Frank Arnesen
Re: Frank Arnesen
Σιμπα πιστευω οτι με απλη λογικη οταν ολα τα μεσα εχουν σιγουρη την απολυση φρανκ-ιγκορ κ μαλιστα αρκετοι εχουν κ θεμα τι πρεπει να γινει μετα την σιγουρη απολυση τους απο καπου εχουν παρει πληροφοριες...
Φυσικα η ιστορια απεδειξε οτι 2 ατομα εφυγαν (τζακ-νβ) οποτε εγω αυτο το βλεπω για στηριξη οχι τοσο του προπονητη αλλα του ιδιου του αρνεσεν.
Φετος δεν εχει προεδρο τον βρυζα ουτε ο μιχελ κ ο αρνεσεν ειναι τιποτα χτεσινοι για να μπορεσει να επιβαλει οτι θελει οποτε το θελει,πιστευω οτι ο μιχελ η θα μας συμαζεψει η θα φυγει πολυ γρηγορα.
Φυσικα η ιστορια απεδειξε οτι 2 ατομα εφυγαν (τζακ-νβ) οποτε εγω αυτο το βλεπω για στηριξη οχι τοσο του προπονητη αλλα του ιδιου του αρνεσεν.
Φετος δεν εχει προεδρο τον βρυζα ουτε ο μιχελ κ ο αρνεσεν ειναι τιποτα χτεσινοι για να μπορεσει να επιβαλει οτι θελει οποτε το θελει,πιστευω οτι ο μιχελ η θα μας συμαζεψει η θα φυγει πολυ γρηγορα.
Αν δεν μείνει ο Φρανκ θα είναι το απόλυτο πισωγύρισμα.
Μια 4ετής οτι-νάναι καρικατούρα.
Μια 4ετής οτι-νάναι καρικατούρα.
το οτι στην προσπαθεια απαξιωσης γραφτηκε στα μεσα οτι ξοδεψαμε λεφτα για αγορα ελευθερου παικτη με ξεπερνα..το οτι η ΠΑΕ συνεισφερει σ αυτη την προσπαθεια σπιλωσης και απαξιωσης ενεργου στελεχους της δειχνει και το πενιχρο μενταλιτε της.
Καταλαβαινεις ομως οτι ειναι αντιφατικες οι 2 προτασεις που γραφεις..mpouJr έγραψε:Σιμπα πιστευω οτι με απλη λογικη οταν ολα τα μεσα εχουν σιγουρη την απολυση φρανκ-ιγκορ κ μαλιστα αρκετοι εχουν κ θεμα τι πρεπει να γινει μετα την σιγουρη απολυση τους απο καπου εχουν παρει πληροφοριες...
Εννοειται, ολοι ελπιζαμε οτι εγινε αυτο που λες στη 2η προταση, αλλα η βεβαιοτητα πλεον που βγαινει για Φρανκ, μας οδηγει στο συμπερασμα οτι προκειται για ακομα ενα γκρεμισμοχτισιμο..
Δε γινεται να εκτιθονται τοσο πολυ χωρις ναχουν πληροφοριες..
Και αν συνδεσεις τα γεγονοτα των τελευταιων 2 μηνων, δεν το λες κ επιστημονικη φαντασια..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 15 Φεβ 2016, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άρα μαλακία έκανα που χτες δεν φώναζα ΠΑΟΚ όλε ,γαμιέται η ΠΑΕ, συγγνώμη αλλά πλέον είναι πασιφανές ότι μερικοί εκεί μέσα θέλουν φάπες
Τέλος, έχουν βαλθεί να μας μουρλανουν
SM-N9005
Τέλος, έχουν βαλθεί να μας μουρλανουν
SM-N9005
Μες στο γηπεδο, οταν αγωνιζεται η ομαδα, ο,τιδηποτε τετοιο γινεται ειναι γελοιο και αγγιζει τα ορια του τρυπηματος..
Εχεις διαφορες? Λυστες με συναντησεις..Δε γεφυρωνονται? Βγαλε ανακοινωσεις..
Εχεις διαφορες? Λυστες με συναντησεις..Δε γεφυρωνονται? Βγαλε ανακοινωσεις..
- Μπαρκαρούτσος
Αν φύγει ο Frank, αυτό θα είναι ταφόπλακα για την παρούσα και για την επόμενη χρονιά.
Να δω μετά ποιος θα πατήσει στο γήπεδο και τι θα κάνουνε με 4000 διαρκείας... Και πολλά μπορεί να λέω!
Να δω μετά ποιος θα πατήσει στο γήπεδο και τι θα κάνουνε με 4000 διαρκείας... Και πολλά μπορεί να λέω!
- ΑποστόληςΑ
Πράγματι. Και ο Γ. Μίνος αυτά ακριβώς υποστήριξε.Mīngus έγραψε:To παραμύθι των 20 εκατομμυρίων τώρα και από το Γιώργο Μίνο. Χαρτί και καλαμάρι με το γελοίο αρθράκι τα πε. Έχει πέσει γραμμή φαίνεται.
Δεν ξέρω ποια τι είναι αλήθεια και τι ψέμματα. Μου φαίνονται απίστευτα να έχουν συμβεί αλλά στην Ελλάδα ποτέ δεν ξέρεις. Θα φανεί από την αντίδραση της επίσημης ΠΑΕ στο δημοσίευμα. Αν δεν υπάρξει αντίδραση είτε από την ΠΑΕ, είτε από τον ΦΑ υπάρχει φωτιά.
Εγώ πιο πολυ ήθελα να μεινει ο αρνεσεν γιατι πίστευα η αποτυχία και αρνεσεν θα ναι αρχη του τέλους και για ιβαν ( ηδη υπαρχουν ενδείξεις)
Δυστυχως εφόσον επαληθευτεί η απομάκρυνση καμια εκπληξη και συνεχίζουνε όπως αρχίσαμε ρην εποχή σαββιδη
Προκοπή αγωνιστικη δε θα δουμε ιςως αν αλλάξουμε ενδιαφέροντα και το δουμε ποια παε δε χρωστάει να πανηγυρίζουμε και να κανουμε Σολντ αουτ στο λογιστήριο της ΠΑΕ
Δυστυχως η αρχη του τέλους ερχεται πιστευω η ηρθε
Ευθύνη εχει μονο ο ιβαν
Δυστυχως εφόσον επαληθευτεί η απομάκρυνση καμια εκπληξη και συνεχίζουνε όπως αρχίσαμε ρην εποχή σαββιδη
Προκοπή αγωνιστικη δε θα δουμε ιςως αν αλλάξουμε ενδιαφέροντα και το δουμε ποια παε δε χρωστάει να πανηγυρίζουμε και να κανουμε Σολντ αουτ στο λογιστήριο της ΠΑΕ
Ευθύνη εχει μονο ο ιβαν
Νομίζω οτι η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση. Ο Ιβαν έφερε εναν απο τους κορυφαίους αλλα ο Φρανκ δεν έφτιαξε ποτε ομάδα με λεφτα και ακριβές αγορές φτασμένος παιχτών. Επειδη λοιπόν ο Ιβαν δεν θέλει να περιμένει και δικαίωμα του, για κάποιο λόγο δεν θέλει τον Αρνεσεν. Τρύπημα γιατι όμως;;; Μετα τον Αρνεσεν δεν υπάρχει άλλος;RoMaN έγραψε:Αν φύγει ο Frank, αυτό θα είναι ταφόπλακα για την παρούσα και για την επόμενη χρονιά.
Απο οτι φαίνεται πάντως, ο Ιβαν σχεδιάζει την νεα χρονια με Μιχελ, επιλογή νέου προπονητή απο τωρα και ψάξιμο για μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά. Οπότε πιστεύεις οτι αν ο ΠΑΟΚτσης δει παιχταράδες το καλοκαιρι, δεν θα παρει διαρκείας.
Υ.Γ. Πιστεύω τον Αρνεσεν αλλα άλλος πληρώνει ρε μάγκες. Κατι θα ξέρει ο Πόντιος παραπάνω, δεν έκανε λεφτα χωρίς μυαλό.
Ομερτά δεν ειναι οτι ειναι άμυαλος φυσικα ισα ισα απλα υπαρχουν πολλα παραδείγματα μεγάλων επιχειρηματιών παρορμητικών που βάζουν λεφτα αλλα αλλάζουν συνεργάτες για πλάκα
Οχι άμυαλος αλλα αμπαλος ναι και πολυ και π γιος το ιδιο
Μονο η Σονια
Οχι άμυαλος αλλα αμπαλος ναι και πολυ και π γιος το ιδιο
Μονο η Σονια
Διαφωνώ φιλε. Ο Ιβαν έκανε 5-6 χρονια υπομονή για να παρει την ΠΑΕ, πιστεύεις οτι θα τον λυγίσουν 100-200 που τον βρίζουν; Πιο πολυ πεισμώνει ο Πόντιος πιστεύω και θα το δείξει. Αςε που σε λίγο καιρό όπως παει, θα εχει παλι κόζια στην Κυβέρνηση. Το παν ειναι business.Υπομονη και οχι απογοήτευση!!MANIAKOS έγραψε:Εγώ πιο πολυ ήθελα να μεινει ο αρνεσεν γιατι πίστευα η αποτυχία και αρνεσεν θα ναι αρχη του τέλους και για ιβαν ( ηδη υπαρχουν ενδείξεις)
Ευθύνη εχει μονο ο ιβαν
Ομερτά αυτο για αρχη του τέλους το λεω απο περσι δε μιλαω γι αυτους που τον βρίζουν αλλα θα χάσει τη στήριξη της σιωπηλής μάζας εμενα με χανει σιγα σιγα παρα το σεβασμό για τα χρέη
Δεν πρεπει γιατι βλέπεις μονο το αγωνιστικό. Εμένα μου αρέσει να βλέπω τι φτιάχνει γενικά, άλλωστε η χρονια δεν εχει τελειώσει