Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
- john4serres
- john4serres
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Για εσας το λεω που πρεπει να ειστε και να ελεγχετε.. Τα μελη εχουν εξαγριωθει και ασχολουνται υπερβολικα.
θα τα καταφερουμε. 
ασε που τετοιες στιγμες και μερες ειναι πολυ καλες για εξαγωγη συμπερασματων.

ασε που τετοιες στιγμες και μερες ειναι πολυ καλες για εξαγωγη συμπερασματων.

- deep_gia_deep
ενημερωτικα παιδιά από χτες το μεσημέρι έχω κ εγώ πρόβλημα με το σαιτ..
ενίοτε είτε δεν φορτώνουν οι σελίδες είτε ακομη κ αν φορτώσουν κολλάνε.. και cache καθαρισα.. κ ξεσκόνισα αλλα τπτ..!!
μηπως κατι αλλάξατε..??.. μηπως κανατε κανα update..??.. μπαινω απο mac και safari.. μέχρι χτες δεν ειχα προβλημα
ενίοτε είτε δεν φορτώνουν οι σελίδες είτε ακομη κ αν φορτώσουν κολλάνε.. και cache καθαρισα.. κ ξεσκόνισα αλλα τπτ..!!

ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ.
Θα παρακαλέσω, ΟΛΑ τα μέλη, αυτές τις ημέρες επειδή φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ένταση και αρκετά γεγονότα που να την εντείνουν, να δείξουμε αυτοσυγκράτηση τουλάχιστον στο πως θα εκφραστούμε και ειδικά στα επίθετα που θα χρησιμοποιήσουμε.
Ας είμαστε όσο μπορούμε πιο συνετοί.
Προσωπικά, δεν θα δείξω καμία απολύτως ανοχή σε βαριές εκφράσεις και το λέω απο τώρα.
Θα παρακαλέσω, ΟΛΑ τα μέλη, αυτές τις ημέρες επειδή φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ένταση και αρκετά γεγονότα που να την εντείνουν, να δείξουμε αυτοσυγκράτηση τουλάχιστον στο πως θα εκφραστούμε και ειδικά στα επίθετα που θα χρησιμοποιήσουμε.
Ας είμαστε όσο μπορούμε πιο συνετοί.
Προσωπικά, δεν θα δείξω καμία απολύτως ανοχή σε βαριές εκφράσεις και το λέω απο τώρα.
- painkiller4
Ρε μαγκες το γραψα και αλλου υπαρχει προβλημα με το Chrome οταν μπαινεις ειτε σε pc ειτε σε κινητο ας το δει καποιος υπευθυνος γιατι μετα και τα τελευταια γεγονοτα που γινονται στην ομαδα θα τα πληρωσουν αυτα και ειναι κριμα

εχει μεταφερθει το προβλημα και για την ωρα οσοι μπορουν να χρησιμοποιουν firefox που ξερουμε οτι αποδεδειγμενα δουλευει ρολοϊ.
- Kostas_Peraia4
Κι εγω εχω προβλημα με το φορουμ.Καθε φορα που παω να φορτωσω καποια σελιδα κολλαει απιστεθτα.Επισης οταν ανοιγω δυο ή τρεις καρτελες γινεται το σωσε.Μου βγαζει προβλημα σχετικα με τον shockwave player και κολλαει ακομα και οταν παω να γραψω.Χρησιμοποιω τον chrome
Στο σπίτι ουμπούντου+γκοτζίλα=τζετ
Στην δουλειά παράθυρα εξπί+γκοτζίλα=τζετ κι εδώ.
Και χωρίς καθαρισμό κούκις γιατί βαριέμαι την μπουγάδα.
Αυτιά. Πετάξτε τον κρομ.
Στην δουλειά παράθυρα εξπί+γκοτζίλα=τζετ κι εδώ.
Και χωρίς καθαρισμό κούκις γιατί βαριέμαι την μπουγάδα.
Αυτιά. Πετάξτε τον κρομ.
Εγω εχω ηδη 3 παραθυρα ανοικτα κ δεν κολαει τιποτα με κρομ,μονο στο πρωτο ανοιγμα....
εμενα απο κρομ κολλαει η κεντρικη τη δειχνει να φορτωνει συνεχως...
εχουν ολοι οι αρμοδιοι ενημερωθει, εχει παει στην αρμοδια επιτροπη η οποια θα συσκεφτει και θα αποφασιστει η λύση.
μεχρι τοτε, οσοι δεν μπαινετε με chrome, βαλτε firefox.

μεχρι τοτε, οσοι δεν μπαινετε με chrome, βαλτε firefox.