Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Re: Ιβάν Σαββίδης ΙΙ
Ε τοτε γιατι δεν κρατησε τον ΝΒ κ αυτος πολιτικα μπλεγμενος δεν ηταν πριν λιγο καιρο?

γκεο, εννοειται πως δε στηριξαμε οσο πρεπει μετα την αποπληρωμη των χρεων, εννοειται δε λεω να φυγει και καταδικαζω οποια προσπαθεια εξυβρισης του, αλλα δεν ειναι αμοιρος ευθυνων..
Τουναντιον, τα τελευταια 2 χρονια ειναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την καταντια της ομαδας με τις παλινωδιες..
Και ειδικα το φετινο με Φρανκ και ΝΒ, το να επηρεαζεται παλι απο παρατρεχαμενους χωρις να εχει καταλαβει οτι εν πολλοις αυτοι τον οδηγησαν σε τοσες χαζες αποφασεις, το θεωρω απο ηλιθιο εως υποπτο..
Καποια στιγμη πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του, να δειξει υπομονη και να μη βρισκει εξιλαστηρια θυματα καθε μαρτη..
Αιντε τωρα ξανα παλι το γεφυρι της αρτας, με Μιχελ σε 3πλο ρολο.. Προεδρου, ΤΔ και τιμ μανατζερ
Τουναντιον, τα τελευταια 2 χρονια ειναι ο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την καταντια της ομαδας με τις παλινωδιες..
Και ειδικα το φετινο με Φρανκ και ΝΒ, το να επηρεαζεται παλι απο παρατρεχαμενους χωρις να εχει καταλαβει οτι εν πολλοις αυτοι τον οδηγησαν σε τοσες χαζες αποφασεις, το θεωρω απο ηλιθιο εως υποπτο..
Καποια στιγμη πρεπει να αναλαβει τις ευθυνες του, να δειξει υπομονη και να μη βρισκει εξιλαστηρια θυματα καθε μαρτη..
Αιντε τωρα ξανα παλι το γεφυρι της αρτας, με Μιχελ σε 3πλο ρολο.. Προεδρου, ΤΔ και τιμ μανατζερ
μιλαω για πολιτικης φυσεως θεματα φιλε μου ασχετα με τον ΠΑΟΚ μην μπερδευεσαι...mpouJr έγραψε:Ε τοτε γιατι δεν κρατησε τον ΝΒ κ αυτος πολιτικα μπλεγμενος δεν ηταν πριν λιγο καιρο?![]()
![]()
![]()
![]()
simba απο κανεναν δεν επηρεαζεται φιλε μου εγω ειμαι πλεον πεπεισμενος γι αυτο...δεν γινεται να επεηρεαζεσαι 4 χρονια να βλεπεις αυτα τα αποτελεσματα και να συνεχισεις να επηρεαζεσαι...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τρί 16 Φεβ 2016, 17:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Γιατι δεν αναλαμβανει ο ιδιος ΤΔ και προπονητης? Α ξεχασα γιατι σε 7 μηνες θα πρεπει να στειλει και τον εαυτο του και δεν το θελουμε αυτο
Χαβαλε κανω αλλα δε γινεται κ αλλιως.
Χαβαλε κανω αλλα δε γινεται κ αλλιως.
Κατσε ρε φιλε να το μιλησουμε,ειναι η θεωρια οτι θελει να κανει πρωθυπουργο την ανηψια του?ειναι η θεωρια οτι θα ειναι ο επομενος προεδρος της νδ?οτι θα ιδρυσει κομμα ποντιων?Sera4 έγραψε:μιλαω για πολιτικης φυσεως θεματα φιλε μου ασχετα με τον ΠΑΟΚ μην μπερδευεσαι...mpouJr έγραψε:Ε τοτε γιατι δεν κρατησε τον ΝΒ κ αυτος πολιτικα μπλεγμενος δεν ηταν πριν λιγο καιρο?![]()
![]()
![]()
![]()
Το οτι παρεχει στηριξη σε πολιτικα προσωπα ειναι δεδομενο κ αλλωστε ολοι το ξερουμε...αν εδινε σημασια στον πολιτικο κυκλο που λες τοτε να εισαι σιγουρος οτι κ ο ζαγορ ειναι ΠΑΟΚ κ ο ΝΒ ειναι ΠΑΟΚ κ οτι κ οι 2 ειναι πολιτικοι κ σχετικοι με το ποδοσφαιρο....
αν επιμεινει στον μιχελ (που μας..ξεμεινε) και δεν αρχισουμε παλι τα παρε δωσε με στρατηγους βεζυρτζηδες κτλ, αν οταν καποιος απο την κλικα αυτη βγαινει και λεει το κοντο και το μακρυ του στα μμε τον κατακεραυνωνουμε σαν παε κτλ κτλ τοτε θα πω οτι σταματησε να επηρεαζεται. μεχρι τοτε, δεν το λεω.Sera4 έγραψε:simba απο κανεναν δεν επηρεαζεται φιλε μου εγω ειμαι πλεον πεπεισμενος γι αυτο...δεν γινεται να επεηρεαζεσαι 4 χρονια να βλεπεις αυτα τα αποτελεσματα και να συνεχισεις να επηρεαζεσαι...
υγ: dimbar τι λες ρε παλικαρι μου; δλδ γιατι τωρα τετοια φυτιλια; το διαγραφω.
- buffalobill4
μπου δεν καταλαβαινεις τι λεω...λεω το μονο πραγμα για το οποιο δεχεται συμβουλες ειναι τα πολιτικα παιχνιδια...σε ποιους θα παρεχει στηριξη, ποιους θα προωθησει και τα σχετικα...ποσως με ενδιαφερει τι θελει να κανει με την ανηψια του και το μυξιαρικο της δαπ...
- navigator11
Αυτή θέλει αρχίδι@ μεγάλα για να βελτιωθεί έστω και λίγο. Και πάλι υπάρχουν περιπτώσεις που αντικειμενικά δεν μπορεί να καταστεί κάτι τέτοιο εφικτό. Θέλει ολόκληρη ψυχανάλυση ρε Βεροιώτη το ζήτημα. Χρειάζεται προσωπική βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, δε γίνεται να είναι κάποιος σαπίλα σκέτη σε όλα τα υπόλοιπα και αναφορικά με τα του ΠΑΟΚ ... "πεφωτισμένος". Βιώνουμε ΠΑΟΚομικροκοσμικά την αποτυχία της κοινωνίας μας εδώ και 50 κοντά χρόνια σχεδόν σε όλα τα επίπεδα. Πάντως, τα κουσούρια του όποιου παρεμφερούς νοοτροπίας "επενδυτή" μια στροφή 180 μοιρών δική μας δεν ξέρω αν θα είχε τη δύναμη να τα βελτιώσει, πάντως δηλώνω βέβαιος πως τα ρουφιανομέσα θα τα ΓΑΜΟΥΣΕ τα πρέκια!! Και κάτι διευθυντομπούληδες με μούσα και γλιτσιασμένα μαλλιά, κάτι πρώην περουκοφόρους, κάτι τελειωμένους πρωην τερματάδες, κάτι αχαρακτήριστα ζώα με εσανς μαφίας, κάτι μουστάκια κλπ εμετούς θα τους έστελνε μια για πάντα στο γεροδιάολο!! Αλλά καλώς τους τρώμε στη μάπα να μας κάνουν μπουρδέλο τα πάντα, διότι τους αξίζουμε.K_geo έγραψε:αυτο! μπράβο ρε πλοηγε μεσα στο μυαλό μου είσαι!navigator11 έγραψε:Είναι επικίνδυνο κοκτέϊλ η στοχοποιημένη αλητεία των "μέσων" ενημέρωσης, η δική μας χαϊβανοσύνη και τα άσχημα κουσούρια του Ιβαν!
και επειδή η αλητεία των μμε δεν αλλάζει, ο Ιβάν δεν δείχνει να αλλάζει τότε ας αλλάξει ο τρίτος παράγοντας μπας και παρασύρει τους άλλους δυο.
Ας χαλαρώσουμε λιγάκι με τον Ιβάν. Μην είμαστε αχάριστοι. Πλήρωσε χρέη και αυτό είναι γεγονός. Έχει πει ότι θα κάνει και προπονητικό που είναι τεράστια επένδυση. Αν την κάνει θα αλλάξουμε επίπεδο. Στο θέμα ποδόσφαιρο έχει αποδείξει ότι είναι πεντελώς άσχετος. Άμπαλος. Δεν έχει παρακολουθήσει μπάλα και τώρα στα γεράματα ότι μάθει. Ένα πράγμα ζητάει για τα λεφτά που βάζει: Να τον αγαπήσει ο κόσμος, να τον κάνει χαρούμενο και αυτός να πάρει τη δόξα. Αγαπάει την ιδέα ΠΑΟΚ και δε μας επέλεξε τυχαία. Ο λόγος που διώχνει τα άτομα, είναι γιατί βλέπει άδειο γήπεδο και άσχημα αποτελέσματα. Δεν ξέρει πως προκύπτει όλο αυτό, απλά βλέπει τώρα να τον βρίζουν και έχει πανικοβληθεί. Σου λέει τι κάνω λάθος ρε γμτ? Τόσα λεφτά έχω βάλει, τι άλλο να κάνω? Πήρα Στέφενς δε μου έκατσε και τον χρυσοπλήρωσα. Πήρα Άγγελο με DNA ΠΑΟΚ και μου βγήκε ρομαντικός, απροσάρμοστος, καταστροφή και η χρονιά η περυσινή. Πήρε ένα ΤΔ που χρυσοπλήρωσε και η ομάδα έφτασε να χειροκροτά τους αντιπάλους από τρολαρισμα και να τον βρίζει. Τι να κάνει λοιπόν αυτός ο άνθρωπος που δεν ξέρει τι φταίει? Σου λέει εγώ κάνω το χρέος μου και πληρώνω τα πάντα!!!
Δυστυχώς όταν το κεφάλι είναι ανίκανο όλοι θα τρέξουν να το εκμεταλευτούν, πόσο μάλιστα αν βρέχει χρήμα. Μακάρι να βρει τα σωστά άτομα που θα του φέρουν αποτέλεσμα. Ίσως να μας βγουν καλύτεροι στη διοίκηση τα παιδιά του στο μέλλον. Εδώ που είμαστε πάντως δε μπορούμε να βρίζουμε τον πρόεδρο. Κριτική ναι. Να πούμε ότι κάνεις τα περισσότερα λάθη ναι, αφού θέλει να παίρνει αποφάσεις. Αλλά προς θεού όχι μπινελίκι και αχαριστία.
Δυστυχώς όταν το κεφάλι είναι ανίκανο όλοι θα τρέξουν να το εκμεταλευτούν, πόσο μάλιστα αν βρέχει χρήμα. Μακάρι να βρει τα σωστά άτομα που θα του φέρουν αποτέλεσμα. Ίσως να μας βγουν καλύτεροι στη διοίκηση τα παιδιά του στο μέλλον. Εδώ που είμαστε πάντως δε μπορούμε να βρίζουμε τον πρόεδρο. Κριτική ναι. Να πούμε ότι κάνεις τα περισσότερα λάθη ναι, αφού θέλει να παίρνει αποφάσεις. Αλλά προς θεού όχι μπινελίκι και αχαριστία.
σερα αυτο που λεει ο γκεο..
Ανθρωπος που δν εχει καθημερινη τριβη με την ομαδα, ανθρωπος που παρακαμπτει τον ΤΔ της ομαδας (π υποτιθεται τον στηριζε) για να φερει τον ΑΑ, ανθρωπος που μεσα σε 4 μηνες παρακαμπτει και το νεο ΤΔ, τον ξακουστο με καθολικη αποδοχη απ'τον κοσμο αυτη τη φορα για να φερει ΔΝΑ κ να διορθωσει τα κακως κειμενα,
δε γινεται να μην επηρεαζεται..
Ανθρωπος που δν εχει καθημερινη τριβη με την ομαδα, ανθρωπος που παρακαμπτει τον ΤΔ της ομαδας (π υποτιθεται τον στηριζε) για να φερει τον ΑΑ, ανθρωπος που μεσα σε 4 μηνες παρακαμπτει και το νεο ΤΔ, τον ξακουστο με καθολικη αποδοχη απ'τον κοσμο αυτη τη φορα για να φερει ΔΝΑ κ να διορθωσει τα κακως κειμενα,
δε γινεται να μην επηρεαζεται..
Στο γηπεδο παω μονο για εναν λογο κ μονο με μια προοπτικη να βοηθησω την ομαδα οπως μπορω καλυτερα,κ ειμαι σιγουρος οτι αυτο δεν περιλαμβανει ουτε χειροκροτηματα σε αλλοθρησκους ουτε γιουχα σε δικους μας παικτες ουτε γλυψιμο σε κανενος κ@κ@λα.
Θα ηθελα να απαντησεις κ στα υπολοιπα αλλα μαλλον δεν εισαι υπερ του διαλογου....
Σερα αν δεν τον ενοιαζε η ομαδα θα αφηνε τον α τ.δ τον β προπονητη θα τους ελεγε παρτε κ απο 5 μυρια το χρονο κ καντε οτι γουσταρετε αλλα μην με πρηζετε τον εγκεφαλο.....
Θα ηθελα να απαντησεις κ στα υπολοιπα αλλα μαλλον δεν εισαι υπερ του διαλογου....
Σερα αν δεν τον ενοιαζε η ομαδα θα αφηνε τον α τ.δ τον β προπονητη θα τους ελεγε παρτε κ απο 5 μυρια το χρονο κ καντε οτι γουσταρετε αλλα μην με πρηζετε τον εγκεφαλο.....
K_geo έγραψε:αν επιμεινει στον μιχελ (που μας..ξεμεινε) και δεν αρχισουμε παλι τα παρε δωσε με στρατηγους βεζυρτζηδες κτλ, αν οταν καποιος απο την κλικα αυτη βγαινει και λεει το κοντο και το μακρυ του στα μμε τον κατακεραυνωνουμε σαν παε κτλ κτλ τοτε θα πω οτι σταματησε να επηρεαζεται. μεχρι τοτε, δεν το λεω.Sera4 έγραψε:simba απο κανεναν δεν επηρεαζεται φιλε μου εγω ειμαι πλεον πεπεισμενος γι αυτο...δεν γινεται να επεηρεαζεσαι 4 χρονια να βλεπεις αυτα τα αποτελεσματα και να συνεχισεις να επηρεαζεσαι...
υγ: dimbar τι λες ρε παλικαρι μου; δλδ γιατι τωρα τετοια φυτιλια; το διαγραφω.
Το δικό μου είναι φυτίλι και του mpouJr δεν είναι ?????
Κατα τα άλλα προφυλάγουμε το σάιτ και το τόπικ!