Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πάντα σε κάθε ζόρι στη ζωή σε κάθε ήττα, προσπαθώ να βρω ΈΝΑ θετικό...
Ελπίζω κι εύχομαι να αποφασίζεις πλέον μόνος του, έχοντας τα κλειδιά, μιας και τον εμπιστεύτηκε (;;;) ο Ιβάν για το καλό της ομάδας.
Γνώσεις και παραστάσεις έχει... αποτέλεσμα θα έχουμε; δεν ξέρω, ελπίζω........
Dinos_Liverpool
xristossidir, δεν ξεκινήσαμε καλά για πρώτο σχόλιο.
Έχεις να καταγγείλεις κάτι συγκεκριμένα; Δεν είναι δυνατόν να αναπαράγουμε τέτοιες φήμες, που μόνο κακό μπορούν να κάνουν στην ομάδα!
φιλε μου dinos _ liverpool το θεμα ειναι αν ξεκινησα καλα για πρωτο σχολιο; το θεμα ειναι γιατι η ομαδα παρουσιαζετε ετσι καθε χρονο εκτος της εποχης σαντος .
οσο για αυτα που εγραψα φημες ειναι οταν δεν συμβαινουν μπροστα σου , οταν συμβαινουν μπροστα σου ειναι γεγονοτα
από Othin
ΥΓ. Φίλε Ντίνο έχω τους ίδιους ενδοιασμούς με σένα ως προς τις προθέσεις του xristossidir, αλλά φοβάμαι μήπως λέει πικρές αλήθειες. Έχω ακούσει κι εγώ από σοβαρά άτομα ανάλογα περιστατικά, αλλά θέλω να πιστεύω ότι τουλάχιστον δεν είναι τόσο εκτεταμένα. Όντως καλό θα ήτανε να δώσει κάποια στοιχεία, καθώς αν αληθεύουν αυτά που λέει δεν θα πρέπει να αποσιωπούνται. Αν πάλι αποδειχθούν απλώς φήμες, να σωπάσουν οριστικά.
δεν καταλαβα φιλε othin ποιες θα μπορουσαν να ηταν οι προθεσεις μου; να βλαψω την ομαδα; απλα ηθελα να πω το τι συμβαινει κατ εμε και η ομαδα μου δεν μπορει να σηκωσει κεφαλι
οσο για τα στοιχεια νομιζω οτι τα φωτογραφισα και με ονοματα για οποιον ξερει
απο κει και περα στοιχεια επακριβως δεν θα τα τολμησω τουλαχιστον δημοσια γιατι το εγραψα και στο πρωτο σχολιο οτι δεν θελω να μπλεξω οποιος ομως θελει ειτε σε μειλ ειτε σε συναντηση θα το κανω
και κατι για τα χτεσινα δειτε το σχολιο του inpaok "γκαζια ιβαν σε τουντορ" , δειτε το τι ειπαν οι οπαδοι μας σε ιβαν , θυμηθειτε τι ειπε δημοσιογραφος" δεν φτανει που ηρθε και τρωει ψωμι εδω κτλ" , το τι εγινε με τα δοιηκητικα προσφατα και βγαινει συμπερασμα
και παλι ευχαριστω για το βημα που δινεται σε ολους τους οπαδους μας για να μπορει ο καθενας να λεει τη γνωμη του ελευθερα
Έχασες, αλλά δεν έχει σημασία... Σωστά πράγματα λέειο xristossdir, έχουν ακουστεί διάφορα από γονείς... Βέβαια ο κάθε γονιός νομίζει ότι ο γιος του είναι τουλάχιστον Μεσι.
Αν φύγει ο Φρανκ και έρθει έτοιμος άλλος, από την μεριά του λουμπος, μάλλον μετά μας χαιρετά και ο Τούντορ και έρχεται επίσης άλλος, του νέου αλλού.
Το πιάσατε;
SM-G920F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Δευ 15 Φεβ 2016, 15:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θελετε να μιλησουμε για λογικη επιλογης προσωπων? Ο Μιχελς ειχε μια επιτυχημενη θητεια στην Σαχταρ ως τι ακριβως δεν ξερω.Η Σαχταρ ειναι μια επιτυχημενη ομαδα.Πως δημιουργηθηκε η Σαχταρ? Ξοδευοντας υπερογκα ποσα στην αγορα της λατινικης αμερικης οπως και ο ιδιος ο Μιχελς ειπε.Τι κοινο μπορει να εχει ο ΠΑΟΚ με την Σαχταρ για να επιλεγει το μοντελο της?