Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Mīngus »

Jordi_ 04 έγραψε:
spyretto έγραψε:Σιγά μην κάνατε ποτέ υπομονή.
Λοιπον τα εχεις με την φραντσεσκα και γαμω τα γκομενακια μοντελο απο δανια κλπ
Τους πρωτους μηνες μια χαρα βγαίνετε περνατε καλα κλπ..
Τις εχεις δωσει τα κλειδιά να κανει οτι θελει στο σπιτι..
Και διαπιστώνεις στους 4 μηνες οτι ειναι σπαταλη..
Οτι αγοραζει παλτα και ξοδεύει πολλα λεφτα για αχρηστα πραγματα..
Κανεις υπομονη.. αλλα διαπιστωνεισ οτι δεν..
Γυρνας στο σπιτι και τα βλεπεις ολα αναστα..
Και την ακους και εσυ που βαζεις τα λεφτα...
Εκτος αυτου σου εχει φερει και μια καθαρηστρια που ολη μερα μαλωνει με την σκουπα που δεν σκουπιζει..
Τις εχεις υποσχεθεί οτι θα ειστε μαζι.. Αλλα..

Συνεχίζεις???
Έχουμε δει από Ολίσε μέχρι Νίκο Σπυρόπουλο και Ίνιγκο Λόπεθ και οι κύριοι πάνω ήταν ανέπαφοι 3 χρόνια, αλλά θα διώξουμε τον Δανό γιατί έκανε σπατάλες. Ήμαρτον.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Μα γιατί ρε παιδιά να διώξουμε τον Δανό;
Δεν έχει καμία λογική βάση αυτό.
Άσε που δεν μπορούμε κιόλας.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Οι "φίλοι" μας οι αρδ Sick τον έχουν "διώξει" ήδη:

Άφαντος ο Άρνεσεν

Μ΄ αυτή την απορία έμειναν χθες όλοι, όσοι τον έψαχναν αλλά δεν τον έβρισκαν στην Τούμπα.
Τον Δανό δεν τον είδαν χθες στο γήπεδο, δεν ήταν στη σουίτα του 3ου ορόφου από την οποία βλέπει συνήθως τα παιχνίδια, ενώ κανείς δεν τον είδε γενικώς στα VIP της Τούμπας.
Και σήμερα μέχρι το μεσημέρι, ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ δεν εμφανίστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.
Τα συγκεκριμένα γεγονότα μπορεί να μην σημαίνουν τίποτα, είναι ωστόσο σαφές πια, ότι είναι θέμα χρόνου η αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ.
Όπως είναι γνωστό, ο Άρνεσεν δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή στις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο (για τερματοφύλακα, μάλιστα, φέρεται να προτιμούσε κάποιον ξένο, που παίζει στο ελληνικό πρωτάθλημα κι όχι τον Βελλίδη), ενώ όλες οι εισηγήσεις του αγνοήθηκαν.

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/9950 ... -o-arnesen
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Τα χουμε πει για τους ΑΡΔ παιδιά.
Όποιος τους ακούει και θέλει να τους ρωτήσει τι και πως, υπάρχει τόπικ.
Σε περίπτωση που δεν μείνει (εγώ θέλω να μείνει, εννοείται)
Ή θα παραιτηθεί ο άνθρωπος ή θα τον διώξει ο Σαββίδης.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Ούτε οι οπαδοί, ούτε οι ΑΡΔ αυτά είναι αστεία πράγματα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Tον εχουν ηδη τελειωμενο οι ΑΡΔ.

Να μας λενε ρε πουστη μου οτι παμε για πλανο εξαμηνου μην σκαμε κι εμεις.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σε 7 μήνες σε έβγαλαν αποτυχημένο.
Αν έφυγες μάγκας είσαι και γλίτωσες, από όλους μας τους αμπαλους.

Είσαι ο μόνος που έκανες πράξη,Αυτό που είπες το καλοκαίρι. "δεν ήρθα εδώ για να φάω λεφτά" , αλλά δυστυχώς δεν ήξερες ότι εδώ επιβιώνουν μόνο οι κόλακες...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Αν φύγει κι αυτός ως αποτυχημένος, το να μην κάνουμε ομάδα ποτέ είναι το πλέον πιθανό σενάριο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Απο οτι φαίνεται η πρώτη ουσιαστική προσπάθεια για το γαμοεπιπεδο που λεγαμε παει περίπατο.

Κοσμος, περιγυρος, παρατρεχαμενοι γυρω απο τον ΠΑΟΚ επιπεδου γριας, ληκιου γατζωμενοι σε ενα παρελθόν αρκετα στρογγυλεμενο που αντι να μεταφερουν μεσα στα χρονια τις αξιες κουβαλανε την αρρωστια.

Πραγματικα πιστευα πως θα κοπεί ο βηχας αλλα την αναμπουμπουλα περιμεναν και θα γινουν κι αλλα.

Μπαλα ειναι μονο η αφορμη λεμε και ειναι απολυτα σωστο γιατι αν πούμε τι είναι το κυριως θεμα θα ξερναμε απο τ αυτια.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ας φυγεις κι εσυ και ας ερθει κανενας τυπου Νταμπιζα Γεωργατου Βοκολου κτλ
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Το εχω γραψει απο χτες 100 φορες,μηπως και το ακουσει κανεις.Αν αυριο πρωι διαβαζε καποιος προσληψη Μπιελσα,Γκαρσια ως τεχνικο διδυμο,Κοντρερας ως ΤΔ και Λινο ως γενικος αρχηγος,υπαρχει παοκτσης που δεν θα χαμογελουσε?
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Στις ποσες γκελες θα ακούσουμε για μαθητευομενους μάγους; Σε ποσα για συνταξιουχους που ηρθαν για εφαπαξ;
Σε ποσα αχαστα αυτα που ακουμε ηδη και σε μια χρονια να καψουμε τεσσερα κεφαλαια σημαντικα, που το σημαντικοτερο ειναι πως δεν ξερουμε αν δεν κανουν;
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

joshua έγραψε:Το εχω γραψει απο χτες 100 φορες,μηπως και το ακουσει κανεις.Αν αυριο πρωι διαβαζε καποιος προσληψη Μπιελσα,Γκαρσια ως τεχνικο διδυμο,Κοντρερας ως ΤΔ και Λινο ως γενικος αρχηγος,υπαρχει παοκτσης που δεν θα χαμογελουσε?
Αρα ειμαστε προσωπολατρες
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

joshua έγραψε:Το εχω γραψει απο χτες 100 φορες,μηπως και το ακουσει κανεις.Αν αυριο πρωι διαβαζε καποιος προσληψη Μπιελσα,Γκαρσια ως τεχνικο διδυμο,Κοντρερας ως ΤΔ και Λινο ως γενικος αρχηγος,υπαρχει παοκτσης που δεν θα χαμογελουσε?

Εγω θα λυνομουν στο γελιο.Ουτε διμηνο .Το οτι Γκαρσια Κοντρερας ηταν προσωπικοτητες και καλοι παικτες δε σημαινει οτι θα ναι και καλοι προπονητες,ΤΔ κλπ.Κι απο εμπειρια.....Εδω φωναζουμε για τον Τουντορ οτι ειναι απειρος για τον Παμπλο δε θα το πουν?Στα πρωτα στραβα αποτελεσματα πριονοκορδελα.Ποιος Μπιελσα ,και ποιος Μουρινιο.
Αμα πει ο Φαλακροκορακας ,ο Σταυρακας κι ο μαφιας οτι δεν κανει ,τελειωσε.Μη το ψαχνετε ,συνηθιστε το.
Καθε χρονο αλλαγη διοικησης, καθε εξαμηνο αλλαγη προπονητη δεν ειναι δα κατι τρομερο.Εδω συνηθισαμε 7 χρονια μνημονιο,capital control κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Δευ 15 Φεβ 2016, 14:47, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Kostas_Peraia4 έγραψε:
Αρα ειμαστε προσωπολατρες
Αυτο γινεται σε ολες τις μεγαλες ομαδες του κοσμου,αν στην ρεαλ και την μπαρτσα αυτο λεγεται προσωπολατρεια,τοτε ας ειμαι προσωπολατρης και εγω.Οχι φιλε μου δεν ειναι προσωπολατρεια,το αυτονοητο ειναι να εχουν λογο για την ομαδα,προσωπα με κυρος που προερχονται απο αυτη.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

kataramenos5 έγραψε:

Εγω θα λυνομουν στο γελιο.Ουτε διμηνο .Το οτι Γκαρσια Κοντρερας ηταν προσωπικοτητες και καλοι παικτες δε σημαινει οτι θα ναι και καλοι προπονητες,ΤΔ κλπ.Κι απο εμπειρια.....Εδω φωναζουμε για τον Τουντορ οτι ειναι απειρος
για τον Παμπλο δε θα το πουν?Στα πρωτα στραβα αποτελεσματα πριονοκορδελα.Ποιος Μπιελσα ,και ποιος Μουρινιο.
Αμα πει ο Φαλακροκορακας ,ο Σταυρακας κι ο μαφιας οτι δεν κανει ,τελειωσε.Μη το ψαχνετε ,συνηθιστε το.
Καθε χρονο αλλαγη διοικησης, καθε εξαμηνο αλλαγη προπονητη δεν ειναι δα κατι τρομερο.Εδω συνηθισαμε 7 χρονια μνημονιο,capital control κλπ.
Αν ειδες καλα εγραψα,Μπιελσα προπονητης,Γκαρσια βοηθος,τι ξερουν αραγε αυτοι οι ασχετοι στην γιουναιτεντ που εχουν τον γκιγκς διπλα στον φααν χααλ.Οσο για το τεχνικος διευθυντης Κοντρερας,να μου επιτρεψεις να πιστευω οτι μαλλον θα προσαρμοζοταν πιο ευκολα στις απαιτησεις του ΠΑΟΚ σε σχεση με καποιον που βρεθηκε να οδηγα λαντα μετα απο φορμουλα 1.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”