Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από john4serres »

Ακόμα δεν γυρίσατε απο τις χειμερινές και σκέφτεστε τις καλοκαιρινές; αααχχ
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Παιδιά μήπως γίνεται να επαναφέρεται το ρολόι που χρονομετρά για τους αγώνες. Δυσκολεύομαι πολύ να βρίσκω τις ώρες που παίζει η ομάδα σε πολλά αθλήματα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Πολύ "κόλλημα" σήμερα στο site και ειδικά στο forum του PAOKmania...Κυριολεκτικά σέρνονται...Ξέρει να μου πει κανένας τι ακριβώς γίνεται;

Σε άλλα sites δεν έχω κανένα πρόβλημα...
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Goran εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι έχει πρόβλημα το Shockwave plugin. Χρησιμοποιώ Chrome. Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα, πχ Firefor;
Άβαταρ μέλους
aquila

Δημοσίευση από aquila »

Κάτι παιζει με το site δε φορτώνει ποτε γιατι βλεπω κανει συνεχεια queries για κατι urls της novasport μηπως να το έβλεπε κανας admin;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Βλέπω ότι κανά δυο έχουν πρόβλημα με την σύνδεσή τους στο φόρουμ.
Εγώ μπαίνω από γκοτζίλα και πάω σφαίρα πάντως.
Δοκιμάστε τα γνωστά, καθάρισμα κούκις και κανέναν άλλον περιηγητή.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

παιδιά εγώ μπαίνω απο μοζιλα στη δουλειά και chrome στο σπίτι και πρόβλημα όντως διαπίστωσα μόνο όταν μπαίνω απο το κινητό ή το ταμπλετ.

Και δείτε να κάνετε κανα καθαρισμό cookies ενιοτε. ;)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Βρωμιάρηδες, ούτε τα κούκης σας πλένετε...
Καλά μας κάνουν ρε! Αυτούς που αξίζουμε έχουμε!
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Ρομανέ χρησιμοποιώ CHROME πέρα ότι δεν ξέρω πως να καθαρίσω cookie δεν νομίζω ότι φταίει αυτό γιατί έχω καμιά 10ριά σελίδες μόνιμα ανοιχτές και καμιά δεν έχει πρόβλημα πέραν του PAOKmania :?
Άβαταρ μέλους
goran 64

nikolasf έγραψε:Ρομανέ χρησιμοποιώ CHROME πέρα ότι δεν ξέρω πως να καθαρίσω cookie δεν νομίζω ότι φταίει αυτό γιατί έχω καμιά 10ριά σελίδες μόνιμα ανοιχτές και καμιά δεν έχει πρόβλημα πέραν του PAOKmania :?
Νικόλα καλημέρα...Κι εγώ τα ίδια προβλήματα με σένα έχω...Ακριβώς όμως !!! :twisted: ... :oops:

Ρόμαν, πως να τα "καθαρίσουμε" ρε συ;;; Με άβα για τα πιάτα ή με καμιά "πεταλούδα" καλύτερα;;; :lol:

Edit: Πριν λίγα λεπτά "κατέβασα" μια μ@λακία "νέο Chrome", ούτε θυμάμαι τι σκ@τά έγραφε η π@παριά εκείνη (πάνω ψηλά κατά μήκος της οθόνης έβγαινε το μήνυμα μέσα σε "ελαφρύ τσιρλί" χρώμα) που μου έλεγε ότι "σε λίγο δεν θα υποστηρίζομαι από το Chrome" και ήδη "τρέχει" κανονικά... :?

Ο Θεός κι η ψυχή μας μ αυτούς τους σατανάδες που έχουμε μπλέξει στα γεράματα... :mrgreen:

ΠΑΤΕΡ που είσαι ρε συ να ρίξεις κανέναν ΕΞΟΡΚΙΣΜΟ;;; :ugeek: :mrgreen: :twisted:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 13:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Κι εγώ με Chrome, αναρχοάπλυτα cookies και δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στη ταχύτητα.. :|

Ctrl + shift + delete για διαγραφή κούκης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Στον Η/Υ του σπιτιού μου έχω θέμα με το paokmania. Πρόβλημα ανανέωσης σελίδας. Πατάω δηλαδή το πορτοκαλί βέλος στο τόπικ για να με βγάλει στα μη αναγνωσμένα και με βγάζει αρχικά στη σελίδα και μετά από τριάντα δευτερόλεπτα στη μη αναγνωσμένη δημοσίευση. Αυτό δεν μου το βγάζει στη δουλειά. Και στα δύο μπάινω μέσω chrome
Άβαταρ μέλους
goran 64

Απ ότι κατάλαβα (δίχως όμως να γνωρίζω "γρι") είναι ανάλογα με το πρόγραμμα των windows που χρησιμοποιείς σε κάθε υπολογιστή...Μερικά windows, όπως το δικό μου "vista", χρειάζονται ανανέωση του Chrome, την οποία έκανα (κι εγώ δεν κατάλαβα ακόμα πως, πάντως σίγουρα με το που το έκανα με έχουν ξαναφακελώσει για πολλοστή φορά αυτοί οι ρουφιάνοι οι Αμερικάνοι :twisted: ) και τώρα πια "τρέχω" σαν τον Γιουσέιν Μπόλντ... :geek: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Μπαα, εγώ τρέχω linux και δεν φορτώνει με τίποτα. Από χτες.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Spiros_S έγραψε:Goran εμένα μου βγάζει ένα μήνυμα ότι έχει πρόβλημα το Shockwave plugin. Χρησιμοποιώ Chrome. Δοκίμασες με άλλο πρόγραμμα, πχ Firefor;
Κι εμένα μια τέτοια παπαριά με γράφει αυτή η αηδία ρε Σπύρο μου και δεν ξέρω τι να το κάνω το γαμίδι...Δεν ανταποκρίνεται λέει αυτό το Shockσκατά στα μούτρα του κι όταν το "διαγράφω" μου λέει να το ξαναεγκαταστήσω!!!

Ε αφού δεν ανταποκρίνεται γιατί να το εγκαταστήσω ρε παλιομαλάκες; Γαμώ τους σκατοσατανάδες σας μέσα!!!

Πάντως σ ευχαριστώ ρε Σπύρο...

Άντε να δούμε τώρα που το ξαναμαναεγκατέστησα... :roll:

Edit: Σκ@τά στα μούτρα μου έκανα τελικά ο πανηλίθιος (πουλούσα και μαγκιά ο μ@λάκας ότι δήθεν τα κατάφερα μ αυτόν τον σατανά) :mrgreen: ...

Μόλις πάω να μπω σε άλλο topic ο "βάλτος" με τραβάει μέσα και με "πνίγει" :twisted: ... Πάει ο goran...split...

Σ αυτό το μπ@υρδελοtopic όμως γιατί γράφω-σβήνω σφαίρα και στα άλλα πάω πιο αργά κι από χελώνα, γιατί ρε π@ύστη μου;;; :?

Άι σιχτίρ πια με τους πουστοσατανάδες... :ugeek: :mrgreen: :twisted:

Πάάάάτεεεερρρρρρ... HEEEEEEEEELP... (Βάλε ρε συ "δόντι" τον Πετράκη να μας βρει καμιά λύση της προκοπής :roll: )

Εdit 2...Πω ρε πούστη μου...Διάβασα τι έχω γράψει απ τα νεύρα-ασχετοσύνη μου και κλαίω-γελάω με τον εαυτό μου...Σκέτος κλαυσίγελως έχω καταντήσει...Κάτι σαν όλες τις δηλώσεις του κυρ Νίκου του έμπειρου δηλαδή... :o

ΚΛΑΥΣΙ :cry: :cry: :cry: ΓΕΛΩΣ :lol: :lol: :lol: ...Α ρε goran κατακαημένε, πως σε κατάντησε η αγάπη κι η τρέλα σου για τον Π.Α.Ο.Κ. στα 52 σου... :oops:

:pano: όμως ρε... :nairepaok: ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΡΕ...ΕΠΙΜΟΝΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΗΣ... :opaokara:

Edit 3...Με τα νεύρα πλέον κρόσια μπήκα απ την "αλεποφωτιά" (firefox) του "Γκοτζίλα" (Mozila)... :o

Άντε να δω αν βγει καμιά άκρη ή αν "με κάψει" ο Γκοτζίλας με τις φωτιές που ξερνάει απ το στόμα του... :mrgreen:

Edit 4...Πολύ καλά πάει ο "Γκοτζίλας"...παραδόξως... :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 16 Φεβ 2016, 16:49, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”