Lubos Michel
- dim-cyprous-paok
Re: Lubos Michel - Πρόεδρος ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
Αντε βρε καλος τα δεχτικατε....!!!!!!!!!στροστε κοκκινα χαλια για τον κυρ νικο, βροχοποιε μ ακους για σενα το λεω.
Αντε μπαγασακο σου φεξε...αααααααμην ξεχασεις να καλεσεις κ τον αθενς
Αντε μπαγασακο σου φεξε...αααααααμην ξεχασεις να καλεσεις κ τον αθενς
δεν ξερω αν το γραφεις για πλακα αλλα αν δεν κατσει καμια "ενδοξη" επιστροφη του νικολα δωστα ολα ή αν δεν αποφασισει να βαλει το γιωργακη (κομματακι απιθανο) τοτε ειμαι σιγουρος οτι ετοιμαζομαστε για εποχη γκαγκατση νο2...pilotos έγραψε:Ή λες να έβριζαν αυτόν που σπρώχνει ο 24; τον Μάκη;
SM-N9005
Τυχαίο δεν ειναι οτι μονο αυτος επιβίωσε τα τελευταια χρονια και προώθηση απο αρδ μια χαρα
Καθηστε μην βαλει καναν παπαμιμικο και τραβαμε τις τριχες μας...
Να πω την αληθεια θελω τελικώς άκυρο άτομο να γελάμε
Πλεον επίσημα
Γ Μίνος ;
Κ ορφανός ;
Κουλακθωτης;
Αμπονσα;
Πλεον επίσημα
Γ Μίνος ;
Κ ορφανός ;
Κουλακθωτης;
Αμπονσα;
θα πάω να γεμίσω ΣΥΡΙΖΑ όλη την τούμπα κι ας μην τους έχω ψηφίσει ποτέ κι ούτε πρόκειται...

αυτος και αν γνωριζει απο φαγωμα και οργανωση...παιζει να εχει και καμια 300 δαπιτοπαρτυ και εκδρομες βιογραφικο...ειχε και την προσφατη επιτυχια με τις εκλογες...ο,τι πρεπει για ΠΑΟΚ...τωρα δεν ξερω κατα ποσο καλυπτει το δνα...joshua έγραψε:Καθηστε μην βαλει καναν παπαμιμικο και τραβαμε τις τριχες μας...
Το λέω και εγγράφως. Αν συμβεί αυτό δεν ασχολούμαι ξανά με τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ. Ξεπερνά τα όρια αντοχής μου.joshua έγραψε:Καθηστε μην βαλει καναν παπαμιμικο και τραβαμε τις τριχες μας...
Θα δεβαινε τα χρονεα θα ερουμε και μεις (2) ατα ειναι με τη σειρά κι θα γλιτων κανεις(2)
- kataramenos5
MANIAKOS έγραψε:Για αμπονσα πρόεδρο ψήθηκα τωρα

Και ειμαστε ολοι καμμενοι...
Re: Lubos Michel
πιστεύω ότι ήδη ψάχνεις από τώρα ομάδα για το καλοκαίρι,χαζός δεν μου φαίνεσαι και το έργο το είδες.
Τον Μάιο θα σε βρίζουν όλοι.Είσαι το επόμενο θύμα
Τον Μάιο θα σε βρίζουν όλοι.Είσαι το επόμενο θύμα
Ο Αμπονσά είναι πολύ σοβαρός...Προτιμάω τον..."Πίου"...Έκανε και φυλακή, αλάνι είναι...kataramenos5 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:Για αμπονσα πρόεδρο ψήθηκα τωρα![]()
![]()
![]()
Και ειμαστε ολοι καμμενοι...