Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOKhead

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από PAOKhead »

Ότι ναναι πραγματικά
Διώξανε τον Αρνεσεν όχι γιατί λέει δεν ήταν καλές οι μεταγραφές αλλά γιατί δεν διαχειρίστηκε σωστά τις κρίσεις.
Και γιατί ρε αφου είστε ικανοποιημενοι απο τις μεταγραφες δεν τον κρατατε να κανει και τις υπολοιπες και να βαλετε κι εναν ανθρωπο να τον βοηθησει στα υπολοιπα?
Μας δουλευετε ψιλο γαζι ρε ντροπη
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δηλαδη τωρα εγω για να καταλαβω...ουτε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε κριτικη γιατι θα ειμαστε στο πρωτο ετος του τριετες πλανου?

τι κακο μας βρηκε
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

pilotos έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Πιλοτε ποιον εννοεις?
Παντως,αν δεν κανω λαθος οι πρωτοι αρδ που τον εκραξαν ηταν οι Πετρωτος,Τοσκιτσης.

Παραιτουμε κι εγω απο οποιαδηποτε νεα προσπαθια,οχι γιατι κουραστηκα,αλλα γιατι δυστυχως ξερω το αποτελεσμα της.

Κώστα τον Νίκο, τον ξέρω κι είναι αδερφός,ότι και να λέτε είναι ΠΑΟΚ. Άλλους εννοώ από μέσα...

SM-G920F

Ποιος Νίκος είναι παοκτσης??χαχαχαχαχα αρδ που για ένα αποκλειστικο πουλάει και την μάνα του εννοεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:δηλαδη τωρα εγω για να καταλαβω...ουτε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε κριτικη γιατι θα ειμαστε στο πρωτο ετος του τριετες πλανου?

τι κακο μας βρηκε

γιατι φετος δεν ειχε...κριτικη; :roll: :roll: :lol: :mrgreen: :P
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

ace79grpaok έγραψε:
pilotos έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:Πιλοτε ποιον εννοεις?
Παντως,αν δεν κανω λαθος οι πρωτοι αρδ που τον εκραξαν ηταν οι Πετρωτος,Τοσκιτσης.

Παραιτουμε κι εγω απο οποιαδηποτε νεα προσπαθια,οχι γιατι κουραστηκα,αλλα γιατι δυστυχως ξερω το αποτελεσμα της.

Κώστα τον Νίκο, τον ξέρω κι είναι αδερφός,ότι και να λέτε είναι ΠΑΟΚ. Άλλους εννοώ από μέσα...

SM-G920F

Ποιος Νίκος είναι παοκτσης??χαχαχαχαχα αρδ που για ένα αποκλειστικο πουλάει και την μάνα του εννοεις

Ace, αν δεν ξέρεις μη λες πράγματα...
Συμφωνώ σε πολλά μην πω σε σχεδόν όλα μαζί σου πλέον, αλλά έχεις άδικο εδώ.
Mpouj, ξέρω καλά τι εννοείς...... Μια φορά που θα βρεθούμε θα τα πούμε

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

pilotos έγραψε:
pilotos έγραψε:Σε μισό χρόνο άχρηστος και αυτός.
Τα ραδιόφωνα της πόλης ξέρουν

viewtopic.php?f=5&t=6353&start=15#p951300

28 Μαίου το έγραψα, γιατί ; γιατί δεν υπάρχει κανένα πλάνο, καμία ουσία, ο χρόνος να περνάει...

Θεωρώ ότι, ο άνθρωπος ΕΣΚΑΣΕ με αυτά που έζησε εδώ αυτό το διάστημα και λύνεται κοινή συναινέση η συνεργασία, και φυσικά δεν πρόκειται να κάτσει και να μιλήσει και να εξηγήσει. Είναι σοβαρός άνθρωπος. Και είναι λογικό πλέον, το ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑ να του φορτώσει όλες τις αποτυχίες, κάτι που έκανε ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΑ από χτες.
Θα ήθελα να γράψω πολλά, που μερικές φορές τυχαίνει να τα ακούς, δε τα δίνεις σημασία, λες είναι φήμες, δεν μπορεί να είναι έτσι, κάτι άλλο κρύβεται κλπ κλπ... αλλά δεν έχει αξία.
Θα πω μόνο τούτο! Ο Αρνεσεν είναι διωγμένος το απόγευμα πριν από το ματς με τον Ατρόμητο...

Τέσπα, εγώ παίδες, δεν έχω άλλο κουράγιο για στήριξη, είμαστε και σε μια ηλικία... Ας στηρίξουν αυτοί που πέτυχαν το στόχο τους.

Για άλλη μια φορά οι ΚΟΛΑΚΕΣ και οι ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ νίκησαν. Ο ΠΑΟΚ τους ανήκει και μεις ο μαλ@κες για άλλη μια φορά νιώθουμε ηττημένοι, γιατί εγώ αυτή τη στιγμή έτσι νιώθω. Γιατί ΠΙΣΤΕΨΑ σε ένα πλάνο, πίστεψα σε έναν άνθρωπο που ήρθε και μου μίλησε για πρώτη φορά, απλά και κατανοητά για το ΠΩΣ είναι το ποδόσφαιρο, πως θα χτίσω σιγά σιγά ομάδα και ήρθαν τα κοράκια που ζουν από το πτώμα του ΠΑΟΚ και τον έφαγαν.

Απλά θυμηθείτε ΠΟΙΟΣ και ΠΟΤΕ, έβγαλε ότι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο Αρνεσεν.

Δεν έχω καμιά προσωπολατρεία, απλά κάποια πράγματα έχουν μια φυσική εξέλιξη και ακολουθούν μια λογική πορεία. Αν δεν μπόρεσε ΚΑΙ αυτός, τότε ΠΟΙΟΣ θα μπορέσει;

υ.γ τελικά μάλλον δίκιο είχαν τα μπερδεμένα ΠΑΟΚ ΟΛΕ γ@μιέται η... (για άλλη μια φορά)

Μπράβο ρε πιλότε....
Συγγνώμη Φράνκ.....δε μας άξιζες...
Καληνύχτα ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Καλα συνέχισε το λιβάνισμα του τοσκιτση ,μήπως είσαι και αυτός κιόλας?Έχουμε με διαφορα το χαμηλότερο επίπεδο δημοσιογραφοπαραγογων στον κόσμο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τρί 16 Φεβ 2016, 17:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τον ακουσα σιμπα...

μια εβδομαδα λεει τα εψαχνε αλλα οταν τον ρωτησε πχ για ζαιρο ειπε οτι ¨ετσι θυμοταν¨...

βγαλε ακρη... :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

hasio_john έγραψε:
goran 64 έγραψε:Φυσικά και δεν άξιζες τέτοιας αντιμετώπισης απ τον "κύριο" Σαββίδη :oops: ...Σε αδίκησε σίγουρα... :(

Πήγαινε στο καλό, σ ευχαριστούμε που "τόλμησες" να γίνεις Π.Α.Ο.Κ. και για όλα όσα μας πρόσφερες... :shock:

Θα σε θυμόμαστε και θα σε σεβόμαστε για πάντα MR. FRANK ARNESEN... :o

Τρεις ερωτήσεις στα πεταχτά!
1) Τι εννοείς με το ""κύριο"" Σαββίδη?
2) Τι τόλμη επέδειξε ο Αρνεσεν για να γίνει ΠΑΟΚτσής?
3) Τι ακριβώς μας πρόσφερε ο Αρνεσεν μέχρι σήμερα?

Τρεις απαντήσεις στα...σοβαρά... :shock:

1..."Κύριος" Σαββίδης επειδή τηρεί τις συμφωνίες του μέχρι τέλους ρε συ (π.χ. Δώνης, Στέφενς, Α.Α. και τώρα Φ.Α.) και..."κάθε πράγμα τον καιρό του κι ο Γ.Χ. τον Μάρτιο..." (ελπίζω όχι και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά :oops: )... :roll:

2...Τόλμησε γιατί, ενώ σίγουρα είχε ακούσει τι γίνεται στον Π.Α.Ο.Κ. τα τελευταία χρόνια, ήρθε και ανέλαβε την δουλειά που του προσέφερε ο Τζακ Αγγελίδης, δίνοντας τα χέρια με τον Ιβάν... :roll:

3...Δεν πρόλαβα να το αξιολογήσω ακόμα, θα φανεί όμως έως το τέλος της σεζόν 2016-2017... :roll:

Ελπίζω να κάλυψα απόλυτα τις "πεταχτές" σου 3 ερωτήσεις...Αν έχεις κι άλλες εδώ είμαι όμως... :x

Μακάρι πάντως ο επόμενος στην θέση του να προσφέρει περισσότερα για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. !!! Ίδωμεν... ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 19:20, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Amon Tobin

Δημοσίευση από Amon Tobin »

prist64 έγραψε:Ο Π.Α.Ο.Κ. ανεκαθεν ηταν(για πολλους) μια αγελαδα που αρμεγανε
και 'κονομουσανε άμεσα ή έμμεσα.
Ειχα την ελπιδα οτι με την ελευση του Ιβαν
οι κατεργαραιοι θα 'μπαιναν στους παγκους τους.
Δυστυχως οι ελπιδες(πολλων) ηταν φρουδες.

Δοξα και τιμη στους,ΑΡΔ,τους παλαιμαχους,τους πρωην παραγοντες,τους μυαλοπωλες
τους εχοντες DNA και λοιπους παρατρεχαμενους.

Ο Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝ' ΑΠ' ΟΛΑ
αλλά πιο κατω απο τους παραπανω.

ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

Αρθρο του Μήλιου στο σδνα και με πολλές λεπτομέρειες....
Η άλλη πλευρα του νομίσματος?????
Αλλά ακόμα και αν ειναι ετσι και ο Σαββίδης μυρίστηκε οτι κάτι συμβάινει, αυτα ρε Ιβάν τα εξεταζεις πριν τον φέρεις...Και εσύ ρε Μήλιο που τα ξερεις όλα αυτά με τόσες λεπτομέρειες και τα βγαζεις τώρα...
Μυστήριο....
Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι κατι του σφυρίξαν του Ιβάν που δεν του άρεσε(όσο και άμπαλος να είναι δεν μπορεις να τον πεις και χαζό..). Το θέμα είναι ποιός του τα σφύριξε και πόσο αξιοπιστος είναι
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:δηλαδη τωρα εγω για να καταλαβω...ουτε του χρονου θα μπορουμε να κανουμε κριτικη γιατι θα ειμαστε στο πρωτο ετος του τριετες πλανου?

τι κακο μας βρηκε

γιατι φετος δεν ειχε...κριτικη; :roll: :roll: :lol: :mrgreen: :P

μετα απο οποιαδηποτε κριτικη υπηρχε η δικαιολογια οτι ειμαστε στον πρωτο χρονο του τριετες πλανου.
αρα να φανταστω οτι το ιδιο θα ισχυει και του χρονου

εγω λεω πολυ χαλαστηκαμε εδω με τον φρανκ,δεν παμε στο τοπι ΄΄ Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΄΄ να κοροιδεψουμε και να γελασουμε με την κουλα και τον βαζελο
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

στα σοβαρα τωρα
εγω θυμαμαι οτι οταν ηρθε ο φρανκ ειπε οτι θα ειναι ο υπευθυνος του αγωνιστικου τμηματος και οτι θα κανει οτι μπορει για να καλυψει την απειρια του προπνητικου τιμ

αν πραγματικα υπηρχε προβλημα στα αποδητηρια τοτε πρωτος υπευθυνος ηταν αυτος.
σιγουρα δεν ειναι λογος αυτος για να διωξεις εναν τ.δ σαν τον φρανκ αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν προκειται να μαθουμε ουτε το 5% των πραγματικων λογων
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

τι κακο μας βρηκε

Για να καταλάβω κι εγώ κάτι: Τώρα αν υπογράψει ο Φρανκ σην Μίντιλαντ...θα δικαιωθούν οι Α.Ρ.Δ;;; :? ... :roll:
pavelc1971

Δημοσίευση από pavelc1971 »

pavelc1971 έγραψε:Αρθρο του Μήλιου στο σδνα και με πολλές λεπτομέρειες....
Η άλλη πλευρα του νομίσματος?????
Αλλά ακόμα και αν ειναι ετσι και ο Σαββίδης μυρίστηκε οτι κάτι συμβάινει, αυτα ρε Ιβάν τα εξεταζεις πριν τον φέρεις...Και εσύ ρε Μήλιο που τα ξερεις όλα αυτά με τόσες λεπτομέρειες και τα βγαζεις τώρα...
Μυστήριο....
Εγώ προσωπικά πιστέυω ότι κατι του σφυρίξαν του Ιβάν που δεν του άρεσε(όσο και άμπαλος να είναι δεν μπορεις να τον πεις και χαζό..). Το θέμα είναι ποιός του τα σφύριξε και πόσο αξιοπιστος είναι

Και να προσθέσω οτι μάλλον την πλήρωσε και ο ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ(που ο άνθρωπος θεωρώ βόηθησε σημαντικα τον ΠΑΟΚ χωρίς να ακούγεται) αφού αυτος εκανε το κονέ με Αρνεσεν
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”