηπεδο μονιμα αδειο; οτι φετος μια σειρα απο παιχτες απο την πρωτη τους επαφη με τη μπαλα η μουρμουρα και η απαξιωση παει συννεφο; οτι προχθες ενας χοντρος φωναζε απο την 1 και τον ακουγα για κανα 10 λεπτο φυγε τουντορ μπασταρδε και αλλοι γελουσαν; ποια ειναι η αληθεια ρε συ σερα; ποια;
ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΔΕΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΛΕΟΝ !!! ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ Η "ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΟΥ" ΜΗΠΩΣ ΔΕΙ ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥ ΦΤΑΙΕΙ !!!
ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΩ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ...ΕΣΚΑΣΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ !!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 18:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Φυσικα κ το ερωτηματικο μετα τον πρωτο πληθυντικο δεν το προσεξες,μινγκους εχεις δικιο ρε συ το τι κανει ο καθενας ειναι δικο του θεμα,οι λογοι που το κανει κ αναφερει εδω μεσα σε ενα δημοσιο φορουμ ομως μπορει να τις σχολιασει ο καθενας αν δεν σου αρεσει λοιπον θα επρεπε να το ειχες σκεφτει πολυ πριν τις γραψεις εδω μεσα.\
Κανε οτι κρινεις σωστο εσυ αλλα το οτι εγω το θεωρω λαθος δεν παει να πει οτι δεν θα στο γραψω κ μαλιστα με επιχειρηματα κ προσπαθωντας να κανω διαλογο.
Οι νουθεσιες δεν καταλαβα ποιες ειναι αλλα δεν μαμεις ΠΑΟΚ εισαι
Κανε οτι κρινεις σωστο εσυ αλλα το οτι εγω το θεωρω λαθος δεν παει να πει οτι δεν θα στο γραψω κ μαλιστα με επιχειρηματα κ προσπαθωντας να κανω διαλογο.
Οι νουθεσιες δεν καταλαβα ποιες ειναι αλλα δεν μαμεις ΠΑΟΚ εισαι
+++++++++ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 "ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ" ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ++++++++Mīngus έγραψε:Για μια μερίδα του κόσμου που εξωραϊζει τα πάντα στην αγωνιώδη προσπάθειά του να μην αντικρίσει την αλήθεια, εσύ δε θα φταις ποτέ.
Πάρτο χαμπάρι αν δεν αλλάξεις μυαλά, ο ΠΑΟΚ θα μικραίνει χρονιά με τη χρονιά.
Μετά από 13 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο γήπεδο, καταπίνω το διαρκείας μου και δεν ξαναπατάω μέχρι να σταματήσετε να παίζετε με τα μυαλά μας. Το να μην παίρνω τίτλους την αγάπη μου για τον ΠΑΟΚ δε θα τη μειώσει ούτε στο ελάχιστο, αλλά το να παίζετε με την νοημοσύνη μας πάει πολύ.
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ !!!
αδερφια μια ερωτηση, ξερει κανεναs τι γινεται μεσα στην παε; εχουμε αποχωρηση τριων ατομων απο την διοικηση και τελικα δεν εχουμε καταλάβει που ακριβως διαφωνούσαν. Δηλαδή ο Αγγελίδης ηθελε να φερει αλλο προπονητη; Ο αρνεσεν δεν ηθελε δεκαρι; ο Βεζυρτζής δεν ηθελε τoν Γκαλίτσιο;
αυτο που μενει, ειναι μια ομαδα χωρίς παικτες, λογω των τραυματισμων, "μεσα" στους στοχους αλλα πλεον φανταζουν δυσκολοι. ο τουντορ λεει παρεδωσε την έκθεση του εδώ και μήνες, μεταγραφες δεν ειδαμε, τελικα ποιος φταιει για αυτο το μπαχαλο;
αυτο που μενει, ειναι μια ομαδα χωρίς παικτες, λογω των τραυματισμων, "μεσα" στους στοχους αλλα πλεον φανταζουν δυσκολοι. ο τουντορ λεει παρεδωσε την έκθεση του εδώ και μήνες, μεταγραφες δεν ειδαμε, τελικα ποιος φταιει για αυτο το μπαχαλο;
Μα το θεμα δεν ειναι οτι εδιωξε τον Φρανκ φιλε μου. Γιατι τα παντα πρεπει να στριφογυρνανε γυρω απο προσωπα? Το προβλημα ειναι οτι για αλλη μια φορα ξεκινησε κατι, δεν το στηριξε οπως θα επρεπε και καπου στην μεση το σταματησε.mpouJr έγραψε:Ντιμ με παρεξηγεις,δεν θελω να ισοπεδωσω καμμια γνωμη εδω μεσα αλλα οταν ακουω οτι θα κοψει καποιος το γηπεδο επειδη ο ιβαν εδιωξε τον φρανκ ε θα αντιδρασω,δεν εχουν κοψει το γηπεδο με εκτροπα των εκτροπων κ θα το κοψουν επειδη εδιωξε εναν τ.δ ο μεγαλομετοχος?
Ε οχι αν αντεξαν την τρελα που επικρατουσε πριν μια δεκαετια σε αυτο το γηπεδο (εντος εκτος κ επι ταυτα) δεν ειναι τρομερο αυτο που συμβαινει σημερα μην τρελαθουμε κιολας....
Επισης δεν βρισκω πως αυτο θα βοηθησει σε οποιοδηποτε επιπεδο τους ιδιους...δηλαδη θα κοψουν την ολη ενασχοληση με την ομαδα?δεν θα μαθαινουν νεα?δεν θα παιζει με τα νευρα τους ο ιβαν αν διωξει αυριο τον γκαγκατση?που ακριβως ρε παιδι αποσκοπει το οτι δεν θα πανε γηπεδο?θα πληγωσουν τον εγωισμο του ιβαν κ θα τον κανουν να αλλαξει μυαλα?η μηπως θα δει ο τουντορ αδειες κερκιδες κ θα παιξουμε μπαλαρα?
Ενας ηγετης δεν αγοραζει την τυφλη υποστηριξη με τα χρηματα, το πολυ πολυ να στηριχτει σε μισθοφορους. Ενας ηγετης πρεπει να εμπνεει αυτους που τον ακολουθουν χαραζοντας μια στρατηγικη, ενα πλανο και να το στηριξει 100%. Ενας ηγετης θα τον κερδισει τον σεβασμο με τις πραξεις του, μα ποτε με τα λεφτα του. Τι απ'ολα αυτα ειδαμε εμεις? Βασικα, ειδαμε ακριβως τα αντιθετα. Ειδαμε καποιον να ζητα την στηριξη επειδη εχωσε λεφτα, ειδαμε καποιον να ξεκιναει ενα οραμα και μια ελπιδα (4 διαφορετικα για την ακριβεια στα 4 χρονια που ειναι εδω) αλλα καθε φορα να μην το υποστηριζει 100%, ειδαμε καποιον που και ο ιδιος δεν πιστεψε ουτε μια φορα στο ιδιο του το πλανο.
Νομιζω πανω σε αυτα βασιζονται αυτα που λενε τα παιδια για τα διαρκειας και την συμμετοχη τους στον ναο. Κανενας δεν θα ακολουθησει και θα στηριξει τυφλα καποιον που και ο ιδιος δεν ξερει που πηγαινει.
@mpouJr
Εγώ τον λόγο τον έγραψα. Βαρέθηκα να μαλώνω με κόσμο για τον Τούντορ μέχρι και για τον Σάμπο που εγώ ο ίδιος έκραξα, για να στηρίξω αυτό το μαμημένο το πλάνο. Τη συνέπεια αυτή την περίμενα και από την ίδια την ΠΑΕ μου.
Δε θα συνεχίσω να ακολουθώ σαν το σκυλάκι κάθε 6μηνο τις γκάβλες του Σαββίδη και του οποιουδήποτε. 4 χρόνια τα ίδια κάθε Μάρτη.
Περάσαμε ένα διοικητικό δίμηνο σκέτη κωμωδία. Αποφασιστικότητα και σοβαρότητα 0. Ε λυπάμαι αλλά δε θα πάρω.
Εγώ τον λόγο τον έγραψα. Βαρέθηκα να μαλώνω με κόσμο για τον Τούντορ μέχρι και για τον Σάμπο που εγώ ο ίδιος έκραξα, για να στηρίξω αυτό το μαμημένο το πλάνο. Τη συνέπεια αυτή την περίμενα και από την ίδια την ΠΑΕ μου.
Δε θα συνεχίσω να ακολουθώ σαν το σκυλάκι κάθε 6μηνο τις γκάβλες του Σαββίδη και του οποιουδήποτε. 4 χρόνια τα ίδια κάθε Μάρτη.
Περάσαμε ένα διοικητικό δίμηνο σκέτη κωμωδία. Αποφασιστικότητα και σοβαρότητα 0. Ε λυπάμαι αλλά δε θα πάρω.
Ακριβως επειδη τον εγραψες σε κριτικαρα οπως κ οσους συμφωνησαν μαζι σου,αν δεν μπορεις να αποδεχτεις την κριτικη παω πασο.
Το σχέδιο της "συντροφιάς του δαχτυλιδιού" καλά κρατεί φοβάμαι...Εκτός Ευρώπης του χρόνου, ίσως με ένα Κυπελλάκι για δόλωμα (όπως πολύ σωστά έγραψε ο πιλότος πριν τον "καληνυχτήσει"), με τον έρωτα της "συντροφιάς" το καλοκαίρι (τελειώνει και το Euro για κι ο "στρατηγός των καρπουζιών" θα είναι πάλι άνεργος) για προπονητή, με τον Ευρωβουλευτή (άμα τους κρεμούσανε όλους αυτούς τζάμπα θα πήγαινε ο αγράμματος) ξανά μανά για Πρόεδρο και τον δεύτερο πρώην "εκλεκτό της Ε.Π.Ο." για κάνα τρίμηνο (με μοναδικό του ρόλο να "βαστάει τα μπόσικα" του Τάκη του Φύσσα) για Τ.Δ. ξανά, και με την (υποστηριζόμενη φυσικά από το ΑΡΔαριό) προπαγάνδα για σοβαρότητα ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ ΛΑΧΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ, ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΠΙΟ "ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ" ΑΠΟ ΠΟΤΕ !!!K_geo έγραψε:σερα και σιμπα δεν αντιλεγω στα λαθη του και τις λαθος επιλογες, ειδικα οταν πηγαινε να βαλει μια σειρα, οπως αυτο το φετινο απαραδεκτο με Φρανκ και Βεζυρτζη. Αλλά και πάλι, τιποτα απο αυτά δεν αναιρεί το ότι και εμείς, ναι εμείς που ακούμε καθημερινά τα μμε και τα αφήνουμε να μπαινουν στο κεφάλι μας, τα λεμε στο καφενειο, τα λεμε στο γηπεδο κτλ κτλ δεν έχουμε κανει κατι για να "βοηθήσουμε" στην κατεύθυνση αυτη.
Τώρα, αν θεωρείτε λύση το να φύγει ο Ιβάν, απο το να αλλάξουμε εμείς ΚΑΙ έτσι και ο Ιβάν, τοτε παω πάσο.
μια γαμημένη φορά δεν φωνάξαμε στο γηπεδο ενα Χουμπ, ενα Φρνακ, ενα κατι. μια. αντ αυτου μερικοι εν χορω βριζαν αυτον που πληρωσε τα χρεη γουμενοπαγωνομπατατουδηδων. και περα απο αυτα εχει βαλει και καμια 50αρα τοσα χρονια. ναι, χωρις αποτελεσμα, αλλά θελετε να μου πειτε οτι αυτος ειναι καποιος που σκορπαει φραγκα ετσι χωρις να θελει να δει αποτελεσμα; ισα ισα θα ελγα και για αυτο γινεται οτι γινεται.
ας δειξουμε οτι ειμαστε ετοιμοι να κανουμε υπομονη και να προστατευσουμε την ηρεμια της ομαδας και ετσι θα βρει και αυτος την ηρεμια να μην κανει συνεχως ...χαζομαρες.
ελπιζω να ειμαι κατανοητος.
και οχι σερα, δεν τα ριχνω ολα στον κοσμο γιατι αυτο θα πεις.όλοι έχουμε όμως μερίδιο ευθύνης.
ΞΥΠΝΑ ΙΒΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝ... ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑ ΤΑΖΟΥΝ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΝ !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 18:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- pagotatzis
Σιχάθηκα !!!!
Ποντιακό ανέκδοτο θυμίζει η ΠΑΕ .
Τέσσερα χρονια όλο και χειρότερα .
Τι πρέπει να γίνει για να καταλάβει οτι τα κανει σχεδόν όλα λάθος αγωνιστικά ;
Περιμένετε εσείς να αλλάξει ένας άνθρωπος σε αυτήν την ηλικία ;
Εγω οχι !!!
Εγω οχι !!!
-
ron-swanson
Πραγματικα δεν ξερω αν φταιει ο Αρνεσεν, ο Σαββιδης, ο αναδρομος Ερμης, η Μερκελ και λοιπα, αλλα για μενα απο σημερα τελειωσε η υπομονη. Αν ξαναβγει καποιος απο την ΠΑΕ και μου πει υπομονη θα τον παρω με τα γιαουρτια.
Δεν γινεται ρε μαγκες, εμεις, οι οπαδοι, να προσπαθουμε να κανουμε υπομονη, να προσπαθουμε να δουμε την μεγαλη εικονα και ο Σαββιδης να μας κοροιδευει. Συγγνωμη αλλα για μενα κοροιδια ειναι αυτο. Και μου διωχνεις τον Αρνεσεν τωρα; Διωξτον Δεκεμβριο, φερε 3 παιχταραδες και κανε αλλο πλανο. Αλλα απο 16 Φεβρουαριου μου λες οτι η χρονια η καμμενη; Φτανει. Καθε χρονο τα ιδια. Και του χρονου ο Μιχελ θα ειναι αχρηστος και του παραχρονου ο επομενος Μιχελ και και και.
Ωραια λοιπον Ιβαν αφου ΔΕΝ εχεις υπομονη, δωσε το καλοκαιρι 50 εκ. στον Μιχελ να φερει παιχτες. Δεν γινεται ο αλλος να εχει πρωτο τερμα τον Ρομπερτο με τα 6 εκ. και δευτερο τον Καπινο με τα 2 εκ. και εσυ να βγαζεις αχρηστο τον Αρνεσεν γιατι δεν βγηκε ο Ολσεν των 650 χιλιαδων. Απλα μαθηματικα ειναι γαμω την πουτανα μου. Αλλες ομαδες δινουν 10αδες εκατομμυρια σε αποτυχημενες μεταγραφες και εμεις τα κανουμε ολα μπουρδελο γιατι δεν βγηκε ο Σαμπο με τα 600 χιλιαρια. Δωσε στον Αρνεσεν 6 εκ. και θα σου πω εγω τι χαφ θα σου εφερνε.
Φτανει.
Δεν γινεται ρε μαγκες, εμεις, οι οπαδοι, να προσπαθουμε να κανουμε υπομονη, να προσπαθουμε να δουμε την μεγαλη εικονα και ο Σαββιδης να μας κοροιδευει. Συγγνωμη αλλα για μενα κοροιδια ειναι αυτο. Και μου διωχνεις τον Αρνεσεν τωρα; Διωξτον Δεκεμβριο, φερε 3 παιχταραδες και κανε αλλο πλανο. Αλλα απο 16 Φεβρουαριου μου λες οτι η χρονια η καμμενη; Φτανει. Καθε χρονο τα ιδια. Και του χρονου ο Μιχελ θα ειναι αχρηστος και του παραχρονου ο επομενος Μιχελ και και και.
Ωραια λοιπον Ιβαν αφου ΔΕΝ εχεις υπομονη, δωσε το καλοκαιρι 50 εκ. στον Μιχελ να φερει παιχτες. Δεν γινεται ο αλλος να εχει πρωτο τερμα τον Ρομπερτο με τα 6 εκ. και δευτερο τον Καπινο με τα 2 εκ. και εσυ να βγαζεις αχρηστο τον Αρνεσεν γιατι δεν βγηκε ο Ολσεν των 650 χιλιαδων. Απλα μαθηματικα ειναι γαμω την πουτανα μου. Αλλες ομαδες δινουν 10αδες εκατομμυρια σε αποτυχημενες μεταγραφες και εμεις τα κανουμε ολα μπουρδελο γιατι δεν βγηκε ο Σαμπο με τα 600 χιλιαρια. Δωσε στον Αρνεσεν 6 εκ. και θα σου πω εγω τι χαφ θα σου εφερνε.
Φτανει.
[youtube]/watch?v=Pxt9n9RRiCg[/youtube]pagotatzis έγραψε:Σιχάθηκα !!!!
Εγω οχι !!!
ΜΕ ΤΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ;;; ΜΕ ΠΟΙΟ ΟΡΑΜΑ;;; ΜΑΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΚΑΘΕ ΙΧΝΟΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ !!!K_geo έγραψε:αυτο! μπράβο ρε πλοηγε μεσα στο μυαλό μου είσαι!navigator11 έγραψε:Είναι επικίνδυνο κοκτέϊλ η στοχοποιημένη αλητεία των "μέσων" ενημέρωσης, η δική μας χαϊβανοσύνη και τα άσχημα κουσούρια του Ιβαν!
και επειδή η αλητεία των μμε δεν αλλάζει, ο Ιβάν δεν δείχνει να αλλάζει τότε ας αλλάξει ο τρίτος παράγοντας μπας και παρασύρει τους άλλους δυο.
ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;;; ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;
ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΜΟΝΟ...
- pagotatzis
Φίλε δεν ανοίγει σε μένα αυτο το βίντεο αλλα μαλλον θα μου έβαλες αυτο που πληρώνει τα χρέη !nikolasf έγραψε:[youtube]/watch?v=Pxt9n9RRiCg[/youtube]pagotatzis έγραψε:Σιχάθηκα !!!!
Εγω οχι !!!
Η ασηλεια του ιβαν ειναι τα χρέη !
Τον ευχαριστώ μεςα απο την καρδιά μου
Εγω με χρέη και χωρίς πάντα ΠΑΟΚ Ειμουν .
Συμφωνώ μαζί σου σε πάρα πολλά καρντάση αλλά ως εδώ...mpouJr έγραψε:Για μια στιγμη ρε μαγκες ωπα γιατι τα χεσαμε ολα εδω μεσα.
Μας αρεσε ο δωνης? πρωι μεσημερι βραδυ τον βριζαμε τι γιδωνης τι σπυριαρης τι αναπηρος
Μας αρεσε ο ΑΑ? γιδοβοσκος αμπαλος κολλημενος
Μας αρεσε ο Στεφενς? τουριστας δεν κανει τακτικη
Μας αρεσει ο Τουντορ? νεα συστηματα κολληματα εμπαθειες
Μας αρεσε ο τζακ? γλαστρα βλεμμα της αγελαδας κτλ κτλ
Οταν λοιπον εμεις οι ιδιοι δεν γουσταρουμε (γενικα μιλαω) να τους κρατησουμε γιατι να τους κρατησει κ ο ιδιος εφοσον δεν τους θελει?το ειχε πει αλλωστε οτι αν καποιος δεν του αρεσει μια μερα θα τον διωξει.
Εμεις δεν τους κραζουμε?εμεις δεν τους γιουχαρουμε σε καθε ματς?δηλαδη εμεις δεν κανουμε υπομονη κ δεν μενουμε σε ενα πλανο κ πρεπει αυτος να μεινει?παμε καλα?
Δεν του εκαναν την δουλεια που ηθελε να του κανουν κ αποφασισε να τους διωξει κ μακαρι να διωχνει ολη μερα μεχρι να βρει τον σωστο.
Αυτος βαζει τα λεφτα κ ειμαι σιγουρος οτι εχει ακουσει τους "συμβουλατορες" του ουκ ολιγες φορες
Κατ εμε δεν ειναι εγωμανης αλλα ΠΑΟΚτσης με ολη την σημασια της λεξεως θελει ρε παιδι να γινουν ολα σε χρονο ντετε δεν τον νοιαζει πως ουτε ποσο θα κοστισει αλλα τα θελει ολα γρηγορα,οταν αυτο δεν συμβαινει περνει αναποδες....
Φυσικα κ να μην ξαναπατησετε στην Τουμπα ρε αν θεωρειτε οτι ετσι βοηθατε την ομαδα,φυσικα κ να μην πονανε τα μυαλα σας ασχοληθειτε με το πλεξιμο.
Αυτή η νοοτροπία του Π.Α.Ο.Κ.τσή που τον διακατέχει, η κακιά της πλευρά όμως, αυτήν δεν γουστάρουμε, κι αυτήν δεν θα αλλάξει ποτέ αν τον στηρίξουμε και τώρα !!!
Αν μείνει στην Τούμπα μόνος, ίσως βάλει μυαλό στο ξεροκέφαλο του !!!
Υ.Γ. Πτολεμαίο μην κρύβεσαι στα δύσκολα !!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.